ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Oltu Taşına zerafet katıyorlar
Oltu Taşına zerafet katıyorlar
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
HABERLER>BÖLGEDEN
13 Ağustos 2017 Pazar - 14:06

Bulutlar açılışları değerlendirdi

Palandöken Belediyesi tarafından çeşitli mahallelere yaptırılan taziye ve konuk evleri ile çocuk oyun parklarının toplu açılışı, ilçeye bağlı Yukarı Yenice Mahallesi'nde düzenlenen törenle yapıldı

Bulutlar açılışları değerlendirdi

Palandöken Belediyesi tarafından çeşitli mahallelere yaptırılan taziye ve konuk evleri ile çocuk oyun parklarının toplu açılışı, ilçeye bağlı Yukarı Yenice Mahallesi'nde düzenlenen törenle yapıldı. Başkan Bulutlar burada yaptığı konuşmada, "Elimizin değmediği hiçbir mahalle kalmadı" dedi.
Palandöken Belediyesi tarafından kırsal mahallelere yaptırılan 41 tesisin açılışı yapıldı. Palandöken Belediyesi tarafından kırsal mahallelere yönelik yapılan 35 taziye ve konukevi ile oyun alanlarının açılışı yapıldı. Yapılan çalışmalar kapsamında mahallelerdeki camilere ait 7 minare ve tuvaletlerin tamamı restorasyondan geçirdi. Çocuklar da unutulmayarak tüm köy mahallelerine çocuk oyun grupları yerleştirildi. Palandöken'e bağlı mahalle köylerin yolları ise baştan aşağı kilitli taşla döşenerek yüksek kalite standartlarına sahip ulaşım ağlarına kavuştu.
Yukarı Yenice Mahallesinde yapılan toplu açılış törenine, AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken Kaymakamı Mehmet Yavuz, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, belediye meclis ile muhtarlar katıldı.
Tören, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu'nun konuşmasıyla başladı. Ömeroğlu, konuşmasında ak belediyecilik vurgusu yaparken, Türkiye'nin dört bir yanında AK Partili belediyeler sayesinde hizmet rüzgarlarının estiğini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'a, hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Ömeroğlu, Erzurum'daki belediyelerin çalışmalarından övgüyle bahsetti.
Daha sonra söz alan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, çalışmaların devam edeceğini belirtti. İlk kez bir açılış programı düzenlediklerini ifade eden Bulutlar, “Mahallelerimizin ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Bugüne kadar yapmış olduğumuz ne kadar çalışma varsa bunlarla ilgili ilk açılışı yapıyoruz. Öncelikle muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Çünkü onların destekleriyle bizler bu çalışmaları yapıyoruz. Allah nasip ederse bundan sonra hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz. 41 tane yapmış olduğumuz eserlerin maliyeti 8 milyon TL civarındadır. Elimizi vurmadığımız hiçbir mahalle kalmadı. Bazı eksikliklerimiz var yok değil Allah nasip ederse o eksiklikleri de gidereceğiz. Yakın zamanda da yapmış olduğumuz çalışmalarımızın açılışı yapacağız” dedi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise, “Tamamlanan ve açılışı yapılan tesislerimizde emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Buralardaki mahallelerimizin eksiklerini giderme noktasında gayret gösteriyoruz ve gereken desteği sunuyoruz. Vatandaşlarımıza hizmet etmek boynumuzun borcudur” diye konuştu” diye konuştu.
Palandöken Belediyesi'nin açılış programında AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı da konuştu. Ilıcalı, TBMM'de Erzurum için yaptıkları çalışmaları anlattığı konuşmasında, "Şehrimiz artık ilçeleriyle ve köyleriyle gerçekten de altın çağını yaşıyor. Hükümetimiz, insanımıza hizmetin en iyisini vermek için elinden geleni yapıyor. Biz de bu doğrultuda belediye başkanlarımızla çok güzel bir koordinasyon içerisinde çalışıyoruz" dedi
Açılış konuşmaları ve Palandöken Belediyesi Bar ekibince sunulan gösterinin ardından 41 tesisin açılışı dualar eşliğinde yapıldı. Yukarı Yenice Taziye ve Konukevi'nin bahçesinde ise, açılışa dahil edilen diğer yatırımların fotoğrafları sergilenirken, davetlilere ise kavurma, pilav ve börek ikram edildi.

 
Özel Harekatçı'dan destansı duruş
 
Afganlı gençten Erzurum'a vefa
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DAP'ta Yenilenebilir Enerji açılımı
Doğu Anadolu Bölgesi’nde, öncelikli olarak, tarım ve hayvancılığın gelişmesi ...
Azizoğlu devlet desteklerini anlattı
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu başkanlığında Oltu’da, Oltu, Şenkaya ...
Aziziye’de ‘Tarla Günü’
DAP İdaresi desteğiyle alınan Rulo Balya Silaj Makinası, düzenlenen Tarla ...
 
Aydın'dan geçmiş olsun ziyareti
MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, Yukarı Çamlı Mahallesi’nde meydana ...
Palandöken Belediyesi Gemalmaz'ı ağırladı
Erzurum'un Büyükşehir Belediye Başkanlarından Prof. Dr. Ersan Gemalmaz, ...
Sadece 7 ilde var
Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Artvin ve Erzurum'da gözlenen Kara ...
 
Kop Geçidinde kaza: 1 ölü, 13 yaralı
Erzurum’un Aşkale ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 polis hayatını ...
Azizoğlu Demir Ailesinin acısını paylaştı
Azizoğlu, geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu vefat ...
Öznü Yaylası suya kavuştu
Beypınarı Mahallesi sakinleri, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva