ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
HABERLER>SİYASET
29 Temmuz 2016 Cuma - 15:57

‘Bu millet oyuna gelmez, oyun bozar’

Deligöz,” Bu meydan da ve ülkemizin her köşesin de tek ses olan milletimiz bir kere daha hainlere dedi ki bu millet oyuna gelmez oyun bozar.’ dedi

‘Bu millet oyuna gelmez, oyun bozar’

Palandöken Belediyesi, demokrasi nöbetlerine yine damgasını vurdu. Belediye başkan yardımcılarının tamamı, meclis üyeleri, 15 birim müdürü ve bu birimlere bağlı tüm personel, önce uzun bir araç konvoyu oluşturdu, ardından Yakutiye Kent Meydanı'na çıkarma yaptı.

 Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ise, demokrasi nöbeti tutan Erzurumlulara çorba ikram etti, bayanlara ise gül dağıttı. 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin ardından tüm yurtta olduğu gibi Erzurum'da da devam eden demokrasi nöbetlerine Palandöken Belediyesi damgasını vurdu. Demokrasi nöbetlerinin başladığı ilk günden itibaren tüm imkanlarını bu yönde seferber eden Palandöken Belediyesi, meydanları ay yıldızlı bayraklarla donatırken, demokrasi nöbetine katılan Dadaşları susuz da bırakmadı. Vatandaşlara günlerce bayrak ve su dağıtan Palandöken Belediyesi, demokrasi nöbetlerinin 14'üncü gününde yine göz doldurdu. Palandöken Belediyesi'nde görev yapan 5 belediye başkan yardımcısı, meclis üyeleri, 15 birim müdürü ve bu birimlere bağlı tüm personel, önce uzun bir araç konvoyu oluşturdu, ardından demokrasi nöbetinin tutulduğu Yakutiye Kent Meydanı'na toplu çıkarma yaptı. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Ömer Haktanoğlu ve Teşkilatı'nın da katıldığı toplu çıkarmada Ak Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Haktanoğlu birlikte vatandaşlara kendi elleriyle çorba ikram etmekle kalmadılar medyanı dolduran binlerce Erzurumluya teşekkür edip gül dağıttılar.

 BAŞKAN BULUTLAR, ’BÖYLE BİR MİLLETİN KARŞISINDA BİZE ANCAK HİZMETKAR OLMAK DÜŞER’

 Cumhuriyet Caddesi üzerinde kurulan stantlarda demokrasi nöbeti tutan Erzurum halkına sıcak çorba ikramında bulunan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, demokrasi uğruna meydanlara akan bayanları da unutmadı. Nenehatun'un torunlarına elleriyle gül dağıtan Başkan Bulutlar, "Milli iradesine sahip çıkmak için gecesiyle gündüzüyle nöbet tutan kahraman analarımız ve bacılarımız, isimlerini tarihe altın harflerle yazdırmışlardır" dedi. Başkan Orhan Bulutlar, "15 Temmuz'daki hain girişim şunu göstermiştir: Bu millet ferasetiyle, basiretiyle, kudret ve cesaretiyle dünyayı dahi dize getirecek güçtedir.Bu tarihleri kesinlikle altın harflerle yazacak ve milli irade uğruna sergilenen bu kahramanlık yıllar boyunca konuşulacaktır. Palandöken Belediyesi olarak bizler de fedakar ve cefakar hemşerilerimizin yanında olmak adına tüm imkanlarımızı seferber ettik. Çünkü bu destanın kahramanı halktır, bu necip milletin ta kendisidir. Alkışlanması gereken de bu millettir, takdir edilmesi gereken de bu millettir, pak alınlarından öpülmesi gereken de yine bu millettir. Palandöken Belediye Başkanı olarak böyle bir milletin karşısında bize ancak hizmetkar olmak düşer. Biz de iman dolu göğüsler taşıyan bu halka hizmet etmenin mutluluğu ve memnuniyetini yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

 İLÇE BAŞKANI HAKTANOĞLU,’İKİNCİ BİR EMRE KADAR BU MEYDANDAYIZ’

 Ak Parti Palandöken İlçe Başkanı Ömer Haktanoğlu ise,” Dadaşlar darbeye geçit vermeyeceğini 15 Temmuz Cuma gecesi eli kanlı darbeciler ve tüm dünyaya göstermiştir. Bu vatan hanilerine Allah’ın izniyle müsaade edilmedi edilmeyecek. Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci bir emrine kadar Palandöken Belediye Başkanımız Sayın Orhan Bulutlar ve tüm teşkilatlarımızla birlikte ilk gün gösterdiğimiz dik duruşu 14. Günü dede göstererek durmaya devam edeceğiz ”dedi.

 MİLLETVEKİLİ DELİGÖZ, ‘BU MİLLET TARİHİ TEKRAR YAZDI’

 Tarih boyunca milletimiz üzerin de oynanan oyunları hep hüsranla sonuçlandığını ifade eden Ak Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz,” Bu meydan da ve ülkemizin her köşesin de tek ses olan milletimiz bir kere daha hainlere dedi ki bu millet oyuna gelmez oyun bozar. Başkomutanımızın dik duruşu halkımızı özgürlüğü için kurtuluş Savaşın da nasıl ölmeye hazırdıysa bugünde ölmeye hazır olduğunu gösterdi. Bu millet tarihe tekrar yazıldı. Bu meydanda halkı yalnız bırakmayan ve her daimi samimi bir şekilde milleti ile omuz omuza olan meydanlarda halk ile bütünleşen sayın Belediye Başkanımız ve ilçe Başkanımızı, teşkilatlarımızı kutluyorum dedi.

 BAŞKAN BULUTLAR HEP YANIMIZDA OLDU…

 Öte yandan Palandöken Belediyesi'nin kurmuş olduğu stantlarda gece boyunca ve sabah namazına kadar binlerce demokrasi nöbetçisine sıcak çorba ikram edilirken, demokrasi nöbeti için meydanları dolduran Erzurumlulara binlerce teşekkür gül dağıtıldı. Vatandaşlar, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ın demokrasi nöbetleri boyunca meydanı hiç yalnız bırakmadığının altını çizerek, "Başkanımıza müteşekkiriz. 15 Temmuz'dan bu yana hep yanımızda oldu, bizi bir an olsun yalnız bırakmadı. Bize moral verdi, güç verdi. Kendisiyle ve idarecisi olduğu Palandöken Belediyesi ile iftihar ediyoruz" diye konuştular.

 
'Üniversiteleri FETÖ’cülerden temizleyeceğiz’
 
Sekmen’den 15 Temmuz Ruhu vurgusu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yeşilyurt uyardı
“Bizi tanklarla yıldıramayanlar, psikolojik harp taktikleri uygulayarak ...
Şenkaya Belediyesi’nden şükür kurbanı
Şenkaya Belediyesi’nce, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminin ...
Ilıcalı, demokrasi gazisini ziyaret etti
AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, demokrasi gazisi, ...
 
MHP Palandöken’de Aksakal dönemi
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Palandöken İlçe Başkanlığına Cihan Aksakal atandı
Köprüköy’de Şükür Kurbanı
Erzurum’da Köprüköy Belediyesi’nce, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) ...
Aziziye Çekim Merkezi oluyor
Aziziye Belediyesi’nin DAP tarafından desteklenen dev mesire alanı projesi hızla ilerliyor
 
Din Görevlileri Demokrasi Nöbetinde
Erzurum İl Merkezinde görev yapan yaklaşık 600 din görevlisi İl Müftü ...
MHP Yakutiye İlçe Teşkilatı görevden alındı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Yakutiye İlçe Teşkilatı, genel ...
Vuslat Derneği, Milli İrade nöbetinde
Erzurum Vuslat Derneği, darbe girişiminin 11. gününde Yakutiye Kent Meydanı’nda ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva