ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 2 - Boluspor: 0
 Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 2 - Boluspor: 0
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Kocaelispor: 1
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Kocaelispor: 1
33 şehid dualarla anıldı
33 şehid dualarla anıldı
Nenehatun MTAL’den  yıl sonu sergisi
Nenehatun MTAL’den  yıl sonu sergisi
 ETÜ’lü öğrencilerden örnek etkinlik
 ETÜ’lü öğrencilerden örnek etkinlik
HABERLER>SPOR
23 Aralık 2013 Pazartesi - 00:40

Büyükşehir maç başına 1.5 puan topladı

RECEP DAĞ-Deplasmanda 10 puan toplayabilen Büyükşehir Belediyespor’un dış saha maç başına düşen puanı 1.1 oldu. Mavi beyazlı ekibin toplamda 17 maçta maç başına düşen puanı ise 1.58 olarak hesaplandı.

Büyükşehir maç başına 1.5 puan topladı

~~Erzurum Büyükşehir Belediyespor ilk yarıda kendi evinde oynadığı 8 maçın 5’ini kazandı, 2 maçtan beraberlikle ayrılırken, bir maçını kaybetti ve 17 puan topladı. Mavibeyazlı ekibin iç sahada oynadığı maç başına düşen puanı 2.1 oldu. Büyükşehir dış sahada çıktığı 9 maçın 2’sini kazanırken, 4 maçı beraberlik tamamladı, 3 maçını kaybetti. Deplasmanda 10 puan toplayabilen Büyükşehir Belediyespor’un dış saha maç başına düşen puanı 1.1 oldu. Mavi beyazlı ekibin toplamda 17 maçta maç başına düşen puanı ise 1.58 olarak hesaplandı.
İÇ SAHADA ÜÇÜNCÜYÜZ
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Spor Toto 3’üncü Lig ikinci gurupta iç saha puan sıralamasında 17 puanla üçüncü oldu. İç saha puan sıralamasında performansı en yüksek olan 2 takım 18 puanla Çorum Belediyespor ve Elibol Sandıklıspor alarak belirlendi. 17 puanla üçüncü olan Büyükşehir Belediyespor’u aynı puanla  Hacettepespor, Sancaktepe Belediyespor ve Batman Petrolspor izledi.
İÇ SAHA GALİBİYET
İç sahada en fazla galibiyet elde eden takımlar 5 maçla Çorum Belediyespor, Elibol Sandıklıspor, Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Hacettepespor, Batman Petrolspor ve Orhangazispor olarak sıralandı. İç sahada en az galibiyet elde eden takım ise bir maçla Çıksalınspor, 2 maçla Balçova Belediyespor, Sakaryaspor ve Elazığ Belediyespor oldu.
İÇ SAHA YENİLGİ SAYISI
Sancaktepe Belediyespor kendi evinde yenilgisi olmayan tek takım olurken, bu ekibi bir yenilgi ile Çorum Belediyespor, Elibol Sandıklıspor, Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Darıca Belediyespor, Düzyurtspor ve Maltepespor izledi. Elazığ Belediyespor, Balçova Belediyespor ve Sakaryaspor ise 4 maçla kendi evinde en fazla maç kaybeden takımlar olarak açıklandı. Evinde oynadığı maçlarda en fazla gol kaydeden takım 18 gol ile Batman Petrolspor ve ne fazla golü kalesinde gören takım ise 15 golle Manavgat Evrensekispor olarak tespit edildi.
DEPLASMAN MAÇLARI
Deplasmanda en fazla galip gelen takım 5 galibiyet ile Düzyurtspor oldu. 4 galibiyetle Manavgat Evrensekispor ikinci, 3 galibiyetle Çorum Belediyespor üçüncü sırada yer aldı. Erzurum Büyükşehir Belediyespor ise 2 galibiyeti bulunan 7 takım arasına girdi. Deplasmanda en fazla beraberlik alan takımlar 5 maçla Hacettepespor, Darıca Gençlerbirliği ve 68 Yeni Aksarayspor oldu. Bu takımları 4 beraberlikle Erzurum Büyükşehir Belediyespor ve Bursa Nilüferspor takımları takip etti.
BERABERLİK KARNESİ
Dış sahada en az beraberliği bulunan takımlar ise bir maçla Batman Petrolspor, Ünyespor ve Elazığ Belediyespor oldu. Deplasmanda en fazla yenilgi alan takım 7 maçla Elazığ Belediyespor, en faz yenilgi alan takım ise 1 maçla Hacettepespor olarak belirlendi. En az yenilgi alan diğer takımlar 2 maçla Düzyurtspor, Manavgat Evrensekispor, Çorum Belediyespor, Darıca Gençlerbirliği, 68 Yeni Aksarayspor olarak kaydedildi. Dış sahada en çok gol atan takım 15 gol ile Düzyurtspor olurken, bu takımı 14 gol ile Manavgat Evrensekispor, 12 golle Hacettepespor, 11 golle Balçova Belediyespor, Çorum Belediyespor, 10 golle Maltepespor takip etti. Deplasmanda Elazığ Belediyespor 27, Maltepespor ise 20 golü kalesinden çıkardı.
GENEL SIRALAMA
Genel sıralama bazında, Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci Gurupta en çok galibiyet alan takım 9 galibiyetle Düzyurtspor, en az galibiyet alan takım 2 maçla Çıksalınspor; en fazla berabere kalan takım 9 beraberlikle 68 Yeni Aksarayspor, en az beraberlik alan 2 takım 3 maçla Orhangazispor ve Batman Petrolspor; en fazla yenilgi alan takım 11 maçla Elazığ Belediyespor, en az yenilen takımlar ise 3 maçla Düzyurtspor, Çorum Belediyespor, Hacettepespor ve Darıca Gençlerbirliği oldu.
GOL KRALLIĞI
Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci Gurupta Gol Krallığı sıralamasında Batman Petrolspor’dan Hasan Ahmet Sari 12 golle ilk sırada yer aldı. Gol krallığı sıralamasında 11 golle Orhangazispor’dan Tahir Kurt 2’inci, 8 golle Hacettepespor’dan Burak Çolak, Manavgat Evrensekispor’dan Mehmet Alaeddinoğlu 3’üncü, 7 golle Hacettepespor’dan Berat Tosun, SAncaktepe Belediyespor’dan Nuri Kaya dördüncü, 6 golle Çorum Belediyespor’dan Emir Gökçe, 68 Yeni Aksarayspor’dan Hakan Doğan, Manavgat Evrensekispor’dan İlker Avşar 5’inci, 5 golle Orhangazispor’dan Ahmet Buğrahan Tuncay, Erzurum Büyükşehir Belediyespor’dan Fatih Gültekin, Düzyurtspor’dan Hakan Aydın, Elazığ Belediyespor’dan Mehmet Şükrü Önder ve Çorum Belediyespor’dan Murathan Buruş altıncı sırada yer buldu.

 

 
5 yılda 500 milyon ödenek
 
Büyükşehir 2'inci yarıya avantajlı girecek
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
misafir 2 Ocak 2014 Perşembe 19:20

Bize galatasaraydan gelen ozan arif önal grubumuzda yer alan Balçova Belediyespor ile anlaştı.

Yorumu oyla      6      4  
misafir 2 Ocak 2014 Perşembe 18:04

Elibol sandıklı transferi transferin üzerine yapıyor biz ise hala 1 transfer yaptık.Adamlar forvetleri olmalarına rağmen 2 tane daha forvet aldı biz ise gol bile atamıyoruz ama forvette almıyoruz veya tek forvet alıyoruz Acaba yönetim takımı 2.lige çıkartmak istemiyor mu ?

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yakutiyespor ilkyarıyı 9’uncu tamamladı
RECEP DAĞ-Kalkanderespor maçına kadar deplasmanda oynadığı 4 maçı kaybeden, ...
Yakutiyespor Kalkandere deplasmanında
Bölgesel Amatör Lig(BAL) 1’inci gurupta 2013-2014 sezonunun ilk yarısı ...
TRT Spor’dan Ankaragücü’ne
TRT Spor, yetenekli futbolcular yetiştirmeye devam ediyor. Erzurum ekibinin ...
 
2012’de kaybetti, 2013’te kazandılar
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü ...
Kahraman, renklerle kişiliği analiz etti
Erzurum’da sosyal medya üzerinden yapılan çağrılarla toplanan gençlere ...
Erzurum A.L. Okul Sporları şampiyonasında
Trabzon’da 2013-2014 Okul Sporları Genç Kız ve Erkekler Grup birinciliği ...
 
Palandöken 2’inci sıraya yükseldi
DİLEK BAYRAK-Palandöken Kayak Merkezi kar kalınlığı bakımından Türkiye ...
3’üncü lig’de 2’inci devre 19 Ocak’ta başlayacak
RECEP DAĞ-Spor Toto 3. Lig'de 2013-2014 sezonunun 1. devresi sona erdi.
Ortaokullar badmintonda yarıştı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva