ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Oltu Taşına zerafet katıyorlar
Oltu Taşına zerafet katıyorlar
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
HABERLER>GUNCEL
18 Şubat 2015 Çarşamba - 11:36

‘Biz yalnız Allah’tan korkarız’

Orhan, “Milletimizin duası ve desteğiyle çıktığımız bu kutsal hizmet yolculuğunda, hiçbir menfur saldırı bizi yıldıramayacak, korkutamayacak, hizmet sevdamızdan vazgeçiremeyecek. Bizim Allah’tan başka kimseden korkumuz yok.” dedi.

‘Biz yalnız Allah’tan korkarız’

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Milletimizin duası ve desteğiyle çıktığımız bu kutsal hizmet yolculuğunda, hiçbir menfur saldırı bizi yıldıramayacak, korkutamayacak, hizmet sevdamızdan vazgeçiremeyecek. Bizim Allah’tan başka kimseden korkumuz yok.” dedi.
SAĞLIK DURUMU AÇIKLAMASI
 Dün makamında uğradığı silahlı saldırı olayı ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Orhan, öncelikle sağlık durumunun iyi olduğunu müjdeledi ve kısa bir süre sonra hizmete kaldığı yerden devam edeceğini vurguladı.
KAMULAŞTIRMAYLA İLGİSİ YOK
Saldırı olayını gerçekleştiren Eyüp Adanır isimli şahsı tanıdığını ve belediyeye her geldiğinde kendisiyle görüştüğünü dile getiren Başkan Orhan, “Öncelikle şunu ifade etmeliyim ki, şahıs Gezköy’deki kamulaştırmadan her türlü hakkını almış, olayın kamulaştırma ile bir ilgisi bulunmamaktadır. Şahıs Gezköy’de beslediği köpekleri dövüştürerek ve satarak bu işin ticaretini yapmaktadır. “dedi.
HAZİNE ARAZİSİ TALEP ETTİ
Saldırganı tanıdığını belirten Orhan, ‘Kendisiyle adaylığım döneminden tanışıyorum ve bizden hazine arazisini kendisine tahsis etmemizi, aynı işi yapmaya devam edeceğini söyledi. Biz de böyle bir şeyin mümkün olamayacağını, eğer bir hayvan sevgisi ve bir köpek sevgisi varsa belediye bünyesinde açılacak bir hayvan barınağında kendisini istihdam edebileceğimizi ifade ettik. Şahıs bizim bu önerimizi reddederek, Gezköy’ün kamulaştırılması sırasında Ömertepe Mahallesi bölgesinde yapılan ahırların yanında hazine arazisinin kendisine tahsis edilmesini istedi. Geçtiğimiz dönemde kendisiyle beraber 4 kişinin daha ahır talebi olduğu için dönemin Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sunulan imar tadilatı reddedilmiş ve aradan bir yıl geçmediği için de bizim bunu tekrar Büyükşehir Belediyesi’ne göndermemiz mümkün değildi. İlgili şahısla defalarca istişare etmemize rağmen, mera olarak kullanılan hazine arazisinin kendisine tahsis edilmesi talebi dışındaki her türlü önerimizi reddetti. Biz de kanunların verdiği yetki dışında yapabileceğimiz bir şey olmadığını köpek dövüştüren, bu işin ticaretini yapan birine mera olarak kullanılan hazine arazisinin tahsisinin mümkün olamayacağını söyledik. Şahıs olay günü de öğlen arası Başkan Yardımcımız İlhan Umut Akdaş ile toplantı yaparken, makam odama girerek hiçbir şey söylemeden saldırıyı gerçekleştirdi. Saldırı sırasında ayağa kalktığım için kurşunlar ayaklarıma isabet etti. Ayağa kalkmamış olsaydım, belki bugün daha vahim bir sonuçla karşı karşıya kalmış olabilirdim. Canıma kast etme girişiminde bulunan şahısla ilgili kanuni yollardan her türlü hakkımı arayacağım” diye konuştu.
 KARARLI BİR ŞEKİLDE HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ
 Bu tür menfur saldırıların kendisini hizmet sevdasından vazgeçiremeyeceğinin de altını çizen Başkan Orhan, “Biz halkımızın duasını ve desteğini arkamıza alarak yola çıktık. Hiçbir güç, hiçbir saldırı, bizim halkımıza hizmet sevdamızı engelleyemez, bizi korkutamaz, bizi yıldıramaz ve bizi kutsal hizmet yolundan alıkoyamaz. Kararlı bir şekilde, yılmadan, korkmadan hemşehrilerimize hizmete devam edeceğiz. Biz her zaman hemşehrilerimizin duasını ve desteğini arkamızda hissediyoruz. Hemşehrilerimizle birlikte bu hizmet yolunda yürüyoruz. Partimizin bizlere yüklediği ak hizmet vizyonuyla ilçemizi layık olduğu yere taşımak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerini kullandı.
TEŞEKKÜR
Başkan Orhan, olay anından itibaren kendisiyle yakından ilgilenen Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve doktoru olan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak başta olmak üzere, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e ve teşkilatına, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin’e ve teşkilatına, kurum amirlerine, partililere, Araştırma Hastanesi doktor ve personeli ile ilçe sakinlerine teşekkür etti.
 

 
Ticarette itibar sıralaması
 
‘Bu halka sıkılmış kurşundur’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Saldırıyı telin ediyoruz..!
Vatandaşla arasına makam farkı koymayan, her isteyenin rahatça görüşüp ...
Muhtarlar sosyal güvence istiyor
M.COŞKUN-Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Fahri Eyiloğlu, Erzurum’da ...
‘Özgecan’a uzanan eller kırılsın’
Mersin'in Tarsus ilçesinde, ormanlık alanda öldürüldükten sonra yakılmış ...
 
Doğu donuyor
Sibirya soğuklarının etkili olduğu Doğu Anadolu Bölgesi’nde gece en düşük ...
Ala ve Güllüce’ye övgü
Maltepe Erzurumlular Vakfında hemen her gün Erzurum’u anlatan özel bir ...
Oltu’da Eroğlu sevinci
Eroğlu Er’in Ziraat Bankası Erzurum Bölge Başkanlığı görevine getirilmesi ...
 
Dengizek güvenoyu aldı
Merkezi Maltepe'de bulunan Erzurumlular Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı ...
İşte Palandöken’in farkı
Palandöken, Dünya’daki kış turizmi alanları içinde 24 saat kayak sporunun ...
Tedavi için Hatay’dan Erzurum’a geldiler
Suriye’deki iç savaştan kaçıp Türkiye’ye sığınan Suriyeli ailenin 4 yaşındaki ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva