ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Mütefekkir Erol Güngör'e vefa
Mütefekkir Erol Güngör'e vefa
Aliyev’den Fransa’ya gözdağı
Aliyev’den Fransa’ya gözdağı
Yumaklı tarımsal ihracat verilerini paylaştı
Yumaklı tarımsal ihracat verilerini paylaştı
MEB Yeni müfredat taslağı büyük ilgi gördü
MEB Yeni müfredat taslağı büyük ilgi gördü
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
HABERLER>SPOR
27 Kasım 2012 Salı - 10:32

Boks Şöleni başladı

Büyük Erkekler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası Erzurum’da başladı. Müsabakalar elemeler ile start alırken, akşam saat 18.00’da açılış seremonisi düzenlendi. Federasyon Başkanı Gözgeç, “Erzurumlular bizi mahcup etmeyecek” dedi.

Boks Şöleni başladı

ERZURUM (İHA) - Büyük Erkekler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası Erzurum’da başladı. Müsabakalar elemeler ile start alırken, akşam saat 18.00’da açılış seremonisi düzenlendi. Federasyon Başkanı Gözgeç, “Erzurumlular bizi mahcup etmeyecek” dedi.
Erzurum boksta Türkiye’nin en büyük organizasyonu olan Büyük Erkekler Boks Şampiyonasına ev sahipliği yapıyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kazım Karabekir Spor Salonu'nda, 52 ilden 374 sporcunun katılımıyla başlayan şampiyonada, ilk gün toplam 96 müsabaka yapıldı ve müsabakalar gece saat 02.00’ye kadar sürdü. 41 hakemin yanı sıra 104 idareci ve 100 federasyon görevlisi olmak üzere boks camiasından 769 kişi turnuvaya iştirak etti. Müsabakaların ilk gününde dün Kazım Karabekir Spor Salonu’nda görkemli bir açılış töreni yapıldı. Açılış seramonisi görkemli bir törene sahne oldu. İstiklal Marşı ile başlayan şölende günün anlamını belirten konuşmalar yapılırken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi ve Palandöken Belediyesi halk oyunları ekipleri gösteri yaptı ve Dadaşın Gönül Sesi Grubu da fasıl yaptı.
GÖZGEÇ’TEN ERZURUM’A ÇAĞRI
Dün akşam yapılan açılış töreninde konuşan Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, şampiyonanın Türkiye'nin en önemli boks organizasyonlarından olduğunu söyledi.
Şampiyonaya Avrupa, dünya ve olimpiyatlarda başarı elde eden en iyi boksörlerin katıldığını belirten Gözgeç, tüm Erzurumluları müsabakalara davet etti. Gözgeç, "Erzurum'a şampiyona nedeniyle sporcu, antrenör ve ailelerin bulunduğu yaklaşık bin kişi geldi. Barınma ve ulaşım adına bütün ayrıntılar düşünüldü. Misafirlerimize Erzurum'da büyük bir misafirperverlik gösteriliyor. Çok iyi bir ev sahipliğiyle başlayan müsabakalarda organizasyonun çok güzel olduğunu gördük. Bu organizasyonun güzel geçmesi adına bizlere yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Seyircinin şampiyonanın ilk gününde tribünlerdeki yerini alması bizleri fazlasıyla sevindirdi. Türkiye'nin Avrupa, dünya ve olimpiyatlarda başarılı olan en iyi boksörleri Erzurum'da ringe çıkacak” dedi.
YARI FİNAL VE FİNALLER MÜTHİŞ GEÇECEK
Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, yarı final ve finallerin ilk kez gece senasında ve tek ringde oynanacağını belirterek, "Yarı finaller ve finalleri gece saatlerinde görkemli ve şovlarla yapmak istiyoruz. Türkiye'ye boksun en güzel yanlarını sunacağımıza inanıyorum. Boks gerçekten çok güzel ve estetik bir spor dalıdır. Müsabaka bittiğinde sporcular birbirine sarılır ve ayrılır. Ringde rakip olan sporcular, ring dışında arkadaşlardır. Tüm boks severleri, böylesine güzel ve estetik olan boksu seyretmeye davet ediyoruz” diye konuştu. Dün akşam yapılan müsabakalarda Vali Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ile AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak da birer konuşma yaparak, Türkiye’nin boksta en büyük organizasyonu olan Büyük Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası’nın Erzurum’da olmasından büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.
Açılış seramonisine Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Yakutiye Belediye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ETSO Başkanı Lütfü Yücelik, Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, organizasyon komitesi üyeleri ve kamu kurumlarının müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.
 

 
Havva yaşam mücadelesini kaybetti
 
Aşure kazanı öğrenciler için kaynadı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Can DADAŞ 27 Kasım 2012 Salı 19:43

Salonda Atatürk posteri yok ise, Cumhurbaşkanımızın resmi yok ise, Erzurum'a Üniversite Olimpiyatlarını kazandıran ve trilyonlarla ifade edilen yatırımları esirgemeyen Başbakanımızın posteri yok ise Sn.Gözgeç sizin posteriniz yalnız başına ne anlam ifade eder?

Yorumu oyla      6      4  
MİSAFİR 27 Kasım 2012 Salı 13:46

Sn:Eyüp Gözgeç öyle salona büyük posterini asmakla,türkülerle,şarkılarla gövde gösterisi yapmakla Olimpiyat,Dünya ve Avrupa şampiyonu olunmuyor.Boksun özüne dönmen lazım.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Boks Zirvesi Erzurum’da toplandı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonu Boks Camiasını ...
Karateciler Gelişim Kampı’nda
Karate 7. Bölgesi’nden 50’in üzerinde karateci Antalya’nın Kemer ilçesine gitti.
52 sporcu buzda yarıştı
Erzurum’da hafta sonunda Short Track heyecanı yaşandı. Yenişehir’deki ...
 
Curlingte heyecan dorukta
Curling 1. Ligi'nde Kasım ayı 2. etap müsabakaları sona erdi. Türkiye’nin ...
Asım Bülbül için güreştiler
Erzurumlu Balkan Şampiyonu merhum Milli pehlivan Asım Bülbül’ün adını ...
Fileden mağlup ayrıldık
Aroma Kadınlar 3. Voleybol Ligi’nde mücadele eden Gençlikspor, dün kendi ...
 
Büyükşehir ‘büyük’ yolda
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta Büyükşehir Belediyespor kendi evinde ...
Yakutiye 3 puanla dönüyor
BAL 1’inci gurupta yer alan Yakutiyespor deplasmanda karşılaştığı Iğdır ...
Erzurum'u 20 boksör temsil edecek
Kemalettin Yentimur ve Kadir Hayta, Erzurum’un şampiyonaya 20 boksör ile ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva