ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 2 - Boluspor: 0
 Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 2 - Boluspor: 0
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Kocaelispor: 1
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Kocaelispor: 1
33 şehid dualarla anıldı
33 şehid dualarla anıldı
Nenehatun MTAL’den  yıl sonu sergisi
Nenehatun MTAL’den  yıl sonu sergisi
 ETÜ’lü öğrencilerden örnek etkinlik
 ETÜ’lü öğrencilerden örnek etkinlik
HABERLER>GUNCEL
17 Eylül 2013 Salı - 16:39

Büyükşehir’e yine Adana düştü

"Ziraat Türkiye Kupası Türkiye'yi Kucaklıyor" sloganı ile bu yıl 52.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Müsabakaları kurası, İstanbul Ataköy Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat Evi'nde çekildi. Çekilen kura sonucunda Büyükşehir Belediyespor’un rakibi Adanaspor A.Ş oldu.

Büyükşehir’e yine Adana düştü

"Ziraat Türkiye Kupası Türkiye'yi Kucaklıyor" sloganı ile bu yıl 52.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Müsabakaları kurası, İstanbul Ataköy Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat Evi'nde çekildi. Çekilen kura sonucunda Büyükşehir Belediyespor’un rakibi Adanaspor A.Ş oldu.

YİNE ADANA

Büyükşehir Belediyespor 2012-2013  Zirat Kupası birinci turunda Beşikdüzü7nü 3-1 yenmiş,  2’inci turda yine Adanaspor’la eşleşmiş, 27 eylül 2012’de adana7da oynanan maç7n normal süresi 1-1 tamamlanmış, Adanaspor uzatma bölümünde attığı golle tur atlamıştı.

27 eylül 2012’de Ziraat Türkiye Kupası 2’inci tur karşılaşmasına Büyükşehir Belediyespor Lokman Atakol, İsmail Türkaslan, Samet Altuntaş, Erdinç Pekgöz, Dede Çelik, Oktay Gümüş, Muhammet Fettahoğlu, Cabir Coşar, Fatih Arat, Emrah İnanç, Ekrem Sütçü  11’yle başlamış, 25’inci dakikada kalesinde gördüğü gole 89’uncu dakikada İbrahim İdis’in attığı golle karşılık vererek maçı uzatmaya götürmüştü.

YAYINCI KURULUŞ A HABER

Yayıncı Kuruluş A Haber'den canlı yayınlanan kura çekimine, Profesyonel Kurul Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp temsilcileri ve Ziraat Bankası yetkilileri katıldı.

Profesyonel Kurul Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, "İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türkiye Futbol Federasyonu'na, Türkiye'ye yakışır maçlar izlemeye devam edeceğiz. 1 yıl önce Türkiye'nin bütün sathına yayılan ve tüm illerimizin temsil edildiği Ziraat Türkiye Kupası'nda, çok renkli mücadelelerin yaşanacağına inanıyorum. Burada gerçekleştireceğimiz çekilişle alt liglerimizde yer alan takımlarımız, Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig takımları ile eşleşecek. Sadece takımlar değil, şehirler kucaklaşacak, şehirlerimizin tanıtımı sağlanacak. 2. Tur Müsabakaları kura çekiminin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

KURA ÇEKİMİ

Koşar'ın konuşmasının ardından kura çekimine geçildi. 1. Tur'dan yükselen 40 takım ile Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden 36, PTT 1. Lig'de mücadele eden 19 ve Spor Toto Süper Lig'de Avrupa Kupaları'na katılmayan 13 takım yer aldığı kura çekiminde, seri başı olan 54 takım, diğer 54 takımla eşleşti.

KUPA STATÜSÜ

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Müsabakaları 24-25-26 Eylül tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre oynanacak ve 54 takım 3. Tur Müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

3. Tur Müsabakaları kurasına 27 takım seri başı olarak katılacak ve diğer 27 takım ile eşleşecek. 3 Tur Müsabakaları 29-30-31 Ekim tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre yapılacak.

4 Tur Müsabakaları kurası, 3. Tur'dan yükselen 27 takım ile Spor Toto Süper Lig'de Avrupa Kupalarında mücadele eden 5 takımın katılımıyla çekilecek. Kura çekiminde 16 takım seri başı olacak ve diğer 16 takımla eşleşecek. 32 takımın katılımı ile oynanacak 4 Tur Müsabakaları 3-4-5 Aralık tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur Müsabakaları, 8'i seri başı toplam 16 takımın çekilen kurada eşleşmesi ile 17-18-19 Aralık tarihlerinde yapılacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmaların ardından 8 takım grup aşamasına yükselecek.

GRUP MÜSABAKALARI, 4'ER TAKIMDAN OLUŞAN 2 GRUP HALİNDE ÇİFT DEVRELİ LİG USULÜNE GÖRE YAPILACAK.

4 takımın seri başı olarak dağıtılacağı kura çekimi ile belirlenmiş 2 grupta 4'er takımla çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Eşleşmeler seri başı sistemine göre belirlenecek ve seri başı 4 takım kura çekimi ile gruplara eşit olarak dağıtılacak. Diğer 4 takım da yine kura ile eşit olarak gruplara ayrılacak.

Oynanan müsabakaların ardından gruplarında ilk iki sırayı alan 4 takım ise, çapraz eşleşme yöntemi ile yarı finalde mücadele edecek. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmaların ardından kazanan iki takım Ziraat Türkiye Kupası Final mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

 

 

 

 

 

 

 

 
Talihsiz işçi
 
Arslan Erzurum’a atandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Talihsiz işçi
Erzurum'da bir iş yerinin inşaatında çalışan işçinin kafasına tuğla düştü.
Okullar Erzurum motifleri ile süslendi
Erzurum Büyükşehir Belediyesinin başlatmış olduğu proje kapsamında şehir ...
Bölgede 11’inci sıradayız
Maliye Bakanlığı Ağustos ayı Merkezi Yönetim Bütçe istatistiklerini açıkladı. ...
 
Protokole Öğrenci Ziyareti
Erzurum Tatbikat İlkokulu öğrencileri ilköğretim haftası etkinlikleri ...
Velilerden tepki
Erzurum Atatürk Anadolu Lisesinde okuyan 840 ögrenci, onarım çalışmalarının ...
Gün döndü yaz gün döndü kış
Soğuğun başkenti olan Erzurum'da vatandaşlar kış hazırlıklarına başladı.
 
Kent trafiği mobese denetiminde
Erzurum’da 2013 yılının değişik tarihlerinde kavşaklarda meydana gelen ...
Annesiyle tartıştı, intihara kalkıştı
Erzurum'da annesi ile tartışması sonucu bunalıma giren şahıs, ilaç içerek ölmek istedi.
Yakutiye’de yan baktın kavgası: 1 yaralı
Yakutiye ilçesinde 'yan baktın' iddiasıyla saldırıya uğrayan bir kişi darp edildi.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva