ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 2 - Boluspor: 0
 Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 2 - Boluspor: 0
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Kocaelispor: 1
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Kocaelispor: 1
33 şehid dualarla anıldı
33 şehid dualarla anıldı
Nenehatun MTAL’den  yıl sonu sergisi
Nenehatun MTAL’den  yıl sonu sergisi
 ETÜ’lü öğrencilerden örnek etkinlik
 ETÜ’lü öğrencilerden örnek etkinlik
HABERLER>SPOR
7 Mayıs 2013 Salı - 00:28

Büyükşehir’de karar zamanı

27 Kişilik kadroyla 2012-2013 sezonunu tamamlayan Büyükşehir Belediyespor’da 5 futbolcunun sözleşmesi 31 mayısta sona ererken, 19 futbolcunun mukavelesi 2014, 3 futbolcunun ise 2015 yılında bitecek.

Büyükşehir’de karar zamanı

27 Kişilik kadroyla 2012-2013 sezonunu tamamlayan Büyükşehir Belediyespor’da  5 futbolcunun sözleşmesi 31 mayısta sona ererken, 19 futbolcunun mukavelesi 2014, 3 futbolcunun ise 2015 yılında bitecek. Playoff şokunu atmaları için izin verilen futbolcular hafta içinde Erzurum’a gelecek ve sezonun değerlendirmesi yapılacak.
2013 YOL HARİTASI
Büyükşehir Belediyespor yönetimi play off yolundan dönen Büyükşehir Belediyespor’un gelecek sezon yol haritasını belirlemek için toplanacak. Hafta sonunda yapılacağı öğrenilen istişare toplantısında yönetim transfer politikasını da masaya yatıracak. Mayıs ayında sözleşmesi biten Ahmet Baykal, Cabir Coşar, Emrah Bayram, Erhan Kırcı ve İsmail Aslan’ın durumunun da ele alınacağı toplantıda kadroda yapılması muhtemel revizyonda gündeme gelecek.Büyükşehir  Yönetiminin gerçekleştireceği toplantıda feda mı yoksa büyük transferlere yönelme mi konusu tartışılacak.
KİM KALACAK, KİM GİDECEK?
2014 mayıs ayına kadar sözleşmeleri bulunan Cihan Fatih Özdemir, Dede Çelik, Ekrem Sütçü, Erdinç Peköz, Fatih arat, Fatih Gültekin, Furkan Çağın, Gürcan Yücelik, İsmail Trkaslan, Kemal akbaba, M.emin Bakan, M.Fettahoğlu, Oktay Gümüş, Samet Altındaş, Turhan ekici, Zafer Doğan ile 2015’e kadar Büyükşehir kadrosunda bulunan Mehmet Emin Bayoğlu, M.Fettahoğlu ve Güner Okay’lı kadroya yeni futbolcuların eklenip eklenmeyeceği transfer dönemi öncesinde belirlenerek, kamuoyuyla paylaşılacak.
 

 
Büyükşehir’de play off şoku
 
Erzurum'da silah operasyonu
YORUMLAR
Toplam 14 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
misafir 13 Mayıs 2013 Pazartesi 22:18

ilk önce hoca ile devam ediip edilmeyeceği belli olmalı daha sonrada kimlerin kalacağı belli olmalıdır.Bundan sonra takımımız bir istikrar sağlamalıki bir üst lige çıkabilsin.Örneğin Altınordu takımı tek bir hoca ile tamamladığı ligi kadrosunuda genç oyuncularla güçlendirip aynı yıl bir üst lige çıktı.Bunun dışında gümüşhane her yıl 2.lige çıkma maçları oynuyor aynısı keçiörengücü içinde geçerli.Bence takımın oyucularının çoğu kalmalı gidenler yerine de kaliteli isimler alınmalıdır.Hoca konusunda hoca ne kadar istenmesede şu bilinmelidir. 1-Kendi evinde en az gol yiyen takım oldu takımımız.(3.lige düştükten beri ilk defa) 2-Ligde en az yenilgi alanlardan biri takım bu gibi olaylar bu hoca zamanında oldu.İnsanlar şunu istiyor hasan hoca gibi birisi gelsin 5 haftada sıfır çekelim yada 5 haftada bir puan alalım.Birde şu söz var gelen gideni aratır diye.Biz aslında mustafa denizli yada fatih terimi de getirsek eğer bizi 2.lige çıkarmazsa biz onu da kovarız.Adamı getirirken İnegölü şampiyon yaptı bizide şampiyon yap heykelini dikelim diyenler şimdi 2.lige çıkamadığı diye hoca bir sürü haf söylüyorlar. O zaman kardeşim hoca gelmeden söyleseydiniz.Her yıl 2-3 hoca değiştir o zaman başarı gelir mi?Kartalspor 4 hoca değiştirdi ne oldu küme düştü.Zaten hangi hoca gelirse gelsin hep şikayet ederiz hiçbir zaman memnun olmayız.Şampiyon yapan hocada gelse aynısını yapar millet düşmüş bir takımın hocasıda gelse aynısını yapar.

Yorumu oyla      7      4  
aytekin 13 Mayıs 2013 Pazartesi 14:15

Ben ERZURUM gazetesine ve yorum köşesini hazırlayan arkadaşları canı gönülden tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.Çünkü içimizi dökecek tek platform olarak görüyorum bu köşeyi.

Yorumu oyla      7      4  
aytekin 13 Mayıs 2013 Pazartesi 11:45

Ah hemşerim ah sen kendi çocuğunu antrenör futbolcu olarak yetiştiremezsen taşkın güngör bu memleketin parasını sever tabii ki.Kaç tane futbolcu kaçtane hocamız var ERZURUMLU olark bu liglerde?

Yorumu oyla      8      4  
13 Mayıs 2013 Pazartesi 08:33

aytekin sen kaç kez statda maç izledin hoca geldi takımı yeniden kurdu o kadar topcuyu kendisi getirdi takımdaki diğer oyuncuları küstürdü senin evinde izlediğin maçları biz km lerce yol gidip izledik gelmiş burda futbol dersi veriyorsun gel sen sağla o imkanları bizde tamam diyelim laf la peynir gemisi yürümez eğer hoca memleketimizi sevseydin bundan fazlası olurdu gelmiş şimdi hocanın avukatlığını yapıyon gördük ne yaptığını bütçesinin 10 da 1 i takımdan 3 tane yedi neyin bütçesinden bahsediyon tesisi olmatyan idman yapacak yeri olmayan takımdan bahsediyoruz senin futbol bilgin yok

Yorumu oyla      7      7  
aytekin e 10 Mayıs 2013 Cuma 22:30

aytekin önce sistemi eleştirin..hangi spor kültüründen bahsediyorsun...okullara en gerizekalısından en zekisine kadar her türden insanı tıkıp 12 yıl fizik kimya tarih enjekte etmeye çalışan ama hiçbir şey enjekte edemeyen zorunlu eğitim saçmalığıyla hangi spor kültürü oluşacak...yurtdışında 4 yaşında spora belli bir sistemin içinde başlanılır ama türkiyede fizkli,coğrafyalı v.b. programlı liseden sonra 4-5 kez lgs ye giripte başaramıyınca bir anda eşofman giyip anlı şanlı sporcu olunuyorsa hiç bir kültür beklemeyin.. asıl sorun sporcu yetiştirme programları olmayısı ve var olan okullarında etkin kullanılmayışı..adam besyoyu,spor lisesini masabaşı memur olmak için okuyorsa elbetteki sporcu yetişmez..

Yorumu oyla      7      5  
aytekin 10 Mayıs 2013 Cuma 20:54

Bakın sayın hemşerilerim değerli ERZURUM lular; Bu memlekette sporda aşama istiyorsak en azından çocuğumuzu ne yapıp yapıp spora yönlendireceğiz ama tüm ceremesine katlanarak.Ve de onunla ilgileneceğiz takip edecğiz ilgisini,onu kulüplere kaydettirmekle olmaz bu iş.O sportif etkinliğe giderken biz şadırvanda veya kahvede oturmayacağız.Herşeyin yeri ayrı.Kaç gündür ERZURUM da futbolda olsun basketbolda olsun maçlar var bırakın ilgilenmeyi seyretmeye gelen Erzurumlu göremedim.Basketbol maçlarına İstanbul,Ankara, Bursa gibi yerlerden aileleri bile gelmiş çocuğunu izliyor.Utandım..Yaaaa işte böyle spor denen olay.Taaa burdan başlıyor sevgili hemşehrilerim...

Yorumu oyla      9      7  
aytekin 10 Mayıs 2013 Cuma 11:15

Önce spor ve futbol kültürünü geliştieceksin ondan sonra seyrine geldiğin takımın durumu hakkında kafanda bir şeyler oluşturacaksın,düşüneceksin ve de konuşacaksın.Etrafına bir bak köylerin takımları ile ayni ligdesin bu mu seni taraftarlığın,bugüne kadar yapmış olduğun taraftarlıkla işte bu duruma gelmiş bu takım.

Yorumu oyla      8      5  
aytekin 10 Mayıs 2013 Cuma 09:57

Yönetim para harcamamak için bulmuş olduğu en ucuz ve tecrübesizlerden kurmuş olduğu zannettiği takımın başına geçen sezon Bursada başarılı olmuş bir hocayı koymuş malzemen bu demiş,başının çaresine bak demiş adamda bu mevcutla seni buralara kadar getirmiş helal olsun.

Yorumu oyla      7      4  
aytekin 10 Mayıs 2013 Cuma 09:54

Maalesef memleketimizin spor kültürü bu.Adama sorsanız çocuğunun hangi sportif faaliyeti var,ilgileniyormusun cevap yok.Ama her nedense futbola gelince her şeyin en iyisini bilir,hem de bilinçsizce yorum yapar,Senin için futbol pazar günleri vakit geçsin diye geldiğin yer stadyum yalanmı.Yaşın biraz olgunlukta ise stadyumda galiz küfürler savuran avareler ordusuna hiç tepkin oldumu acaba.Hangi spor bilgine sığınıp teknik direktör veya futbolcu hakkında yorum yapıyorsun.

Yorumu oyla      8      4  
misafir 9 Mayıs 2013 Perşembe 07:03

Bence yönetim devam demeli.Aynı zamanda erhan ,cabir ile kesinlikle anlaşılmalıdır.

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir’de play off şoku
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un play off hakkının aranmasını isteyen ...
Gümüşhanespor’da playoff sevinci
Milletvekili Feramuz Üstün, 3. Lig 3.Grup’ta mücadele eden ve son maçında ...
300 karateci eğitim aldı
Hafta sonunda Erzurum’da karate antrenörlerine, hakemlere ve sporculara ...
 
Palandökenspor şampiyonluğunu ilan etti
Erzurum Birinci Amatör Kümede haftanın en zor maçında lider Palandökenspor ...
Büyükşehirde büyük üzüntü
Erzurum Büyükşehir Belediyespor deplasmanda Yimpaş Yozgatspor'u 4-1 yenmesine ...
Gümüşhanespor playoffta
Altınordu'yu deplasmanda 1-0 yenen Gümüşhanespor Play offa çıktı
 
Büyükşehir ligi 10’uncu tamamladı
A2 3’üncü klasman gurubunda son maçında Samsunspor’a 5-0 yenilen Erzurum ...
Yakutiyespor ligi 6'ıncı tamamladı
BAL 1’inci gurupta yer alan Yakutiyespor ligin son maçında deplasmanda ...
Futbol Kamp Merkezi’nde sona doğru
Palandöken ilçesinde inşaatı devam 5 sahalı Futbol Kamp Merkezinin Ağustosta ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva