ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
Kaçakçılara darbe
Kaçakçılara darbe
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Jandarmadan terör operasyonu
Jandarmadan terör operasyonu
HABERLER>SPOR
25 Kasım 2014 Salı - 06:39

Bayburt şok’u, Ankara bilmecesi

R.DAĞ-Bayburt Gurup özel idare karşısında oldukça zorlanan, rakip takım forvetlerinin beceriksizlikleri sebebiyle yenilgiden dönen ve 90 artı 3’te gelen golle, üç puan alan Erzurumspor, bu hafta gurup ikincisi Ankara Demirspor karşısında puan arayacak.

Bayburt şok’u, Ankara bilmecesi

Kahramanmaraş Belediyespor deplasmanında alınan şok yenilginin üstüne, evinde Bayburt Gurup özel idare karşısında oldukça zorlanan, rakip takım forvetlerinin beceriksizlikleri sebebiyle yenilgiden dönen ve 90 artı 3’te gelen golle, üç puan alan Erzurumspor, bu hafta gurup ikincisi Ankara Demirspor karşısında puan arayacak.
TARAFTAR ŞAŞKIN
Bayburt gurup Özel idare maçında alınan üç puana rağmen, sergilediğe kötü oyun, gol yollarında yaşanan sorunlarla taraftarlarının şampiyonluk hayallerini ‘acabalara’ sürükleyen Erzurumspor’un Ankara Demirspor maçında göstereceği performans ve alacağı puan merakla bekleniyor. Bayburt maçında sezonun en kötü oyununu sergileyen mavibeyazlı ekipte, Taşkın Güngör ve ekibi, kötü oyunu sorguluyor.
FORVET FORMSUZ
Bayburt Gurup özel idare maçında Forvette Aykut Çakay’ın formsuzluğu, Sefer Sever’in şahsi oyunu tercih etmesi, Yılmaz Can Taşkıran’ın forvetteki diğer futbolcularla olan uyumsuzluğu dikkatleri çekti. Orta sahada Ekrem Sütçü gibi başarılı bir futbolcuyu sebebi açıklanmayan biçimde haftalardır kenarda bekleten, Ekrem’in yerine Mikail Üzümcü’yü tercih eden Teknik Direktör Güngör’ün  kadro yanlışı, Bayburt Gurup özel idare maçındaki fiyaskonun baş nedenleri arasında yer aldı.
YA KAÇIRMASAYDILAR…
Bayburt gurup özel idare maçında 5 net gol kaçıran Gökhan, 2 net gol fırsatını değerlendiremeyen Kazım’ın başarılı olmaları halinde ortaya çıkacak sonucu düşünemeyeceklerini söyleyen taraftarlar ise, Erzurumspor’da yaşanan bu formsuz görüntünün araştırılması, ara transfer döneminde takıma forvet ağırlıklı transfer yapılması düşüncesini taşıyor.
ANKARA DEMİR’İN DE İSTİKRARI YOK
Erzurumspor’un bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Ankara Demirspor’da ligin istikrarsız takımlarından. Lig başlangıcında gurup liderliğini alan, daha sonraki maçlarda ise kırılgan bir tablo gösteren Ankara ekibi 13 maçta 22 puan topladı. Toplamda ikinci sırada bulunan ekip, gurupta iç saha sıralamasında 11 puanla 8, dış saha maçlarında ise 11 puanla 3’üncü durumda bulunuyor.
TOTAL DURUM
Ankara Demirspor oynadığı 13 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik elde ederken, 3 maçını da kaybetti. Ankara ekibi rakip takım filelerine 18 gol gönderirken, kalesinden 11 gol çıkardı. Ankara Demirspor iç sahada ise oynadığı 6 maçın 3’ünü kazandı, 2 maç ta berabere kaldı, bir maçından ise puansız ayrıldı. İç sahada 7 gol atabilen ekip, kalesinde 4 gol gördü.
DIŞ SAHA KARNESİ
İç saha performansı bakımından Erzurumspor’la ayni durumu gösteren Ankara Demirspor dış saha maçlarında da Erzurumspor gibi 3 maç kazandı. 2 maçından bir puan alan Ankara ekibi, 2 maçını ise puansız kapattı. Ankara Demirspor iç sahada 7 gol atmasına karşılık deplasmanda 11 gol kaydetti ve kalesinde 7 gol gördü.
İÇ SAHA MAÇLARI
Ankara Demirspor evinde oynadığı  Kayseri Şekerspor ve Sandıklıspor maçlarını aynı sonuçla 2-1, Etimesgut Belediyespor maçını ise 3-0 kazandı. Bergama Belediyespor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kalan ekip, Orhangazispor’a ise 2-0 yenildi. Ankara ekibi iç saha performans düşüklüğü ile dikkatleri çekti.
DEPLASMANDA FARKLI SEYİR
Ankara Demirspor deplasmanda ise farklı bir seyir izledi.  Lig lideri Sakaryaspor’u 3-0, İstanbul Güngörenspor’u 3-1, Erzin Belediyespor’u ise 3-2 yenen Ankara takımı kazandığı üç deplasman maçında da 3 gol attı. Ankara Demirspor deplasmanda Beylerbeyispor ve Van Büyükşehir Belediyespor’a 1-0 yenilirken, Balçova Yaşamspor ile 2-2, Bayburt Gurup özel idare ile 0-0 berabere kaldı.
BAYBURT MAÇI VE GERİDE BIRAKTIKLARI
Erzurumspor zor da olsa kazandığı Bayburt Gurup Özel İdare maçıyla iç saha performansını biraz da olsa düzeltti. 13 maçta 6 galibiyet ve 3 beraberliği bulunan, 4 maçını da kaybeden Erzurumspor, iç saha galibiyet sayısını 3’e çıkardı ve gurup iç saha performans sıralamasında 10’uncu sıradan 7’inci sıraya yükseldi.
ERZURUMSPOR İÇ SAHA DURUMU
Erzurumspor iç sahadaki 7 maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Attığı 7 gole karşılık, 3 golü de kalesinde bulan mavibeyazlı ekip Kazım Karabekir Stadyumunda 11 puan topladı. Mavibeyazlılar dış sahada ise 6 maçtan 3’ünü kazandı, 2’sinde yenildi, bir maçı ise bir puanla geçti. Erzurumspor dış sahada attığı 8 gole karşılık kalesinde 10 gol gördü ve eksi 2 gol averajı ve 10 puanla deplasman sıralamasında 5’inci sıraya indi.
ERZURUMSPOR DIŞ SAHA DURUMU
Dış saha maçlarında Kayseri Şekerspor’u 2-1, Sandıklıspor’u 1-0, Etimesgut Belediyespor’u ise 2-1 yenen Erzurumspor, Orhangazispor ile 1-1 berabere kaldı. Erzurumspor, Bergama Belediyespor’a 3-1 kaybederken Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor karşısında hezimet bir sonuçla 4-1 yenildi. Mavi beyazlı ekibin deplasmanda da kırılgan bir sürece girmesi, Ankara Demirspor maçı öncesi taraftarın da kabusu oldu.
HAFTANIN MAÇLARI
Spor toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 14’üncü haftada gözler Ankarademirspor-Erzurumspor maçında olacak.  Gurup 2’incisi ile beşincisi arasında oynanacak karşılaşmanın sonucu zirveyi yeniden şekillendirecek. Çok sayıda gurbette yaşayan Erzurumlunun da izleyeceği maçta, Erzurumspor evinde gibi oynayacak
GÖZLER ANKARA’DA OLACAK
14’üncü haftada lider Sakaryaspor deplasmanda Van Büyükşehir Belediyespor ile oynarken, gurup üçüncüsü Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor evinde gurup dördüncüsü Anadolu üsküdar’ı ağırlayacak.  6’ıncı sıradaki Beylerbeyispor, 9’uncu sıradaki Balçova yaşamspor ile evinde oynarken, 7’inci sıradaki Ayvalıkgücü Belediyespor 12’inci İstanbul Güngörenspor’un konuğu olacak.

ANKARA DEMİRSPOR PERFORMANSI
İÇ SAHA
Ankara Demirspor  2-1  Kayseri Şekerspor 
Ankara Demirspor  2-1  Sandıklıspor 
Ankara Demirspor  0-0  Bergama Belediyespor 
Ankara Demirspor  3-0  Etimesgut Bld. Spor 
Ankara Demirspor  0-2  Orhangazispor 
Ankara Demirspor  0-0  Kahramanmaraş B.Ş.Belediyespor 

DIŞ SAHA
Balçova Yaşam Spor  2-2  Ankara Demirspor 
Sakaryaspor A.Ş.  0-3  Ankara Demirspor 
 Beylerbeyispor  1-0  Ankara Demirspor 
İstanbul Güngörenspor  1-3  Ankara Demirspor 
Van Büyükşehir Belediyespor  1-0  Ankara Demirspor 
 Bayburt Grup Özel İdare 0-0  Ankara Demirspor 
Erzin Belediyespor  2-3  Ankara Demirspor 

KUPA
Ankara Demirspor  1-2  Adliyespor 

ERZURUMSPOR PERFORMANSI
İÇ SAHA
 Erzurumspor  0-1  Ayvalıkgücü Bld.Spor
 Erzurumspor  1-1  Balçova Yaşam Spor
 Erzurumspor  0-1  Sakaryaspor A.Ş.
Erzurumspor  4-0  Van Bşb
 Erzurumspor  0-0  Beylerbeyispor
 Erzurumspor   1-0 İstanbul Güngörenspor
Erzurumspor 1-0 Bayburt Gurup Ö.İ
 

DIŞ SAHA
Kayseri Şekerspor  1-2  Erzurumspor
Sandıklıspor  0-1  Erzurumspor
Bergama Belediyespor  3-1  Erzurumspor
 Etimesgut Bld. Spor  1-2  Erzurumspor
 Orhangazispor  1-1  Erzurumspor
 Kahramanmaraş B.Ş.B. 4-1 Erzurumspor
  
KUPA MAÇLARI
 Arsinspor  0-1  Erzurumspor
 Antalyaspor A.Ş.  1-3  Erzurumspor
 Akhisar Belediye 2-1  Erzurumspor

14.HAFTA MAÇ PROGRAMI
Ankara Demirspor - Erzurumspor  2-5
Bergama Belediyespor - Erzin Belediyespor 13-11
Orhangazispor - Kayseri Şekerspor  8-18
Van Büyükşehir - Sakaryaspor A.Ş. 17-1
Beylerbeyispor - Balçova Yaşam Spor 6-9
İstanbul Güngörenspor - Ayvalıkgücü Bld.Spor 12-7
Etimesgut Bld. Spor - Sandıklıspor 15-16
Bayburt Grup Özel İdare - Silivrispor 14-10
Kahramanmaraş B.Ş.B. - Anadolu Üsküdar 3-4

 

 
Erzurum konut satış verileri açıklandı
 
Ergaz & Bluepet, MÜSİAD Fuarı'nda
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yorulmayan Kafa 27 Kasım 2014 Perşembe 16:11

Ben o kutu dediğini zeten bilirim.O kutu dan çok daha büyük kutularıda sen açtırma.

Yorumu oyla      6      4  
kafanı yorma 26 Kasım 2014 Çarşamba 12:34

kafanı yorma erzurumspordan başkası şampiyon olamaz lig sonu lider olarak şampiyon olur bilmedikleriniz var açtırma kutuyu

Yorumu oyla      6      4  
Sakaryaspordan korkmak 26 Kasım 2014 Çarşamba 11:52

Sakaryadan çok korkan ve dahi yenmek için didinen kardeş.Korkularında haklısın.Bu Sakarya açık ara lider olarak bu seneyi bitirip şampiyon olur.Van deplasmanından da galip gelir ve farkı dahada açabilir.Buda ilk yarı itibariyle rakipsiz olduğunu gösterir.

Yorumu oyla      6      4  
ÖNEMLİ MAÇLAR 25 Kasım 2014 Salı 15:47

Bu hafta 2 maç kilit noktasında olacak.Bunlardan bir tanesi ankara demir ile Erzurumspor arasında oynanacak olan maç diğeri ise maraş ile Anadolu Üsküdar arasında oynanacak olan maç.Bizim maçımız cumartesi günü saat 13:30 da cebeci de oynanacakmış.

Yorumu oyla      6      4  
dadaş 25 Kasım 2014 Salı 15:25

bu hafta ankara demir sakarya değil nerdesin kardeş korkma sakarya dan bu kadar onlar bu hafta van ı yenemez sen kendi maçına bak

Yorumu oyla      6      4  
t.direktör 25 Kasım 2014 Salı 14:39

erzurum spor ligin en genç takımı ama ne varki forvetler uyuyor daha ne zamana kadar ligin 2 yarısında forvet alında bu takım şahlansın ve dahasıda şu sakarya sporu yenelim çünkü onlar bizi haksız yere yendiler ve puan aldılar sakaryanın hocasıda çok korkuymuş erzrurm spordan zaten demeçlerinde inşallah sakaryayı yeneriz

Yorumu oyla      6      5  
dadaş 25 Kasım 2014 Salı 12:05

kendi iç sahanda bile çift forvete dönemiyorsun hoca efendi ne kadar korkmuşsun bayburt maçında beraberliğe yattın takım çok kötüydü eyvallah ama diğer maçlarda bu kadar korkak davranılmaz ki özgüvenini yitirmişsin

Yorumu oyla      7      4  
futbol doktoru 25 Kasım 2014 Salı 12:00

forvet formsuz değil kardeşim yanlış etüd ediyorsunuz iki kenardan 90 dakkada kaç tane orta geliyor. forvet sağa bas sola bas geriye gel defansdan top çıkar insan evladı bu ya daha ne yapacak kenar beklerin çıkmaması ön kenarların şahsi ve kapasitesiz oluşu sıkıntı yaşatmakda maçları hakkaniyet çerçevesinde izleyin öyle yorum yapın sn editör

Yorumu oyla      8      4  
ERDAL 25 Kasım 2014 Salı 10:32

KENDİMİZİ AVUTUYORUZ

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aşkale Belediyespor’dan gol şov
Erzurum Süper Amatör ligde şampiyonluk mücadelesi veren Aşkale Belediyespor ...
GHSİM Başsavcı Çiçekli’yi ağırladı
Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Gençlik Hizmetleri ve Spor ...
Öğretmenler masa tenisinde yarıştı
24 Kasım Öğretmenler Günü anısına hafta sonunda Masa Tenisi Turnuvası ...
 
GHSİM Bakü’de sunum yaptı
EYOF 2019’un alınmasında kurumlarının geçtiğimiz Nisan ayında yaptığı ...
Erzurum EYOF 2019’la Avrupa gündeminde
M.AKDAĞ-Erzurum Avrupa Gençlik Olimpik Oyunlarının 14’üncüsüne ev sahipliği ...
Mavibeyazlılar iç sahada 3’üncü kez kazandı
RECEP DAĞ-Erzurumspor Bayburt Gurup Özel İdare galibiyeti ile iç sahada ...
 
Niçin Erzurum olmasın…!
M.COŞKUN-TFF’nin, Milli maçların İstanbul’da oynanmaması yönünde yaptığı ...
Termalspor 2’inci maçını da kazandı
Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü, Erzincan deplasmanında rakibine ...
Bayburt oynadı, Erzurumspor kazandı
Puanını 21’e çıkaran mavibeyazlı ekip, gerek gelecek hafta çıkacağı Ankarademirspor ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva