ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi başarılı öğrencileri ağırladı
Çiftçi başarılı öğrencileri ağırladı
Futsal kadınlarda Gümüşhane şampiyon
Futsal kadınlarda Gümüşhane şampiyon
Atatürk Üniversitesinde öncelik kalite
Atatürk Üniversitesinde öncelik kalite
ETÜ – Büyükşehir sanayi iş birliği
ETÜ – Büyükşehir sanayi iş birliği
Olur Belediyesinde tebrik gündemi
Olur Belediyesinde tebrik gündemi
HABERLER>TÜRKİYE
14 Ekim 2015 Çarşamba - 03:40

‘Bu süreçte en iyi imtihanı millet verdi’

Bu süreçte en iyi imtihanı milletin verdiğine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletin; hiçbir tahrike, hiçbir provokasyona izin vermeyerek, birlikten, beraberlikten, huzurdan, güvenden, istikrardan yana tercihte bulunduğunu belirtti.

‘Bu süreçte en iyi imtihanı millet verdi’

BASIN TOPLANTISI

Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö ile ortak bir basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz terörü, kendini nasıl tanımladığına, hangi ismi kullandığına, söylemine, yöntemine göre tasnif etmiyoruz. Terör karşısında, terör örgütleri karşısında çifte standart kullanan herkes teröre destek vermektedir” dedi.

Türkiye ile Finlandiya’nın iyi ilişkiler içinde bulunan iki ülke olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün de bu ilişkilerin, bu dostluktan ve iyi münasebetlerden ilham alarak her alanda çeşitlenip kuvvetlendiğini söyledi.

 Finlandiya'nın dönem başkanlığı sırasında gösterdiği gayretin de katkısıyla, 1999 yılında Helsinki Zirvesi’nde Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne adaylığının tescil edildiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Niinistö'nün Türkiye’ye gerçekleştirdiği bu ziyaretin, dostluğumuzu bir adım daha ileriye taşıdığına inandığını belirtti.

“FİNLANDİYA İLE İŞ BİRLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRECEĞİZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün mevkidaşı ile yaptıkları görüşmenin verimli geçtiğini ve ikili ilişkilerin ilerletilmesi hususundaki ortak iradenin teyit edildiğini açıklayarak, siyasi, ekonomik, ticari ve kültürel alanlarda iş birliğinin daha da güçlendirilmesi için atılabilecek ilave adımları değerlendirdiklerini ifade etti.

Fin heyetinde yer alan iş adamları ile Türk özel sektör temsilcilerinin yarın İstanbul’da gerçekleştirecekleri toplantıda ortak proje ve yatırım imkânlarını kapsamlı bir şekilde ele alacaklarını aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu toplantının yeni ortaklıklara da vesile olacağına inanıyorum” dedi.

Konuk Cumhurbaşkanı ile Avrupa’ya yönelen göç krizini, terörizmle mücadele konusunu, Suriye ve Irak’taki gelişmeleri de ele aldıklarını sözlerine ekleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: “Bugün Türkiye ve Finlandiya, evrensel ilke ve değerler temelinde, Birleşmiş Milletler, Avrupa Birliği, AGİT ve Avrupa Konseyi gibi platformlarda güç birliği yapıyor. Bilhassa, Finlandiya ile Birleşmiş Milletler bünyesinde başlattığımız “Barış İçin Arabuluculuk Girişimi”ne büyük önem veriyoruz. Değerli dostumla, hem bu girişimi, hem de bu girişim vesilesiyle teşkil edilen "Arabuluculuk Dostlar Grubu" kapsamında kaydedilen ilerlemeleri ele aldık. Küresel barışın ve huzurun tesisi konusunda önemli rol oynayacağına inandığım bu girişimi güçlendirmek istiyoruz. Finlandiya’nın Avrupa Birliği üyeliğimize verdiği destek için de bir kez daha teşekkür ediyorum.”

“ANKARA’DA GERÇEKLEŞEN SALDIRI TÜM TÜRKİYE’YE YAPILMIŞTIR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada, 10 Ekim Cumartesi günü, Ankara Garı önünde meydana gelen ve 97 kişinin can verdiği bombalı saldırıya ilişkin görüşlerini de paylaştı. Demokratik haklarını kullanmak üzere bir araya gelen sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği toplantı öncesinde yaşanan bu elim olayın kendisini derinden üzdüğünü söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu terör eyleminde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına ve millete başsağlığı dileyerek yaralılar için acil şifalar temenni etti.

Bu saldırının, Türkiye’nin birliğine, bütünlüğüne, huzuruna, istikrarına, hedeflerine yönelik olarak gerçekleştiğini ve bunu şiddetle kınadığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şu gerçeğin tüm dünya ve tüm vatandaşlarımız tarafından bilinmesini istiyorum: Bu saldırı Türkiye’ye yapılmıştır. Saldırının hedefi, orada bulunan vatandaşlarımızla birlikte ülkemizin ve milletimizin tamamıdır” diye konuştu.

Türkiye’nin, terörle, terör örgütleriyle, terörün sinsi ve acımasız yöntemleriyle ilk defa karşılaşmadığını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçmiş dönemlerde Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı terör saldırılarına ve bunlara karşı verdiği mücadelelerden örnekler vererek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Son olarak, Suriye ve Irak’ta ortaya çıkan DEAŞ da, ülkemiz sınırları içinde yaptığı çeşitli eylemlerle, Türkiye’ye karşı mücadele eden örgütler arasına katıldı. Bugün de, farklı isimlerle aynı çatı altında faaliyet gösteren örgütlerden oluşan PKK ile DHKP-C ve DEAŞ, karşımızdaki en menfur terör tehditleri olarak varlıklarını sürdürüyorlar. Biz terörü, kendini nasıl tanımladığına, hangi ismi kullandığına, söylemine, yöntemine göre tasnif etmiyoruz, sadece bu sıfatla adlandırıyoruz. Meseleye bu şekilde yaklaşmayan, terör karşısında, terör örgütleri karşısında çifte standart kullanan herkes, açık söylüyorum, teröre destek vermektedir.”

“TÜM TERÖR ÖRGÜTLERİ BİZİM NEZDİMİZDE AYNI DERECEDE CANİDİR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son aylarda PKK, DAEŞ terör örgütlerinin saldırılarında şehit olan ve hayatını kaybedenleri tek tek anarak, yüreğinin hepsi için de aynı samimiyetle yandığını ifade ederek, devamında şunları söyledi: “Biz ölümler arasında ayrım yapmadığımız gibi, katiller arasında da, terör örgütleri arasında da ayrım yapmıyoruz. Tüm terör örgütleri bizim nezdimizde aynı derecede cani, aynı derecede ahlaksız, aynı derecede kötüdür. Biliyoruz ki, diğer terör olayları gibi, Ankara Garı’ndaki hadise de bizim için bir sınavdır, bir sınamadır. Allah’ın yardımı, güvenlik güçlerimizin çalışmaları ve milletimizin dirayetiyle, bu sınamadan da başarıyla çıkacağımıza inanıyorum.”

Olayın titizlikle araştırılıp eylemi yapanlarla ilişkili kişilerin belirleneceğini, suçluların adalete teslim edileceğini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: “DEAŞ, PKK ve onun türevleri olan PYD-YPG ile DHKP-C dahil tüm ihtimaller sonuna kadar araştırılmalı, sadece maşalar değil, onları kullanan, yönlendiren güçler de mutlaka ortaya çıkartılmalıdır. Ülkemizin parçalanması, milletimizin bölünmesi için bugüne kadar yürütülen sayısız operasyonun hepsini de, birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi koruyarak sonuçsuz hale getirmeyi başardık. İnşallah, bir süredir yoğunlaşan bu saldırıları da, aynı şekilde boşa çıkartacağız.”

“ÖLÜMLER ÜZERİNDEN KENDİLERİNE BİR İKBAL İNŞA ETMEYE ÇALIŞANLARI TARİH KAYDEDİYOR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, millî ve yerli bir duruş gösterenlerle; başka projelerin, başka hesapların, başka güçlerin dümen suyuna girmiş olanların ayırt edildiği günlerden geçtiğimize işaret ederek, “Şehit edilen askerlerimizi, polislerimizi, korucularımızı, kamu görevlilerimizi, alçakça katledilen masum vatandaşlarımızı, çocuklarımızı taş kesilmiş kalpleriyle görmezden gelenleri tarih kaydediyor. Şehitlerimizin, hayatını kaybeden vatandaşlarımızın dul kalan eşleri, yetim kalan evlatları, yürekleri yanan anne-babaları için kıllarını dahi kıpırdatmayanları tarih kaydediyor. Terör örgütlerinin hepsini de aynı sıfatla anıp, aynı ilkeli tutumla onların karşılarına dikilmeyenleri tarih kaydediyor. Acılar ve ölümler üzerinden kendilerine bir ikbal inşa etmeye çalışanları tarih kaydediyor” sözlerine yer verdi.

Ankara Garı’nda yaşanan hadisenin sonrasında yaşananların bunun en son örneği olduğunun altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu değerlendirmelerde bulundu: “Daha bombanın dumanı dağılmadan, maktullerin bedenleri yerden kaldırılmadan, yaralılara müdahale edilmeden, ortada en küçük bir işaret, delil, bilgi yokken suçlu ilan etme yarışına girenlerin samimiyetsizliklerini üzüntüyle takip ettik. Hayatlarını kaybedenlerin kanları dahi kurumamışken olay yerine gidip seçim gününü işaret edenleri, kendilerince romantik Kasım güzellemeleri yapanları, yaşanan acıları siyasete alet edenleri ibretle izledik. Henüz cenazeler toprağa verilmeden eylem çağrısında bulunanların, hayatı durdurma kampanyası başlatanların iki yüzlülüklerine hep birlikte şahit olduk. Televizyon ekranlarında, gazete sayfalarında, sosyal medyada millete hakaret edenler, milleti birbirine karşı kışkırtan, kalemini silah gibi kullanmaya çalışanlar olduğunu gördük.”

“BU SÜREÇTE EN İYİ İMTİHANI MİLLET VERDİ”

Birlik ve beraberlik içinde olunması gereken böyle bir günde, kendilerine uzatılan eli anlamsızca, sorumsuzca havada bırakanları da unutmadıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu tutumların, bu tavırların hepsinin de teröre, terör örgütlerine hizmet ettiğinin bilinmesini istiyorum” diye konuştu.

Bu süreçte en iyi imtihanı milletin verdiğine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletin; hiçbir tahrike, hiçbir provokasyona izin vermeyerek, birlikten, beraberlikten, huzurdan, güvenden, istikrardan yana tercihte bulunduğunu belirtti. “Halkımız, etnik bölücülük, mezhep kışkırtıcılığı, ideolojik ayrıştırma peşinde koşanlara itibar etmediğini, etmeyeceğini, duruşuyla herkese ilan etti. Bunun için milletimizin her bir ferdine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum” diye konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, artık terör olaylarının yoğun olarak görüldüğü bölgelerdeki vatandaşların da giderek daha güçlü şekilde, ülkesinin, devletinin, güvenlik güçlerinin yanında yer almaya başladığının görüldüğünü kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletin, kendisinin ve çocuklarının geleceğine sahip çıkma konusunda kararlı olduğuna işaret ederek açıklamasını şu cümlelerle tamamladı: “Yaşadığımız bu elim hadise dolayısıyla çeşitli kanallarla üzüntülerini ifade eden, acımızı paylaşan, dayanışma sergileyen tüm dost ülkelere de teşekkür ediyorum. Türkiye, tarih boyunca yaşadığı diğer sıkıntılı dönemleri gibi, bugün yaşadığımız günleri de aşacak, istiklal ve istikbal mücadelesi doğrultusunda yoluna devam edecektir. Acılarımızın bizleri birbirimize daha da yakınlaştıracağına, kardeşliğimizi güçlendireceğine, saflarımızı daha da sıklaştıracağına inanıyorum. Bir kez daha milletimizin başı sağ olsun diyorum.”

“MENFAATLERİ ELDEN GİDENLER, YÜZDE 52 OYLA SEÇİLMİŞ CUMHURBAŞKANINI DİKTATÖR İLAN EDİYOR”

Finlandiya Cumhurbaşkanı Niinistö ile düzenlediği basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını cevaplandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan, yabancı bir gazetecinin, kimi çevrelerin kendisini ‘diktatörlükle’ itham etmesi konusundaki sorusu üzerine, “Diktatörün olduğu ülkede herhalde böyle bir soru soramazsınız. Diktatörün olduğu bir ülkede o ülkenin Başbakanına veya o ülkenin Cumhurbaşkanına ailesi dâhil olmak üzere sınırsız hakaretin olduğunu göremezsiniz. Türkiye, demokratik parlamenter sistem içerisinde özgürlüklerin sınırsız yaşandığı bir ülkedir” cevabını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenledikleri ortak basın toplantısında gazetecilerin sorularına da cevap verdi.

Yabancı bir basın mensubunun, kimi çevrelerin kendisini ‘diktatörlükle’ itham etmesini ve Ankara Tren Garı önündeki saldırıda kimi çevrelerin devletin parmağının olduğu yönündeki iddiaları nasıl değerlendirdiği sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Diktatörün olduğu ülkede herhalde böyle bir soru soramazsınız” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “Diktatörün olduğu bir ülkede o ülkenin Başbakanına veya o ülkenin Cumhurbaşkanına ailesi dâhil olmak üzere sınırsız hakaretin olduğunu göremezsiniz. Bakınız şu anda Türkiye, demokratik parlamenter sistem içerisinde özgürlüklerin sınırsız yaşandığı bir ülkedir. Avrupa Birliği üyesi ülkelerin birçoğunda olmayan bu tür talepleri, bu tür etkinlikleri Türkiye’den çok daha etkin bir şekilde yapabilen ülke sayısı nadirattandır, yarışırız onlarla ve bunu iddiayla söylüyorum, iddiayla konuşuyorum. Ve Türkiye’de yazılı ve görsel medya, sosyal medya şahsım başta olmak üzere, çocuklarım ve eşim başta olmak üzere her türlü hakareti sınırsız bir şekilde yapmaktadır. Ve 13-14 yıllık Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığım döneminde biz bunları hep sabırla karşıladık, hala da sabırla karşılıyoruz.”

“İFTİRA AT TUTMAZSA İZ BIRAKIR MANTIĞIYLA HAREKET EDİLİYOR”

Bölücü terör örgütünün ve onu dolaylı olarak destekleyenlerin, ‘saldırıda devletin parmağı var’ şeklindeki itham ve iftiralara da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu açıklamaları yaptı: “Şimdi ‘derin devlet’ deniliyor Cumartesi günü olan hadiseyle ilgili. Şimdi bu neye göre söyleniyor? Konuşmamda az önce ifade ettim değil mi? Neye göre söyleniyor? Bir tespiti burada açık ve net yapmamız lazım; fikirle mi konuşuyoruz, bilgiyle mi konuşuyoruz? Eğer fikirle konuşursanız, hep yanılırsınız. Ama bilgiyle konuşursanız bilgide delil vardır, ona saygı duyulur. Gördüğüm o ki bilgiyle değil dedikoduyla konuşuluyor veya bir fikirle, bir ideolojiyle konuşuluyor. Zaten sıkıntı burada. Herhangi bir delile dayanmadan iftira at, tutmazsa iz bırakır mantığıyla hareket ediliyor.”

“BURADA DERİN DEVLETİN İZİ VAR DİYENLER, ASLINDA KENDİLERİNİ GİZLİYORLAR”

Halkın yüzde 52 oyuyla cumhurbaşkanı olarak seçildiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Halkının yüzde 52’sinin oyuyla seçilmiş bir insanı acaba diktatör olarak ilan edenler kimler? Menfaatleri elden gidenler mi, istedikleri gibi hükümet kurup istedikleri gibi hükümet indirenler mi, dışarıdan beslenen, içeride de bu tür hâkimiyetlerini tesis edemeyenler mi?” diye sordu ve şunları kaydetti: “Türkiye, ekonomide nereden nereye geldi? Özgürlüklerde, eğitimde, sağlıkta, adalette, emniyette nereden nereye geldi? Bütün bunların hepsinin ölçüsü bilgi olarak ortada. Ama bütün bunlara rağmen hâlâ bu iftiralara devam ediliyorsa, buna benim söyleyecek hiçbir şeyim kalmaz. Bakınız yazılı ve görsel medyada bu denli iftiraları yapanlar rahatlıkla ortalıkta dönüyor dolaşıyorlar. İşte şimdi bu olayda da bakın hemen ‘burada derin devletin izi var’ diyenler, aslında kendilerini gizliyorlar. Şimdi bunlar ortaya çıkacak. Bakın hemen emniyet, adalet, bütün teşkilatlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Ve bu çalışmaların neticesinde bu hangi örgütler tarafından yapılmış; bunlar ortaya çıkacak. Şu anda zaten izler sürülüyor ve bu canlı bombalarla ilgili DNA testleri vesaire bunlar yapılıyor ve istihbarat örgütlerimizin işte şurada daha kısa bir süre önce yaptıkları açıklamalarla yurt dışından ülkemize gelen bölücü terör örgütünün mensubu bazılarının tweet’lerde eylem yapmaya hazırlandıkları da zaten açıklandı. Şimdi bunların hepsi ortaya çıkacak. Ama tabii ki biraz sabırlı olmak gerekiyor. Şu anda DNA testleri üzerinde duruluyor. Bunlarla beraber bu çalışmalar sürdürülüyor. İnanıyorum ki neticesinde bu haince eylemi kim yaptı; bunları da birlikte göreceğiz.”

İSTİHBARAT ZAFİYETİ İDDİALARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir basın mensubunun; “Gelinen noktada mezkur saldırı ile ilgili olarak saldırganların kimliğinin belirlendi mi? Bir örgüt işaret ediliyor mu, bir dış bağlantı söz konusu mu? Devamında şunu da sormak istiyorum: Saldırıdan sonra ihmal ve istihbarat zafiyeti olduğu yönünde iddialar atıldı. Aldığınız bilgiler doğrultusunda siz böyle bir kanıya vardınız mı? Yine bu iddialardan yola çıkarak da iki bakanın istifası isteniyor, sizce istifa gerekli midir?” şeklindeki sorusunu da yanıtladı. Bu tür faaliyetlerin içerisinde özellikle terör ve terörle mücadele noktasında hiçbir zafiyetin olmaması iddiasının çok yüksek tonda söylenmiş bir yaklaşım olarak gördüğünü ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Muhakkak ki bir hata, bir eksiklik bir yerde vardır. Ama bunun boyutu ne kadardır, bunlar da bu incelemeler esnasında ortaya çıkacaktır” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “İstihbarat örgütünün vermiş olduğu, ülkemize girerek ülkemizde değişik eylemlerde bulunmaya yönelik bazı hazırlıkların yapıldığı -ki bunun Suriye kaynaklı olduğuna dair- bazı istihbaratlar var. Tabii istihbarat örgütü bu bilgileri size taşır. Bunu nereden alır? Zaman zaman dinlemelerden alır, zaman zaman insani istihbarattan alır. Teknik takiple bunları yakaladıkları olur. Birçok bunların tabii yolları, yöntemleri var. Ve bu çalışmaları yapmak suretiyle bu tür adımlar atılmıştır. Ha bazı eksikler var mıdır, yok mudur, eksiklerimiz nerede; bunların üzerine de tabii ayrıca gidilecektir. Biz de arkadaşlarımızla bunun çalışmalarını, görüşmelerini yaptık ve bu çalışmalar daha da geliştirilerek devam ediyor.”

“NEREDE EKSİĞİMİZ VARSA TESPİT EDİLİP, GEREKEN ADIMLAR ATILIR”

Bu tür olaylarda hemen istifa mekanizmasını çalıştırma anlayışın doğru bir yaklaşım olmadığına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Arkadaşlar, biz devlet yönetiyoruz ve insanız; hepimizin hatası olabilir” dedi ve cevabını şu cümlelerle tamamladı; “Eğer bunu söyleyenler kalkıp da istifa mekanizmasını bu kadar kolay çalıştırıyorlarsa, soralım; bir siyasi partiye genel başkan niye olunur? O siyasi partiyi iktidara taşımak için olunur. Ama siz bir siyasi partiyi iktidara taşıyamıyorsanız, size birileri ‘hadi istifa et’ dediği zaman niye istifa etmiyorsunuz? Başarılı olmak zorundasınız, niye başarılı olamadınız? Bunlar için hiç istifa söz konusu değil, ama orada yüzde 100 başarı bekliyor. Yüzde 100 başarılı olunamayabilir. Ama burada bazı şeylerin de yerli yerinde hakkını teslim etmek lazım. Bizim şu anda üzerinde durulan bu arkadaşlarımız Türkiye’nin dört bir yanında terörle mücadelenin kavgasını veriyor, gerek İçişleri Bakanımız, gerek Adalet Bakanımız koşturuyorlar, takip ediyorlar, böyle bir mücadeleyi veriyorlar. Öbür taraftan valilerimiz, emniyet genel müdürlerimiz bu mücadelenin içindeler. Hemen istifa ile çözüm bulamazsın. Nerede eksiğimiz var, önce bunu dört dörtlük bir tespit edelim; ondan sonra gerçekten burada bir görevi ihmal söz konusuysa, o zaman zaten atılması gereken adımı başarı için Başbakan da atar, ilgili diğer birimler de atar, buradan kimsenin şüphesi olmasın.”

 

 
Taşkesenlioğlu: ‘Milletimizin hizmetkarıyız’
 
Akdağ: ‘Gün memlekete sahip olma günü’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Davutoğlu gündemi değerlendirdi
Kendilerine yönelik ağır ithamların da olduğuna değinen Davutoğlu, "Herkes ...
‘Gelmediler sorumluluk paylaşmadılar..!’
Başbakan Ahmet Davutoğlu, , NTV'de katıldığı programda gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
‘Demokrasimizi korumamız lazım’
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Hepimizin ...
 
Hatay Şehidini Kürtçe Ağıtlarla uğurladı
Erzurum’un Şenkaya ilçesinde bölücü terör örgütü PKK’ya karşı yürütülen ...
Şehit kardeşini asker selamıyla karşıladı
Erzurum'un Şenkaya ilçesinde PKK'lı teröristlerle girilen çatışma sonucu ...
Cumhurbaşkanı: ‘Menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum’
Ankara’da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle yazılı bir açıklama ...
 
Altınok seçim sürecini değerlendirdi
Altınok, "Seçimlere 3 haftalık bir süre kaldı. Bu seçimlerle alakalı bakanlığımızın ...
‘Mesele, memleket meselesi’
Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Bu mesele, bir parti meselesi değil, siyasi ...
‘İslam Çağrısı, Barış Çağrısı’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam’ın çağrısının barış olduğunu ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva