ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Jandarmadan kaçamadılar
Jandarmadan kaçamadılar
Çiftçi’ye sağlık hizmetleri brifingi
Çiftçi’ye sağlık hizmetleri brifingi
Dal’dan başkent mesaisi
Dal’dan başkent mesaisi
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Yunus Emre türbesinde Türk Düşünce Tarihi Dersi
Yunus Emre türbesinde Türk Düşünce Tarihi Dersi
HABERLER>SPOR
26 Mart 2015 Perşembe - 06:36

Bitime 7 kaldı…

Recep DAĞ-Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta sezonun tamamlanmasına 7 hafta kala, gurupta şampiyonluk yarışı hız kazandı.

Bitime 7 kaldı…

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta sezonun tamamlanmasına 7 hafta kala, gurupta şampiyonluk yarışı hız kazandı. İlk beşte yer alan Aknkara Demirspor, Sakarlyaspor, Anadolu Üsküdar 1908 Spor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor 7 haftalık etapta her maçlarına final havasında çıkacak. Gurupta şampiyonluğun anahtarı ise zirve mücadelesi veren takımların Bayburt Gurup Özel karşılaşmaları olacak.

3 MAÇ ERZURUM’DA

Erzurumspor bitime 7 hafta kala 3 maçını evinde, 4 maçını ise deplasmanda oynayacak. Kazım Karabekir Stadyumunda Anadolu Üsküdar 1908 Spor, Ankara Demirspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor gibi şampiyonluk mücadelesi veren 3 takımı ağırlayacak olan Erzurumspor’un şampiyonlukta iddiasını devam ettirmesi için bu karşılaşmaların tamamını kazanması gerekiyor.

EN ZOR DEPLASMAN BAYBURT’TA

Erzurumspor son 7 hafta içinde en zorlu deplasman mücadelesini Bayburt’ta verecek. Mavibeyazlı ekip bu hafta İstanbul Güngörenspor ile deplasmanda karşılaşırken, dış sahada Bayburt Gurup Özel İdare, Erzin Belediyespor ve Silivrispor’la karşı karşıya gelecek. MAvibeyazlı ekibin şampiyon olması için 4 deplasmandan en az 10 puan getirmesi gerekiyor.

ANKARA DEMİRSPOR

3’üncü Gurupta lider olan Ankara Demirspor 4 maçını evinde, 3 maçını ise deplasmanda oynayacak. Ankara ekibi evinde Bayburt Gurup Özel İdare, Erzin Belediyespor, Silivrispor ve Ayvalıkgücü Belediyespor ile oynayacak. Ankara Demirspor  deplasmanda ise Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Erzurumspor ve Anadolu Üsküdar 1908 Spor gibi şampiyonluğa oynayan takımlarla karşı karşıya gelecek.

SAKARYASPOR

Gurupta inişli çıkışlı bir grafik sergileyen ve 2’inci sırada yer alan Sakaryaspor son 7 haftada 3 maçını evinde, 4 maçını ise dış sahada oynayacak. Evinde Sandıklıspor, Van Büyükşehir Belediyespor ve Beylerbeyispor ile oynayacak olan yeşil siyahlılar, deplasmanda ise Erzin Belediyespor, Bergama Belediyespor, Etimesgut Belediyespor ve Orhangazispor ile karşılaşacak.

ANADOLU ÜSKÜDAR 1908

Spıor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 3’üncü olan Anadolu Üsküdar 1908 Spor tam 5 maçını istanbul’da oynarken, sadece iki maçta il sınırları dışına çıkacak. Evinde Ankara Demirspor, Kahraman Maraş Büyükşehir Belediyespor ve Orhangazispor’la oynayacak olan ekip, Beylerbeyispor, İstanbul Göngörenspor, Bayburt Gurup Özel idare ve Erzurumspor maçlarını dış sahada oynayacak.

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Gurupta 4’üncü sırada yer alan Kahraman Maraş Büyükşehirspor 4 maçını evinde, 3 maçını ise deplasmanda yapacak. Kahramanmaraş’ta Ankara Demirspor, Sİlivrispor, Ayvalıkgücü Belediyespor  ve Balçova Yaşamspor maçlarına çıkacak olan ekip, deplasmanda Erzurumspor, Anadolu Üsküdar 1908 Spor ve Kayseri Şekerspor ile karşılaşacak.

 
Erzurumspor ortalamanın altında kaldı
 
‘Halkın kabusu oldular’
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
dr 26 Mart 2015 Perşembe 19:00

ne hikmetse kimse sesini çıkarmıyor erzuruma konuk olan takımlar sürekli 10 kişi kalıyorlar hele orhangazi maçında gösterilen kırmızı kart tam bir fiyasko niçin objektif yorum yapmıyorsunuz herkes memnun hakemlerden ... nereye kadar bakalım... bugün sana değilse play of larda öyle bir karar verirki hakemler işte orda kalırsın playoff ları izlemek ve değerlendirme yapmak için o günleri sabırsızlıkla bekleyeceğim

Yorumu oyla      6      4  
HİÇKİMSENİN SESİ ÇIKMIYOR 26 Mart 2015 Perşembe 18:49

Erzurum gazetesi spor yazarlarından recep beyin yazısında şu kısmı önemliydi:Pazar günkü spor programında MHK eski başkanı Mustafa Çulcu, Erzurumspor’un Futbol Federasyonu Başkanını ziyaret edip, maçlarına ulusal hakem istemesini eleştirdi. Erzurumspor’un 3’üncü Lig’de olması dolayısıyla maçlarına üst klasman hakemleri verilmesini tenkit etti.İşte bu hafta bu durum gerçekleşti ve hakem üst klasmandan değil bölgesel lig maçı yöneten hakem verildi ama bunun yanında sakarya takımına yine üst klasman hakem verildi .Bu yapılan eşitsizliğe ne taraftar sitelerinde bir tepki görüyorum ne de yönetimin sesi çıkıyor.Galiba kimsenin hakem hatalarından canı yanmamış .

Yorumu oyla      6      4  
KATILMIYORUM 26 Mart 2015 Perşembe 12:23

En zor deplasman Bayburt maçı değil en zor deplasman Erzin Belediyespor ve Silivrispor ile oynanacak olan maçlardır.Çünkü bu iki takım ilk beş için oynuyorlar.Ligin sonuna yaklaştığımızdan dolayı her takım her takımdan puan alabileceği için hangi takımın kiminle maçı olduğu önemli olmadığını düşünüyorum.Son olarak ta diğer yorum yapan arkadaşa katılıyorum .Eğer biz rakiplerimiz olan maraş,ankara demir ve üsküdardan kendi evimizde 3 puan alırsak süper olur.En azından bu maçların 1-2 tanesini yenmemiz lazım.

Yorumu oyla      6      4  
Vatandaş 26 Mart 2015 Perşembe 10:50

Erzurumspor sadece kendi maçlarını kazansın direk olarak 2. lige çıkar. Diğer takımların ne yaptığına değil kendi maçlarına bakmalı

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor ortalamanın altında kaldı
RECEP DAĞ_Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Gurupta 2014-2015 sezonunun ikinci ...
Erzurumspor’dan destek çağrısı
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Büyükşehir Belediye ...
Tanju, Semih ve Ali ilgi odağı oldu
Oltu ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşu münasebetiyle ilçe genelinde ...
 
Dönmez, Grand Prix’te mücadele edecek
Erzurum’un judodaki altın çocuğu Ertuğrul Dönmez, Samsun’da yapılacak ...
Basketbol'da Gençlikspor damgası
Antrenör Melih Cinislioğlu yönetiminde ANALİG basketbol şampiyonasında ...
Hayalden gerçeğe Narmanspor öyküsü
Erzurum’un 5 bin nüfuslu Narman ilçesinde üç yıl önce kurulan ve bölgede ...
 
Snowboard şampiyonları ödüllendirildi
Snowboard da geçen yıl olduğu gibi bu yılda tarih yazan ve Türkiye şampiyonu ...
Özyazanlar’ın 12 maçlık karnesi
Recep DAĞ-Erzurumspor Turhan Özyazanlar Teknik direktörlüğünde çıktığı ...
Erzurumspor 4 sezonda 5’inciliği geçemedi
RECEP DAĞ-Erzurumspor Spor Toto 3’üncü Lig kategorisinde 27’inci hafta ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva