ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
MÜSİAD’dan ticari ahlak değerlendirmesi
MÜSİAD’dan ticari ahlak değerlendirmesi
Oltu Taşına zerafet katıyorlar
Oltu Taşına zerafet katıyorlar
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
HABERLER>SPOR
15 Haziran 2014 Pazar - 15:15

Büyükşehir’de Erzurumspor dönemi başladı

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un olağanüstü kongresi gerçekleştirildi. Kongrede Saim Özkalın yeniden başkan seçilirken, kulübün ismi Büyükşehir Belediye Erzurumspor olarak değiştirildi.

Büyükşehir’de Erzurumspor dönemi başladı

ERZURUM (İHA) - Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un olağanüstü kongresi gerçekleştirildi. Kongrede Saim Özkalın yeniden başkan seçilirken, kulübün ismi Büyükşehir Belediye Erzurumspor olarak değiştirildi.

Spor Toto 3.Ligde mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un olağanüstü genel kurulu Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleşti. Kongreye Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulüb Başkanı Saim Özakalın ve delegeler katıldı. Divan Başkanlığını Selami Teymur, divan üyeliklerini Yaşar Teymur ve Cüneyt Kasil’in yaptığı kongre, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra kongrenin açılış konuşmasını yapan kulüp başkanı Saim Özakalın, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Konuşmaların ardından Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un olağanüstü kongresinde kulübün isminin değiştirilmesi delegelerin oyuna sunuldu. Kongreye katılan delegelerin oy birliği sonucunda kulübün ismi Büyükşehir Belediye Erzurumspor olarak değiştirildi.

YENİ YÖNETİM

Dün yapılan Olağanüstü kongrede Başkan Saim Özakalın’ın 3. dönemdeki Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu.

Saim Özakalın, Serdar Kömeç, Muharrem Özdemir, M. Melik Kaya, Sinan Doğan, Kadir Ovat, Zeki Adil, Ö.Faruk Şenpolat, İbrahim Bulut, S. Gökhan Genç, Burhan Doğan, Tuncay Akpınar, Mehmet Tan Özyapar, Murat Aslan, Ömer Düzgün, Yusuf Savaş, Haktan Ömeroğlu, Sedat Selim Bayraklı, Murat Satılmaz, Fatih Yılmaz, Yaser Kotan, Müfit Öğe, M. Emin Öz, Zeki Arıcıoğlu, Gökhan Yılmaz, Önder Dalbudak, A.Oğuz Şam, Ethem Tanrıver, Yavuz Kocaman, Erdinç Timur, Hüsamettin Karaman.

 
Sivas yolunda feci kaza: 1 ölü, 16 yaralı
 
Kentsel dönüşüme veritabanı katkısı
YORUMLAR
Toplam 15 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
CEVAP 8 Temmuz 2014 Salı 23:11

iki üniversite okuyor boşta geziyor veya yüksek lisans bitiriyor yine boşta geziyor ve çocukta bakıyor ki okuyor okuyor hiçbir şey olmuyor o kişi o da en kısa yoldan atilirim diyor.Hatta bunla ilgili bir söz var.Ya şarkıcı olacaksın ya da futbolcu olacaksın diye.

Yorumu oyla      6      4  
CEVAP 8 Temmuz 2014 Salı 23:07

Kardeşim futbol dünyada oynandığı için eğer biz top peşinde koşmasak bile hatta sehretmesek bile televizyonlardan ünlü futbolcuları izleyen çocuklar onlara özeniyorlar ve onlar gibi olmayı amaçlıyorlar.Herhangi bir çocuğa soruyorsun kim olmak istersin diyor ki messi , ranoldo diyor.Yani biz seyretmezsek bile dünyadan etkileniyorlar gençler.En azından kardeş soğuk bir memleket olan Erzurum kışın gençlerimiz kahvelerde boş boş oturacaklarına en azından futbolun bir ilde gelişmesi o gençleri kahve köşelerinden kurtaracağı gibi kötü alışkanlıklar olan uyuşturucu gibi durumlardan da kurtarır .Ayrıca şöyle düşünmek lazım sadece futbol gençler için değil o bölgede ki esnaf için de yarar sağlar.Erzurumspor süper lig de iken şehre gelen takımlar ve taraftarlar sayesinde örneğin kadayıf dolması , cağ kebap gibi üretim yapan dükkanlar eskiye oranla daha fazla kazandılar.Son olarak ta gençlerimiz veya çocuklar bakıyor ki çevresindeki insanlar üniversiteyi bitiriyor boş ta geziyor devamı var

Yorumu oyla      6      4  
GÖRÜş ve NEDEN'e hem cevap hem de ÖZÜR 8 Temmuz 2014 Salı 22:25

İspanya’yı diktatörlükle 45 yıl yöneten, şimdiki ispanya Kralının babası Franco’ya sormuşlar, ispanyol halkını nasıl sakin tutuyorsun, ‘Demişki onlara yüzbinlik beşikler yaptırdım, orada uyutuyorum’ Benim kimsenin zevkine karışmam söz konusu değil.. Her nefis kendinden sorumlu, ben sadece bir insan olarak erzurumda, türkiyede futbolun peşine giden, ona odaklanan kesimin yoksulluğunu, piyasadaki zam zulmünü hatırlattım. Milyarlar kazanan, hemde fakir fukarının sırtından milyarlar kazanan futbolcu, yöneticilerin, futboldan beslenenlerin peşine takılmak yerine, fuakarılkatn nasıl kurtuluruzun peşine düşelim, gelirimizi artırmanın peşine düşelim demek istedim. Hayatında bir gün bile okul derdi çekmemiş, çoğu okumamış adamların bizim gibi seyirciler yüzünden top peşinde koşup milyarlar kazanmasına neden olmayalım, okuyup dirsek çürütenler, ya da dükkanı tezgahı başında alın teri dökerek iki kuruş helal kazanmayı düşünenlere destek olalım demek istedim. Yoksa bana ne gardaş. Kendim için diyorum haşa size değil, erzurumun bir sözü varya ‘aç karın, yüksek nalın, salın ha salın’..onlar kazansın bende seyredip para kazandırayım…Dedidimki bu işe alet olmayalım. Yoksa size iyi seyirler, iyi futbol haberleri olsun, Allah göynünüze göre versin.

Yorumu oyla      6      5  
GÖRÜŞ 8 Temmuz 2014 Salı 21:59

Eğer senin dediğin gibi olsa dünya da futbol konuşulmaz.Örneğin brezilya ne kadar ekonomik zorluk çekse de adamlar futbol olunca herşeyi unutup bir araya geliyorlar takımlarını destekliyorlar ve o takım hakkında düşüncelerini ifade ediyorlar sosyal medyada.Ülkemizden bir örnek verirsek Karadeniz bölgesinde yaşayan insanlarda ekonomik zorluk çekiyor ama neredeyse tüm ilçelerin hatta köylerinin takımları var .Eğer ki senin dediğin gibi olsaydı dünyada ve karadenizde futbol konuşulmazdı.Demek ki insanlar futbola ilgi duruyor işte bu duruma saygılı olma lazım .

Yorumu oyla      7      4  
NEDEN 8 Temmuz 2014 Salı 21:46

Futbol konuşmayınca etin fiyatı mı düşecek , otobüs bileti mi inecek , ekmeğin fiyatı mı düşecek eğer bunlar olacaksa konuşulmasın yok bunlarla alakası yoksa neden konuşulmasın ?Sen karıştırdın galiba bunu futbol konuşanlara değil verdiğin partinin yöneticilerine söyleyecektin .Ayrıca İnsanların futbol konuşması seni neden rahatsız ediyor ?Hem de ister konuşurum ister konuşmam seni hiç mi hiç ilgilendirmez .

Yorumu oyla      6      4  
seni oruç çarpmız 8 Temmuz 2014 Salı 21:38

asıl seni oruç çarpmış kendine gel.Sen neyin derdindesin.İnsanların futbol sevgisini çekemiyorsan laf söyleme.Ya senin futbol sevgin yok ya da ilgin olmadığı için böyle konuşuyorsun.Etin fiyatı ile futbolun ne alakası var .İnsanların bir şey üzerinde oyalanması veya zamanını geçirmesi seni niye rahatsız ediyor?Saçma sapan konuşma

Yorumu oyla      7      4  
sizi oruç mu çarptı 8 Temmuz 2014 Salı 17:28

Etin kilosu yağlı kıymanın fiyatı 26 bin lira olmuş, otobüs minibüs bileti zamlanmış, ekmek zamlanmış, hele sizin halinize bakın yav. siz neyin derdindesiniz, bu zavallı millet neyin derdinde. Ya hakikaten tuzunuz kuru, geçim derdiz yok, ya da aklız yok.

Yorumu oyla      6      7  
doktor 8 Temmuz 2014 Salı 15:31

güngörenspor ile anlaşma gibi bir şey yok erzurumspor güngören e 25 bin tl verecek o kadar..... hala yatırılmadı erzurum bşk nı bilir..... sıkıntı yok.

Yorumu oyla      6      4  
doktor 8 Temmuz 2014 Salı 15:27

aykut 3.lig oyuncusu değil gözlerine perde inmiş futbol otoriteleri bu çocukdan bir haber zaten futbolumuzun halide ortada öyle değil mi.....

Yorumu oyla      6      4  
FORVET DEĞİL 3 Temmuz 2014 Perşembe 13:58

Daha önce İstanbulspor ve çorum bld. oynamış olan murat kardeşimizin mevkisini çoğu dadaş yanlış bilmektedir.Mevkiisi forvet değil forvet arkası oynamaktadır.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çocuk oyunlarında Erzurum’u 2 takım temsil edecek
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Çocuk Oyunları Takımları İstanbul’da düzenlenecek ...
UEFA B Lisans 1. Aşama Kursu Erzurum’da yapılacak
Erzurum'da yapılacak UEFA B Kursu'nun katılımcıları belirlendi
Kayak Kulübü’nde görev dağılımı yapıldı
Kulüp Başkanı Bülent Ülker’in başkanlığında ilk kez bir araya gelen yönetim ...
 
Duygu Duru Ünal, Epede şampiyon oldu
Erzurumlu eskrimcilerin başarısı tüm hızıyla sürüyor. GHSİM Eskrim Antrenörleri ...
Bölgesel Amatör Karma Maçları 17 Haziran’da
Müsabakalara Adana, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Bursa, Erzurum-Van, İstanbul, ...
'Yunanistan'da İstiklal Marşı’nı çaldıracağım’
Erzurum’da son yıllarda ağabeyi Ertuğrul Dönmez ile birlikte elde ettiği ...
 
Karatecilerden madalya sözü
Genç Antrenör Serdar Bingöl yönetiminde Balkan Karate Şampiyonası’nda ...
Aziziye Belediyesi Termalspor kulübü kuracak
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, gençlere yönelik projeleri ...
Sekmen’den sporculara ev ödülü vaadi
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurumlu sporculara ev sözü ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva