ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
HABERLER>TÜRKİYE
21 Ağustos 2013 Çarşamba - 17:15

‘Ben’ bize yakışmaz…

Erdoğan, "Asla 'ben' yok, 'biz' var. 'Ben' bize yakışmaz. AK Parti'nin ilkeleri arasında da 'ben' yok, 'biz' var. Ehliyet, liyakat bizim esasımız olacak, ona göre hareket edeceğiz."dedi

‘Ben’ bize yakışmaz…

ENİSE YAPAR
ANKARA (İHA) - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2014 ve 2015 seçimlerinde milletin teveccühüne nasıl mazhar olduklarını bir kez daha göreceklerini belirterek, 2014 Mart ayındaki yerel seçimlerde sandıklara tam hakim olarak, sandıkları AK Parti'nin başarısıyla kapatmak istediklerini ifade etti.
AK Parti'nin 12. kuruluş yıldönümü dolayısıyla partisinin genel merkezinde verilen resepsiyonunda konuşma yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 14 Ağustos'ta kuruluş yıldönümünü kutlamayı düşündüklerini ancak bayramın hemen ertesinde olduğu için bir hafta sonra sade bir resepsiyonla kutlamayı öngördüklerini belirterek, "Kutlama programını müzikle zenginleştirebilirdik ancak Mısır'daki gelişmeler nedeniyle sade bir resepsiyonu tercih ettik. Mısır'da, Suriye'de dünyanın değişik yerlerinde ülkemizde tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara şifalar diliyorum" dedi.
Başbakan Erdoğan, resepsiyonda konuşmasından önce gösterilen AK Parti iktidarında yapılan hizmetlerin kısaca anlatıldığı sinevizyonun, AK Parti'nin 10.5 yıllık hizmet serüveni olmadığını işaret ederek, AK Parti'nin hizmetlerinin 10, 15 dakikaya sığdırmanın mümkün olmadığını ve sadece sinir uçlarına dokunacak bir özet yaptıklarını kaydetti. Sinir uçlarına dokunmak suretiyle ulaşımda, eğitimde, tarımda, sağlıkta bazı sinyaller vermek istediklerini bildiren Erdoğan, "Anlatacak çok şeyler var, zaten bunları sizler bizzat yaşıyorsunuz. Bizzat illerinizi dolaşırken görüyorsunuz. Bunlar bizim için yeterli mi? Değil, yapacağımız çok şeyler var. Çünkü bizim hedefimiz çok güçlü bir Türkiye. Bugünkü gücünün çok çok fevkinde bir Türkiye. Onun için 2023 bizim için çok anlamlı bir yıl olacak ve dünyanın ilk 10'u içindeki bir Türkiye'yi hedefliyoruz. Üzerimize gelenler, yolumuzu kesmek isteyenler olabilir, ama AK Parti inşallah bu yol kesmek isteyenlere prim vermeyecek" şeklinde konuştu.
Erdoğan, 2014 ve 2015 seçimlerinde milletin teveccühüne nasıl mazhar olduklarını bir kez daha göreceklerini vurgulayarak, 2014 Mart ayındaki yerel seçimlerde sandıklara tam hakim olarak, sandıkları AK Parti'nin başarısıyla kapatmak istediklerini söyledi. Erdoğan, "Asla 'ben' yok, 'biz' var. 'Ben' bize yakışmaz. AK Parti'nin ilkeleri arasında da 'ben' yok, 'biz' var. Ehliyet, liyakat bizim esasımız olacak, ona göre hareket edeceğiz. İnşallah Mart ayında, yerel seçimlerde yerel yönetim anlayışı AK Parti'nin mesleğidir, bu konuda bizimle kimse yarış edemez. Ülkemizin güzelleştirilmesini istiyorsak, bu işin ustası AK Parti'dir" dedi.
Başbakan Erdoğan, AK Parti'nin yerel yönetimlerdeki başarısının bin 700 belediyesiyle ispatladığına dikkati çekerek, önümüzdeki dönem bu yeni anlayışla 30 vilayetin büyükşehir belediyesi olduğunu dile getirdi. 30 vilayetin büyükşehir olmasıyla Türkiye'nin bir başka güzel olma fırsatını yakalayacağını söyleyen Erdoğan, "Çünkü büyükşehirle hizmet vermek normal bir vilayetle hizmet vermeye benzemez. Normal bir vilayet şu andaki yapı içinde aslında bir büyükşehir belediyesi değil, ilçe belediyesi gibidir, ama büyükşehir dediğimiz zaman köyler mahalle olarak alt, üst yapısıyla büyükşehir imkanlarından yararlanacak. 30 vilayet ne demek biliyor musunuz? Yüzde 76 seçmen demek. Onun için yapacağımız çalışma, gayret inanıyorum ki Türkiye'nin değişimini çok farklı şekilde 2014 ve 2015'e taşıyacaktır" şeklinde konuştu.
Başbakan Erdoğan, konuşmasını 'beraber yürüdük biz bu yollarda' şarkısı ve 'Rabia' işareti yaparak bitirdi.
'Demokratikleşme Paketi'ne ilişkin bir soru üzerine Erdoğan, "Önümüzdeki hafta arkadaşlarla soru-cevap şeklinde çalışacağız" dedi.
Türkiye Fonu konusuna ilişkin bir soruya ise Erdoğan, 'Olabilir' cevabını verdi.

 
Büyükşehir Refahiye sınavına çıkıyor
 
Göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Elimizde belgeler var’
Erdoğan, Mısır'daki darbenin arkasında İsrail'in olduğunu belirterek "Elimizde belgeler var" dedi.
Erdoğan, vahşeti lanetledi
Erdoğan, “Bugün Mısır, yarın bir başka ülkeyi, belki Türkiye’yi karıştırmak ...
Hazro'da silahlı çatışma: 8 ölü
Sabaha karşı çıkan çatışma'da çok sayıda da yaralı var!
 
Türkiye, 'sıfırıncı dakika'ya hazırlanıyor
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Türkiye’yi afet ve deprem anında sıfırıncı ...
‘Zalimler Allah’ın gazabına uğrayacaklardır...’
“Mazlumun ahı, titretir arş-ı Rahman’ı” başlıklı hutbede zulmün tanımı ...
Ersoy deprem gerçeğini ele aldı
Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Doğa Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı ...
 
ASİMDER dikkat çekti
Gülbey, Ermeni diasporasının 2015 yılının “Sözde Ermeni Soykırımı” yalanının ...
Erdoğan'dan Firavun hatırlatması
Erdoğan, Mısır'da yaşanan olaylarla ilgili orada sadece insanların ölmediğini, ...
Bir tepki de Diyanet’ten
Mısır’da bu sabah güvenlik güçlerince sivil ve barışçıl gösterilerle darbecileri ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva