ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
HABERLER>SİYASET
6 Ocak 2012 Cuma - 05:42

Büyükşehir 2012 projeleri açıklandı

Büyükşehir Belediyesi, Doğu’nun en büyük Kültür Kongre ve Fuar Merkezi’ni yapmak için harekete geçti. Uygulanmasına bu yıl başlanacak olan projenin 2013 yılında tamamlanması planlanırken, söz konusu yatırım sayesinde Erzurum’a devasa bir kongre merkezi, yepyeni fuar, sergi ve seminer salonları kazandırılmış olunacak.

Büyükşehir 2012 projeleri açıklandı

ERZURUM  - Büyükşehir Belediyesi, Doğu’nun en büyük Kültür Kongre ve Fuar Merkezi’ni yapmak için harekete geçti. Uygulanmasına bu yıl başlanacak olan projenin 2013 yılında tamamlanması planlanırken, söz konusu yatırım sayesinde Erzurum’a devasa bir kongre merkezi, yepyeni fuar, sergi ve seminer salonları kazandırılmış olunacak.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Erzurum’u bir kültür, kongre ve fuar merkezi haline getirmeye kararlıyız” dedi.
Başkan Küçükler, Erzurum’a kazandırılacak olan Doğu’nun en büyük Kültür Kongre ve Fuar Merkezi hakkında bilgiler verdi. Çat yolu üzerinde hayata geçirilecek olan projeyle Erzurum’un yepyeni bir vizyona kavuşacağının altını çizen Küçükler, “Erzurum’a öyle bir kongre merkezi kazandıracağız ki; değil bölgede, Türkiye’nin birçok kentinde bile aynı evsafta bir kongre merkezine daha rastlanamayacak” ifadesini kullandı.
KÜÇÜKLER BİLGİ VERDİ…
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 3 bin 600 kişi kapasiteli Erzurum Kültür Kongre ve Fuar Merkezi’nin çok amaçlı bir kompleks olarak hizmet vereceğine dikkati çekerek, “Erzurum Kültür Kongre ve Fuar Merkezi, içerisinde devasa büyüklükte bir kongre merkezinin yanı sıra sergi, fuar ve seminer salonları bulunduracak. Merkezimiz, kapalı ve açık olmak üzere 500 araç kapasiteli otoparkı, çevre düzenlemesi ve modern mimarisiyle Erzurum’un gülen yüzü olacak.” diye konuştu.
Söz konusu yatırımın Erzurum’a kazandırılması noktasındaki çalışmalara geçtiğimiz yıl start verildiğini hatırlatan Başkan Küçükler, Kültür Kongre ve Fuar Merkezi’nin yapımına ise, bu yıl başlanacağını bildirdi. Küçükler, “Allah kısmet ederse Kültür Kongre ve Fuar Merkezi’nin yapımına bu yıl başlıyoruz. Bir yıl gibi kısa bir süre zarfında bu devasa yatırımı şehrimize kazandıracak ve ‘Doğu’nun Paris’i’ diye nitelendirilen Erzurum’u, Türkiye’nin belli başlı kongre merkezlerinden birisi haline getireceğiz” şeklinde konuştu.
KÜÇÜKLER’İN YORUMU
Erzurum’un, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımlar sayesinde yepyeni bir vizyon kazandığını vurgulayan Küçükler, “Erzurum’da sadece asfalt, yol ve kaldırım çalışması yaparak günü kurtarma dönemine bir kere Büyükşehir Belediyesi olarak biz son verdik. Attığımız her adımla örnek olduk, yaptığımız her yatırımla bir ilke imza attık. Büyükşehir Belediyesi’ni hazırı tüketen bir kurum olmaktan çıkardık, üreten ve birbiri ardına yatırımlar yapan bir kurum haline getirerek asıl kimliğine kavuşturduk. Bu yatırımların Erzurum’a kazandırılmasında hükümetimizin elbette ki çok büyük bir desteği oldu. Bu hizmetler Erzurum’un hakkı olan hizmetler. Kadirşinas halkımız bu hizmetlere hem de fazlasıyla layık. Büyükşehir Belediyesi olarak Erzurum’a bu yatırımları kazandırmak bizim için büyük bir onur demek. Çünkü Erzurum halkı hizmetin en kalitelisini ve en güzelini hak ediyor” diye konuştu.

 
Kış onlar için oyun mevsimi
 
Kayakta Nordic Combined heyecanı
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
8 Ocak 2012 Pazar 08:26

erzurumun öncelikli sorunu bence su insanlar çeşme başlarında uyuklar oldu sokakta kimi görsek elinde mavi şişelerle dolaşıyor bu dışarıdan gelen insanlarında dikkatini çekiyor sonrada ulaşım lütfen artık çağ atlayalım tramvay türü ulaşım sistemi ağı kurulmalı şu otobüslerden kurtulmalı halkımız medeniyete bir adım daha atılmalı eski yapılar çok acilen yıkılıp yeni mimari görünüşleriyle tokiler yapılaşmalar görmekisityoruz yapılanlar için teşekkürler yapılacaklar içinde acil el atılması dileklerimizle

Yorumu oyla      6      4  
taksici 7 Ocak 2012 Cumartesi 00:06

başkanım dahanekadar taksipilakası satmayı düşünüyorsuz şehir taksiden gecilmiyor her kavşakda beş altı taksivar bunlara bide korsanlarıeklersek taksici vergisini bile yatıramıyor yaklaşık BİM taksi cinin hemem hemenhepsi bagkur aidatını yatıramıyor neden taksi dolmuş hattı verilmiyor eyer belediynin paraya ihdiyacıvarsa yüztane taksipilakası satacagınıza birtane otobüs hattısatın dahacok kazanırsız bir otobüs hattı YEDİYÜZBİN ken taksi pilakası belediyenizde YEDİBİN pisada SADECE İKİ BİN BU UCURUM FARK NEZAMAN BİRAZ KÜCÜLÜR KAPANMASINA İMKANYOK EYER Bİ ACIKLAMA YAPILIRSA SEVİNİRİM daha önce yine buna benzer bir mesaj gönderdim bilgi edinme hakkımı kullanMak amacı ile geri dönüş olmadı şimdi imşallah BİR ACIKLAMA YAPILIR SAYGILARIMLA

Yorumu oyla      6      4  
yaşar bingöl 6 Ocak 2012 Cuma 22:44

sayın başkan tebrik eder yaptırınlarınızın devamı bekleriz

Yorumu oyla      6      4  
6 Ocak 2012 Cuma 21:57

BAŞKAN DEVAMLI UÇAK İLE SEYAHAT ETTİĞİNDEN SİVAS VE ERZİNCANI ANLAŞILAN GÖRMEMİŞ;BU İKİ ŞEHRİ VE GELİŞMELERİNİ GÖRÜP ERZURUM UN NEREDE OLDUĞUNA LÜTFEN SONRA KARAR VERSİN.

Yorumu oyla      6      4  
6 Ocak 2012 Cuma 21:13

erzuruma yakışır yapılsın daha fazlasını hak ediyor

Yorumu oyla      6      4  
Mehmet ÖZNİLİ 6 Ocak 2012 Cuma 19:41

ahmet bey herşey iyi tamam da, vallahi bu su içilmiyor, şu kuyu sularını yeniden verin sisteme, milleti çeşme başlarından kurtarın.

Yorumu oyla      6      4  
şükrüpaşalı 6 Ocak 2012 Cuma 08:22

Sayın başkanım ŞÜKRÜPAŞA mahallesi gümüşhane ve bayburttan fazla bir nüfusa sahip,fakat bir muhtarla idare ediliyor.belediyenin hiç bir çalışması yok demiryolundan aşağı büyükşehire ait olan yol iki araba zor sığıyor kaldırım yok hiç bir hizmet yok açıkcası şehirin doğusu harap ve bitap düşmüş BAŞKANIM şükrüpaşada erzuruma ait.. almış olduğunuz oy yüzdesi en çok ta buradadır saygılar

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Meclis kış sporlarına yoğunlaştı
İl Genel Meclisi’nin dün gerçekleştirilen oturumunda konuşan Gençlik ve ...
Siyasette AK cazibe
SDE'nin 2011 yılının son günlerinde yaptığı ankete göre, CHP'nin oy oranı ...
CHP’den STK açılımı
Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Yönetiminde yapılan değişikliğin ardından ...
 
Meclis turizm gündemiyle toplandı
İl Genel Meclisi Ocak ayı toplantılarına İl genel Meclisi Başkanı Bülent ...
Kentsel Dönüşüm 2012 etabı başladı
Kentsel dönüşüm 2012 etabı üç mahallede sürdürülüyor.Yakutiye Belediyesi ...
Yılmaz taziye mesajı yayımladı
Aziziye ilçesinde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu şehit düşen Suat Orak’ın ...
 
‘Biz önce millet diyoruz’
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Uludere'de 35 vatandaşın hayatını kaybettiği ...
AK gençlerden Van’a yardım eli
Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum Gençlik Kolları Van'daki depremzedelere ...
Özer muhtarlarla istişare etti
AK Parti Tekman İlçe Başkanı Taner Özer, muhtarlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva