ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ERULDER iftar geleneğini sürdürüyor
ERULDER iftar geleneğini sürdürüyor
Tavlaşoğlu: ‘Pulur Çayı Mesire Alanı olacak’
Tavlaşoğlu: ‘Pulur Çayı Mesire Alanı olacak’
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
HABERLER>SPOR
13 Şubat 2013 Çarşamba - 01:19

Büyükşehir’de moraller yerinde

ÖZEL-Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta Kocaelispor maçı galibiyetiyle moral bulan, gurupta 38 puanla 6’ıncı sıraya yükselen Erzurum Büyükşehir Belediyespor, bu hafta evinde kolay puan vermeyen, 22 puanla 13’üncü sırada yer alan Arsinspor’la deplasmanda karşılaşacak.

Büyükşehir’de moraller yerinde

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta Kocaelispor maçı galibiyetiyle moral bulan, gurupta 38 puanla 6’ıncı sıraya yükselen Erzurum Büyükşehir Belediyespor, bu hafta evinde kolay puan vermeyen, 22 puanla 13’üncü sırada yer alan Arsinspor’la deplasmanda karşılaşacak.
EN ZOR MAÇ MAVİBEYAZLILARIN
Gurup Lideri Darıca Gençlerbirliğiile Büyükşehir Belediyespor’un üstünde yer alan Altınordu, Keçiörengücü, Kahramanmaraş Belediyespor ve Gümüşhanespor ligde daha iddiasız takımlarla karşılaşırken, Mavibeyazlı ekip Arsinspor deplasmanında zorlu bir sınav verecek. Gurup’ta iç saha maçları sıralamasında 8’inci durumda bulunan Arsinspor 21’inci hafta maçında Darıca Gençlerbirliği’ne yenilmesine rağmen, bir önceki haftada gurubun deplasmanda en az yenilen takımlarından olan Altınordu’yu mağlup etmişti.
ARSİN İÇ SAHADA 2 MAÇ KAYBETTİ
Spor toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 22 puanla 13’üncü sırada yer alan arsinspor, kendi evinde oynadığı maçlarda aldığı puanla gurupta sekizinci sırada yer alıyor. Arsinspor iç sahada yaptığı 11 maçtan 4’ünden galibiyet, 5’inden beraberlikle ayrılırken, sahasında sadece 2 maç kaybetti. İç saha maçlarında rakip filelere 15 gol atan ekip 9 gol yedi ve 11 maçta 17 puan topladı.
BÜYÜKŞEHİR DEPLASMANDA 4 MAÇ KAZANDI
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 38 puanla 6’ıncı durumda bulunan Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda oynadığı 10 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik alırken, 2 maçta da yenildi. Deplasman maçlarında 13 gol atan, 7 golü de kalesinde gören Mavi Beyazlı ekip, dış sahada 16 puan toplayarak, dış saha performansı bakımından 7’inci sırada yer aldı.
ARSİN DEPLASMANDA BAŞARISIZ
Arsinspor iç sahadaki başarılı performansını dış saha maçlarında sergileyemedi. Deplasmanda oynadığı 10 maçta sadece bir galibiyeti ve 2 beraberliği olan Arsinspor, 7 maçtan yenik ayrıldı. Deplasmanda attığı 9 gole karşılık kalesinde 18 gol gören ekip,  5 puan toplayabildi. Arsinspor 7 ekim’de Erzurum’da Büyükşehir Belediyespor’la oynadığı maçı da 2-0 kaybetmişti.
ARSİNSPOR İÇ SAHA MAÇLARI
Arsinspor kendi evinde Isparta Emrespor, Yimpaş Yozgatspor, Mardinspor ve Altınordu’yu yenme başarısını gösterirken, Maltepespor, Çorum Belediyespor, Diyarbakırspor, Beylerbeyispor, Oyak Renaultspor’la berabere kaldı. Arsinspor kendi sahasında oynadığı Darıca Gençlerbirliği ve Keçiörengücü maçlarını ise kaybetti.
EN FAZLA GOLÜ DİYARBAKIR’A ATTILAR
Kendi evindeki maçlarda en fazla golü Diyarbakırspor’a atan ve maçı 7-1 gibi farklı sonuçla kazanan Arsinspor, Altınordu’yu 3-1, Emrespor ve Yimpaşyozgatspor’u ise 1-0’lık sonuçlarla yendi. Arsinspor evinde Darıca Gençlerbirliği’ne 3-0, Keçiörengücü’ne ise 2-1 yenildi. 3 maçtan 0-0’lık sonuçla ayrılan Arsinspor 2 gollü beraberliği ise  1-1’lik sonuçlarla Çorum Belediyespor ve Diyarbakırspor karşısında aldı.
7 EKİM’DEKİ BÜYÜKŞEHİR-ARSİN MAÇI
Büyükşehir Belediyespor 7 ekimde Kazım Karabekir’de ağırladığı Arsinspor’u 2-0 mağlup etmişti. Mavi beyazlı ekip Arsinspor karşısına Lokman, Dede, Fatih, Emrah(dk. 81 Oktay Gümüş), Cabir ,Musa (dk. 51 Muhammet ), Muhammet Fettahoğlu, Fatih Arat (dk. 71 Ahmet), Ekrem, Samet, İsmail’li kadrosuyla çıkmıştı. Arsinspor ise sahada Mehmet Üçüncü, Muharrem (dk. 83 Muhammed), Mehmetcan, Ömer, Ahmet, Mikdat, Mehmet Şükrü Önder, Ali,Murat, Ferdi(dk. 67 Cemre) , Emre(dk. 64 Mehmet Tosun)’dan oluşan kadroyla yer almıştı. 2-0 Büyükşehir Belediyespor’un galibiyetiyle biten maçta Mavi beyazlı ekibin gollerini 35’inci dakikada Emrah inanç, 90+5’te de Samet altuntaş kaydetmişti.
HAFTANIN KARŞILAŞMALARI
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 22’inci haftada lider Darıca Gençlerbirliği 17’inci sırada bulunan Diyarbakırspor’la deplasmanda karşılaşacak. Gurupta ikinci sırada bulunan Altınordu 16’ıncı sıradaki Elazığ Belediyespor’la dış sahada puan mücadelesi yaparken, gurup üçüncüsü Keçiörengücü İstanbul deplasmanında 10’uncu sıradaki Beylerbeyispor karşısına çıkacak. Dördüncü sırada bulunan  Kahramanmaraş Belediyespor kendi evinde 9’uncu sıradaki Oyak Ranaultspor’u konuk ederken, gurup beşincisi Gümüşhanespor 12’inci sıradaki Çorum Belediyespor karşısında puan arayacak.
HEDEF MUTLAK ÜÇ PUAN
Arsinspor deplasmanına mutlak puan için gidecek olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da moraller yerinde. Yeni transferlerin takıma adapte olması, sakat ve cezalı futbolcunun bulunmaması Mavibeyazlı ekibe güç verirken, hazırlık antrenmanlarında futbolcuların hırsı göz doldurdu. Büyükşehir Belediyespor’u zirveye taşıma iddiasında bulunan futbolcular maç öncesi puan sözü verdi.
GÜNGÖR’DEN İSTİKRAR VURGUSU
Büyükşehir Belediyespor’un gurupta yükselişini sürdüreceğine emin olduğunu açıklayan Teknik Patron Taşkın Güngör her maçta Erzurum sinerjisi ve taraftar desteğinin kendilerine güç kattığını kaydederek, taraftarlardan sabır göstermelerini istedi. Büyükşehir Belediyespor’un lig sonunda hedeflediği konuma mutlaka ulaşacağını ifade eden Güngör, Mavibeyazlı ekibin gurubun en istikrarlı takımı olduğunu vurguladı.
ARSİNSPOR’UN MAÇ KARNESİ
Arsinspor  1-0  Isparta Emrespor A.Ş. 
Arsinspor  0-3  Darıca G.Birliği 
Arsinspor  0-0  Maltepespor 
Arsinspor  1-1  Çorum Belediyespor 
Arsinspor  1-0  Yimpaş Yozgatspor A.Ş. 
Arsinspor  1-1  Diyarbakırspor 
Arsinspor  7-1  Mardinspor 
Arsinspor  0-0  Beylerbeyispor 
Arsinspor  1-2  Keçiörengücü 
Arsinspor  0-0  Oyak Renaultspor 
Arsinspor  3-1  Altınordu A.Ş. 
DIŞ SAHA
Oyak Renaultspor  2-1  Arsinspor 
Altınordu A.Ş.  3-1  Arsinspor 
Büyükşehir Belediyesi Spor  2-0  Arsinspor 
Gümüşhanespor  3-2  Arsinspor 
Kocaelispor  1-1  Arsinspor 
Elazığ Belediyespor  1-0  Arsinspor 
K.Maraş Belediyespor  3-1  Arsinspor 
Sancaktepe Belediye Spor  0-0  Arsinspor 
Isparta Emrespor A.Ş.  1-3  Arsinspor 
Darıca G.Birliği  2-0  Arsinspor 
22.HAFTA MAÇ PROGRAMI
K.Maraş Belediyespor-Oyak Renaultspor   
Beylerbeyispor-Keçiörengücü   
Arsinspor-Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor   
Çorum Belediyespor-Gümüşhanespor   
Kocaelispor-Maltepespor   
Sancaktepe Belediye Spor-Yimpaş Yozgatspor A.Ş.
Diyarbakırspor-Darıca G.Birliği   
Elazığ Belediyespor-Altınordu A.Ş.   
Mardinspor-Isparta Emrespor A.Ş.  

 

 
Yakutiye kazanmak zorunda..
 
Vergide 2013 vizyonu
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
13 Şubat 2013 Çarşamba 09:42

bizde bu hafta cihan fatih 4 sarı karttan dolayı cezalı ayrıca diğer takımda da tüm maçlarda oynayan bir futbolcu sarı kart cezalıları yani her iki takımda da birer futbolcu kart cezalısıdır.

Yorumu oyla      6      4  
misafir 13 Şubat 2013 Çarşamba 08:49

Elazığ belediyespor yenilgiler sonrasında teknik direktörü yolladı .

Yorumu oyla      6      4  
misafir 13 Şubat 2013 Çarşamba 08:23

çorum bu hafta gümüşhanespor ile karşılaşıyor.2 hafta önce bizden 3 tane yiyen çorum belediyespor geçen haftada maltepeden 3 tane yedi bu haftada eğer yenilirse düşme potasına çok yaklaşacak onun için puan ve puanlar alması lazım aynı şekilde elazığ belediyesi de puan veya puan alması lazım ki ligden düşmesin.Bu iki takım olan Gümüşhane ve Altınordu iddiasız takımlarla karşılaşmıyor tam tersine iddialı takımlarla karşılaşıyor.

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yakutiye kazanmak zorunda..
ÖZEL-Yakutiyespor 14 Ekim’de kendi evinde 3-1 yenildiği, gurup üçüncüsü ...
İHL’de Aydın coşkusu
Erzurum Gençlikspor adına spor yapan ve İmam Hatip Lisesi’nde Eğitim gören ...
Sporcular var, GSHİM yok dedi…!
Atlama kulesinde antrenman yapan sporcular finüküler sistemin çalışmadığını, ...
 
Taraftarın gönlünü kazandılar
ÖZEL-Büyükşehir Belediyespor’un Spor Toto 3’üncü Lig üçüncü gurupta ikinci ...
Büyükşehir 1’inci sırada
ÖZEL-Erzurum Büyükşehir Belediyespor 3’üncü gurupta 21 maçta attığı 29 ...
Gör Avrupa vizesi aldı
Erzurumlu Milli güreşçi Yakup Gör’den yine göğsümüzü kabartacak bir başarı geldi.
 
3 puanı 3 golle aldılar
25 Martspor hafta sonu evinde ağırladığı 12 Mart Tedaşspor’u eli boş gönderdi. ...
Büyükşehir son dakikada güldü
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta zirve mücadelesi veren Erzurum Büyükşehir ...
Yakutiyespor rövanşı aldı
BAL 1’inci gurupta haftanın maçında Yakutiyespor kendi evinde ağırladığı ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva