ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
HABERLER>SPOR
13 Eylül 2017 Çarşamba - 06:48

Boncuk: "Çok zor bir dönemi atlattık"

TFF 1.Lig takımı Balıkesispor Baltok’un Kulüp Başkanı Remzi Boncuk, transfer yasağının kalkması için UÇK’da bulunan dosyalar için futbolculara 12 milyon 500 bin lira ödediklerini söyledi.

Boncuk:  Çok zor bir dönemi atlattık

TFF 1.Lig takımı Balıkesispor Baltok’un Kulüp Başkanı Remzi Boncuk, transfer yasağının kalkması için UÇK’da bulunan dosyalar için futbolculara 12 milyon 500 bin lira ödediklerini söyledi.
Boncuk, 9 yönetim kurulu başkanı ile birlikte kahvaltılı basın toplantısı yaptı. Balıkesirspor Baltok kulüp Başkanı Remzi Boncuk, burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Bu yeni yönetimimiz görevinde 2 ayını doldurdu. Geçen 2 ayda zor süreçler yaşandı. Genel kurullar kulüplerde mayıs ayı içinde yapılıyor. Geçen dönem sıkıntılı süreçten dolayı kongre temmuz ayında yapılabildi. Kulübümüzün transfer yasağımız vardı. Transfer yasağı ile ilgili çalışmalar yapıldı. UÇK'da birçok dosyamız olduğundan dolayı transfer yapamadık. Sportif olarak FIFA'dan aldığımız ceza bizi zor duruma soktu. Geçici olarak transfer yasağımızı yaptığımız itiraz ile yapılacak duruşmaya kadar durdurduk. UÇK'daki dosyalarımızı kaldırmak için alacaklı futbolcular ile yönetimde bulunan arkadaşlarımız görüştü. Ceza kalktıktan sonra transfer çalışmalarına başladık. Takımımızın transfere ihtiyacı vardı. Transfer için para kaynağına ihtiyacımız vardı. Transfer için yaklaşık 100'e futbolcuyu inceledik. UÇK'da dosyası olan futbolcu ve kulüplere transfer yapabilmek için 12 milyon 500 bin TL para yatırdık. Balıkesirspor'un transfer yasağını kaldırdıktan sonra takip ettiğimiz oyunculara imza attırdık. Bu futbolcuların Balıkesirspor Baltok'a maliyeti 550 bin Euro'dur. Transfer yasağının kalkması için mali kaynak aradık. İsim sponsoru olarak Baltok ile anlaşma imzaladık ayrıca Fırıntaş ve Balpark Balıkesirspor'a sponsor oldular. Bu sponsorluk için Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur'a teşekkür ediyoruz. UÇK'daki bulunan 24 dosyayı kaldırdık. Bu yasağın kalkması için bankalardan sadece 740 bin lira kredi çektik. Eski futbolcularımızın bazıları alacaklarından fedakârlık yaparken, bazı futbolcular 1 lira bile indirim yapmadı. Yöneticilerimiz ile birlikte görüşmeler katılan eski futbolcumuz İlhan Eker'e teşekkür ediyorum. Balıkesirspor Baltok olarak şu anda 7 futbolcuya borcumuz kaldı. Balıkesirspor Baltok'un 2017-2018 sezonu dahil bütçesi 45-46 milyon liradır. Bu bütçeden bugüne kadar 15 milyon lira ödeme gerçekleştirdik, bu paranın 12 milyon 500 bin lirası UÇK'ya, 500 bin lira kulüp borçlarımıza ve 2 milyon 500 bin lirada cari harcama yaptık. Şu anda Balıkesirspor'un 17 milyon 500 bin lira borcumuz kaldı. Transferlerde bütçemizi aşacak hiç bir transfer yapmadık. Balıkesirspor Baltok kulübü olarak taraftarlarımıza büyük iş düşüyor. Takımlarını desteklesinler. Balıkesirspor'a sahip çıksınlar. Bu sezon başında taraftara sorsaydınız bu sezon ne bekliyorsun diye? Herhalde Lig’de kalsın yeter diyeceklerdi. Taraftarlar şimdi ne diyecekler. Herhalde en az play-off derler. Benim Başkan olarak beklediğim rahat bir sezon geçirmek ve Play- Off oynamak istiyoruz. Balıkesirspor olarak tesisleşme için Büyükşehir Belediye Başkanımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Balıkesirspor Baltok’a yer arıyoruz ve planlama yapıyoruz."
Balıkesirspor Baltok kulübü basın toplantısına yönetim Kurulu üyelerinden İrfan Sarıgül, Sadettin Akbaba, Harun Kızılgül, İrfan Gündoğan, Murat Ustalı, Yusuf Demirbaş, Metin Yeşilağaç, Özkan Savran ve Sezai Doğan katıldı.

 
DOSİAD analiz etti
 
Mertan: "4'te 4 yapacağız"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TFF 1. Ligde zorlu hafta
TFF 1. Lig 5. hafta maçları 15 Eylül Cuma, 16 Eylül Cumartesi, 17 Eylül ...
Erzurumspor 11’inci sırada kaldı
TFF 1. Lig’de 4’üncü hafta karşılaşmaları tamamlandı.
Erzurumspor – Altay maçı 20 Eylül’de
Erzurumspor’un Altay’la deplasmanda çıkacağı Ziraat Türkiye Kupası 3. ...
 
Genç atletlere Ramil motivasyonu
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Dünya Atletizm Şampiyonası’nda 200 ...
Ramil Guliyev Erzurum'da
Dünya Atletizm Şampiyonası'nda 200 metrede Dünya şampiyonu olan Ramil ...
Samsunspor yeni transferlerini tanıttı
TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, kadrosuna kattığı yeni transferler ...
 
Yakutiyespor şampiyonluk favorileri arasında
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 24 Eylül’de başlayacak.
Bulak: "Oyunu iyi domine ettik"
Adana Demirspor'da Teknik Direktörü Giray Bulak, ligin dördüncü haftasında ...
Süral: “Yediğimiz bütün goller kaleci hatası”
Gaziantepspor Teknik Direktörü Bünyamin Süral, ligin dördüncü haftasında ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva