ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 2 - Boluspor: 0
 Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 2 - Boluspor: 0
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Kocaelispor: 1
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Kocaelispor: 1
33 şehid dualarla anıldı
33 şehid dualarla anıldı
Nenehatun MTAL’den  yıl sonu sergisi
Nenehatun MTAL’den  yıl sonu sergisi
 ETÜ’lü öğrencilerden örnek etkinlik
 ETÜ’lü öğrencilerden örnek etkinlik
HABERLER>ASAYİŞ
5 Aralık 2009 Cumartesi - 00:22

Bölücüler gemi azıya aldı

Bingöl'de terör örgütü yandaşları tarafından park halindeki resmi plakalı bir araç yakıldı.

Bölücüler gemi azıya aldı

Edinilen bilgiye göre Yenişehir Mahallesi Hükümet Caddesi'nde park halinde olan Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne ait 06 M 4732 plakalı makam aracı saat 00.25 sıralarında kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından atılan molotofkokteyli ile yakıldı. Saldırıyı gerçekleştirenler karanlıktan faydalanarak kaçarken, çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine polis ve itfaiye ekipleri olay yerine geldi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale
etti. Kısa sürede yangın kontrol altına alınarak söndürülürken, resmi plakalı araç kullanılmaz hale geldi. Bölgede inceleme başlatan polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştirenlerin kaçış güzergahları üzerinde geniş çaplı arama başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.
 "GÖSTERİLERE KATILAN 33 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI"
Ağrı Emniyet Müdürü Naci Kuru, kentte son günlerde çıkan olaylarla ilgili 33 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Müdür Naci Kuru, bayramın son günü Ağrı'da başlayıp Doğubayazıt ve Diyadin ilçelerinde devam eden olaylarla ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdüğünü söyledi. Ağrı'da dün çıkan olaylarla ilgili 2'si kadın 14 kişinin gözaltına alındığını ifade eden Kuru, "Yine Ağrı'da faaliyet gösteren bir iş yerine dün molotof kokteyli atan 6 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Merkez ile ilçelerdeki gösterilerle ilgili toplam 33 kişi gözaltına alındı. Halkımızın huzuru ve güveni için
çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
PTT ŞUBESİNE MOLOTOFLU SALDIRI
Muş'un Bulanık ilçesinde PTT şubesine molotof kokteylli saldırı düzenlendi.
Olay, bugün saat 18.30 sıralarında ilçenin Şehitlik Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, PTT Caddesi üzerinde yüzleri kapalı yaklaşık 20 kişilik grup, PTT Bulanık Şubesi'ne taş ve molotoflarla saldırdı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, PTT şubesinde maddi hasar oluştu.
Olayla ilgili açıklama yapan Bulanık Kaymakamı Fatih Aksoy; "DTP tarafından bugün öğle saatlerinde bir yürüyüş düzenlendi. Yürüyüş esnasında alınan yoğun güvenlik önlemlerinden dolayı herhangi bir taşkınlık meydana gelmedi. Ama akşam saatlerinde bir grup tarafından PTT şubemize saldırı gerçekleşti. Saldırıdan dolayı ufak çapta maddi hasar meydana gelmiş durumda. Büyütülecek bir olay değil. İlçemizde olayların yaşanmaması için güvenlik önlemlerimizi arttırmış bulunmaktayız" diye konuştu.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi.
HAKKARİ'DE YİNE OLAYLAR ÇIKTI
Hakkari'de akşam saatlerinde yine olaylar çıkarken, Hakkari-Van karayolunu trafiğe kapatmak isteyen küçük yaştaki çocuklar ise zırhlı araçları görünce mahalle aralarına dağıldı.
Önceki gün Bağlar Mahallesi'nde yolu trafiğe kapatan küçük yaştaki çocuklar, bu defa Hakkari-Van karayolunu trafiğe kapatmak istedi. Keklikpınar Mahallesi Kantar mevkiinde Hakkari-Van karayolunu trafiğe kapatmak isteyen küçük yaştaki göstericiler, polisin uyarısı ve zırhlı araçları görünce kaçmaya başladı. Mahalle aralarına dağılan ve burada slogan atan göstericilerin yaşlarının küçük olmasından dolayı polis gaz bombası kullanmadı. Okulda dönen bazı öğrenciler ise aileleri eşliğinde evlerine gitti. Bazı
vatandaşlar ise akşam karanlığında taş atan göstericilere tepki gösterdi.
Zırhlı araçlar Hakkari-Van karayolu üzerinde güvenliği sağlamaya devam ederken, devriye görevi yapan iki askeri araç ise göstericiler tarafından taşlandı.
GÖSTERİCİLER YÜKSEK KESİMLERDE ATEŞ YAKTI
Keklikpınar Mahallesi'nin üst taraflarında bulunan yüksek tepelerde lastik yakarak slogan atan göstericilere polis müdahale etmedi. Akşam saatlerine kadar ateşin önünde bekleyerek slogan atan göstericiler ateşin sönmesiyle birlikte dağıldı. Medrese, Biçer ve Bayındırlık mahallelerinde göstericilerin eylemi mahalle aralarında yer yer devam ediyor.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
GÖKTÜRK 7 Aralık 2009 Pazartesi 11:44

TAŞLARDA KÖPEKLERDE AÇIK MERAK ETMEYEİN KÖPEKLERDE TAŞLARDA AYNI YERLERİN BIRAKIN ŞEREFSİZLER KENDİLERİNİ İMHA ETSİN DEVLET BÜTÜN GÜVENLİK UNSURLARINI GERİ ÇEKSİN BU VATANSIZLARDA EYLEM YAPSIN İTİ KÖPEĞİ KENDİ KENDİLERİNE ÖVSÜN SÖVSÜN SAVUNSUN S... N ALLAH BUNLARIDA KERBELA NIN SOYSUZLARI GİBİ CEZALANDIRIR İNŞALLAH ALLAH IN ARSLANLARI BU DEVİRDEDE VAR YARINDA VAROLACAK AMA SOYSUZLAR HİÇ BİR ZAMAN OLMAYACAKLAR

Yorumu oyla      6      4  
Mehmet Aydoğdu 6 Aralık 2009 Pazar 20:16

Evet hala demokratik açılım diyenler var. Ve inşallah geçekleşecek bu ülkede yaşıyan 72 milyonun menfaatine olacak.Türk,Kürt,Laz,Çerkez,Roman,Ermeni.Rum bu Ülkede yaşıyan va bu Ülkenin bayrağına saygı duyan herkes kardeşçe yaşamasını öğrenecek.Akan kan duracak.İnsanların karnı tok sırtı pek olacak.Bu gerçeği anlamıyarak sokak terörü estiren cahillere Doğruyu öğretene kadar mücadele vereceğiz.Durmak yok yola devam.

Yorumu oyla      6      4  
TAŞLARI BAĞLAYP, KÖPEKLERİ ÇÖZMÜŞLER 5 Aralık 2009 Cumartesi 01:51

Yanılmıyorsam Mesnevi'de var.. Seyyahın biri, bir beldeye giriyor. Beldenin köpekleri adamın etrafını sarıyor. Çaresiz kalan adam yerden bir taş alıp köpekleri kovayım diyor. Ancak hangi taşa elini atıyorsa, bakıyorki soğuktan donmuş yere yapışmış..Çaresizce kaçıyor olay yerinden ve söyleniyor: Bu nasıl beldedir ki taşları bağlamış, köpekleri de çözmüşlür.

Yorumu oyla      6      4  
ALIN SİZE AÇILIM 5 Aralık 2009 Cumartesi 01:22

Şu olaylar meydana gelirken, hala demokratik açılım diyen var mı? Şu rahatın içinde, Güneydoğuya katrilyonlar akıtılırken, bu olayları çıkartanları kim şımartıyor acaba? Türk Milleti'ne mensup olanlar, şu olayları iyice irdelemeli. DEvletin polisine, askerine saldıranlara ne açılımı?

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Veyisefendi’de trafik kazası: 3 yaralı
CİHAN- Erzurum'da polis otosuyla sivil aracın çarpışması sonucu 2'si polis, ...
Kayıp çocuk bulundu
İHA/Erzurum'da dünden beri kayıp olan ve kaçırıldığı iddia edilen ilköğretim ...
Emniyetten örnek girişim
İHA/Van'ın Erciş ilçesinde Turkuaz Projesi kapsamında, yaklaşık bir yılda ...
 
Polat, mahkumların gönlünü aldı
GHA/Köylerin ardından Oltu’daki Kapalı Cezaevi’ni de ziyaret eden Oltu ...
Bıçaklı baskına tutuklama
Erzurum'da küfürlü konuştukları için kendilerini uyaran şahsın dükkanını ...
"Görevimizin gereğini yapıyoruz”
İHA/Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner, İsmailağa cemaati soruşturmasıyla ...
 
Stat yolunda kaza:1 ölü
İHA/ Erzurum-Erzincan karayolunun 5'nci kilometresindeki Cemal Gürsel ...
Medyadan özür bekliyor
ERZURUM(CİHAN)- Erzurum'da Musa K'ın katil zanlısı olarak tutuklanan ve ...
Yıldızkent’te bayram kazası:5 yaralı
İHA/Erzurum'da bayram ziyaretlerinden dönen vatandaşların içerisinde ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva