ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
Horasan’da Ramazan bereketi
Horasan’da Ramazan bereketi
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
HABERLER>TÜRKİYE
20 Mayıs 2015 Çarşamba - 00:38

‘Bize baş yazılarla dizayn veremezsiniz’

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Doğan Medya Grubuna seslenerek, "Biz, sizin, huzuruna pijamayla çıkacağınız bir Başbakan değiliz. Bize talimat veremezsiniz, bize başyazılarla dizayn veremezsiniz. Biz gücümüzü sizden almadık, biz gücümüzü Allah'tan ve milletten aldık.' dedi

‘Bize baş yazılarla dizayn veremezsiniz’

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Doğan Medya Grubuna seslenerek, "Biz, sizin, huzuruna pijamayla çıkacağınız bir Başbakan değiliz. Bize talimat veremezsiniz, bize başyazılarla dizayn veremezsiniz. Biz gücümüzü sizden almadık, biz gücümüzü Allah'tan ve milletten aldık. O eski Türkiye'ydi" dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Zonguldak'ta Madenci Anıtı Meydanı'nda düzenlenen AK Parti mitinginde, halka hitap etti.

"ONURLU MİLLETİMİZ, NAMERDE MUHTAÇ EDİLMİŞ DURUMDAYDI"

İstiklal mücadelesinden sonra Türkiye'nin, AK Parti iktidarı öncesinde, 2002'de yaşadığı sıkıntıları hatırlatan Başbakan Davutoğlu, şunları söyledi:"Türkiye, 2002’de öylesine zor duruma düşmüştü ki en iyi emekçi kardeşlerimiz bilir, o günlerin zor anlarını yaşayan esnafımız bilir. Bugün, sabah gençlerimizle buluştum, onlara dedim ki ‘birçoğunuz ilkokul çağındaydınız ama 14 yıl içinde yaşadıklarımızdan edindiğiniz kazanımları gördünüz. 13 yıl önce Türkiye öyle haldeydi ki IMF önünde borç dilenecek durumdaydık. Esnafımız, yazar kasa kırar durumdaydı. O günlere geri gitmemeye var mısınız? O günlerde olduğu gibi onurlu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin her hangi bir güce karşı boyun eğmeden yoluna devam etmesi için 'milli irade' demeye var mıyız?"

Davutoğlu, 12 yıl önce, gençlerin geleceğe ümitsiz şekilde baktığını, "acaba mezun olduğumda iş bulabilir miyim" kaygısını yaşadığını ifade ederek, kendilerinin ise gençlere sahip çıktığını, bunun için gece gündüz çalıştıklarını anlattı.

Başbakan Davutoğlu, üniversite öğrencisi gençlerin, 12 yıl önce 45 lira olan bursunun bugün 330 liraya, yüksek lisans bursunun 660, doktora öğrencileri için verilen bursun da 990 liraya yükseltildiğini bildirdi.

"TÜRKİYE’DE GERGİNLİK İSTEMİYORUZ"

Alanda asılan, "Ebediyen Tütecek AK Ocağın Bacası, Hoşgeldiniz Zonguldak’a Türkiye’nin Hocası" yazılı pankartı da okuyan Davutoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:"Biz gençlerle bir araya geldiğimizde, geleceği paylaşırız, geçmiş günlerin acısından Türkiye’yi alıp çıkarırız. Türkiye'de 28 Şubat sonrasında o kadar acı günler yaşadık ki gençlerimiz ‘başı açık, başı kapalı’ diye ayrılıp, başı örtülüler ikna odasına alınıyordu. Ey gençlik, şimdi aranızda başı açık başı örtülü ayrımı var mı? Kardeşçe, okullara gidiyor musunuz? Üniversitelerimizde başı açıklar, başı örtülüler, her siyasi görüşten gençler omuz omuza geleceğe yürüyorlar mı? Bizim özlediğimiz Türkiye bu. Bizim özlediğimiz Türkiye’de gerginlik istemiyoruz, hiçbir şekilde şiddet, nefret dili istemiyoruz.“

AK Parti’nin iktidara gelmesiyle burs alan öğrenci sayısının da arttığı bilgisini paylaşan Davutoğlu, üniversite sayısını da 76’dan 193’e çıkardıklarını belirterek, “Biz istiyoruz ki Zonguldak, bu alın terinin şehri, aynı zamanda bilimin, ilmin kültürün de merkezi olsun” diye konuştu.

Davutoğlu, Kemal Derviş'in çağrıldığı üçlü koalisyon döneminde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına Derviş imzalı "Bu ay maaşları ödeyemeyebiliriz, kendi başınızın çaresine bakın" diye yazılar gittiğini anlattı.

"Bu yazıların devlet arşivinde bir utanç vesikası olarak durduğunu" aktaran Davutoğlu, "Yani devletin o zaman Başbakan Yardımcısı, Devlet Bakanı bir bakanlığa yazı yazıp diyor ki: 'Maaşları artık ödeyemeyiz hazinede para yok, kendi başınızın çaresine bakın.' Bu Kemal Derviş şimdi Kılıçdaroğlu'nun akıl hocası" diye konuştu.

Vatandaşlara "Siz emekçiler maaşınızı alıp alamayacağınızı bilmediğiniz o günlere dönmek ister misiniz? Eski Türkiye'ye dönmek ister misiniz? Bir IMF memurunun gelip ekonomisini idare ettiği, zillet içine düşürülmüş bir ülkenin vatandaşı olmak ister misiniz" diye soran Davutoğlu, Türkiye'nin bugün IMF'ye borç verecek noktaya geldiğini söyledi.

Davutoğlu, "IMF'ye borcu kim ödedi? Türkiye'nin izzetini, onurunu kim korudu? Türkiye'nin kendi ayakları üstünde yükselen bir dev olmasını kim sağladı? Bir piyade tüfeği bile yapamayan Türkiye'den bugün kendi helikopterini yapan Türkiye'yi kim kurdu? Onlar konuşur, AK Parti yapar" ifadesini kullandı.

Emekçilerle ilgili hiç kimsenin cesaret edemediği sosyal güvenlik reformunu kendilerinin yaptığını belirten Davutoğlu, Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi  Kanunu'nu çıkardıktan sonra 375 bin kişinin sendikalı işçi olduğunu anlattı.

Eskiden gençlerin babalarının bir gün dahi prim borcu olması halinde sağlık sigortasından istifade edemediğini hatırlatan Davutoğlu, bunu 60 güne çıkardıklarını ve yeniden yapılandırdıklarını bildirdi.

Başbakan Davutoğlu, şöyle devam etti:"Şunu bilin ki aziz işçilerimiz: Biz gelip de vatandaşlarımızla konuştuğumuz zaman dışarıdan konuşmayız, içeriden konuşuruz. Sizinle birlikte biz de işçiyiz, emekçiyiz. Siz huzurlu uyuyorsanız biz huzurlu uyuruz. Sizin alın terinizle ilgili bir sıkıntı varsa bize uyku haramdır, haram. Eğer bir tek işçi kardeşim, bir tek emekçi kardeşim 'evime nasıl ekmek götürürüm' diye düşünüyorsa bizim yiyeceğimiz ekmek bize haram olur. Onun için 13 yıl içinde olağanüstü imkanları sağladık. Bakın biz iktidara geldiğimizde 5 milyon işçi vardı sendikalı, şu anda 13 milyon işçi var. Yine 2008'den bu yana herhalde takip ediyorsunuz televizyonlarda Yunanistan'da,  İspanya'da, İtalya'da, Fransa'da işçiler işlerini kaybediyorlar ama bir tek Türkiye'de 6 milyon istihdam çıkardık 2008'den bu yana."

İSTİHDAM

Son bir yıl içinde 1,5 milyon istihdam sağladıklarını vurgulayan Davutoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Özellikle Zonguldak'taki kardeşlerime sesleniyorum: Muhalefet buraya gelip bol keseden attığında hemen bir sınava çekin. Bakın Avrupa'da ne oluyor deyin. Eski Türkiye'de 2002 Türkiyesinde bir gecede faizler yüzde 7 bin 200'e çıkıp işçiler kapılara konduğunda bunlar iktidarı terk edip gittiler. Türkiye'yi tekrar işçilerin, emekçilerin hakkını aldığı bir onurlu ülkeye AK Parti iktidarı taşıdı. Buradan gelip de özellikle size Kılıçdaroğlu, Bahçeli, diğerleri, 'Türkiye Taş Kömürü Kurumu özelleşecek' diye yalan söyleyenler varsa işte Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olarak söylüyorum: Böyle bir planımız yok ve olmayacak."

"MESELENİN ÜSTÜNÜ KAPATMAYIZ"

Başbakan olduktan sonra yaptığı ilk toplantının iş güvenliğine yönelik olduğunu anlatan Davutoğlu, bu konuda talimat verdiğini, bir tek kişinin dahi iş sağlığı ve güvenliği sıkıntısını yaşamasını istemediğini bildirdi. İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası'nı ve madencilere büyük imkanlar sağlayan yasayı çıkardıklarını anımsatan Davutoğlu, "Emeklilik yaşını 43'e kim çekti? Maaşı en az iki asgari ücret şartını kim getirdi madencilerimize? Yine haftada iki gün tatili kim getirdi? Günde 7,5 saat, haftada 5 gün çalışma kuralını kim getirdi? Biz meseleyi gördük mü meselenin üstünü kapatmayız. Meselenin üstüne üstüne yürür ve çözeriz" diye konuştu. Madencilere, verdikleri haklardan memnun olup olmadıkları sorusuna "evet" yanıtını alan Davutoğlu, alandaki vatandaşlarla "Onlar konuşur, AK Parti yapar" dedi.

"İŞÇİLERİMİZİN GERİ ALINMASINA HİÇBİR ENGEL KALMIYOR"

Bir müjdeyle geldiğini belirten Davutoğlu, şunları söyledi:"Baktık ki bu getirdiğimiz kurallar, bu getirdiğimiz sistem bazı işverenlerimiz için zorluklar getiriyor ve bunun getirdiği zorluklar sebebiyle bazı iş yerleri kapandı, takriben 4 bine yakın madencimiz işlerini kaybetme riskiyle karşı karşıya kaldı. Gelmeden önce Bakanlar Kurulunda imzaya açtım, rödovansların ve işverenlerin fiyat farkıyla ilgili düzenlemeyi yapıyoruz ve bu işçilerimizin artık geri alınmasına hiçbir engel kalmıyor. Buradan işverenlerimize sesleniyorum: Bu düzenlemeyle birlikte inşallah bütün işçilerimiz işlerine geri dönecekler. İşverenlerimizin de zorluklarını aştık. İşçimizin hukukunu koruduk, işverenimizin önünü açtık. İşte bizim iş anlayışımız, emekçi anlayışımız budur."

Zonguldak deyince kendileri için "kara elmas" şehrinin akla geldiğini ifade eden Davutoğlu, seçimden sonra daha verimli üretim için ne gerekiyorsa yapacaklarını, hem madenleri modernleştireceklerini hem de daha çok işçiye iş alanı açacaklarını bildirdi.

7 HAZİRAN YÜRÜYÜŞÜ

Davutoğlu, AK Parti'nin gururla ve onurla 7 Haziran'a yürüdüğünü, birilerinin de "hesap" peşinde olduğunu belirtti.

Davutoğlu, şöyle devam etti: "Birileri şiddet ve nefret peşinde. Dün, HDP'nin Adana ve Mersin bürolarına bazı saldırılar oldu. Karaman mitingindeydim, anında, şiddetle lanetledim. Hemen gerekli talimatları verdik. Erzurum'da ilk mitinge çıktığımda da söyledim; 'Gelin bu seçimleri barış ve şenlik içinde yapalım' diye. Ama Ağrı'da milletvekili adayımıza saldırılar oldu, Van'da milletvekili adayımız Burhan Bey'in otobüsüne saldırılar yapıldı. Siirt'te milletvekili adayımız Yasin Aktay saldırıya uğradı. Bir köy muhtarı öldürüldü. Bütün o bölgede, o aziz vatan topraklarında şiddet, terör olaylarını destekleyen HDP, batıda barış mesajı söylemeye kalktı. O zaman kimse AK Parti'ye dönük saldırılara karşı tek bir kelime etmedi. Doğan Medyası sustu, Gülen ve paralel medya, tahrikkarlık yaptı."

TAVRIMIZI ORTAYA KOYDUK

"HDP ile ilgili bu saldırı söz konusu olduğunda, biz anında tavrımızı ortaya koyduk" diyen Davutoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:"Ne oldu biliyor musunuz, HDP açıklama yaptı, 'Bu saldırıların bir kısmını MHP işareti yapanlar yapıyor ama onlar değildir' diye. MHP topu aldı hemen dedi ki, 'Bunu AK Parti yapıyor.' CHP'liler, 'Bunu AK Parti yapıyor.' HDP Eş Başkanı, 'Bunu iktidar partisi yapıyor' dedi. Görüyor musunuz ittifakı, üçü bir arada. AK Parti'yi hedef tahtasına koymaya çalışıyorlar. Güya HDP ve MHP ayrı çizgideler. Ama İç Güvenlik Yasası Meclis'te konuşulurken üçü birden bize karşı harekete geçti. Şimdi de bu şiddet olaylarıyla ilgili aynı dili kullanıyorlar. Üniversite sınavında 4 yanlış 1 doğruyu götürür. Paralel çete, akıl hocaları bunlara dedi ki 'MHP, CHP, HDP bir araya gelin, artı paralel cephe bir araya gelin, 4 yanlış 1 doğruyu götürsün.' Doğru da AK Parti, elifin partisi, bu hesap siyasette tutmaz. Siyasette 1 doğru, 4 yanlışı götürür."

"BUNLARIN HEPSİNİN ORTAK BİR ADI VAR: ETP"

Davutoğlu, alandakilere yönelttiği, "Bunları siyasi tarihin çöplüğüne atacak mıyız? Elif gibi duran AK Parti kadrosuna destek verecek misiniz" sorularına da olumlu yanıt aldı

Davutoğlu, "İşte dördü bir arada. Dün, HDP bu şiddet olayları üzerine, bir kez daha ispat edildi ki bunlar aynı kaptan su içiyorlar, birbirlerinden besleniyorlar. Daha önce CHP, HDP ve MHP seçim beyannamelerine bakın, hepsi aynı dili kullanıyorlar, olamayacak vaatler peşinde ilanatta bulunuyorlar ve aynı yaklaşım içindeler. Bunun da sebebi şudur; 12 yıl içinde AK Parti ile kazanılan bütün kazanımları durduracak şekilde bu yürüyüşe bir darbe vurmak. Allah aşkına eski Türkiye'ye dönmek ister misiniz? Koalisyonların olduğu, istikrarsızlık Türkiyesi'ne dönmek ister misiniz? Esnafın yazar kasa kırdığı, işçinin maaşını alıp alamayacağını bilmediği eski Türkiye'ye dönmek ister misiniz? Türkiye'nin en küçük ihtiyaçta dahi dışarı muhtaç olduğu, eski Türkiye'ye dönmek ister misiniz? O zaman bakınız, bunların hepsinin ortak bir adı var: ETP, Eski Türkiye Partisi" dedi.

"YENİ TÜRKİYE YOLUNDA, MİLLETLE BİRLİKTE YÜRÜYORUZ"

Davutoğlu, muhalefet parti liderlerine, "İktidar olmayı düşünüyor musunuz? İktidar olamazsanız istifa edecek misiniz?" diye sorduğunu ancak üç günün sonunda cevap alabildiğini anlattı.

Başbakan Davutoğlu, şunları kaydetti:"Kılıçdaroğlu dedi ki, 'Ben oyumu korursam istifa etmem.' Oyu ne? Yüzde 24-25. Yüzde 24 ile iktidar olamayacağına göre iktidar hedefin yok. MHP, oyu yüzde 14-15. O da aynı şeyi söyledi, 'Oyumu korursam istifa etmem.' Onun da niyeti yok. HDP ise 'Barajı geçersem istifa etmem.' Bunların hesabı ne biliyor musunuz, 1990'ların Türkiye'sini geri getirmek ve yeni Türkiye'yi temsil eden AK Parti'ye darbe vurmak. Vurabilirler mi? Partimizi kapatmak istediler. Bizi durdurabildiler mi? Gezi provokasyonları yaptılar. Bizi engelleyebildiler mi? Paralel çeteyi devreye soktular. 17-25 Aralık... Bizde en ufak bir tereddüt çıkarabildiler mi? Çünkü milletle birlikte yürüyoruz. Yeni Türkiye yolunda, milletle birlikte yürüyoruz. Yürümeye devam edeceğiz."

KARDEŞİN DAĞDA NE ARIYOR?

Davutoğlu, yaptığı konuşmada, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın sözlerini eleştirdi.

Demirtaş'ın, "Bu bombayı koyan bir mesaj veriyor, biz bu mesajı aldık, seni başkan yaptırmayız" sözlerini anımsatan Davutoğlu, şöyle devam etti:"Yani Cumhurbaşkanımızın veya hükümetin, bizlerin bu saldırıların arkasında olduğunu ima ediyor. Bu müfteriye ben buradan sesleniyorum. Bu provokasyonları kim yaptıysa bunun karşısında dimdik AK Parti olarak duracağız ama sen, Ağrı'da, Van'da, Siirt'te bizim milletvekili adaylarımıza yapılan saldırılara niye sessiz kaldın. Kardeşin dağda ne arıyor? 7 Haziran'ı şimdiden tehdit etmeye çalışıyorlar, 'barajı aşamazsak sıkıntı doğar' diye. Bir kez daha söylüyorum, HDP'liler duysun, onun ortakları CHP, MHP de duysun. Bir ayağı dağda, bir ayağı ovada siyaset olmaz. Terörle siyaset yan yana olmaz."

"AK PARTİ'NİN ELİNDE TEK BİR DAMLA KAN OLMADI, OLMAYACAK"

Başbakan Davutoğlu, CHP'lilerin de "HDP'lilerin seçim barajını aşmasını istiyoruz" dediğini ifade ederek, "Çünkü birbirleriyle hepsinin terör bağlantılı gruplarla ilişkileri var ama AK Parti'nin elinde tek bir damla kan olmadı, olmayacak. AK Parti'nin dilinde tek bir nefret sözü olmadı, olmayacak" diye konuştu.

Demirtaş'ın, "Seni başkan yaptırmayız" sözleriyle ilgili eleştirilerini sürdüren Davutoğlu, "Daha önce de 'muhtar yaptırmayız' dediler, Başbakanımız oldu Recep Tayyip Erdoğan. Bu senin haddine değil. Kimin hangi makama geleceğine millet karar verir" dedi.

Seçim sonrasında özgürlükçü ve sivil bir yeni anayasa ortaya koyacaklarını söyleyen Davutoğlu, başkanlık sistemi de dahil, bütün idari yapıyı tekrar ele alıp, yeni Türkiye'yi inşa edeceklerini anlattı. Başbakan Davutoğlu, şöyle konuştu:

"Bir medya grubu, hani '417 el kaosa kalktı' diyip TBMM'ye hakaret eden Doğan Medya var ya şimdi kalkmış, özgürlüklerden bahsediyor. Hani 28 Şubat'ta gelen talimatlara göre, milletin inancıyla savaşan, başörtülülere hakaret eden bu medya var ya bugün çıkmış bir yazıyla Cumhurbaşkanı'na cevap veriyor. Daha önce de bana hitaben bir yazı yazdılar. Buradan kendilerine sesleniyorum, basın özgürlüğüne saygımız sonsuzdur ama herkes yerini yurdunu bilecek."

"TERÖR TEŞVİKÇİLİĞİ YAPTILAR"

Doğan Medya Grubu'nun kendisine de Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesi olayında bir başyazıyla cevap verdiğini belirten Davutoğlu, şöyle devam etti:"O gün bütün gece, biz o şehit savcımız için çalışırken, bütün gece onun için dua ederken, doktorlar ameliyathanede hayata döndürmeye çalışırken, bunlar internet sayfalarında, şehit savcımızın başına dayanan tabancayla silahla resimlerini bastılar, terör teşvikçiliği yaptılar. Gece yarısı kendilerine haber gönderdim, 'yarın gazetede bunu basmayın, şehit savcımızın küçük çocuğu var, annesi, babası, eşi var.' Çok asil bir eşi var. Hepsine buradan hürmet ediyorum. Bütün basına haber gönderdik, rica ettik, 'ne olur şehit savcımızı bu halde basmayın. Burada cenaze töreni yapılacak, cenaze töreninde çocuğu şehit savcıyı böyle görmesin. Ne menfaatiniz var, yapmayın' dedik. Bugün Cumhurbaşkanımıza cevap veren, o gün bana cevap veren o medya, ertesi gün şehit savcımızın o fotoğrafını bastı. Buna Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olarak değil, bütün basına gece 1'de bu ricada bulunmuş biri olarak değil, bir insan olarak, bir baba olarak, bir kardeş olarak, bir insan olarak isyan ediyorum, ettim, ediyorum."

 

 
Sigortacılardan AK Parti’ye teşekkür
 
Ermeni zulmü sergiyle anlatıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Gençlere seslendi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnancımızdan kopartılmaya çalışıldık. ...
Davutoğlu: ‘Milli birikime sahip olun’
Davutoğlu, gençlere, "Evrensel ve milli birikime sahip olmadıkça tarihe ...
‘Dağları deldik, Erzurum’u suya kavuşturduk’
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ‘Erzurum’da su yoktu Çat barajını ...
 
‘Yeter, söz de karar da milletin’
Erdoğan, ‘Türkiye eski Türkiye değil. Bugün artık milletiyle bütünleşmiş ...
‘Bizim için millet önemli’
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, muhalefet liderleri ...
Güllüce: Matematik bilenler hesap etsin
Güllüce, muhalefetin Gezi ve Kobani olayları karşısında takındığı tavrı ...
 
“Biz Allah’ın huzurunda eğiliriz”
“Mursi şayet idam edilirse, ki inanmıyorum. İnşallah idam edilmeyecek ...
‘Hareketimizin sembolü ‘elif’tir’
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Dört yanlış yan yana. ...
Erzurum, Cumhurbaşkanı’nı ağırlayacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum’a geleceği açıklandı. Büyükşehir ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva