ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Ağırman’dan Oltulu sporculara destek
Ağırman’dan Oltulu sporculara destek
‘Erzurum doğalgazına kardeş geliyor’
‘Erzurum doğalgazına kardeş geliyor’
Çakmak: ‘Hemşirelik çok kutsal bir meslek’
Çakmak: ‘Hemşirelik çok kutsal bir meslek’
Yaz'ı beklerken, kış geldi, çattı
Yaz'ı beklerken, kış geldi, çattı
Kaçak sigara operasyonu: 10 gözaltı
Kaçak sigara operasyonu: 10 gözaltı
HABERLER>TÜRKİYE
3 Eylül 2012 Pazartesi - 11:56

Bu acının tarifi yok…!

PKK'lı teröristler dün gece 22.00 sıralarında Beştüşşebap ilçe merkezine 4 ayrı noktadan uzun namlulu silahlarla saldırdı. Çıkan çatışmada 20 terörist öldürülürken, 10 güvenlik görevlisi şehit oldu, 7 yaralı var.

Bu acının tarifi yok…!

EMİN BAL/ŞIRNAK
PKK'lı teröristler dün gece 22.00 sıralarında Beştüşşebap ilçe merkezine 4 ayrı noktadan uzun namlulu silahlarla saldırdı. Çıkan çatışmada 20 terörist öldürülürken, 9 güvenlik görevlisi şehit oldu, 8 güvenlik görevlisi de yaralandı.
Çatışmanın ardından Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada, Beytüşşebap’ta teröristlerin askeri üs noktalarına saldırı düzenlediği ve çıkan çatışmada 9 güvenlik görevlisinin şehit olduğu, 8 güvenlik görevlisinin de yaralandığı bildirildi.
Şehitlerin, bugün Şırnak Tümen Komutanlığı’nda düzenlenecek törenin ardından memleketlerine gönderileceği bildirildi.
ŞEHİT EVLERİNE ATEŞ DÜŞTÜ
GAZİANTEP
Sabah saatlerinde şehidin acı haberini getiren iki subay Aktoprakta akrabalarında bulunan şehidin annesinin yanına gitti. Burada acı haberi alan aile subaylarla birlikte şehidin özgürlük mahallesindeki baba ocağına geldi. Acı haberi alan anne Rabia Kurt ve çocukları gözyaşlarına boğuldu. Şehidin bir türlü sakinleşemeyen kardeşlerinin feryadı yürek burktu. Bu sırada şehidin evinde hazır bekleyen sağlık ekipleri anne ve çocuklarına ilk müdahaleyi sokakta yaptı. Fenalık geçiren anne ve çocukları güçlükle eve alındı. Bu sırada şehidin il dışında olan babası Ali Kurt’a acı haberin verildiği ve Gaziantep’ dönmek için yola çıktığı öğrenildi.
Öte yandan olay PKK'lı teröristler dün gece 22.00 sıralarında Beştüşşebap ilçe merkezine 4 ayrı noktadan uzun namlulu silahlarla saldırmış ve çıkan çatışmada 20 terörist öldürülürken, 9 güvenlik görevlisi şehit olmuş, 8 güvenlik görevlisi de yaralanmıştı.
EDİRNE
Şırnak'ta şehit olan 9 güvenlik görevlisinden Piyade Er Emrah Karataban’ın Edirne’nin İpsala ilçesine bağlı Kumdere köyünden olduğu öğrenildi. Şırnak'ın Beytüşşebap ilçe merkezinde saat 22.00 sıralarında polis ve askeri noktaları hedef alan teröristler, uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesiyle ilçede çatışma yaşandı. Yaşanan çatışmada şehit olan 9 askerden Piyade Er Emrah Karataban’ın Edirne’nin İpsala ilçesine bağlı Kumdere köyünden olduğu öğrenildi. Karataban’ın ailesine şehit olduğu haberi, askeri görevliler verdi.
BURSA
Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesindeki hain saldırıda şehit olan askerlerden birisinin Bursalı olduğu öğrenildi. Şehit acısı İznik ilçesine bağlı Müşküle köyüne düştü. Saldırıda şehit olan Bursalı er Süleyman Güleç'in şehadet haberi, Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince sağlık görevlileri nezaretinde Güleç ailesine verildi. Cenazenin yarın törenle Bursa'da toprağa verileceği öğrenildi.
KONYA
Beytüşşebap’ta çıkan çatışmada şehit olan Piyade Çavuş Ramazan Emre Ala’nın (21) babası Seyyar Ala ve annesi Kafiye Ala’ya acı haber yetkililer tarafından verildi. Yetkililer şehit haberini vermeye sağlık ekipleri ile birlikte geldi. Yetkililerin haber vermesinin ardından şehidin evine ve sokağa büyük bir Türk Bayrağı asıldı. Şehidin küçük kardeşi 17 yaşındaki Şammas Salih Ala, ağabeyinin şehit haberini almasının ardından gözyaşlarını tutamayarak, “Haberim yoktu, sonradan ağabeyimin şehit olduğunu öğrendim” diyerek konuşamadı. Şehidin evine taziye ziyaretleri başladı.
Şehit Piyade Çavuş Ramazan Emre Ala’nın Ramazan Bayramı’nda 4 gün izine geldiği ve terhisine 3 ay kaldığı öğrenildi.
ANTALYA
Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde, dün gece teröristlerin 4 farklı noktaya düzenlediği saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Erdoğan Sönmez’in Antalya’daki baba evine ateş düştü. Baba İlyas Sönmez, "Bende Kürdüm. PKK’yı sevindirmemek için ağlamayacağım” dedi.
Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde, dün gece teröristlerin 4 farklı noktaya düzenlediği saldırıda şehit olan Van Erciş nüfusuna kayıtlı 25 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Erdoğan Sönmez’in 1993 yılından bu yana yaşadığı Antalya'daki baba evine acı haber sabah saatlerinde verildi. Haber verilmesinin ardından Antalya Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkamaz ve askeri erkan şehitin evini ziyaret ederek baş sağlığı diledi.
 
 

 
Önceliği ERZURUM olanlara selam ile..
 
Hasankale ürünleri tezgaha çıktı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
yoncalik, 3 Eylül 2012 Pazartesi 14:31

teröre alistirilmaya calisiyoruz degil, teröre alistirildik...Vatansever reflekslerimiz törpülendi...Sonumuz iyi degil !

Yorumu oyla      6      4  
SÜHA 3 Eylül 2012 Pazartesi 12:27

ya devlet başa ya kuzgun leşe.demiş ecdadımız.yeter artık bu suskunluk .kızıl elmaya hey kızıl elmaya...arkalarındaki ağababaları devletlerde dahil....

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Eroğlu Doğu turunda
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, orman yangınlarının büyük bölümünün ...
Başbakan Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kanaltürk televizyonunda gazetecilerin ...
Doğu Anadolu’da Milli Coşku
30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü tüm yurtta olduğu ...
 
Akdağ gündemi değerlendirdi
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün sağlık durumuyla ...
İran ajanlarına şok operasyon
Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığının 1 yıldır yürüttüğü çalışmalar sonucunda ...
Erzurum coşkuya hazırlanıyor
Erzurum'da bugün sabah saatlerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın provası yapıldı.
 
Şanlı Zafer 941’inci yılında
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Malazgirt Zaferi'nin yıl dönümü dolayısıyla ...
Şehidi on binler uğurladı
Şemdinli'deki mayınlı pusuda şehit olan Piyade Uzman Çavuş İsmail Zengin, ...
Şehit Yeşilyurt dualarla uğurlandı
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva