ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
HABERLER>SİYASET
20 Ocak 2018 Cumartesi - 10:04

Baskıdan sürpriz

Erzurum’da incelemelerde bulunan Ekonomi ’den Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Birinci Organize Sanayi Bölgesinde 6 bin metrekare alan üzerinde kurulu Zafer Medya Ofset Baskı Tesislerini gezerek bilgi aldı.

Baskıdan sürpriz

rzurum’da incelemelerde bulunan Ekonomi ’den Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Birinci Organize Sanayi Bölgesinde 6 bin metrekare alan üzerinde kurulu Zafer Medya Ofset Baskı Tesislerini gezerek bilgi aldı.
BASKIDAN SÜRPRİZ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN-YILMAZ FOTOĞRAFI
Beraberinde AK Parti Erzurum Milletvekilleri Zehra Taşkesenlioğlu, Mustafa Ilıcalı, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl ile birlikte baskı tesislerini gezen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, baskı makinesinin başlama tuşuna basarak baskı makinesini çalıştırdı. Baskıdan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cevdet Yılmaz’ın büyük boy baskı fotoğrafını görerek şaşıran Yılmaz, ’İşte bu benim için çok güzel bir fotoğraf olmuş, emeğinize sağlık, teşekkür ediyorum’ dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a Tesisiler hakkında bilgi veren Zafer Medya Ofset Yönetim Kurulu Başkanı Metin Barlak, 1984 yılından bu yana kalitede anlayışından taviz vermediklerini , modern teknolojisi ile sektöründe Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu , Doğu Karadeniz Bölgesi’ne hizmet ettiklerini ifade ederek, ‘Erzurum 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde 6 bin metrekare kapalı alanda faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Üstün tasarım alt yapısı ve aralıksız devam eden farklı çizgi arayışı ile hizmetlerinden taviz vermeyerek son modern donanımlı ekipmanlarımızı Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin hizmetine sunuyoruz. Üretim ve tasarım departmanlarını ayıran organizasyon yapısı ile hizmetlerinde çeşitliliği amaç ediniyoruz. Son modern teknoloji ürünü 5 renk artı lak ofset makinesi ile bölge illerine hizmet veriyoruz. Üretim ve tasarım tesislerimizde toplamda 38 personel istihdam ediyoruz. Teknolojiyi takip edip tüm imkânlarını Erzurum’a getirtme gayretinde müşterilerimize çözüm odaklı hizmet veriyoruz. Profesyonel ekibimizin yaratıcı logo, katalog, afiş, kitap, dergi, kutu, ambalaj, gazete, web sayfası e-ticaret çözümleri gibi çalışmalarımızla Erzurum ve bölgeye her zaman en iyiyi kaliteli hizmeti yapma gayretindeyiz. ” dedi.
‘DEVLETTEN TEK KURUŞ TEŞVİK ALMADAN ÇEKİRDEKTEN YETİŞEN ZAFER OFSETİ TEBRİK EDİYORUM’
Erzurum’a son derece modern baskı tesislerini kazandıran Barlak Ailesine Teşekkür eden Ekonomi’nden Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ’Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Doğu Karadeniz Bölgesinde şu ana kadar teknolojik anlamında büyük ve tam donanımlı Erzurum Zafer Medya Ofset Baskı Tesislerini ilk kez gezdim. Gerçekten çok güzel bir tesis olmuş, çekirdekten yetişen emektar çalışan işçilerimizi tebrik ediyorum. Özverili çalışmalarıyla zaman içinde bu başarı bayrağını yükseltmişler. Çalışanlarıyla sohbet ettim, çalışanlar iş yerine sahip olmuşlar. Birlikte çalışanlarıyla bir aile gibi olmuşlar. Tesisiler çok güzel bir noktaya gelmiş. Devletten tek kuruş teşvik, destek almadan bölgeye hizmet veren bu tesisleri bölgeye kazandıran işyeri sahibi Metin Barlak beyi, kardeşlerini, emeği geçen çalışanlarını tebrik ediyorum. Bizim daha çok üretmemiz lazım, daha çok çalışmamız lazım. Ülkemiz daha iyi bir yere gelecekse her birimizin bu çorbada bir tuzumuz olacak ki amaçlarımıza ulaşalım. Emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılar diliyorum’ dedi.
Daha sonra, Zafer Medya Yönetim Kurulu Başkanı Metin Barlak, ziyaret anısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz onuruna plaket vererek teşekkür etti.

 
Erzurumspor'da sözleşme heyecanı
 
Antrenmana çıkmadılar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir Yılmaz'ı ağırladı
Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu kapsamında Erzurum’a gelen AK ...
Milletvekili Aydemir: ‘DAP, Kalkınmada AK sinerjidir’
Milletvekili Aydemir’in, Kalkınma Bakanlığı bütçesi görüşmelerinde dile ...
Abdurrahman Gazi Vakfında Kavaz dönemi
Abdurrahman Gazi Vakfında yapılan olağan genel kurulda genel başkanlığa Abdulkerim Kavaz seçildi.
 
Aile ve çocuk dostu yapımlar teşvik edilecek
Milletvekili Aydemir’in, Bakanlık bütçesi görüşmelerinde dile getirdiği ...
Pasinler AK Parti'ye yeni vizyon
AK Parti Pasinler İlçe Başkanlığı, yeni hizmet binasının açılışı partililerin ...
Korkut'tan hizmet sunumu
Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Ak Parti Yakutiye ...
 
"İdlib’de zafere ulaşılacak"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “İdlib operasyonunu da, sonraki adımlarını ...
Karataş'tan CHP'ye tepki
Devlet Bahçeli’nin ismini ağzına almak CHP’nin haddi olmadığını belirten ...
"Vatanımızı bölemeyecekler"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Vatanımızı bölemeyecekler, kim ki buna yeltenirse ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva