ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>SPOR
10 Temmuz 2021 Cumartesi - 06:02

Bilazer: ‘Kaliteli bir takım oluşturacağız’

Süper Lig’den düştükten sonra uzun süredir sessizliğini koruyan BB Erzurumspor, Sportif Direktör Muzaffer Bilazer aracılığıyla kulübün durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Bilazer: ‘Kaliteli bir takım oluşturacağız’

Süper Lig’den düştükten sonra uzun süredir sessizliğini koruyan BB Erzurumspor, Sportif Direktör Muzaffer Bilazer aracılığıyla kulübün durumu hakkında açıklamalarda bulundu. BB Erzurumspor’un hak etmediği senaryolarla karşı karşıya kaldığını belirten Bilazer, “Takım çıktı düştü, çıktı bir daha düştü. Kulüp bununla beraber birçok alanda zor durumlar yaşadı. Hak etmediği bazı senaryolar yaşamak zorunda kaldı” dedi.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’den TFF 1. Lig’e düşen BB Erzurumspor uzun süredir koruduğu sessizliğini bozdu. Yeni sezon hazırlıklarına kulüp tesislerinde devam eden takımla beraber yönetimde yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. İç ve dış transfer dönemi de hareketli geçen BB Erzurumspor en kısa sürede transferleri tamamlayıp yeni sezona hazır olmak istiyor. Öte yandan kulüp tesislerinde basın mensuplarına açıklama yapan BB Erzurumspor Sportif Direktörü Muzaffer Bilazer, dönemi kurtarmak için değil süreci kurtarmak için kaliteli bir takım kuracaklarını ifade etti.

“SÜPER LİG’E YENİDEN ÇIKMAK İÇİN ÇOK ÇABA SARF EDECEĞİZ”

Erzurumspor’un çok zor bir süreç geçirdiğini belirten BB Erzurumspor Sportif Direktörü Muzaffer Bilazer, “Uzun süredir sessiz kalmıştık. Sessiz sedasız çözmemiz gereken bazı problemler vardı. Son 3 yıldır Erzurumspor’un yaşamış olduğu süreçle alakalı birkaç bir şey söylemek istiyorum. Takım çıktı düştü, çıktı bir daha düştü. Kulüp bununla beraber birçok alanda zor durumlar yaşadı. Hak etmediği bazı senaryolar yaşamak zorunda kaldı. Düşen takımın bir daha Süper Lig’e çıkması zordur bizde bu anlamda takımı tekrar çıkarmak için çok çaba sarf edeceğiz. Yine aynı şekilde takımı geçirdiği zor süreçten çıkarmak içinde çok çaba sarf ettik. Ben bıraktığım zaman çok iyi durumdaydı ki o zaman Süper Lig’e çıktı. Daha sonra korona virüsü nedeniyle ligin statüsü değişti ve o senede Erzurumspor tekrar Süper Lig’e çıktı” dedi.

“ARTIK CAMİA OLARAK DAHA FAZLA SES ÇIKARMALIYIZ”

Camia olarak daha fazla ses çıkararak haksızlıklara karşı tavır sergilemeleri gerektiğini de kaydeden Bilazer, “Bu statü gereği lig 21 takımla oynandı. Erzurumspor’da çıkarken çok büyük yatırımlar yaparak buraya kadar geldi. Yıllardır 3 takımın düştüğü lig te bu sezon 4 takım düşürüldü. Burada Süper Lig’den düşen takımların maddi ve manevi anlamda ne zorluklar çektiğini biliyorum. Süper Lig’den 3 takım düşürülüp alt ligden 2 takım çıkarılabilirdi. Ama maalesef bazı şartların ve koşulların getirmiş olduğu şanssızlıklar Erzurumspor’u 2 kez çıktığı Süper Lig’den düşürdü. Bu nokta bundan sonra sezimizin daha çok çıkması gerekiyor. Artık camia olarak daha çok ayakta durmamız ve ses çıkarmamız gerekiyor. Daha önce Erzurumspor üzerine yapılan hatalara artık karşı çıkmamız lazım” açıklamalarında bulundu.

“TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ KALİTELİ BİR KADRO OLUŞTURACAK”

Transfer çalışmalarını dönemi kurtarmak için değil süreci kurtarmak için yaptıklarını ifade eden Bilazer, “Teknik direktör olarak Erkan hocamızla anlaştık. Hocamızla yaptığımız toplantılar sonucunda izlememiz gereken yolu belirledik ve plan yaptık. Yaptığımız planlar doğrultusunda transferleri de yavaş yavaş yapmaya başladık. Taraftarlarımızda haklı olarak biraz sabırsız kulüp içinde ne oluyor, kim ne transfer yapıyor, herkes yeni sezon hazırlıklarına başladı biz neden başlamadık diye soruyorlar. Uzun süreli planlar yaptık. Transfer çalışmalarını hemen hızlı şekilde dönemi kurtaracak şekilde değil süreci kurtaracak şekilde yapmayı seçtik. Aceleyle transfer yapıp başarısız olmaktansa bu şekilde belki biraz sezon başında sıkıntı olabilir. Takım kalitesi açısından hiçbir sıkıntı yaşamayacağız. Biraz fiziksel açıdan zorluk çekebiliriz ama kalite bakımından hiç sıkıntımız olmayacak” şeklinde konuştu.

“3 YABANCI FUTBOLCU İLE PRENSİP ANLAŞMASI YAPTIK”

İç ve dış transferde BB Erzurumspor’un ne durumda olduğunu söyleyen Bilazer, “Sezon bittiği zaman birçok oyuncumuzla anlaşmalarımız sona erdi. Birkaç oyuncumuz sözleşmesi olduğu için bizimle devam ediyor. Novikovas’da bu oyunculardan bir tanesi. Kiralık oyuncularımız içinde gerekli adımları attık. Bunun dışında sözleşmesi biten ama bizim takımda olmasını istediğimiz arkadaşlarımız vardı. Biri Jakub Szumski diğeri Elba Rashani’ydi bunlardan Jakub ile yeniden anlaştık. Ama Rashani yeni arayışlar içerisindeydi ve bizden istediği çok fazla olduğu için onunla anlaşamadık. Diğer arkadaşımızda Osman’dı oda Samsunspor’dan bizim karşılayamayacağımız büyüklükte bir teklif aldığı için takımdan ayrıldı. Oltan ise bizim ona attığımız adımlardan ziyade o bize daha çok adım attı. Başka kulüplerin daha iyi tekliflerine rağmen o Erzurumspor’da kalmayı tercih etti. Bu açıdan Oltana çok teşekkür ediyorum. İç transferde durum bu şekilde. Novikovas için burada güzel bir ortam oluşturabilirsek onun burada kalması istiyoruz. Hocamızla da görüşmelerimize bakılırsa Novikovas çok istekli hazırlanıyor. Kendisiyle de görüşme yapacağım. Dış transferlerden bahsedecek olursak Aykut Demir, Orhan Ovacıklı, Mustafa Akbaş ile anlaştık. Bunların dışında bu akşam Ahmet Canbaz görüşmek için Erzurum’a gelecek. Bir oyuncuyla daha prensip anlaşmasına vardık ama kulübüyle ilişkisi devam ettiği için söylemiyorum. Yabancı futbolcu olarak 3 futbolcu ile prensip anlaşmasına vardık onlarda sadece imza atmak kaldı” diye konuştu.

“TRANSFER DÖNEMİNDE DIŞARIYA BİLGİ SIZIYOR”

Transfer döneminde dışarıya bilgi sızmasından rahatsız olduğunu belirten Bilazer, “Transfer döneminden içeriden dışarıya çok bilgi sızıyor bu bizim kulübümüzün kanayan yarası. Dışarı erken sızan transferler söylentilerinin olması bizi yapacağımız transferde çok olumsuz etkiliyor. Kendi adıma bu durumdan çok rahatsızım” dedi.

 
Hakkarili Ailelerin eylemi 12. haftada
 
ETSO Emniyet Müdürü Aslan’ı ağırladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor Jakub Szumski ile anlaştı
BB Erzurumspor Polonyalı file bekçisi Jakub Szumski ile yeniden anlaşmaya vardı.
Hakan Özmert Erzurum kampını değerlendirdi
Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da yaptıkları kampla sürdüren Antalyaspor’un ...
 BB Erzurumspor kuvvet çalışt
 BB Erzurumspor yeni sezon hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti.
 
Ömer Erdoğan Erzurum’dan taraftarlarına mesaj verdi
 Erzurum’da 1. Etap kamp çalışmalarına devam eden A. Hatayspor’un başarılı ...
 35 takım daha Erzurum’da kamp yapacak
Türkiye’nin en önemli kış merkezlerinden biri olan Erzurum’da yer alan ...
Erkan Dağ Maratonunda İspir’in gururu oldu
Bülent Erkan 5. Uluslararası Erciyes Ultra Sky Trail Dağ Maratonun da ...
 
Antalyaspor Erzurum kampında
Süper Lig ekiplerinden FT Antalyaspor, Erzurum kampında yeni sezon hazırlıklarını ...
 Mustafa Akbaş BB Erzurumspor’da
BB Erzurumspor son olarak Gençlerbirliği’nde forma giyen Mustafa Akbaş’ı transfer etti.
Erzurumspor fikstürü 14 Temmuz’da belli olacak
2021-2022 sezonu Süper Lig ve TFF 1. Lig fikstür çekim tarihleri belirlendi.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva