ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Ağırman’dan Oltulu sporculara destek
Ağırman’dan Oltulu sporculara destek
‘Erzurum doğalgazına kardeş geliyor’
‘Erzurum doğalgazına kardeş geliyor’
Çakmak: ‘Hemşirelik çok kutsal bir meslek’
Çakmak: ‘Hemşirelik çok kutsal bir meslek’
Yaz'ı beklerken, kış geldi, çattı
Yaz'ı beklerken, kış geldi, çattı
Kaçak sigara operasyonu: 10 gözaltı
Kaçak sigara operasyonu: 10 gözaltı
HABERLER>SPOR
19 Mart 2015 Perşembe - 05:29

Bu maçın telafisi yok..!

RECEP DAĞ-26 maç sürecinde 38 puan ile 7’inci sırada olan Bursa ekibi, deplasman maçları başarı sıralamasında ilk sırada. Evinde başarılı olamayan Orhangazispor, iç saha gurup başarı sıralamasında ise 18’inci.

Bu maçın telafisi yok..!

Erzurumspor’un bu hafta oynayacağı Orhangazispor, 3’üncü gurupta en başarılı deplasman ekibi durumunda. 26 maç sürecinde 38 puan ile 7’inci sırada olan Bursa ekibi, deplasman maçları başarı sıralamasında ilk sırada. Evinde başarılı olamayan Orhangazispor, iç saha gurup başarı sıralamasında ise 18’inci.

ERZURUMSPOR BİLMECESİ

Her hafta hangi sonucu alacağı bilinmeyen, evinde puan kaybedip dış sahada sürpriz galibiyetler alan Erzurumspor, bu hafta evinde gurup 7’incisi Orhangazispor karşısında puan mücadelesi verecek. Sezonun bitimine 8 hafta kala oynanacak olan karşılaşma Erzurumspor’un şampiyonluk yolundaki seyrini belirleyecek.

BUNUN ADI ŞANS OLSA GEREK

Guruptaki kırılgan sonuçlarla, gösterdiği kötü performansa rağmen lider ve ilk beşteki takımlarla olan puan farkı açılmayan Erzurumspor, bu hafta alacağı sonuçla geleceğini tayin edecek. Mavibeyazlı takımın alacağı galibiyet, lider ve üstteki üç takımın puan kayıpları durumunda, takımı yeniden ve kalıcı biçimde iddialı duruma sokacak. Puan kaybında ise, ekibin geleceği yine tesadüflere kalacak.

ORHANGAZİSPOR’UN PERFORMANSI

Orhangazispor 26 maçta 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 8 yenilgi ile 38 puan topladı ve 7’inci sıraya yerleşti. Bursa ekibi 26 maçında 22 gol attı, kalesinde ise 25 gol gördü. Orhangazispor iç sahada oynadığı 13 maçın sadece 3’ünü kazandı, 4 maçtan bir puan aldı, 6 maçından ise puansız ayrıldı. Sahasındaki maçlarda 8 gol atabilen ekip, kalesinde ise tam 18 gol gördü.

İÇERDE YOK, DIŞARDA FATİH

Bursa ekibi iç sahada aldığı başarısız sonuçlara rağmen, deplasman maçlarında ev sahibi ekiplerin korkulu rüyası haline geldi. 26 maçın 13’ünü deplasmanda oynayan Orhangazispor, bu maçların 7’sini kazandı, 4’ünde berabere kaldı ve 2 maçını kaybetti. Orhangazispor deplasmanda 14 gol atarken sadece 7 golü kalesinde gördü

ORHANGAZİSPOR DEPLASMAN PERFORMANSI

Orhangazispor 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında oynadığı 9 maçın 4’ünde deplasmana gitti. 4 maçın üçünü kazanan ekip, bir maçta ise berabere kaldı. Dış sahada Bergama Belediyespor ile golsüz berabere kalan ekip, İstanbul Güngörenspor ve Bayburt Gurup Özel İdare’yi aynı sonuçla 1-0, Etimesgut Belediyespor’u ise 2-1 yendi.

İÇ SAHA PERFORMANSI

Orhangazispor ikinci yarıda evinde oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 3 yenilgi alarak 6 puan toplayabildi.Van Büyükşehir Belediyespor’a 1-0, Erzin Belediyespor ve Kahramanmaraş’a 3-0 yenilen Bursa ekibi, Ankara Demirspor ve Beylerbeyispor’u aynı skorla 1-0 yendi. Orhangazi gurubun iç sahada en başarısız takımı oldu.

VE ERZURUMSPOR..

Erzurumspor 26 maçlık periyotta 26 maç sonunda 40 puanla 5’inci sırada yer buldu. Mavibeyazlı ekip evinde oynadığı 13 maçta 20 puan toplayarak, üç sezonun en kötü performansını gösterdi. Evinde sadece 5 maç kazanan ekip 5 beraberlik aldı ve 3 maçta yenildi. Evindeki maçlarında 14 gol atan takım 10 gol yedi. Erzurumspor deplasmanda da 5 galibiyet ve 5 beraberlik elde etti, 3 maçında yenildi.

BERABERLİKLER TAKIMI

Turhan Özyazanlar’ın göreve gelmesiyle birlikte beraberlikler takımı haline gelen Erzurumspor, sezonun ikinci yarısında Kazım Karabekir Stadyumunda çıktığı 4 maçında 1 galibieyet ve 3 beraberlik elde etti. Kayseri Şekerspor ve Sandıklıspor ile 1-1, Etimesgut Belediyespor ile de 0-0 berabere kalan ekip, sadece Bergama Belediyespor’u 3-2 yenebildi.

ÜÇ MAÇ YAPTIK

Erzurumspor Orhangazispor ile son iki sezonda 3 kez karşı karşıya geldi.  2013-2014 sezonunda 13 Kasım’da evinde Orhangazispor ile karşılaşan Erzurumspor maçı Abuzer Gaffar, Hakan ve Fatih Gültekin’in attığı gollerle 3-1 kazanmıştı. Mavibeyazlılar rövanşta 2 nisan 2014’te deplasmanda  Bursa ekibi ile 1-1 berabere kalmıştı. Erzurumspor bu sezon ise 2 kasım 2014’te deplasmanda oynadığı maçı 1-1’lik sonuçla tamamlamış, takımın golünü Aykut Çakay atmıştı.

 
9 maçta 6, 26 maçta 5’inci olduk
 
'İman ki İlahi o ne büyüktür...'
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
otorite 19 Mart 2015 Perşembe 18:46

sıkıntı yok arkadaşlar 3. lig kalkmak üzere hiç ilk beş hesabı yapmanın alemi yok

Yorumu oyla      6      5  
YİNE YİNE YİNE 19 Mart 2015 Perşembe 16:20

Yine türkiye futbol federasyonu her bölgeden hakem uygulamasına bir hafta aradan sonra devam ediyor.Bu haftaki hakemler İstanbul, Tekirdağ ve kırklarelinden

Yorumu oyla      7      4  
BENCE 19 Mart 2015 Perşembe 10:25

Özellikle 3.ligin ne olacağı belli olmayan tek grubu 3.gruptur.Çünkü örneğin Erzurumspor puan kaybetse de ilk beş şansını kaybetmez.Çünkü ilk dörtte yer alan takımlardan 3 tanesi ile daha oynamadı .Eğer ki bu takımlarda 1 veya 2 tanesini yendiği zaman yine kendini ilk beş içinde bulabilir.Ayrıca tüm takımlarda birbirinden puan çalabiliyor.Düşme hattında bulunan bir takım ilk beş içinde yer alan bir takımı kendi evinde yenebiliyor.Bence ilk beş yarısı lig sonuna kadar gider.

Yorumu oyla      6      4  
İSTATİSTİK 19 Mart 2015 Perşembe 10:14

Her iki takımında ortak özelliği dışarıda iyi futbol oynayıp içeride kaybettikleri puanlardan dolayı sıralamada geri kalmalarıdır.Orhangazi takımının son 8 haftada beraberliği yok , Erzurumsporun ise son 8 haftada birden fazla beraberliği var.Bunun sonucu olarak bu maçın büyük bir ihtimalle berabere biteceği gözüküyor istatistiklere bakınca.Aslında Orhangazi takımı ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir takım .Ligin sonunda yer alan takımı bile (Güngören 9 kişi kalmasına rağmen )zar zor 1-0 yenerken , gidiyor kendi evinde ankara demiri 1-0 yeniyor.Eğer ki kendi evinde van , maraş ve erzin takımlarını yense şimdi ilk beşin içinde olurdu

Yorumu oyla      8      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
9 maçta 6, 26 maçta 5’inci olduk
RECEP DAĞ-Erzurumspor sezonun ikinci yarısında oynadığı 9 maçında 3 galibiyet, ...
Haftanın en zor maçı Erzurum’da
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 27’inci hafta maç programı açıklandı. ...
Maç sonrası 10 gözaltı
Erzurum’da futbol maçı sonrası çıkan olaylarda 10 kişi gözaltına alındı, ...
 
Gençler Şüheda anısına yürüdü
Gençlik ve Spor Bakanlığı 18 Mart Çanakkale Şehitleri’ni Anma Programları ...
218 tenisçi Kurtuluş Kupası’nda yarıştı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan Masa ...
Erzurumlu dağcılar Nevşehir’de yarıştı
Türkiye Dağcılık Federasyonunun 2015 yılı faaliyet programında yer alan ...
 
Sakarya taraftarı yine olay çıkardı
Sakaryaspor maçı sonrasında Rüstemler tesislerine gelen taraftar ve tesislerde ...
Sandıklı Balçova’yı eli boş gönderdi
Spor toto 3. Lig 3. gurupta mücadele eden Sandıklıspor, kendi evinde ağırladığı ...
Sakaryaspor zar zor kazandı
Spor Toto 3. Lig 3. Grup 26. hafta maçında Sakaryaspor, kendi sahasında ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva