ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Muş yolunda feci kaza: 3 ölü, 5 yaralı
Muş yolunda feci kaza: 3 ölü, 5 yaralı
Sözleşmeli öğretmen başvuruları 20 Mayıs'ta
Sözleşmeli öğretmen başvuruları 20 Mayıs'ta
AK Parti Kamp tarihi değişti
AK Parti Kamp tarihi değişti
Erzincan yolunda trafik kazası: 2 yaralı
Erzincan yolunda trafik kazası: 2 yaralı
Erzurum şehidini uğurladı
Erzurum şehidini uğurladı
HABERLER>SPOR
5 Şubat 2014 Çarşamba - 06:31

Büyükşehir önceki sezonu arıyor...!

Recep DAĞ-Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un sergilediği kırılganlık lig istatistiklerine de yansıdı.

Büyükşehir önceki sezonu arıyor...!

Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un sergilediği kırılganlık lig istatistiklerine de yansıdı. Galibiyet sayısı azlığı, yenilgi sayısı fazlılığı bakımından 2012-2013 sezonunun gerisinde kalan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, 20 maçta kaydettiği ve kalesinde gördüğü gol sayısı bakımından da geçen sezonu arattı.
2012 SEZONU GERİSİNDE KALDIK
2012-2013 sezonunda 20 maçta 28 gol kaydeden Erzurum Büyükşehir Belediyespor, kalesinde 14 gol görürken, 2013-2014 sezonunun 20 maçında 27 gol atarken 17 golü kalesinden çıkardı. 2012-2013 sezonunu istatistiklerine göre maç başına attığı gol oranı yüzde 1.4, kalesinde gördüğü gol oranı yüzde 0.7 olan mavi beyazlı ekibin, bu sezon attığı gol sayısı ortalaması yüzde 1.35’e inerken, kalesinde gördüğü gol sayısı ortalaması ise yüzde 0.85’e yükseldi.
GOL YOLLARINDA BAŞARISIZLIK
Geçtiğimiz sezon 20 maçın 9’unu kazanan sadece üçünü kaybeden Büyükşehir Belediyespor, bu sezon ise 20 maçta 8 galibiyet elde ederken 6 maçta yenildi. Bu performans, Büyükyükşehir’in attığı gol sayısını da olumsuz etkiledi. Sezon başında olduğu gibi sezon ortasında da forvet sıkıntısı yaşayan ve forvette istikrarı yakalayamayan Büyükşehir Belediyespor’da 20 maçta en fazla gol kaydeden futbolcu, defansta oynayan  Fatih Gültekin oldu.
DENİZ SERT UMUT OLDU
Kemal Akbaba’yı Elibol Sandıklıspor’a veren, Fatih Arat ve Güner Okay gibi golcülerini değerlendiremeyen Mavibeyazlı ekipte, bu sezon sürpriz golcüler ortaya çıktı.  Erdinç Pekgöz, bir kez rakip fileleri havalandırırken, 2 kez kendi kalesine gol attı. Ara dönemde transfer edilen Deniz Sert mavibeyazlılar için yeni gol ümidi olurken, bu kez de golcü futbolcuya asist yapacak futbolcu azlığı sorunu ortaya çıktı.
FATİH GÜLTEKİN 5 GOLLE ÖNDE
Fatih Gültekin attığı 5 golle mavi beyazlı ekibin en golcü futbolcusu olurken, 3’er golle Ekrem Sütçü ve Sefer Sever 3’er golle diğer golcü futbolcular oldu. Yeni transfer Deniz Sert, Fatih Arat, Haluk Zeybek, Kemal Akbaba, Mustafa Özkaya 2 golle takımlarına katkı sağlarken, Abuzer Gaffar Toplu, Erdinç Pekgöz, Güner Okay, Hakan Çakır, Kerem Kaya, Muhammed Fettahoğlu rakip fileleri birer kez havalandırdı.
3’ÜNCÜ LİG GOL KRALLIĞI
Öte yandan Spor Toto 3’üncü Lig’de gol krallığı genel listesinde 3’üncü guruptan Keçiörengücü’nden Yıldıray Koçal 15 golle ilk sırada yer aldı. Bu futbolcuyu 13 golle Batman Petrolspor’dan Hasan Ahmet Sarı, 12 golle Denizli Büyükşehir Belediyespor’dan Çağlar Yıldızer, 11 golle Yeşil Bursa’dan Fetih Çakır, Ümraniyespor’dan Tahir Kurt, Ayvalık Belediyespor’dan Fatih Kurt takip etti.
2’İNCİ GURUP GOL KRALLIĞI SIRALAMASI
Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci guruptan Fatih Gültekin attığı 5 golle, gol krallığı sıralamasında 7’inci sırada yer aldı. 2’inci gurupta gol krallığı sıralaması şöyle oluştu: Hasan Ahmet Sari Batman Petrolspor 13, Tahir Kurt Ümraniyespor 11, Berat Tosun Hacettepe Spor 9. Halil İbrahim Cenik Düzyurtspor 9, Burak Çolak Hacettepe Spor 8, Emir Gökçe Çorum Belediyespor 8, Mehmet Alaeddinoğlu Manavgat Evrenseki Spor 8, Çağlar Yıldırım Maltepespor 7, Hakan Aydın Düzyurtspor 7, Hakan Doğan 68 Yeni Aksaray Spor 7, Nuri Kaya Sancaktepe Belediye Spor 7, Umut Pusat Elibol Sandıklıspor 7, İlker Avşar Manavgat Evrenseki Spor 6, Mehmet Şükrü Önder Bursa Nilüferspor A.Ş.  6
Murathan Buruş Çorum Belediyespor 6, Abdülkadir Akyıldız Sakaryaspor A.Ş. 5, Ahmet Buğrahan Tuncay Orhangazispor 5, Atakan Cangöz Manavgat Evrenseki Spor 5, Fatih Gültekin Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor 5, Gökhan Erdöl Darıca G.Birliği 5, Gökhan Güney Sancaktepe Belediye Spor 5 ve Halil İbrahim Sönmez Elibol Sandıklıspor 5 gol.

 

 
Samsunspor 2-2 Büyükşehir
 
Sobadan düşen ateş evi kül etti
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
misafir 5 Şubat 2014 Çarşamba 15:21

dadaşlar tüm türkiye de bir sabırsızlık var.Bir hoca başarısız olunca hemen onu yolla öbür yıl başka bir hoca ile çalış mantığı olması ve yollanan hocaya bir şans daha verilmemesi başarısızlıkların devam etmesine neden oluyor.Eğer ki taraftarımızın beğenmediği taşkın hocayı yollamasaydık belkide bu yıl daha başarılı olabilirdi.Taşkın hocaya bence bir şans daha verilebilirdi ki bu yıl çalıştırdığı nazilliyi sonlardan aldı başlara getirdi.

Yorumu oyla      7      4  
gurbetten sılaya 5 Şubat 2014 Çarşamba 13:08

bu sezonda şampiyonluk gitti gibi inşallah futbolcu kardeşlerimiz bizi yanıltır. Erzurum'a bol bol sevgi saygılar

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Samsunspor 2-2 Büyükşehir
RECEP DAĞ-A2 8’inci klasman gurubunda yer alan Erzurum Büyükşehir Belediyespor ...
Erzurum GAP’tan 23 madalya ile döndü
Erzurumlu kayakçılar, Muş’ta yapılan 7. GAP Kış Oyunları’nda madalya ve ...
Emre Şimşek 2014 Kış Olimpiyatları'nda
Türkiye, Rusya'nın Soçi şehrinde 7-23 Şubat 2014 tarihleri arasında düzenlenecek ...
 
Büyükşehir Belediyespor bir ilkin peşinde
RECEP DAĞ-2012-2013 sezonunda Maltepespor’la evinde 1-1, deplasmanda ise ...
Haltercilere moral desteği
Erzurum’da haltercilerin çalışmalarını izleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor ...
Oltu Güreş Takımı şampiyonluk için mindere çıkacak
Oltu Belediye güreş takımı Malatya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası ...
 
Kros’ta TELEKOM farkı
Erzurum’un GHSİM’nin ev sahipliğini yaptığı Kulüplerarası Küçükler ve ...
Büyükşehir’den büyük şok: 1-2
Erzurum Büyükşehir Belediyespor deplasmanda aldığı Nilüferspor yenilgisiyle, ...
Düzyurtspor açık ara lider
Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta 20’inci hafta karşılaşmaları tamamlandı. ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva