ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>TÜRKİYE
11 Mart 2019 Pazartesi - 15:31

Bahçeli: 'Ezanı ıslıklamak küfrü alkışlamaktır'

Bahçeli, 8 Mart akşamı İstanbul'da bir grubun ezan okunurken ıslık çalmasına ilişkin, "Ezanı ıslıklamak küfrü alkışlamaktır, batılı selamlamaktır, iblise selam durmaktır, mukaddesat ve millete ihanettir. Peki bu ihanete CHP’den tepki geldi mi? İP’ten tepki geldi mi? HDP’den itiraz yükseldi mi" dedi.

Bahçeli:  Ezanı ıslıklamak küfrü alkışlamaktır

MHP lideri Devlet Bahçeli, 8 Mart akşamı İstanbul'da bir grubun ezan okunurken ıslık çalmasına ilişkin, "Ezanı ıslıklamak küfrü alkışlamaktır, batılı selamlamaktır, iblise selam durmaktır, mukaddesat ve millete ihanettir. Peki bu ihanete CHP’den tepki geldi mi? İP’ten tepki geldi mi? HDP’den itiraz yükseldi mi" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik miting ve etkinliklere hız kesmeden devam ediyor. Bahçeli bugün Başkent Ankara'da Cumhur İttifakı ortak adayının belirlendiği Etimesgut ilçesinde Seçim İletişim Merkezi açılışına katıldı. Açılışta bir konuşma gerçekleştiren Bahçeli, kısa bir süre kalan yerel seçimlere yönelik, Etimesgut'a talip olduklarını, gece gündüz çalışacaklarını belirterek belediye başkan adayı Enver Demirel'in Etimesgut'a, Mehmet Özhaseki'nin de Ankara'ya çok yakışacağını ifade etti.

TAKSİM'DE EZANI PROTESTO

8 Mart akşamı İstanbul Taksim'de bir grubun ezan okunurken ıslık çalmasına ilişkin, "Yani ezandan rahatsız olmuşlar, akıllarınca protesto etmişler. Bu densizliktir, bu ahlaksızlıktır, bu vandallıktır, bu arsızlıktır. Ezanı ıslıklamak küfrü alkışlamaktır, batılı selamlamaktır, iblise selam durmaktır, mukaddesat ve millete ihanettir. Peki bu ihanete CHP’den tepki geldi mi? İP’ten tepki geldi mi? HDP’den itiraz yükseldi mi? Bunlar zillettir, doğru konuşmazlar, doğru düşünmezler, haktan ve hakikatten yana durmazlar. Bu namertler bilsinler ki ezan susmayacak, bayrak inmeyecek, Türkiye asla bölünmeyecek" şeklinde konuştu.

"AYNI KAZANIN İÇİNDE KAYNAYAN KATRAN"

"CHP-İP-HDP-PKK-TKP-ÖDP-Pensilvanya'nın aynı fotoğraf karesine, aynı ittifak şemsiyesi altına girdiğini" ifade eden Bahçeli, CHP'nin devletin ve milletin bekasına göz koyan çevrelerle iş birliği yaptığını kaydetti. Bahçeli, "Güçlü Türkiye hedeflerini kabullenemedi, hazmedemedi. Ankara-İstanbul karayolunda adalet aramaya çıktı. Kriz havarileriyle kol kola girip yürüyüşe geçti. Türkiye’nin yükselişini durdurmak için sistem tartışmasını dilinden düşürmedi. Oyalanacak, rehavete kapılıp beka meselesini gözardı edecek ne zamanımız ne de tahammülümüz vardı. Millet iradesini tanımayanlara 24 Haziran 2018 tarihinde sandığı işaret ettik. CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Edirne Kapalı Cezaevini yol geçen hanı yapıp terörist ziyaretinde bulundu. Terörist Demirtaş’a özgürlük çağrısı yaptı. İP’in adayı da bunlarla aynı dilin sahibi, aynı yolun yolcusuydu. Kandil operasyonuna karşı aynı mevziiye girdiler. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekâtlarına karşı YPG’nin safında yer aldılar. CHP-HDP-İP-SP aynı kazanın içinde kaynayan katran misali birbirine kenetlenip tutundular" diye konuştu.

BÜYÜME RAKAMLARI DEĞERLENDİRMESİ

Bugün açıklanan büyüme rakamlarına değinen Bahçelu, en kötü senaryoların geride kaldığını gösterdiğini aktardı ve çok zor geçen 2018 yılında yüzde 2,6’lık büyümenin gelecek için ümitli verdiğini söyledi. Bahçeli, "Buna da kulp takarlar. Bunda da rahatsız olurlar. Büyümedeki gelgitlerden memnuniyet duyarlar. Tıpkı Gezi Parkı’nda ağacı bahane ettikleri gibi, şimdi de patatesi, patlıcanı, soğanı, biberi, tanzim satış noktalarını kirli siyasetlerine alet edip kurşun gibi kullanıyorlar. Çünkü utanmaları yok, vicdanları yok, ahlakları kalmamış. Çünkü zillete düşmüşler, akıl tutulmasına gömülmüşler. Türkiye küçülürse küçülsün ama bunların yalanları, riyaları, işbirlikçileri yeter ki büyüsün. Türkiye zillete teslim olmayacaktır. Türk milleti zillete haddini 31 Mart’ta bildirecektir. Etimesgut zillete sur çekip geldiği gibi gönderecektir. Bu gerçekler ışığında Türkiye’nin beka sorunu olmadığını söylemek Türk ve Türkiye düşmanlarının ağzıdır" mesajını verdi.

 

 
Doğu’dan göz yaşartan tablo
 
Jandarmadan insan tacirlerine şafak baskını
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ANADOLU KARTALI 12 Mart 2019 Salı 08:02

ezan a düşmanlık bayrağa vatana ırza düşmanlıktır bu melun kefere piçlerine hadleri bildirilmeli bu hususu demokratik tepki olarak görenleride sessiz kalan zalimleride telin ediyorum

Yorumu oyla      4      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan’dan Nene Hatun hatırlatması
Erdoğan, ‘Bacıyan-ı Rumları incelemeden Anadolu'yu nasıl vatan haline ...
‘Yaptıkları yanlarına kalmayacak”
FETÖ mensuplarının kaçacak delik aradıklarını söyleyen Erdoğan, “Bunlara ...
'İzin vermeyeceğiz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan: " Hiç kimsenin ne üreticimizin alın terine, emeğine ...
 
“Kimse Türk milletine racon kesemez”
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Erzincan’a gelerek Sivil ...
Kurulmaya çalışılan tuzaklar 31 Mart’ta bozulacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart’ta sadece belediye başkanlarının seçilmeyip ...
93 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanlığı açıkladı
 
“Sömürücülere hayat hakkı tanımayacağız”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, sömürücülere bu ülkede hayat hakkı tanımayacaklarını ...
‘Dadaşlarla buluşmak bize güç veriyor’
Erdoğan, "Dadaşlarla buluşmak bize güç veriyor. Erzurum Asya’nın kapısı, ...
Erdoğan: ‘Demokrasi yerelde başlar’
Erdoğan “Milletime sesleniyorum, 31 Mart yerelde sizler için bir fırsattır. ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva