ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Şehir Hastanesi TRSM’de el sanatları sergisi açıldı
Şehir Hastanesi TRSM’de el sanatları sergisi açıldı
Erzurum’da uyuşturucu ile mücadelede kararlılık
Erzurum’da uyuşturucu ile mücadelede kararlılık
19 Mayıs Gençlik haftası başladı
19 Mayıs Gençlik haftası başladı
Doğu Anadolu Kitap Fuarında geri sayım
Doğu Anadolu Kitap Fuarında geri sayım
Çakmak Özel Gereksinimli Öğrencilerle Buluştu
Çakmak Özel Gereksinimli Öğrencilerle Buluştu
HABERLER>SPOR
12 Şubat 2014 Çarşamba - 01:26

Büyükşehir’de 4 maçta 19 futbolcu forma giydi

RECEP DAĞ-Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta 2013-2014 sezonunun ikinci yarısındaki dört maçta Erzurum Büyükşehir Belediyespor kadrosunda bulunan 31 futbolcudan 19’u forma şansı buldu.

Büyükşehir’de 4 maçta 19 futbolcu forma giydi

Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta 2013-2014 sezonunun ikinci yarısındaki dört maçta Erzurum Büyükşehir Belediyespor kadrosunda bulunan 31 futbolcudan 19’u forma şansı buldu.  4 maçın tamamında oynayan futbolcular Kaleci ilker Güna ve Muhammed Fettahoğlu olurken, en az maç ve süre bulan futbolcular 1 maç 6 dakikayla Abuzer Gaffar Toplu ve bir maç 2 dakikayla İsmail Türkaslan oldu.
FUTBOLCULARIN OYNADIĞI MAÇ SAYISI
Büyükşehir Belediyespor’un ikinci yarıda oynadığı 4 maçta, İlker Günay, Muhammed Fettahoğlu, Onur Demir, Erdinç Pekgöz, Güner Okay, Sefer Sever, Deniz Sert, Gencay Erten 4 maç; Resul ekrem Bulum, Ekrem Sütçü, Haluk Zeybek, Fatih Gültekin 3 maç; Mustafa Özkaya, Kerem Kaya, Mustafa Kemal Küçük ve Hakan Çakır 2 maç;  Fatih Arat, Abuzer Gaffar Toplu ve ismail Türkaslan ise bir maç ta forma giydi.
FUTBOLCULARIN ALDIĞI SÜRE
4 maçlık periyotta en fazla süre alan futbolcular 360 dakikayla İlker Günay ve Muhammed Fettahoğlu oldu. Diğer futbolcular Onur Demir 358, Erdinç Pekgöz 208, Güner Okay 170, Sefer Sever 295, Deniz Sert 300, Gencay Erten 242, Resul Ekrem Bilim 270, Ekrem Sütçü 270, Haluk Zeybek 247, Fatih Gültekin 244, Mustafa Özkaya 169, Kerem Kaya 180, Mustafa Kemal Küçük 49, Hakan Çakır 180, Fatih Arat 60, Abuzer Gaffar Toplu 6 ve İsmail Türkaslan 2 dakika süre aldı.
GOLLER
2’inci yarıda Elibol Sandıklıspor’a 1-0, Bursa Nilüferspor’a 2-1 yenilen; Ünyespor’u 3-0, Maltepespor’u 2-1 yenen Büyükşehir Belediyespor 4 maçın ikisini kazandı, ikisini de kaybetti. 4 maçta 6 gol atan Büyükşehir Belediyespor 4 golü de kalesinde gördü.  En erken golü 22’inci dakikada Bursa Nilüferspor ağlarına gönderen mavibeyazlı ekip, en geç süredeki golünü de 80’inci dakikada ünyespor karşısında kaydetti.
GOLCÜLER
Büyükşehir Belediyespor’un ikinci yarıda oynadığı 4 maçta attığı 6 golün üçünü yeni transfer Deniz Sert, diğer üçünü ise Sefer Sever kaydetti. Deniz Sert Ünyespor, Bursa Nilüferspor ve Maltepespor maçlarında gol atarken, Sefer Sever Ünyespor maçında 2, Maltepespor maçında ise bir gol kaydetti. Birinci yarının golcüsü Fatih Gültekin’den ise henüz gol gelmedi.
GOLLERİN YAPILIŞLARI
Büyükşehir Belediyespor ikinci yarıda oynadığı 4 maçta 4 golü ağlarında bulurken, en erken golü 12’inci dakikada Bursa Nilüferspor maçlarında ağlarından çıkardı, en geç süredeki golü ise 90’ıncı dakikada Maltepespor maçında ağlarında gördü. Erzurum Büyükşehir Belediyespo defans oyuncusu Erdinç Pekgöz Elibol maçının tek golünü kendi kalesine attı. Büyükşehir Belediyespor’un iki golcüsü Deniz Sert ve Sefer Sever 4 golü ayakla atarken, Erzurum Büyükşehir Belediyespor kalesinden çıkarılan 4 golde ayakla kaydedildi.
BÜYÜKŞEHİR’İN KART KARNESİ
Büyükşehir Belediyespor’un 4 maçında forma giyen 19 futbolcudan 8’i sarı kart gördü, Sarı kartların maçların ikinci yarısında gelmesi dikkat çekti. Ekrem Sütçü Ünyespor, Muhammed Fettahoğlu Ünyespor, Hakan Çakır Ünyespor, Mustafa Kemal Küçük Ünyespor, Mustafa Özkaya Bursa Nilüferspor, Haluk Zeybek Bursa Nilüferspor, onur Demir Bursa Nilüferspor, Gencay Erten ise Maltepespor maçında sarı kart gördü.
 

 
Erzurum, farkını farkettirdi
 
MHP’den ilçeler açılımı
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
misafir 14 Şubat 2014 Cuma 15:28

5. kez aynı olay tekrarlanırsa saha kapatma veriliyor.Şimdi bizde 2.kez tekrarlandı

Yorumu oyla      6      4  
misafir 14 Şubat 2014 Cuma 12:10

en kısa yoldan para toplama yöntemi uyguluyor tff.Kardeşim 1 saniye küfür et veya 1 dakika hemen para cezası .Hiç demiyorlar ki bu takımlar acaba 1 dakikada mı o kadar para kazanıyorlar .3.lig kulüplerinin ne kadar geliri var ki bir de ceza ödesin sanıyorlar ki süper lig takımları .Yazık futbolla ağır bir darbedir bu .Ceza vere vere takımlar ekonomik olarak liglerden çekilmek zorunda kalıyor daha sonra da biz 3.ligi geliştiriyoruz diyorlar geliştireceksen cezaları hafifleteceksin .

Yorumu oyla      6      4  
misafir 13 Şubat 2014 Perşembe 23:04

başta erzurumdaki taraftarlarolmak üzere tüm taraftarlar daha dikkatli olması gerekir bundan sonra.Bildiğim kadarıyla eskiden 120 saniye küfür edildi mi ceza veriliyordu o kalktı bir saniye bile küfür oldu mu ceza verilecek.Daha dikkatli olunmalı yoksa takım tüm parayı tff verecek böyle giderse.Bir de Allah bilir 3.uyarıda saha kapatma verirler bunlar Allah bilir.Dikkatli olmalıyız.

Yorumu oyla      6      4  
misafir 13 Şubat 2014 Perşembe 22:56

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR Kulübünün, 09.02.2014 tarihinde oynanan ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR - MALTEPESPOR Spor Toto 3. Lig 2. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 10.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına tff

Yorumu oyla      6      4  
misafir 13 Şubat 2014 Perşembe 17:53

bu haftaki maçın hakemleri belli olmuştur.Hakemler Balıkesir ve bilecik bölgesi.;Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulübünün, PFDK'nın 06.02.2014 tarih ve E.2013-2014/650, K.2013-2014/737 sayılı kararına itirazı incelendi. İtirazın süresinde olduğu, gerekli harcın yatırıldığı görüldü. Tüm dosya kapsamında yapılan müzakere neticesinde; PFDK'ca Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulübüne taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT'nin 52/2.maddesi uyarınca 5.250.-TL para cezası verilmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, yapılan itirazın reddine, cezanın onanmasına, oybirliğiyle, (2014/43 K.);tff

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir 3 attı, yedi gol yedi
RECEP DAĞ-Erzurum Büyükşehir Belediyespor A2 takımı Trabzonspor A.Ş’ye ...
Bölgesel Kros Ligi’nde 1’inci etap tamamlandı
Erzurum’da yapılan Küçükler-Yıldızlar Deplasmanlı Bölgesel Kros Ligi 1. ...
Büyükşehir taraftarı galibiyet bekliyor
RECEP DAĞ-Maltepespor galibiyeti, zirvedeki takımların puan kayıplarıyla ...
 
Hokeyde Finaller niçin Erzurum’da yapılmıyor?
MAHMUT AKDAĞ-Karahan, Narman Buz Hokey Takımı’nın Erzurum’da değil, Kocaeli’nde ...
Yakutiyespor hentbola damga vurdu
Erzurum’u Erkekler Hentbol 1. Ligi’nde temsil eden Erzurum Yakutiye Gençlikspor, ...
Narman Buz Hokeyi takımı Kocaeli deplasmanında
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Olimpik Buz Sporları ...
 
SGM’de Palandöken Seferberliği
Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Twitter hesabından Palandöken, Konaklı ...
Apaçık 52 öğrenciye sertifika verdi
Adalet Gençlik ve Spor Kulübünde eğitimlerini tamamlayan 52 kursiyer öğrenciye ...
Büyükşehir 6'ıncı sıraya çıktı
RECEP DAĞ-ERZURUM Büyükşehir Belediyespor Kazım Karabekir Stadyumunda ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva