ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum şehidini bekliyor
Erzurum şehidini bekliyor
Erzurum Gençlik İstatistikleri açıklandı
Erzurum Gençlik İstatistikleri açıklandı
Erzurum konutta 29’uncu sıraya yükseldi
Erzurum konutta 29’uncu sıraya yükseldi
Kurtulmuş: ‘19 Mayıs kararlılığın, azmin ifadesidir’
Kurtulmuş: ‘19 Mayıs kararlılığın, azmin ifadesidir’
Atama kararları yayımlandı
Atama kararları yayımlandı
HABERLER>SPOR
3 Ocak 2014 Cuma - 14:58

Büyükşehir BS transfer peşinde

Özakalın, ilk yarı sonunda Derince Belediyespor’dan golcü Deniz sert ile sözleşme imzaladıklarını ve iki takviye daha yaparak ikinci yarıya çok daha güçlü bir kadroyla başlayacaklarını dile getirdi.

Büyükşehir BS transfer peşinde

~~ERZURUM (İHA) - Spor Toto 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk hedefleyen Erzurum Büyükşehir Belediyespor ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor.
Antalya Belek Kaya Otel’de ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren mavi beyazlılar ilk yarıda topladığı 27 puanla liderin 5 puan gerisinde dördüncü sırada yer aldı. Erzurum Büyükşehir Belediyespor Başkanı Saim Özakalın, ilk yarı sonunda Derince Belediyespor’dan golcü Deniz sert ile sözleşme imzaladıklarını ve iki takviye daha yaparak ikinci yarıya çok daha güçlü bir kadroyla başlayacaklarını dile getirdi.
Babaeskispor, Sakaryaspor A.Ş, Büyük Çekmece Belediyespor, Kırklarelispor, Batman Petrolspor, Maltepespor, Belediye Vanspor ve son olarak Derince Belediyespor da görev alan başarılı golcü Deniz Sert’i renklerine bağlayan mavi beyazlı takımın son bir sezonda 20 gol kaydettiği öğrenildi.
Başkan Özakalın, takıma takviye olarak iki oyuncu daha transfer etmeyi planladıklarını anlatarak, Antalya kampının hafta sonunda tamamlanacağını ve futbolcuların ikinci etap hazırlık kampı için Salı günü Erzurum’da toplanacağını bildirdi.
Takımın 19 Ocak’ta deplasmanda karşılaşacağı Afyon Elibol Sandıklıspor maçı öncesi hazırlıklarını Erzurum’da sürdüreceğini ifade eden Özakalın, “Büyükşehir Belediyespor olarak hedefimiz şampiyonluk. Yaptığımız takviyelerle ikinci yarıda başarılı bir performans ortaya koyarak hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bütün taraftarlarımızdan destek istiyoruz” diye konuştu.

 

 
Muay Thai Bölge Şampiyonası 1 şubatta Erzurum’da
 
Tokmak Türk Tiyatrosu’nun tarihi seyrini anlattı
YORUMLAR
Toplam 24 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
maalesef 12 Ocak 2014 Pazar 16:52

yönetim 3 nokta transfer yapılacak dedi ama görünen o ki o nokta transferler hayal oldu.Herkes transferini yaptı bitiriyor ama ............Aslında yavuz hocanın futbolcu istediği biliniyor ama ..............

Yorumu oyla      6      4  
transferler 11 Ocak 2014 Cumartesi 17:29

sancaktepe spor transfer üzerine transfer yapıyor son olarak batman petrolden bir oyuncu daha aldı.

Yorumu oyla      7      4  
görüş 11 Ocak 2014 Cumartesi 15:39

Galiba bizim yönetim takımı ilk yarı lideri olarak görüyor ki ne forvete gerek duruyor ne orta sahaya gerek duruyor ne de sağ beke gerek duruyor.Ama ilk yarı lideri olan düzyurt bile kaç tane transfer yaptı .Her takım forvetteki sıkıntılarını gidermek için forvet transferlerine ağırlık verirken bizimkiler sanki forvette hiç sorun yokmuş gibi bir tanecik oyuncu aldılar.Bilen de bilecek ki Fenerbahçe gibi 8 puanlık fark attı diğer takımlara onun için transfer yapmıyor.Öncelikle puan tablosuna bakıldığında her şeyin her an değişebileceğini bir yenilgi ile bile neredeyse 10. sıraya kadar düşülebileceğini görmüyorlar galiba.Bir de şunu görmüyorlar galiba defans oyuncusu fatih gültekinin forvet oyuncularından daha fazla gol atmasını görmüyorlar.Ben olsam bu takımın başkanı forvete en az 2 tane sağlam , kaliteli futbolcu alırım.Bu takımın ikinci lige çıkmasını için bütün paraya harcayım ki 2.lige çıkabilirim.Tabii ki kaliteli futbolcu almak lazım.

Yorumu oyla      7      4  
transfer 10 Ocak 2014 Cuma 20:37

transfer merkezi adlı sitenin haberine göre daha önce Erzurum bb sporda oynayan oktay Erzurum bb sporun eski hocası olan taşkın hocanın takımı nazilli belediyespora transfer olmuştur.Bizim takımda transfer konusunda ses yok.

Yorumu oyla      7      4  
deneyimli 10 Ocak 2014 Cuma 09:12

Bu takımın deneyimli ortasaha oyuncusu olan cabiri pazarspora yollayıp onun yerine deneyimsiz bir futbolcu getirmek bence doğru bir davranış değildir.Eğer bir takım 2.lige çıkmak istiyorsa deneyimli futbolcu sayısı fazla olmalıdır.

Yorumu oyla      6      4  
08 zeki 10 Ocak 2014 Cuma 08:32

takıma sade yönetim desteği ile olmaz biz seyirci desteği de bu takıma destek vermemiz lazım takımın yanında olduğumuz vakit inşallah biz ipi göğüsleriz.

Yorumu oyla      6      4  
dadaşlar 9 Ocak 2014 Perşembe 21:24

dadaşlar eğer bu takım gelecek hafta sandıklıda olumsuz bir sonuç alırsa bunun tek sorumlusu yönetimdir.Bunun nedeni; Takıma zamanında oyuncu alınmaması , takıma gerekli olan forvet oyuncusu alınmaması ve takımda kalması gereken oyuncuları yollayıp takımda kalmaması gereken oyuncuları takımda tutmaları ve gereksiz transfer yapmalarındandır(10 maç oynayan bir futbolcu almak ).

Yorumu oyla      8      4  
yer almaması lazım 9 Ocak 2014 Perşembe 10:15

Diğer takımlar başta elibol sandıklı olmak üzere transferi transferin üzerine yaparken biz de çıt bile yok.Elibol sandıklı bir altımızda olmasına rağmen bizden forvet kemali aldılar bizim gibi tek forvetle yetinmediler bir başka iyi bir forvet daha aldılar onun dışında diğer bölgelere de transfer yapıyorlar.Hedeflerinin ikinci lig olduğunu söylüyor hocaları .Bu takım bu yıl 3.lige çıktı çıkar çıkmaz iddaalı duruma geldi biz ise 3 yıldır 3.ligdeyiz ama maalesef ki hiçbir şey olmuyor.Artık bu takımın buralarda yer almaması lazım .

Yorumu oyla      8      4  
misafir 9 Ocak 2014 Perşembe 08:37

dadaşlar şurada ligin başlamasına 9 gün kalmış biz hala sadece bir transfer yapabildik.Acaba biz geri kalan transferleri ne zaman yapacağız ?Bir başka durum ise bir çok takım 2-3 tane takımına iyi bir forvet alırken biz ise tek forvet alarak forvet kısmına transferi bitirdik.Örneğin; Orhangazispor dün ankara demirspordan forvet aldı .Biz nedense forvet transferini düşünmüyoruz.Allah korusun eğer yeni forvet transferimiz sakatlanırsa golü kim atar ?Bizim yönetim şunu düşünüyor bence biz zaten 4. sırada olan iyi bir takımız biz bir iki transfer yapsak yeter.Aslında yanlış bir düşünce.Çünkü senin altındaki takımlar bilhassa forvet transferleri , orta saha transferleri yaparak seni geçme imkanları var ama sen gereken yerlere gereken transferleri yapmazsan o bulunduğun yeri de kaybedersin.

Yorumu oyla      9      5  
misafir 7 Ocak 2014 Salı 20:44

transfer dönemi bugün itibariyle başladı 3şubat 2014 tarihinde ise bitecek.TFF.3.lig için maçlar 19 ocakta başlayacak ve buradaki takımlar için transfer dönemi ilk haftaki maçlardan sonra 15 gün sürecek.

Yorumu oyla      8      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Muay Thai Bölge Şampiyonası 1 şubatta Erzurum’da
(Erzurum GHSİM)Muay thai Bölge Şampiyonası Erzurum GHSİM’nün ev sahipliğinde ...
Bedensel Engelliler Curling Takımı sponsor arıyor
(Erzurum-GHSİM)Erzurum’da bir süre önce kurulan Bedensel Engelliler Curling ...
U17’de şampiyon Büyükşehir
Erzurum’da düzenlenen Mahalli Lig U17 İl Birinciliğinde futbolda şampiyonluğu ...
 
GHSİM’de Gençlik Liderleri Zirvesi
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Gençlik ...
Hüseyin Akbaş Turnuvası’nda Demir 1’inci oldu
Uluslararası Hüseyin Akbaş Büyükler Serbest Güreş Turnuvası Tokat’ta yapıldı.
Şampiyonluğa tekel koydular
Antrenör Fatih Kula yönetiminde rekorları alt üst eden ve adete bir futbolcu ...
 
İran’la ‘Geleneksel’ protokol
İran İslam Cumhuriyeti Spor Bakan Yardımcısı ve Geleneksel Spor Dalları ...
Patencilerin hedefi madalya ile dönmek
Short Track Danubia Yarışları Latvia’da yapılacak. Yarışlara Erzurum’dan ...
Akbulut 2’inci, Pınarbaşı 3’üncü oldu
Türkiye Karate Federasyonu 2013 Yılı Faaliyet Programı’nda yer alan Büyükler ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva