ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
HABERLER>GUNCEL
7 Ekim 2010 Perşembe - 03:42

Bloke olayına Akdağ çözümü

ESOB tarafından gündeme getirilen bloke olayının giderilmesi amacıyla, Sağlık Bakanı Akdağ’ın ilgili kurumlarla görüştüğü bildirildi.ESOB Başkanı Fırat, konuyu Ankara’da ziyaret ettiği Sağlık Bakanı Akdağ’a ilettiklerini, Bakan Akdağ’ın kendilerini dikkatle dinlediğini ve bu olumsuz durumun biran evvel giderilmesi için girişimde bulunduğu öğrenildi.

Bloke olayına Akdağ çözümü

 Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, TESK Genel Kurulu seçimleri nedeniyle Ankara’ya gelen Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat, yönetim kurulu üyeleri ve oda başkanlarını kabul etti.
Gerçekleşen ziyarette konuşan Bakan Akdağ, esnaf ve sanatkarların sosyal dengelerin korunmasında en önemli unsurlardan biri olduğunu dile getirerek; “Hükümetimiz ve bizler esnaf ve sanatkarlarımıza gereken değeri gösteriyoruz. Bizler hükümet olarak, diğer tüm sivil toplum örgütleriyle olduğu gibi TESK ile ve yerel bazdaki esnaf ve sanatkarlar odalarıyla da bu sağlıklı iletişimi sürdürecek, büyüyen Türkiye ekonomisi içinde esnaf ve sanatkarımızın sıkıntılarını gidermede gereken çabayı göstermeye devam edeceğiz” dedi.
//BLOKE OLAYI
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları tarafından gündeme getirilen ve Erzurum Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından uygulandığı iddia edilen bloke olayının giderilmesi amacıyla, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın ilgili kurumlarla görüştüğü öğrenildi.
ESOB Başkanı Fırat, konuyu Ankara’da ziyaret ettiği Sağlık Bakanı Prof Dr. Recep Akdağ’a ilettiklerini, Bakan Akdağ’ın kendilerini dikkatle dinlediğini ve bu olumsuz durumun biran evvel giderilmesi için hemen çalışmalara başladığını ifade ederek; “Sayın Bakanımızın girişimleri sonucu Erzurum esnafının yüzü güldü. Kendisi esnafın yapılandırma beklemesine karşın bir anda haciz ve bloke sorunuyla karşılaştığını öğrendiğinde bu duruma karşı net bir tavır göstererek esnafın yanında yer aldı ve durumun düzeltilmesi için bir takım girişimlerde bulundu” dedi.
//AKDAĞ’DAN SÖZ ALDILAR
Yaşanan haciz ve bloke olayını öğrenir öğrenmez Gelir İdaresi Başkanı ile görüşerek blokelerin kaldırılması için çalışma başlatılacağı sözünü alan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ise yaptığı açıklamada hükümet olarak esnafın çalışma şartlarının iyileştirilmesi için olumlu adımlar attıklarını ve bu konudaki çalışmaların devam ettiğini ifade ederek; “Erzurum da ki esnaf kardeşlerimiz olumsuz bir durumla karşı karşıya gelmişler. Sıkıntılarını dile getirdiler. Onların mağdur olmaları bizleri de üzer. Sıkıntının giderilmesi için ilgili kurumlarla görüştük. En kısa sürede bu sıkıntının ortadan kalkacağına dair söz aldık. İnşallah sıkıntı en kısa sürede hallolur” dedi.
Bakan Akdağ ayrıca Rasim Fırat’a bu gibi sıkıntılara karşılık esnaf örgütlerinin birleşerek bir vakıf oluşturmalarını ve bu vakıf yoluyla sıkıntıların daha sağlıklı ve rahat bir şekilde giderilebileceğini ifade ederek, bu yönde yapılacak çalışmalarada destek vereceklerinin altını çizdi.
//FIRAT’A TEBRİK
Sağlık Bakanı Akdağ, ESOB Başkanı Rasim Fırat’ın TESK Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmesinden ötürü de duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sayın Fırat çalışma azmi ve kişiliğiyle her zaman takdir ettiğimiz bir hemşehrimizdir. Başarılı çalışmalarının TESK Yönetim Kurulunda da artarak süreceği inancı içerisinde kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

İHA

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
yorgundemokrat_olurlu 7 Ekim 2010 Perşembe 13:05

Sayın AKDAĞ hükümetin icracı bakanlarından olması hasebiyle bu tip başarılarda aksiyonel olması normal... Öteki milletvekillerin karnesini ise: TBMM'deki konuşma,gensoru ve kanun teklifleri ile değerlendirmek mümkün.

Yorumu oyla      6      4  
eksen 7 Ekim 2010 Perşembe 12:09

al buyur zihniyete bak bir bakan yetiyormuş...yahu kardeşim milletvekilerini kimin refaransı ile aday ettiler hangi hocanın eli öpüldü vs vs sen ne zannaediyorsun bu şehirde bakanın izni olmadan yaprak bile kıpırdamıyor ..Allah size akıl fikir versin ne diyim...

Yorumu oyla      6      4  
Murat GÜVEN 7 Ekim 2010 Perşembe 09:49

Sayın Bakanımız Prof.Dr.Recep AKDAĞ dan başka seçmiş olduğumuz diğer milletvekilleri ALLAH aşkına Erzurum için ne yapıyor hiç olmasalar daha iyi değilmi. Sayın Bakan bize yeter.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum’da ‘hava şoku”
Hava Limanı'ndaki pist genişletme çalışmaların gecikmesinden endişe duyan ...
Çifte Minarelerde sigara yasak..
Erzurum Merkez Yakutiye Belediyesi, tarihi dokuya zarar verdğii için Çifte ...
“Mahalle Kültürümüz yok oluyor”
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Erzurum İl Temsilcisi Vedat ...
 
Pazaryolu’nda “ayı tedirginliği”
Erzurum'un Pazaryolu ilçesinde bir kişinin ayı saldırısı sonucu hayatının ...
ASİMDER'e övgü
Iğdır Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Başkanı ...
Öztürk’ten ayı olayına çözüm
Erzurum'un Pazaryolu İlçesi'nde köy imamı Özer Bakır'ı öldüren ayı ile ...
 
Vali Öztürk'ten su talimatı
İl Sağlık Müdürü Vançelik, Erzurum il merkezindeki 60 çeşmeden zaman zaman ...
Küçükler’den 'Kanka' tepkisi
Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, 2011 Kış Oyunları'nın çift başlı ...
“EGC, basında birliğin adresi”
Erzurum Gazetecileri Cemiyeti (EGC) Yönetim Kurulu, resmi ziyaretler kapsamında ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva