ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Bayraktar maden sahasında incelemede bulundu
Bayraktar maden sahasında incelemede bulundu
FETÖ firarisi 2 kişi tutuklandı
FETÖ firarisi 2 kişi tutuklandı
MİT'ten Süleymaniye’de nokta operasyon
MİT'ten Süleymaniye’de nokta operasyon
Snowboard’da Erzurum 2’inci oldu
Snowboard’da Erzurum 2’inci oldu
Emniyetten gerçeği aratmayan tatbikat
Emniyetten gerçeği aratmayan tatbikat
HABERLER>SİYASET
18 Ağustos 2022 Perşembe - 06:35

Bahçeli’den Mehmetçik’in eşsiz dirayetine övgü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Malazgirt Zaferimizin 951’inci yıl dönümünün yaklaştığı şu günlerde terörle mücadelede eşsiz feragat ve fedakarlığı bulunan bazı isimlerin taltif ve takdir edilmesi kanaatimce çok yararlı ve yerinde bir karar olacaktır” dedi.

Bahçeli’den Mehmetçik’in eşsiz dirayetine övgü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Malazgirt Zaferimizin 951’inci yıl dönümünün yaklaştığı şu günlerde terörle mücadelede eşsiz feragat ve fedakarlığı bulunan bazı isimlerin taltif ve takdir edilmesi kanaatimce çok yararlı ve yerinde bir karar olacaktır” dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada terörle mücadele önemli bir yol kat edildiğini belirterek, bu mücadelede payı olanların ödüllendirilmesinin yerinde olacağını kaydetti. Terörün sadece Türkiye’nin değil, tüm insanlığın ortak düşmanı, ortak sorunu olduğunu ifade eden Bahçeli, “Nitekim Türkiye terörden çok çekmiş, bu ağır külfet ve ihanetin çok boyutlu sonuçlarına her alanda maruz kalmıştır. Terörle huzur, terörle güvenlik, terörle gelecek arasında üçüncü bir seçenek, bir başka çıkış ve çözüm yolu aransa dahi bulunamayacaktır. Türkiye terörle imrenilecek bir şuurun refakati eşliğinde mücadele etmektedir. Teröristler tutundukları ve yuvalandıkları her sahadan sökülüp atılmaktadır. Geldiğimiz bu aşamada terörün beli kırılmış, caniler yurt içinde ve yurt dışında köşeye sıkışmıştır. Vatan ve millet bekası için şehit olup kara toprağa düşen kahramanlarımız yüreklerimizi kavursa da haklı ve meşru mücadelede en küçük taviz veya tavsama görülmemektedir. Gazilerimiz ve şehitlerimiz manevi övüncümüz olarak milli gönüllerde bayraklaşmaktadır. Hepsine şükran borçlu olduğumuz tartışmasızdır” ifadelerine yer verdi.
“KAHRAMAN ASKERLERİMİZ DİRAYETLE HAİNLERİN ÜZERİNE YÜRÜMEKTEDİR”
Terörle mücadelede en önemli güç kaynağının inanç ve moral yüksekliği olduğuna dikkat çeken Bahçeli, “Çok şükür kahraman askerlerimiz, polislerimiz ve korucularımız bu inanç ve moral gücüne ziyadesiyle sahip olmakla birlikte, muazzam bir cesaret ve dirayetle hainlerin üzerine yürümektedir. Cumhurbaşkanımız ve hükümeti terörle mücadele sürecini milletimizin haysiyet, hissiyat ve hedeflerine müzahir şekilde sevk ve icra etmektedir” dedi.
“TALTİF VE TAKDİR”
Son dört yılda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin resmen uygulamaya geçmesiyle terörle mücadelede çok etkili sonuçlar alındığına ve bu mücadelede bulunan kahraman askerlerin takdir edilmesinin yerinde olacağına dikkati çeken Bahçeli, şunları kaydetti:
“Bu hunhar musibet ve melanetten kurtulma zamanı gelip çatmıştır. 2023 yılı bu çerçevede tarihi bir eşik olacaktır. Devletimizin her kademesinde görev yapan asker ve sivil şahsiyetler tam bir uyum ve eşgüdüm halinde mücadelenin akıl, azim ve ahlakıyla bilenmiş haldedir. Cumhurbaşkanımızdan en alt rütbe veya mevkide görev yapan kahramanlarımıza varıncaya kadar milli birlik ve dayanışma ruhu devleşerek iç ve dış işgal cephesine darbe üstüne darbe vurulmaktadır. Malazgirt Zaferimizin 951’inci yıl dönümünün yaklaştığı şu günlerde terörle mücadelede eşsiz feragat ve fedakarlığı bulunan bazı isimlerin taltif ve takdir edilmesi kanaatimce çok yararlı ve yerinde bir karar olacaktır. Bu konuda makul, mantıklı ve akla yatkın en yakın yol ve yöntem de asıl sorumluluğu uhdesinde taşıyan Cumhurbaşkanımızın alicenap bir tasarrufta bulunmasıdır. Nihayetinde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin komuta kademesinde devir teslimlerin yaşanacağı ve zaferlerimizin yıl dönümlerinin ardı ardına kutlanacağı günlerde 2933 Sayılı Madalya ve Nişanlar Kanunu'nun 2’inci maddesinin (a) fıkrasında bahsedilen Devlet Şeref Madalyası’nın belirlenecek siyasi ve asker şahsiyetlere Cumhurbaşkanımızın takdir ve tensibiyle verilmesi düşünülebilecektir. Cumhurbaşkanımızın kararı ve tevcihi ile Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası, ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğü, toplumun huzuru, birlik ve beraberliği için yurt içinde veya yurt dışında üstün feragat, fedakarlık, başarı ve yararlık gösteren muhterem isimlere Devlet Şeref Madalyası’nın layık görülmesi terörle mücadelenin şevk ve iradesini hem destekleyecek hem de mükafatlandıracaktır. Elbette takdir ve yetki Cumhurbaşkanımızındır.”

 
Vali Öksüz, çiftçilerle birlikte hasat yaptı
 
Bir destek de BBP’den
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir: ‘Eser siyasetimiz devam edecek’
Milletvekili Aydemir TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, AK Parti’nin ...
Bahçeli’den Çavuşoğlu’na destek açıklaması
Bahçeli, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ...
Aydemir: ‘AK Dava milli ve manevi değerlere vefadır’
Aydemir, ‘AK Dava Aziziye’den Çanakkale’ye milli ruhun dirilişi; Yüce ...
 
Aydemir’den ‘Sahada Köy Buluşmaları’
Aydemir, ilçe, mahalle buluşmalarıyla birlikte ‘Sahada Kırsalla buluşma’ ...
MHP’de Oltu Buluşması
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından organize edilen 'Adım Adım ...
Aydemir Mahallelerin nabzını tuttu
AK Parti Milletvekili Aydemir, yaz dönemi Erzurum Saha Çalışmaları kapsamında ...
 
'Bölgemizde önemli bir lojistik ve üretim üssüyüz'
Çavuşoğlu, "Bölgemizde önemli bir lojistik ve üretim üssüyüz. Önemli pazarlara ...
Arslan’dan Akyaka sınır kapısı açıklaması
Türkiye-Ermenistan sınırında bulunan Kars’ın Akyaka ilçesine ziyarette ...
'Aç kalsak bile huzurumuz olsun yeter'
Abdullahoğlu, 'Ben Tanal'a, 'AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Riskin Güveni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva