ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum 3 ayda 86 marka üretti
Erzurum 3 ayda 86 marka üretti
Erzurum tasarımda fark attı
Erzurum tasarımda fark attı
Erzurum patentte 16. sırada
Erzurum patentte 16. sırada
Erzurum Faydalı Model verileri açıklandı
Erzurum Faydalı Model verileri açıklandı
Taraftar: ‘Erzurumspor farkını göstermeli’
Taraftar: ‘Erzurumspor farkını göstermeli’
HABERLER>SİYASET
23 Haziran 2017 Cuma - 22:02

Başkan Orhan'dan dirlik ve birlik mesajı

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, huzur, mağfiret ve bereket ayı mübarek Ramazan-ı Şerifi geride bırakırken, bayrama ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi

Başkan Orhan dan dirlik ve birlik mesajı

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, huzur, mağfiret ve bereket ayı mübarek Ramazan-ı Şerifi geride bırakırken, bayrama ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Orhan yaptığı açıklamada, ramazan ayının değerlendirmesini yaptı, ilçe halkının bayramını kutladı.
Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek ramazan ayının ilçede manevi hazzının en yoğun şekilde yaşandığı ifade eden Başkan Orhan, “On bir ayın sultanı mübarek ramazan ayını ilçemizde taşıdığı anlam ve ifade bulduğu mana bakımından doyasıya yaşadık.” dedi.
Ramazan ayında geleneksel hale getirdikleri bir dizi etkinliklerin bu yıl da sürdüğünü ifade eden Başkan Orhan, “Geleneksel sokak iftarlarımızın dördüncüsünü bu yıl da gerçekleştirdik. Hem Ilıca’da, hem de Dadaşkent’te kurduğumuz iftar soframıza hemşehrilerimizin gösterdiği yoğun ilgi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Yine çat kapı iftar programları ile yüreğini ve sofrasını bize açan hemşehrilerimizle buluştuk. Şehit aileleri ve gaziler ile yetim ve öksüz iftarlarıyla ramazanın manevi coşkusunu paylaşırken, muhtarlarımız ve meclis üyelerimizle yaptığımız iftarlarda istişare odaklı hizmet vizyonumuzu ramazan ayında da güncel tuttuk. Geleneksel hale getirdiğimiz teravih sonrası istişare programlarımızı da sürdürerek, her gün farklı bir camide cemaatimizle buluştuk ve ilçemizin sorunlarını, halkmızın beklentileri üzerine istişare ettik. Gönül köprüsü projesiyle bir kısmı belediyemiz imkanlarından olmak üzere, hayırsever işadamlarımızdan aldığımız yardımları ihtiyaçlı hemşehrilerimize ulaştırdık. Ramazan ayının ilk gününden itibaren başlattığımız seferberlikle, bu huzur, mağfiret ve bereket ikliminin taşıdığı manevi hazzı hemşehrilerimizle birlikte doyasıya yaşadık.” ifadelerini kullandı.
Başkan Muhammed Cevdet Orhan, “Bizlere verdiği nimetler arasında en mühimlerinden biri olan bayramlardan ilkine, mübarek Ramazan Bayramına bizleri ulaştıran Yüce Allah’a hamd-ü senalar olsun. Cenab-ı Allah bu büyük nimetinin sorumluluğunu taşıyabilmeyi bizlere nasip etsin.” diye konuştu.
İlçe halkının Ramazan Bayramı’nı kutlayan Başkan Orhan, şunları kaydetti: “Allah’ın bizlere verdiği her nimetinin olduğu gibi bu büyük nimetinin de bir sorumluluğu vardır. Ve bu sorumluluk; hakkın, hakikatin, adaletin, iyinin, güzelin, mazlumun, fakirin, açın, kimsesizlerin ve muhtaçların yanında olmaktır. Tüm dünyada ve çevremizdeki gönül coğrafyamızın tamamında mahzun gönüllere sevinç ve müjde tattırmak, acıyla yutkundukları bir lokma aşlarını bir lahzacık olsun tatlandırmaktır bayramın, bayram nimetinin sorumluluğu. Bayramı bayram olmayanlara bayram ettirebilmektir. Birliğimizin ve dirliğimizin sürdürülmesidir. Bu bayramı, bayram gibi geçirebilmek, bayramsızların yüzünü güldürebilmek, kim olduğuna, yaşına, işine bakmadan, büyük, küçük ayırmadan birlik ve beraberliğin tesis edileceği bir bayram olmasını dileğiyle, başta şehit aileleri ve değerli hemşehrilerim olmak üzere, tüm ülkemizin ve İslam coğrafyasının bayramını kutluyorum.”

 
Senegalli Boubacar, BB. Erzurumspor’da
 
Mehmetçik Vakfından şühedaya vefa
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bulutlar, Ramazan ayını değerlendirdi
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Allah'a hamdolsun; manasına ...
AK Partililer iftarda buluştu
AK Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından Müceldili Konağı’nda İl Başkanlığı ...
'Millet bu oyunlara kanmaz'
Daha detaylı açıklamayı yapacağını belirten Milletvekili Orhan Deligöz, ...
 
MHP İl Başkanı Karataş'tan kandil mesajı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, kandil ...
Tokat'a dadaş vali
Tokat Valisi Cevdet Can 21 Haziran 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan ...
MHP’liler iftarda buluştu
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanlığı tarafından kardeşlik ...
 
Başkan Kılıç'tan kandil mesajı
Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Kadir Gecesi münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Yakutiye projelerine AB övgüsü
AB Temsilcisi Begeot, "Güzel işler yapılmış, sizinle yeni projeler yapmayı ...
Sekmen gazetecileri ağırladı
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentteki gazetecilerin ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva