ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>SİYASET
9 Şubat 2018 Cuma - 19:49

“Bir terörist kalmayıncaya kadar…”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, son bir yılda 1.5 milyon kişiye ek istihdam sağladıklarını belirterek, Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili, “Tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonumuz devam edecek” dedi.

“Bir terörist kalmayıncaya kadar…”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, son bir yılda 1.5 milyon kişiye ek istihdam sağladıklarını belirterek, Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili, “Tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonumuz devam edecek” dedi.

AK Parti Gölbaşı İlçesi Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi, Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongreye katılan Bakan Sarıeroğlu, “Omuz omuza çok çalıştık birlikte. Gece gündüz demeden hasta demeden yılmadan Ankara’mızın 4 köşesinde birçok zorluğa rağmen çalışan kadın kollarımızdan Allah razı olsun. Dünya da en büyük kadın örgütlenmesine sahip bir oluşumuz. Bu sayısal büyüklükten öte gerçekten yüreğini ortaya koyan kadınlarımızın azmi ile milletimizin gönlüne giren partiyiz. Teşkilatlarımızın her kademesinde gerçekten kıymet görüyoruz. Bende ilk sandık görevlisi olarak başladım ve çok zor günlerde Allah bize milletvekili olmayı nasip etti. İnşallah daha uzun yıllar boyunca çalışmayı Rabbim nasip etsin. Tarihi günlerden geçiyoruz. AK Parti olarak hiç bir zaman kolay ulaşmadı başarılara. Kadınlarımız her zaman yollarda oldu. Bu süreçler çok önemli ama geçen 15 yılı çok yoğun çalışarak geçirdik. Milletimizi hep daha iyisine ulaştırmak ve ülkemizin dört yanını güzelliklerle buluşturmak istedik” ifadelerini kullandı.

“BİR TERÖRİST KALMAYINCAYA KADAR OPERASYONUMUZ DEVAM EDECEK”

Zeytin Dalı Harekatı’na da değinen Bakan Sarıeroğlu, “Allah Mehmetçiğimizin yanında olsun. Rabbim onları muzaffer eylesin. Gerçekten tuzak üzerine tuzak kurulmak istenen dönemden geçiyoruz. Biz öylesine bir ecdadın torunlarıyız ki, hep mücadele ile geçmiş tarihin bugünlere kadar ulaştırdığı milletin mensuplarıyız. Önümüze çıkacak her zorluğun Rabbim'in yardımıyla üstesinden gelecek güce sahibiz. Tek yürek olmuş durumdayız. Birlik ve beraberlik içinde tek bir noktaya odaklanmış durumdayız. Sınırımızda çok uzun zamanlardır planlar yapılmış. Alt yapılar oluşturulmuş ve terör koridoru ile ilgili yapılan tüm planları bozacağız inşallah. Bu konuda tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonumuz devam edecek. Hiç kimsenin yapacağımıza inanamadığı bir dönemde El-Bab’ta Fırat Kalkanı Operasyonu başarılı şekilde gerçekleştirdik. Sınırımızda bize rağmen oluşturmayı düşündükleri herhangi bir şeye Türkiye olarak asla müsaade etmeyeceğiz. Terör ile uzun yıllardır mücadele eden, bunun en büyük ağırlığını yaşamış milletin evlatlarıyız. Bundan sonra da biz bir ve beraber olup tüm kalbimizle ve milletimizden aldığımız güçle hem terör örgütleri, PKK/PYD-YPG ve DAEŞ’i ile birlikte onların arkasındaki asıl aktörlerle mücadelemizi karalı şekilde sürdüreceğiz. Biz Türkiye’yiz, biz büyük Türkiye’yiz. İnşallah güçlü adımlarla ülkemizi geleceğe taşıyacağız” şeklinde konuştu.

“BİZ BUNLARA KULAĞIMIZI GÖZÜMÜZÜ KAPATMIŞ DURUMDAYIZ”

Muhalefetin tutumu ile ilgili ise Bakan Sarıeroğlu, “Muhalefetten gerçekten üzüntü verici, içinden geçtiğimiz süreci okuyamama ve gelecek ile ilgili ön görüde bulunamama ile bağlantılı olarak kötü sesler ve kokular geliyor. Biz bunlara kulağımızı gözümüzü kapatmış durumdayız. Hedefimiz belli, nasıl El-Bab’ta nasıl başarılı olduysak Afrin’de de başarılı olacağız inşallah. Biz gönlümüzü Suriyeli kardeşlerimize açtık. Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok. Biz ülkemizin huzuru için gerçekleştiriyoruz bunları. Birileri ‘Savaş’ ve benzeri şeyler söylüyor. Savaş i,ki ülke arasında olur. Biz şuanda savaş i,çerisinde değiliz. Terörle mücadele içindeyiz ve kökünü kazıyacağız Allah’ın izniyle” değerlendirmesinde bulundu.

“SON BİR SENEDE 1.5 MİLYON KİŞİYE EK İSTİHDAM SAĞLADIK”

Zeytin Dalı Harekatı’nda yerli ve milli mühimmatların kullanıldığını belirten Bakan Sarıeroğlu, istihdam konusunda değinerek şunları kaydetti:

“En ufak bir rehavetimiz olsaydı emin olun bunları hiçbir şekilde yapamazdık. Bu sayede, yüzde 11’lik büyüme oranlarına ulaşmış durumdayız. Son bir senede 1.5 milyon kişiye ek istihdam sağladık. Operasyonlar devam ediyor. İstihdam ile ilgili yeni bir paketimiz var. Gerçekten ülkemize hız ve ivme kazandıracak bir paket. Bu Pazartesi Bakanlar Kurulu’nda KDV ile ilgili yani 85 yılından beri dokunulmamış olan alan ile ilgili Maliye Bakanlığımızın hazırladığı tarihi yasal düzenlemeler var ve bunları tartışmaya başladık. Ülkemiz ile ilgili bizim büyük hayallerimiz var. Bakanlığımız olarak çok yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Şu an Meclis’te görüşülen Torba Yasa’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2. fazını başlattığımız ‘Milli İstihdam’ seferberliğimiz ile ilgili teşviklerimiz var. Ülkemiz bundan sonra İnşallah istihdam ile ilgili hedeflerine güçlü adımlarla ulaşacak. Şuan 10.3 oranında bir işsizlik oranı ile karşı karşıyayız. Atacağımız adımlarla inşallah bu oranı düşüreceğiz. ‘Bir senden, bir benden’ gibi yeni teşviklerimiz var.”

Kongreye, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, çok sayıda milletvekili, delege ve vatandaş katıldı.

 
Dualar Afrin şehitleri için
 
Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum Kent Konseyi’nden proje toplantısı
Erzurum Kent Konseyi, düzenlediği tanıtım ve proje toplantısıyla şehirle ...
İHİK Başkanı Serdar’dan AP’nin kararına tepki
İHİK Başkanı Serdar’dan AP’nin kararına tepki
“Türkiye'yi ilk 20'ye sokmayı hedefliyoruz"
Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon ...
 
Orhan’dan öğrencilere LGS desteği
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan 8. sınıf öğrencilerine ...
AGD-MGV Erzurum Şubesi'nde nöbet değişimi
AGD-MGV Erzurum Şubesi Başkanı Celal Alğan görevi Aktay Eşsiz'den devr aldı.
AK Parti'de Halk Günüydü
Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Parti Binasında ...
 
“Yetimlerin dualarında olmak en büyük sermayemizdir”
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Yetime merhamet eli olmak ve o çocukların ...
‘Milletimizin başı sağ olsun’
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Terörden kaynaklı ...
Aydemir: ‘Dua almadan yürümek mümkün mü?’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Dua almadan yürümek mümkün ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva