ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Güler: ‘Varlığımızın en büyük teminatı TSK’dır’
Güler: ‘Varlığımızın en büyük teminatı TSK’dır’
Tekin’den sistem eleştirisine tepki
Tekin’den sistem eleştirisine tepki
 'Filistinli kardeşlerimizi asla yalnız bırakmayacağız'
 'Filistinli kardeşlerimizi asla yalnız bırakmayacağız'
'Rantsal dönüşüm yapanın Allah cezasını versin'
'Rantsal dönüşüm yapanın Allah cezasını versin'
Bahçeli: Dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum
Bahçeli: Dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum
HABERLER>SPOR
9 Temmuz 2018 Pazartesi - 11:51

Bektaş Erzurum kampını değerlendirdi

Bektaş, 'Tesislerde güzel hep dediğim gibi bolca tesisin olması gereken bir ülkede coğrafya da yaşıyoruz ama en uygun olan burası. Çoğu takımda zaten rakımdan dolayı Erzurum’u tercih ediyor. 'dedi

Bektaş Erzurum kampını değerlendirdi

Göztepe’nin yeni Teknik Direktörü Bayram Bektaş, "Göztepe’ye gelmek benim adıma gurur verici kariyerimdeki önemli basamakları çıktığımı düşünüyorum" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde geçiren Göztepe’nin yeni Teknik Direktörü Bayram Bektaş İhlas Haber Ajansı muhabirinin sorularını yanıtladı. Erzurum’daki çalışmaların verimli bir şekilde ilerlediğini ifade eden Bektaş, "Çalışmalar iyi gidiyor çocuklar istekli arzulu yeni sezonun heyecanı var üzerimizde. Tesislerde güzel hep dediğim gibi bolca tesisin olması gereken bir ülkede coğrafya da yaşıyoruz ama en uygun olan burası. Çoğu takımda zaten rakımdan dolayı Erzurum’u tercih ediyor. Bizim açımızdan her şey sorunsuz güzel gidiyor umarım kampın sonuna kadar böyle gider iyi bir şekilde hazırlanırız" şeklinde konuştu.

"BU CAMİAYA KALICI OLMAK İÇİN GELDİM"

Süper Lig’de ilk kez Teknik Direktörlük yapacak olan Bektaş, Göztepe’nin kendisi için önemli bir basamak olduğunu vurgulayarak, "Göztepe’ye gelmek benim adıma gurur verici kariyerimdeki önemli basamakları çıktığımı düşünüyorum. Tabi ki her teknik direktörün benim gibi hedefi olmalı benim jenarasyonumun da hedefi böyle olmalı ben de hedefime ulaştığımı düşünüyorum. Süper Lig’e çıkmakla her şey bitmiyor kendimizi de burada kanıtlayıp futbol mantalitemizi de sahaya yansıtmak zorundayız ki başarılı olabilelim. Kalıcı olmak için bu camiaya geldim çok güzel bir camiaya geldiğimi düşünüyorum. Geçmişi başarılarla dolu büyük bir camiadayım. Dediğim gibi öncelikle takım kurgusu oluşturmaya çalışıyoruz" açıklamasını yaptı.

"EN AZ İKİ ÜÇ OYUNCU DAHA TRANSFER EDECEĞİZ"

Bazı bölgelerde ciddi anlamda transfere ihtiyaçları olduğunu bunun için en az iki veya üç oyuncu daha transfer edeceklerini belirten deneyimli teknik adam, "Eksik mevkilerde transferler yapmaya çalışıyoruz. Transferde gayet sağlıklı gitmeye çalışıyoruz geçen yıl yabancılarda gelip gitmeler oldu. Bazı mevkilerde transfere gerçekten ihtiyacımız var. Yerli oyuncu bulunmuyor maalesef o yüzden yabancıya yönelmek durumundayız. Yeni bir transferimiz oldu Arjantin Ligi'nden Grillo çok iyi bir oyuncu. Ofansif alamda da arayışlarımız var görüştüğümüz oyuncularda var. İki tanede ofansif bölgeye transfer yapacağız belki ihtiyaç doğrultusunda bir tane de orta saha alabiliriz en az iki üç oyuncu daha almak zorundayız" ifadelerini kullandı.

"TARAFTARLARIMIZI TRİBÜNLERE ÇEKEN BİR GÖZTEPE GELECEK"

Sarı-kırmızılı ekibin ilerleyen zamanda Avrupa hedefi olabileceğini vurgulayan 44 yaşındaki teknik direktör, "Yönetimle bir planlama yaptık. Bu sene hem iskeleti oluşturmak adına hem de azda olsa yaş ortalamasını düşürmek adına önümüzdeki yılın çalışmalarını yapıyoruz. Ama bu yıl tabi ki bitirebileceğimiz en iyi noktada bitirmek istiyoruz. Hem bu lige keyif katarak hem de keyifli bir futbol oynayarak ama ilerleyen zamanlarda ilerleyen yıllarda hem stadımızın yapımının bitimiyle taraftarlarımızı tribünlere çeken bir Göztepe gelecek inşallah. Ben her platformda bunu dile getiriyorum bir Türk teknik direktör olarak gerçekten çok donanımlıyız ve bilgiliyiz eksik yönlerimizi tamamlayıp daha iyi bir duruma gelmeliyiz. Çünkü daha çok antrenör daha çok genç nesil jenerasyon ön plana çıkmalı ki herkes kendini ifade etmeli. Ben de bunlardan biriyim şanslıyım evet ama olduğum yere de tesadüfen değil gerçekten hakkederek geldim. Biz sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da antrenörlük yapabiliriz. Avrupa’dan gelmiş birisi olarak gerçekten bizden çok artıları yok. Sadece oraya gelebilmeliyiz altımızı doldurup hiçbir konuda eksik kalmamalıyız ki orada da kendimizi kanıtlayalım" diye konuştu.

Bektaş, Türk kulüplerindeki alt yapı sorununa da değinerek açıklamalarını şu ifadelerle tamamladı:

"Belirli yaştan sonra gerçekten altyapılarda parlayan gençlerimiz var bu ümit milli takımada yansıyor ancak belli bir geçiş dönemi var orada çoğu oyuncunun kaldığını görüyoruz orada sıçrama yapamadıklarımızı görüyoruz burada hatalarımız var bence biraz daha dikkat etmeliyiz hem eğitime hem de o çocukları kaybetmemek adına. Gerçekten çok yetenekli genç oyuncularımız var ama onlar da biraz düşünmesi lazım. Bir kariyer sadece bir senede iki senede değil uzun yıllar nasıl oynayabileceklerini hem örnek alarak hem profesyonelce yaşayıp antrenman yapmakla da oluyor. Dolayısıyla herkes üstüne düşüne yapmak zorunda futbolcularında bu konuda dikkatli olmaları lazım. Türkiye’de bu konuda büyük sorunlar var Göztepe’den örnek vereyim bir Türk forvet alayım diyoruz bulamıyorsunuz. Bir kanat alayım diyorsunuz bulamıyorsunuz olanlarda büyük kulüplerin futbolcusu alamıyorsunuz zaten. Dolayısıyla daha çok çıkmalı daha çok türemeli piyasaya Türk futbolcu çıkmalı ki ileriye dönük bir planlama yapılsın bu milli takıma da yansıyacaktır."

 
Ligde iyi bir başlangıç yapmak istiyor
 
3 Temmuz Stadı güncelleştirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ligde iyi bir başlangıç yapmak istiyor
Kayserispor, Kadir Has Tesisleri'ndeki kamp programını hafta sonu yapmış ...
Erzurumspor’dan Rodallega açıklaması
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Basın Sözcüsü Metin Barlak, sosyal ...
Sekmen’den Erzurumspor buluşması
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, FB Topuk Yaylası tesislerinde ...
 
Göztepe Arjantinli Grillo ile anlaştı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Arjantinli savunma oyuncusu ...
Başkan Yardımcı Erzurum Kampında açıkladı
Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı katıldığı bir televizyon ...
Doğan’dan Erzurumspor kampına moral ziyareti
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Mevlüt Doğan, yönetici ...
 
Antalyaspor, Erzurum kampını yarıladı
Antalyaspor, Erzurum-Palandöken'de salı günü başlayan birinci etap kampının yarısını geride bıraktı.
Erzurumspor’dan 4 transfer
Erzurumspor'da Portekiz birinci lig takımlarından Vitorıa Setuba takımından ...
Altıparmak:''Süper ligde kalıcı olmak istiyoruz"
Süper Lig'in yeni takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 2018-2019 ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Riskin Güveni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva