ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
HABERLER>SPOR
18 Şubat 2013 Pazartesi - 00:15

Büyükşehir’de Arsin şoku..!

Büyükşehir Belediyespor, gurupta ilk beşe girmesi için kazanması gereken Arsinspor maçından eli boş dönüyor. Aldığı şok yenilgiyle gurupta 38 puanla altıncı sırada kalan mavibeyazlı ekibin zirvedeki takımlarla arasındaki puan farkı açılırken, ilk beş mücadelesi de zora girdi.

Büyükşehir’de Arsin şoku..!

Büyükşehir Belediyespor, gurupta ilk beşe girmesi için kazanması gereken Arsinspor maçından eli boş dönüyor. Aldığı şok yenilgiyle gurupta 38 puanla altıncı sırada kalan mavibeyazlı ekibin zirvedeki takımlarla arasındaki puan farkı açılırken, ilk beş mücadelesi de zora girdi.
BÜYÜKŞEHİR İDEAL KADROSUYLA MAÇA ÇIKTI AMA…
Büyükşehir Belediyespor Arsinspor maçına Erhan Kırcı, Fatih Gültekin, Cabir Coşar, Muhammed Emin Bakan, Fatih Arat, Ahmet Baykal, Emrah Bayram, Kemal Akbaba, Zafer Doğan, Samet Altuntaş Erdinç Pekgöz   11’İyle başladı. İlker Günay, Dede Çelik, Oktay Gümüş, Muhammet Fettahoğlu, İsmail Aslan, Ekrem Sütçügüner Okay  ise ilk 18 kişilik kadroda yer aldı. Mavibeyazlılar oyunun ikinci yarısına Ahmet Baykal, Ekrem Sütçü değişikliğiyle başladı.
2 GOL DE KONTRATAKTAN GELDİ
Maça galibiyet parolasıyla çıkan, oyunun ilk yirmi dakikalık bölümünde Arsinspor kalesini ablukaya alan mavibeyazlı ekip, ev sahibi ekibin knotratağında yakaladığı penaltıyı gole çevirmesiyle yenik duruma düştü. 28’inci dakikada Yavuz Odabaş penaltı’dan Arsinspor’u 1-0 öne geçirdi. Gol sonrası toparlana, rakip kale önünde beraberlik golü arayan Büyükşehir Belediyespor ilk yarının bitimine 1 dakika kala yine kontrataktan ikinci golü filesinde gördü. Arsinsporlu Gökhan Şanlıtürk takımını 2-0 öne geçiren golü attı İkinci yarıya Ahmet’in yerine Ekrem Sütçü değişikliğiyle başlayan Mavibeyazlılar, baskılı oyun sergilemelerine rağmen, Arsinspor defansını geçemedi. Maçın sonunda 2-0’lık galibiyetle gülen taraf Arsinspor olurken, Büyükşehir Belediyespor maçtan yenik ayrıldı.
AVANTAJ YİTİRDİK
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta zirve için iyi bir şans kazanan Büyükşehir Belediyespor, Arsinspor maçının ilk yarısında kalesinde gördüğü 2 golle ağır bir yenilgi aldı. 11’inci deplasman maçında 3’üncü yenilgisini alan Mavibeyazlı ekibin deplasman puanları 16’da kaldı. Büyükşehir guruptaki genel sıralamada 6’ıncılıkta kalırken, takipçisi olan Sancaktepespor7la olan puan farkı bire indi, Gümüşhanespor’la olan puan farkı ise 6’ya çıktı.
HAFTANIN YORUMU
3’üncü gurupta 22’inci hafta maçlarında19 gol kaydedildi. 4 maçtan ev sahibi takımlar, üç maçtan ise deplasman takımları galip ayrılırken 2 maç da berabere sonuçlandı. Haftanın sürprizini kendi evinde ikinci sıradaki Altınordu’yla 0-0 berabere kalan Elazığ Belediyespor yaptı. Gurubun zirve için favori takımları arasında yer alan Kahramanmaraş Belediyespor, Keçiörengücü, Gümüşhanespor, Darıca Genzlerbirliği ve Altınordu haftayı yenilgisiz kapattı. Zirve için haftayı en karlı kapatan takımlar ise Kahramanmaraş Belediyespor, Keçiörengücü,Darıca Gençlerbirliği oldu.
GURUP SIRALAMASI
22’inci hafta maçları sonunda 53 puanlı Darıca Gençlerbirliği liderliğini sürdürdü. 50 puanlı Altınordu’nun ikinci sırada bulunduğu gurup sıralamasında, 49 puanlı Keçiörengücü üçüncü, 38 puanlı Kahramanmaraş Belediyespor dördüncü, 44 puanlı Gümüşhanespor beşinci, 38 puanlı Büyükşehir Belediyespor ise altıncı sırada yer aldı.
HAFTANIN MAÇ SONUÇLARI
K.Maraş Belediyespor  2-1  Oyak Renaultspor   
Beylerbeyispor  0-2  Keçiörengücü   
Arsinspor  2-0  Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor   
Çorum Belediyespor  1-1  Gümüşhanespor   
Kocaelispor  2-1  Maltepespor   
Sancaktepe Belediye Spor  2-0  Yimpaş Yozgatspor A.Ş.   
Diyarbakırspor  0-2  Darıca G.Birliği   
Elazığ Belediyespor  0-0  Altınordu A.Ş.   
Mardinspor  0-3  Isparta Emrespor A.Ş.  
23’ÜNCÜ HAFTA MAÇ PROGRAMI
Gümüşhanespor-Kocaelispor   
Yimpaş Yozgatspor A.Ş.-Çorum Belediyespor   
Isparta Emrespor A.Ş.-K.Maraş Belediyespor   
Darıca G.Birliği-Elazığ Belediyespor   
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor-Diyarbakırspor   
Maltepespor-Arsinspor   
Keçiörengücü-Sancaktepe Belediye Spor   
Oyak Renaultspor-Beylerbeyispor   
Altınordu A.Ş.-Mardinspor  
 

 
Yakutiye seriyi bozdu
 
Yayla havasında golf
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
19 Şubat 2013 Salı 10:02

Birakin artik bu laflari su dönem muhabbeti geenelde iki haftada bir yapiyoruz oyle diye diye araya türlü türlü bahneler soka soka 22. Haftaya geldik ede ne var elde ne mi var bakin ne var nnerden alınmış bunlar oda belli şimdi ligin ikinci yarısında icerde disarda yendigin ilk yaridaki maclari alt siradaki takinlari simdi yenemeyeceksin artık düşme korkusuyla saldiriyor takımlar ki ilk örneğini gördük bu hafta biz her hafta git gelme birak deriz o cikar bi haftasinida gecirir yönetim olarakta hersyimizi kaybediyoruz ki kaybetmisiz saygilar

Yorumu oyla      7      5  
yalnızkurt.25 18 Şubat 2013 Pazartesi 17:20

yazıklar olsunn.üçüncü ligde para yokken paralarınızı takır takır alıyosunuz.taşkın hocaaa yönetimden kimi istedinse aldılar.illa yönetimde seninmi kelleni alsın bırak artık basit bahaneler ardına sığınmayı.2 yıllık plan yaptık diyosunda bu gurupta iki yıllık plan yapan takım yok adamlar ilçe takımları bangır bangır top oynuyolar.ayıptırr yazıktırr buşehri elinde oyuncakmı görüyosun iyi hoca olabilirsin geçen yıl inegölsporu şampiyonda yapabilirsin ama bazen herşeyin olacağı diye bi kural yok olmuyo demekki gelmeyi bilen gitmeyide bilir.az erken gitsende belki kan değişikliği yarada takım toparlanırr lütfennnn

Yorumu oyla      8      4  
cırcırlı fanatikler 18 Şubat 2013 Pazartesi 15:30

neyiniz eksik yönetimmi paramı tesismi sahamı taraftarmı allahdan korkun iş ehlinden cıkmış size demiyoruz gidin süper liğ takımlarını yenin mahelle ve kasaba takımlarını yenin isteğimiz bu siz bunuda yapamadıktan sonra niye halen oradasınız siz bu tesise bu yönetime bu taraftara layık değilsiniz

Yorumu oyla      8      4  
narman 18 Şubat 2013 Pazartesi 14:10

Kendi öz kaynaklarımızdan en az 5-6 futbolcu olabilse ozaman daha başarılı oluruz topluyorsun takımı araya simsarlar giriyor takip etmemişsen sporcuyu bahtına ne cıkarsa oluyor. takım kurmak uzun vadeli araştırma ve sabır gerekiyor. bu sene iki kez izledim takımı bir izleyici olarak hemen top dağıtan bir orta saha eksiği göze çarpıyor teknik ekip daha iyi bilir tabi mutlaka erzurumda spor alt yapısı oluşturulmalı yerelden sporcularımız olmalı yoksa zor

Yorumu oyla      8      4  
fanatik dadaş 18 Şubat 2013 Pazartesi 13:50

taşkın hoca bardağı taşırdı yeter artık görünen oki şimdiye kadar alınan puanlar tesadufu puanlar olmuyor taşkın hoca tabiki yönetiminde hataları var tüm hatalar zincirleri bir araya toplanmışlar evet yeter artık

Yorumu oyla      9      4  
DADAŞ OĞLUDADAŞ 18 Şubat 2013 Pazartesi 12:41

HAS DADAŞ GARDAŞIMA KATILIYORUM.BABANA RAHMET.SİZ BİZİ UTANDIRDINIZ ALLAHTA SİZİ UTANDIRSIN.SAKIN BİZİM KARŞIMIZA DİYARBAKIR GALİBİYETİ İLE ÇIKMAYIN.ASLA O BUNUN İKAMESİ DEĞİL.

Yorumu oyla      13      5  
HAS DADAŞ 18 Şubat 2013 Pazartesi 10:48

SİZ NE YAPTIĞINIZI SANIYORSUNUZ.ARSİN KİMDİRDE BEN KOSKOCAMAN ERZURUMSPOR OLARAK BU ŞEHRİN Bİ MAHALLESİNDEN UFAK BİR İLÇEYE YENİLİYORUM.BECEREMİYORSANIZ TAŞKINDA DAHİL ÇEKİN GİDİN.BIRAK OYNAMAYI TV DEN BİLE İZLERKEN AĞZINIZ AÇIK BAKTIĞINIZ BİR STADYUMDA OYNUYORSUNUZ.24 000 KİŞİ.PARANIZI ALIYORSUNUZ.DERDİNİZ NE SİZİN.KAYBETMEYE HAKKINIZ YOK.BU TARAFTARIN EMEĞİ,BU İMKANLAR BU PARA ADAMIN GÖZÜNE DİZİNE DURUR.KENDİNİZDEN UTANIN.REZALET Bİ SONUÇ.

Yorumu oyla      13      5  
erzurumlu 18 Şubat 2013 Pazartesi 10:36

Hele bakın ki ne duruma düşmüş bu şehir. Arsin nere Erzurum nere.Arsin,Erzurum'un bir mahallesi kadar bile değil.Bu şehir ölmüştür de ağlayanı yok.Allah yardım etsin.âmin !..

Yorumu oyla      11      5  
Ömer 18 Şubat 2013 Pazartesi 06:02

böyle amatör hocayla bu iş olmaz hep bahanelerin arkasına sığınmayla olmaz bu iş ilçe takımları bu takıma kafa tutamaz tutmamalı !kafaların değişmesi gerek bu ha birde bizim bir bakanımız vardı ne iş yapar koskoca 10 yılda şu takımın bir yerlere gelmesi gerekirdi ee sistem böyle işlemiyor mu ? Her konuda siyasi erk ne derse o bknz tavuk tüccarı unakıtan eskişehiri nerden nereye getirdi ,bknz zafer çağlayan mersin i çıkardı 30 yıl aradan sonra... daha birçok örnek var ...

Yorumu oyla      11      5  
17 Şubat 2013 Pazar 19:21

Hatırlıyorum daha cok yakın zamanda biz istikrar takimiyiz diye beyanatlari ve medya tarafından yapilan haberleri hersey yolunda dururumuz kötü degil diye iki haft yen 3 hafta berabera kal yenil sezon basindan beri ayni manzara takimda istikrar yok kim bu takimin ilk onbirinde oynar kestirmek mümkün degil 30 tane adam geldi gitti istedigi astin istedigini aldirdin ama daha bi onbir cikmadi bu takimda kredi kredi ne kredisi ya bence o kredi ne zaman biz kendi rakiplerimizle mücadeleye girdikte sonuclar cikti ortaya anya konya belli oldu o zaman yapilan yapilacakti ister katilirsiniz ama katilmazsiniz hersy ortada on hafta beraberlik alip sonra iki mac yen yenil adi ne istikrar böyle istikrar nerde gördünüz

Yorumu oyla      12      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yakutiye seriyi bozdu
BAL 1’inci gurupta zirve mücadelesi veren Yakutiyespor Bayburtspor’a 5-0 ...
Büyükşehir kayıplarına yanıyor
Gurupta 13 maçı kalan mavibeyazlı ekibin gurup birinciliği şansı matematiksel ...
Dünya Gençleri Palandöken’de yarışacak
Snowboard Dünya Gençler Şampiyonası'na 1-11 Mart 2013 tarihleri arasında ...
 
Maçlara çıkmayacaklar..!
Spor Toto 3. Lig’de Erzurum Büyükşehir Belediyespor’la birlikte 3. Grup’ta ...
315 sporcu kayaklı koşuda yarıştı
Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Erzurum’da düzenlenen ve Erzurum ...
Bakan Kılıç sözünü tuttu
Obezite İle Mücadelede Bende Varım” projesi kapsamında ev hanımlarının ...
 
Arsinspor maçını Er yönetecek
ÖZEL-Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un deplasmanda oynayacağı Arsinspor ...
A2’de Büyükşehir sürprizi
ÖZEL-A2’ligi 3’üncü gurupta bulunan Erzurum Büyükşehir Belediyespor kendi ...
Engelliler Erzurum Kampı’nda
Zihinsel Engeliler Milli Takımı 03-09 Mart 2013 tarihleri arasında Erzurum’da ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva