ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum Gençlik İstatistikleri açıklandı
Erzurum Gençlik İstatistikleri açıklandı
Erzurum konutta 29’uncu sıraya yükseldi
Erzurum konutta 29’uncu sıraya yükseldi
Kurtulmuş: ‘19 Mayıs kararlılığın, azmin ifadesidir’
Kurtulmuş: ‘19 Mayıs kararlılığın, azmin ifadesidir’
Atama kararları yayımlandı
Atama kararları yayımlandı
Oral: 'Yeni faiz oranları kabul edilebilir değil'
Oral: 'Yeni faiz oranları kabul edilebilir değil'
HABERLER>BÖLGEDEN
15 Aralık 2013 Pazar - 20:14

Beyaz çile artıyor

DİLEK BAYRAK-Doğu Anadolu Bölgesinde kı bir yandan beyaz örtüsüyle temizlik ve saflık görünümü oluştururken, diğer yandan soğuğuyla beyaz çile yaşatıyor. Sibirya soğuklarının yaşandığı Erzurum’da hava sıcaklığının eksi 18 dereceye kadar düşmesi sebebiyle çeşmelerden akan sular dondu.

Beyaz çile artıyor

BİNGÖL'DE KAR YAĞIŞI TRAFİĞİ KİLİTLEDİ
Bingöl'de etkili olan kar yağışı, trafiği olumsuz yönde etkiledi. Kent merkezindeki Çapakçur Köprüsü'nde yolun kayganlaşması sonucu çok sayıda araç yolda kaldı.
Bingöl’de etkili olan kar yağışı, kent merkezini ve Düzağaç mevkiini birbirine bağlayan Çapakçur Köprüsü'nde, trafiği yaklaşık iki saat kilitledi. Uzun kuyrukların oluştuğu köprü giriş çıkışlarında buzdan dolayı kayan ve kara saplanan araçların imdadına vatandaşlar yetişti. Köprüde ulaşım tek taraflı sağlanırken, trafik akışını Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri kontrollü bir şekilde sağlanmaya çalışıldı.
Yaklaşık iki saat trafiğe kapanan köprü, Karayolları 84. Şube Şefliği ekiplerinin tuzlama çalışmaları ile normale döndü.

SOĞUK HAVAYA ANCAK 5 DAKİKA DAYANABİLDİLER
İnsan Hakları Derneği (İHD) Bingöl Şubesi üyeleri, 163 ağır hasta tutsak için '163 dakika oturma' eylemi dolayısıyla çıktıkları sokakta soğuk havaya ancak 5 dakika dayanabildi. 163 dakika oturma eylemine çıkan ve soğuğa dayanamayan kalabalık, 5 dakikalık eylemlerinin ardından İHD şubesine geçti.
Yapılan konuşmanın ardından 5 dakika oturma eylemi yapan katılımcılar, hava muhalefetinden dolayı oturma eylemini İHD Bingöl şubesinde devam ettirdi.

BİTLİS'TE HASTA KURTARMA OPERASYONU
Bitlis’in Mutki ilçesinde doğum sancısı artan kadın, askeri helikopterle hastaneye ulaştırıldı.
Mutki'ye bağlı Çiğdemalan köyünde yaşayan ve ikinci çocuğuna hamile olan 27 yaşındaki Zeynep Geldegül'ün sancıları artınca eşi Erol Geldegül tarafından 112 Acil Servis ve İl Özel İdaresi’ne haber bildirdi. Bunun üzerine harekete geçen İl Özel İdare ve 112 Acil Servis ekipleri, kar yağışı ve tipi nedeniyle köye ulaşamadı. Bunun İl Jandarma Komutanlığı’ndan havalanan helikopter, doğum hastası Geldegül'ü almak için Çiğdemalan köyüne gitti. Köyden alınarak İl Jandarma Komutanlığı helikopter pistine getirilen ve burada hazır bekletilen ambulansla Bitlis Devlet Hastanesi’ne götürülen Geldegül, hastanede yaklaşık 30 dakika sonra bir kız çocuğu dünyaya getirdi.
Geldegül'ü ve yakınlarını hastanede ziyaret eden Bitlis Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, Çiğdemalan köyündeki doğum vakasına geceden beri müdahalede bulunduklarını söyledi. Yolun kardan kapalı olmasından dolayı doğum hastası kadına karayoluyla ulaşamadıklarını ve konuyu Vali Veysel Yurdakul'a ilettiklerini ifade eden Yılmaz, "Ardından valimiz 112 ekiplerine talimat verdi. Hastanın köyden alması için 112 Acil Servis, AFAD, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Özel İdaresi ekiplerimiz seferber oldu. Ekiplerimiz hastaya ulaşmak için olağanüstü bir çaba sarf etti. Hastamızı helikopterle köyden aldık. Hastamızı getirdikten yaklaşık 30 dakika sonra doğum gerçekleşti. Hastamızın nur topu gibi kızı oldu. Allah hayırlı mübarek etsin. Analı babalı büyütsün" dedi.
Geceden bu yana 112 Acil Servis ve İl Özel İdaresi’ne ulaşan 23 hastaya karadan ve havadan müdahale ettiklerini belirten Yılmaz, acil hastaları kurtarmaya devam ettiklerini bildirerek, ulaşıma kapalı olan yolları en kısa sürede açmayı hedeflediklerini ifade etti.
Erol Geldegül ise, eşinin hastaneye ulaştırılmasında çaba gösteren Vali Yurdakul'a ve personellerine teşekkür etti. Yılmaz, Vali Yurdakul'un gönderdiği hediyeyi Geldegül'e verdi.

AHLAT’TAKİ 50 DÖNÜMLÜK VALİ UĞUR BORAN KUŞ CENNETİ DONDU
Doğu Anadolu’da dondurucu soğuklar devam ederken, Bitlis’in Ahlat ilçesinde de ise 50 dönümlük Kuş Cenneti tamamen dondu.
Bitlis'i etkisi altına alan soğuk havalar nedeniyle şehirde birçok gölet donmaya başladı. İlçenin Yamlar mevkiinde bulunan ve onlarca kuş türünün uğrak yeri olan 50 dönümlük Vali Uğur Boran Kuş Cenneti tamamen donarken yetkililer ise buzların kırılması tehlikesine karşın vatandaşların donan göl üzerine çıkmamaları hususunda uyardı.
Bölgede, gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında eksi 10 dereceyi geçerken, yaşanan don olayı ise günlük yaşamı olumsuz yönde etkiliyor. İlçede onlarca kuş türünün uğrak yeri olan Ahlat Kuş Cenneti’nin donması nedeniyle onlarca kuş da sıcak bölgelere göç etti. Gölün tamamen donmasına rağmen buzlarda kırılma tehlikesi olduğunu vurgulayan yetkililer, ince tabakaların olduğunu ve buzun kırılma riski bulunduğunu dile getirerek vatandaşları uyarıyor.

ARDAHAN’DA TİPİ HAYATI FELÇ ETTİ
Ardahan’da etkili olan şiddetli rüzgar yaşamı felç etti.
Dün gece başlayan şiddetli rüzgar binaların çatılarını uçurdu. Ardahan Şehir Merkezi'nde gece başlayan ve saatteki hızı 70 kilometreye varan şiddetli rüzgar nedeniyle Halilefendi Mahallesinde bulunan binaların çatıları hasar gördü. Halilefendi Mahallesinde bir bina’nın çatısının parçaları yola savruldu. O esnada yoldan geçen kimse olmaması olası bir facia yaşanmamasına neden oldu. Vatandaşlar yolu kapatan çatı parçalarını daha sonradan kaldırdı.
Levhaların söküldüğü ve çatıların uçtuğu fırtınada vatandaşlar yürümekte bile zorlandı.

ÇILDIR'DA ATLI KIZAK SEFERLERİ BAŞLADI
Ardahan'ın Çıldır ilçesinde kar yağışının artmasıyla birlikte geçim kaynağı olan atlı kızak seferleri başladı. Kış aylarının kendini hissettirip kar yağışının artması sebebiyle beyaz bir örtüye bürünen ilçede geçimini atlı kızaklarla sağlayan köylüler, atlı kızakçılar seferlerine başladı. Geçmişte ulaşım aracı olarak kullanılan atlı kızaklar şimdi ise eğlence aracı olarak kullanılıyor. Kısa mesafeye yolcu taşıyan atlı kızaklar, kış aylarının vazgeçilmez aracı olarak yoğun ilgi görüyor.

ERZURUM’DA ÇEŞMEDEN AKAN SULAR DONDU
Sibirya soğuklarının yaşandığı Erzurum’da hava sıcaklığının eksi 18 dereceye kadar düşmesi sebebiyle çeşmelerden akan sular dondu.
Erzurum’da soğuk havalar hayatı olumsuz etkilerken, şehir merkezindeki çeşmelerin donarak buz kütleleri oluşturması kartpostallık görüntüler oluşturdu. Çeşmelerden akan sular gece yaşanan soğuk hava nedeniyle donarak buz tuttu. Vatandaşlar donan çeşmelerdeki muslukların çözülmesi için ateş yaktı. Gece etkili olan soğuk hava şehir merkezinde birçok cadde ve sokağın buzlanmasına neden oldu. Belediye ekipleri, buz tutan cadde ve sokaklarda temizleme çalışmalarına devam etti.

ERZİNCAN BELEDİYESİ KIŞ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
Erzincan Belediyesi, kış mevsimi nedeniyle oluşabilecek olumsuz hava koşullarına karşı, malzeme ve donanımlarını yeniden gözden geçirip eksikliklerini gidererek, 24 saat kesintisiz hizmet verecek şekilde hazırlıklarını tamamladı. Cadde ve sokakların kardan temizlenmesi ve oluşacak buzlanmaya zamanında müdahale etmek, vatandaşların mağduriyetlerini ortadan kaldırmak ve ulaşımın aksamadan devam etmesi için gerekli önlemleri aldı.Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, kış aylarında aşırı kar yağışı ve buzlanma nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı hazır olduklarını belirterek personel ve araç bakımından müdahaleye hazır halde beklediklerini ifade etti. Çakır; ‘'Belediye olarak meteorolojinin kar yağışı konusundaki uyarılarını dikkate alarak hazırlıklarımızı tamamladık. Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler, gece gündüz demeden olumsuz hava koşullarına karşı mücadele edecekler. Vatandaşlarımızda kar nedeniyle oluşabilecek olumsuz durumları 153'ü arayarak iletebilecekler''dedi.Kar yağışı ile birlikte yol açma ve buzlanmaya karşı çalışmalarının hemen başlayacağını ifade eden Başkan Çakır, "Karla mücadele için yeterli ekip ve özel karışım solüsyon stoklarımız mevcut. Ekiplerimizi, halkımızın mağdur olmaması için 24 saat mesai yapacak şekilde organize ettik. Belediyemizin aldığı tedbirlerin yanı sıra vatandaşlarımız da karlı havaya karşı hazırlıklı olmalı. Özellikle sürücülerimiz buzlanmaya karşı dikkatli davranmalı. Doğalgaz ve soba zehirlenmelerine karşı gereken tedbirler alınmalı."dedi.

İRANLILAR'IN CENAZESİNE 4 GÜN SONRA ULAŞILDI
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinin İran sınırında çığ altında kalan 2 İranlının cesedine 4 gün sonra ulaşıldı.
İlçe merkezinden 60 kilometre uzaklıkta bulunan Kayalar köyü Mağaraönü mezrasında 4 gün önce çığ altında kalan İran uyruklu Perviz Dikhani ve Zeynel Dergahi’nin cenazelerini çıkartmak için yola çıkan 6 kişilik Hakkari AFAD ekibi ve beraberindeki yüzlerce köylü, kar kalınlığının yer yer 3 metreyi geçtiği bölgede güçlükle ilerleyebildi. AFAD ekibi ve beraberindeki köylüler, olası çığ tehlikelerine karşı bazen el ele tutuştular, bazen de bellerine ip bağlayarak yolla devam ettiler. 4 saatlik yürüyüşten sonra çığ bölgesine ulaşan ekipler, burada hemen arama çalışmalarına başladılar. Yapılan 8 saatlik çalışmanın sonrasında İran uyruklu Perviz Dikhani ve Zeynel Dergahi’nin cenazeleri birbirlerinden 10 metre mesafede bulundu.Çığda sağ kurtulan ve ismi öğrenilemeyen İran uyruklu vatandaş ise cenazelerin çıkartıldığı esnasında gözyaşlarına hakim olamadı.
Cenazeler çığ altında çıkartılarak bir brandaya iple bağlanarak kar üzerinden kaydırılarak ambulansa ulaştırıldı. Cenazeler, Şemdinli Devlet Hastanesi morguna getirildi.

HAKKARİ KAYAK MERKEZİ’NİN YOLU AÇILDI
Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Merga Bütan Kayak Merkezi'nin yolu uzun uğraşlar sonucunda açıldı. 
Şehirden 10 kilometre mesafede bulunan ve kar kalınlığının yer yer 3 metreyi bulduğu 2600 rakımlı Merga Bütan Kayak Merkezi yolunun açılması için İl Özel İdaresi karla mücadele ekibi iki iş makinesi ile çalışma başlattı. Kar kalınlığının yer yer 4 metreyi bulduğu kayak pisti yolunda ekipler zaman zaman zor anlar yaşadı. Yapılan 2 günlük çalışma sonucundan yolun ulaşıma açıldığı belirtildi.

KARS’TA SOĞUK HAVA ETKİLİ OLUYOR
Sibirya soğukları Kars’ta etkili olmaya devam ediyor. Kente gece hava sıcaklığı eksi 21 dereceyi gördü. 
Kars yağışından sonra etkili olan soğuk hava Kars’ta hayatı olumsuz etkiledi. Son yılların en ağır kışının yaşandığı kentte soğuk hava nedeniyle ev ve iş yerlerini suları dondu. Araçların camları buz tuttu, çatılarda buz sarkıtları oluştu.
Soğuk havadan dolayı çok sayıda araç çalışmazken, Kars’ta dün gece hava sıcaklığı eksi 21 dereceyi buldu.
Meteoroloji’den alınan bilgiye göre, alçak basınç sisteminin etkisi altına giren bölgedeki illerde soğuk hava etkili oluyor. Gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere Kars'ta 21, Ardahan'da 19, Erzurum'da 18, Ağrı'da 15, Erzincan'da 10 ve Iğdır'da 6 derece olarak ölçüldü. Günün en yüksek hava sıcaklıkları da sıfırın altında olmak üzere Ardahan'da 13, Kars'ta 10, Ağrı'da 7, Erzurum'da 5, Erzincan'da 2 ve Iğdır'da ise sıfır derece olacak.
KAYAKSEVERLER SARIKAMIŞ’A AKIN ETTİ
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bulunan Bayraktepe Kayak Merkezi, hafta sonu kayak severlerin akınına uğradı. 
Bayraktepe Kayak Merkezi, yurdun dört bir yanından gelen kayak severler, hafta sonu tatilini fırsat bilerek aileleriyle birlikte sarıçam ormanlarının arasında kaymanın keyfini çıkardı.
Hafta sonunu fırsat bilen kayakseverler aileleriyle birlikte soluğu Sarıkamış’ta aldı. Kar kalığının 65 santimi bulduğu Bayraktepe Kayak Merkezi doldu taştı.
Kars’ın Sarıkamış ilçesinde bulunan Bayraktepe Kayak Merkezi hafta sonu olması dolayısı ile tatilcilerin akınına uğradı. Sarıkamış’a gelen kayak severler, Dünya’nın 3., Türkiye’nin en büyük pistine sahip Sarıkamış Bayraktepe Kayak Merkezi’nde kayak yaptı.
SARIKAMIŞ BAYRAKTEPE KAYAK MERKEZİ
Sarıkıkamış kayamak merkezinde saatte 2 bin 400 kişi kapasiteli, bilgisayar donanımlı telesiyej sistemi 2 bin 635 metre yüksekliğindeki Cıbıltepe’de, kayak severler için 5 pistin ve iki lift bulunuyor. Bin 700 metre uzunluğundaki birinci lift, kayak sporuna yeni başlayanlar için ideal bir eğime sahip 3 kilometre uzunluğunda bir pistle kayak merkezine bağlanıyor. 2 bin 600 metre uzunluğundaki ikinci lift ise 4 pist ile birinci lifte bağlanıyor. Sarıçam ormanlarıyla kaplı zirveden aşağıya doğru inmeye başlandığında, en güzel çam yeşilinin, ormanların melodik uğultusunun, cıvıl cıvıl kuş seslerinin, sincapların, en güzel kar beyazının eşliğinde, kayak severlere iniş keyfi yaşatıyor.
Kayak sporu için oldukça elverişli ve dünyada sadece Alplerde olan toz kristal kar, Türkiye’de sadece Sarıkamış’ta bulunuyor. Kar, ilk yağdığı günkü tazeliğini koruyarak, kayak severlere pırıl pırıl piste, güvenle kayma zevki veriyor. Sarıkamış’ta bulunan kayak pistleri sarıçam ormanlarıyla çevrili olduğundan dolayı pistlerde çığ tehlikesi bulunmuyor.
Hafta sonu tatili için Sarıkamış’ı tercih eden vatandaşlar gün boyu kaymanın tadını doya doya çıkarıyor.

BAŞKALE’DE KARLA MÜCADELE
Van’ın Başkale ilçesinde 4 günden beri aralıklarla yağan kar, bugün durunca belediye ekipleri şehir merkezinde biriken kar yığınlarını kepçelerle kamyona yükleyip şehir dışına taşıdı.
Etkili olan kar yağışı nedeniyle okulların 4 gündür tatil edildiği ilçede hayat bugün biraz normale döndü. Dün itibari ile 127 köy yolunun kapalı olduğu ilçede İl Özel İdare ekipleri, kar yağışı nedeniyle kapanan yolları temizleme çalışmalarına kar yağışının durması ile hızlı başladı. Dünden beri aralıksız çalışan İl Özel İdare ekipleri, 50 köy yolunu ulaşıma açtıklarını belirterek çalışmaların devam ettiğini, kapanan köy ve mezra yollarını açmak için ekiplerin yoğun bir çalışma sarf ettiğini belirtti.

VANLI ESNAFLARIN KARDAN TÜNEL VE KARDAN ADAM HEYKELLERİ
Van’da yağan karın ardından bazı esnaflar, iş yerlerinin önünde kardan adam ve kardan tünel yaptı.
Yaklaşık bir haftadan buya Van’ı etkisi alına alan kar yağışı, dün itibarı ile şehir merkezinde yerini güneşli havaya bıraktı. Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan esnafların bazıları ise güneşli havanın da etkisi ile iş yerlerinin önünde birken karlarla kardan adam ve kardan tünel yaptılar. Esnaflar, kardan adama karın güzelliği ismini verirken, kardan yaptıkları tünele de Maraş tüneli ismini verdiler. Esnaflar, yaptıkları kardan adamlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

VAN'DA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI 
 Van'da bir haftadan buyana etkili olan kar yağışından dolayı ulaşıma kapanan 182 köy yolunun açma çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 
Van’da da 1 haftadan buyana belli aralıklarla devam eden kar yağışından dolayı Van merkez ve ilçelerine bağlı toplam 182 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetlerine bağlı ekipler kapalı olan köy yollarını açma çalışmalarına başladığı belirtildi.

FLAMİNGOLAR VAN’I SEVDİ 
Van'da havaların ısınmasıyla birlikte Erçek Gölü havzasına gelen flamingolar, kar yağmasına rağmen bazılarının gitmediği görülüyor. 
Her yıl belirli dönemlerde Van Gölü havzasındaki sulak alanlarda konaklayan flamingolar, renkli görüntüleri ile doğaseverlere görsel şölen sunuyor. Havaların ısınmasıyla her yıl Van Gölü ve Erçek Gölü havzasındaki sulak alanları mesken tutan binlerce flamingo, bu yıl havaların sıcak gitmesinden dolayı son grup kasım ayı sonlarına kadar Van'ı terk etmemişti. Kent merkezine 30 kilometre uzaklıktaki en önemli yaşam alanlarından biri olan ve sayısız kuş türüne ev sahipliği yapan Erçek Gölü havzasında bulunan bir grup flamingo, karakışın hüküm sürdüğü Van’da halen Erçek Gölü’nde yaşamlarını sürdürüyor.Murat Ergin isimli vatandaş, flamingoların, sürüyü kaçırdıklarından dolayı burada kaldıklarını söyledi.

 
İlçelerde meraklı bekleyiş
 
Yağış yok, dondurucu soğuk var
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şahiner, KOBİ finansman sorunlarını irdeledi
KGF Erzurum Şube Müdürü Mehmet Erol Şahiner tarafından girişimcilere; ...
‘Üşüyoruz’
Ağır kış şartlarının hüküm sürdüğü Erzurum’da, Atatürk Üniversitesi öğrencileri ...
Kars’ta okullar tatil edildi
Kars merkeze bağlı köyler ile Kağızman ve Sarıkamış ilçelerinde yoğun ...
 
Ekmeğini kardan çıkarıyor
Kar yağışı kimilerine çile, kimilerine ise ekmek kapısı oldu.
Donmak üzereyken kurtarıldılar
Bingöl’ün Karlıova ilçesinde vatandaşlar, araçları kara saplanan Suriyeli ...
Ardahan yolunda otobüs şarampole yuvarlandı: 2 ölü
Ardahan’ın Çıldır ilçesinden İstanbul'a gitmek için yola çıkan yolcu otobüsü ...
 
Doğu’da ‘Beyaz iklim’
DİLEK BAYRAK-Erzurum’da Pazar gününe kadar hava sıcaklık değerleri geceleri ...
Karda mahsur kalan 11 köylü kurtarıldı
Iğdır’da yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalan 11 köylü, İl Özel ...
Oltu'da 40 köy yolu kapalı
Oltu ilçesinde cumartesi ve pazar günü etkili olan kar yağışının ardından ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva