ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
HABERLER>SPOR
11 Temmuz 2016 Pazartesi - 15:50

Büyükşehir Yaz Spor okulları açıldı

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 16 branşta 3 bin öğrencinin katıldığı Yaz Spor Okulları’nın açılışı yapıldı.

Büyükşehir Yaz Spor okulları açıldı

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 16 branşta 3 bin öğrencinin katıldığı Yaz Spor Okulları’nın açılışı yapıldı. Kursların düzenleneceği Olimpiyat Parkı’ndaki açılış programına Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç ile çok sayıda öğrenci ve veli katıldı. Karate gösterisinin yapıldığı açılış programında konuşma yapan Başkan Vekili Tavlaşoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin geleceğimizin teminatı yavrularımıza büyük önem verdiğini vurguladı. Tavlaşoğlu, “Karate gösterilerini izlediğimiz Bayram, Emir ve Ömer kardeşlerimiz 3 yıl önce sizin gibi Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulu’nda ilgili branşa başladı. Bu yıl içerisinde düzenlenen Balkan Şampiyonası’nda kardeşlerimiz birinci oldu. İnanıyorum ki sizden de uluslararası müsabakalarda ülkemizi başarıyla temsil edecek Bayramlar, Emirler ve Ömerler çıkacak ve iki gün önce altın madalya kazanan atletlerimiz gibi ülkemize altın madalyalar kazandıracak” dedi.

 Tavlaşoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin Erzurum’da çok sayıda çalışma yaptığını ifade ederek, şunları kaydetti: “Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen’in çalışmalarıyla 2014 yılında başlayan değişim rüzgârı şehrimizde hem altyapıda hem üst yapıda hem de kültürel ve sosyal birçok alanda devam ediyor. En çok önem verdiğimiz çalışmaların başında geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımız geliyor. Çünkü onların içerisinden geleceğin belediye başkanları, milletvekilleri, sporcuları yetişecek. Bu yavrularımızın Erzurum’a ve ülkemize önemli katma değerleri olacak. Büyükşehir Belediyesi Spor Okulları 2014 yılından bu tarafa yapılıyor, her yıl da artan bir sayıda bu Spor Okulları’na talep var. Bu yıl da 3 bin kardeşimiz Yaz Spor Okulları’ndan yararlanmak için bize müracaat etti. Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Yaz Spor Okulları yüzme, buz pateni, jimnastik, voleybol, tenis, okçuluk, karate, kick boks, masa tenisi, basketbol, bisiklet, curling, satranç, buz hokeyi, kano ve futbol olmak üzere 16 branşta gerçekleşiyor. 7-14 yaş aralığındaki çocukların katıldığı ve iki buçuk ay sürecek olan Yaz Spor Okulları’na katılacak öğrencilere Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz malzeme temini ve servis imkânı sağlanıyor.”

 “ÇOCUKLARIMIZ GÖZ BEBEĞİMİZDİR”

 Başkan Vekili Tavlaşoğlu, “Çocuklarımızın yaz tatillerini boş geçirmemeleri için hangi dalda istiyorlarsa o dalda müracaat edip bir spor aktivitesiyle buluşmasını istedik” diye konuştu. Tavlaşoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Spor tesisleri bakımından zengin bir kentiz, ama çocuklarımızın çok büyük bir bölümü yüzme kursuna katılmak için bize talepte bulundu. Bunun üzerine Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen, bulunduğumuz alanda iki tane yüzme havuzu yapmak için çalışmaları başlattı. İnşallah bu dönemin sonunda iki tane yüzme havuzu yapılmış olacak ve bir daha ki dönem yüzmeyle ilgili bütün talepler karşılanmış olacak. Çocuklarımız bizim göz bebeğimizdir. Bu kurslara gelip giderken her türlü emniyeti düşündük. Taşımalarını ücretsiz olarak Büyükşehir Belediyesi’nin kendi araçlarıyla gerçekleştireceğiz. 16 branşta uzman antrenörler tarafından kurslar verilecek. Bu iki buçuk aylık sürenin sonunda her bir yavrumuzu kurs gördüğü branşta eğitilmiş birer sporcu olarak sizlere teslim etmek istiyoruz.”

 Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç da şunları söyledi: “Göreve geldiğimiz günden beri Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen’in koymuş olduğu hedefe ulaşmak adına, şehrimizin örnek bir şehir olmasını sağlamak amacıyla büyük gayret gösteriyoruz. Erzurum bir tarih kenti, bir kültür kenti, bir sanat kenti ve aynı zamanda da sporun merkezidir. Kentimizin, sporun merkezi olması adına bütün spor dallarında yapmış olduğumuz faaliyetlere ilaveten çocuklarımızın Yaz Spor Okulları’ndan faydalanması için onlara gerekli tüm imkânları sağlıyoruz. Bugün burada sizlerle birlikte 3 bin yavrumuzun katılımıyla başlatacağımız Yaz Spor Okulları kurslarımızın açılışını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Antrenörlerimizin hepsi kendi alanlarında eğitim almış ve kendini ispat etmiş hocalardan oluşmaktadır. Yaz Spor Okulları’nda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

 
Selim’de ayı saldırısı: 2 ölü
 
Koçak hem bayramlaştı, hem vedalaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gençlerbirliği Erzurum'da
Gençlerbirliği 2016-2017 futbol sezonu ilk etap kamp çalışmalarına Erzurum'da başladı.
TBPF’den Arıcı Açıklaması: Mağduriyet yok!
Buz pateni veteran sporcusu Naz Arıcı’nın Kanada’da düzenlenen bir yarışmaya ...
Erzurumlu gençleri mavi beyaz heyecan sardı
KERİM BURUCU-BB Erzurumspor A Takım futbolcu seçmeleri 10 Temmuz’da başlıyor.
 
Erzurumspor deplasman en’leri
RECEP DAĞ-2016-2017 sezonunda 2’inci Lig Beyaz gurupta şampiyonluk mücadelesi ...
Erzurumspor sezonu 12 Temmuzda açacak
CEM BAKIRCI-Spor Toto 2. Ligin yeni ekibi BB Erzurumspor, yeni sezon hazırlıklarına ...
İstanbul’da Erzurumspor gündemi
CEM BAKIRCI-BB Erzurumspor Kulübü'nün Hilton İstanbul Otel'de düzenlenen ...
 
Erzurumspor Beyaz Gurupta
2016-2017 Sezonu Spor Toto 2 ve 3. Lig'de gruplar belli oldu. 2016-2017 ...
Büyükşehir buzda lig şampiyonu oldu
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor Kulübü Buz Hokeyi takımı lig şampiyonu oldu.
Demirhan: “Terörü lanetliyoruz”
Demirhan, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırılarını kınadı. ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva