ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
HABERLER>SPOR
14 Kasım 2012 Çarşamba - 00:20

B.Belediye Şampiyonluk yolunda…

RECEP DAĞ-ÖZEL-Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta oynadığı 11 lig maçında, 27 kişilik kadrodan 24 kişi forma giydi.

B.Belediye Şampiyonluk yolunda…

RECEP DAĞ-ÖZEL-Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta oynadığı 11 lig maçında, 27 kişilik kadrodan 24 kişi forma giydi. Mavibeyazlı ekipte 11 maçla Fatih Arat ve Ekrem Sütçü en fazla forma giyen oyuncular olurken, en uzun süre sahada kalan oyuncu 810 dakikayla Dede Çelik ve Fatih Gültekin oldu. Büyükşehir’de en kısa süreli forma şansı bulan futbolcu ise 1 maçta 15 dakikayla Furkan Çağlar olarak belirlendi.
KAÇ MAÇTA FORMA GİYDİLER?
Büyükşehir Belediyespor’da Fatih Arat 11, Ekrem Sütçü 11, Oktay Gümüş 10,  Dede Çelik 9, Fatih Gültekin 9, Muhammed Fettahoğlu 9, Zafer Doğan 9, Cabir Coşar 9, Samet Altuntaş 8, Emrah inanç 8, Kaleci Lokman Atakol 7, İsmail Türkaslan 7, İbrahim İdis 7, Ahmet Baykal 6, Güner Okay 6, Musa Ballı 4, İlker Günay 4, Muhammed Emin Bakan 4, Erdinç Pekgöz 4, Muhammed Emin Bayoğlu 4, Mehmet Öztonga 3, Emrah Bayram 2, Turan Ekici 2, Furkan Çağlar 1 maç forma giydi.
REKOR DEDE VE FATİH’TE
Mavibeyazlı ekipte,  Fatih Arat 788, Ekrem Sütçü 736, Dede Çelik 810, Fatih Gültekin 810, Muhammed Fettahoğlu 733, Zafer Doğan 722, Cabir Coşar 762, Samet Altuntaş 636, Emrah inanç 520, Kaleci Lokman Atakol 630, İsmail Türkaslan 539, İbrahim İdis 427, Oktay Gümüş 664, Ahmet Baykal 174, Güner Okay 385,Musa Ballı 177, İlker Günay 360, Muhammed Emin Bakan 293, Erdinç Pekgöz 283, Muhammed Emin Bayoğlu 130, Mehmet Öztonga 160, Emrah Bayram 102, Turan Ekici 37, Furkan Çağlar 15 dakika sahada kaldı.
GÜNER’E HAKSIZLIK DEĞİL Mİ?
Büyükşehir Belediyespor’un 11 maçlık döneminde en ilgi çekici durumu golcü Güner Okay gösterdi. Okay mavibeyazlıların 5 maçında sahaya çıkmadı, oynadığı 6 maçta sadece 385 dakika sahada kalmasına rağmen, attığı 5 golle takımın kurtarıcısı oldu. Güner Okay  maç istatistiklerine göre 77 dakikada bir gol kaydederek, süper lig golcülerinden daha yüksek bir performans sergiledi.
EKREM PERFORMANSIYLA DİKKATLERİ ÇEKİYOR
Mavibeyazlı ekipte bir diğer ilginç durumu da orta sahanın beyni olarak görev yapan, oynadığı 11 maçta üstün performansıyla dikkatleri çeken Ekrem Sütçü gösterdi. 23 yaşındaki genç futbolcu, üstün pas tekniği, pres yeteneğine rağmen 11 maçın  çoğunda sahada en az kalan futbolculardan oldu. Mavibeyazlıların futbolcu panaromasında diğer ibr dikkat çeken durumda kaleci Lokman ile kaleci İlker Günay arasında yaşandı. İlk 4 maçta 90 dakika eldiven giyen İlker arzinspor maçından sonra kaleyi Lokman’a devrederek bir daha eldiven takma şansı bulamadı.
GÜNER HER 77 DAKİKADA GOL ATTI
Mavibeyazlı ekibin 11 maçta kaydettiği 17  golün 5’ini Güner Okay rakip kalelere gönderirken, gol çokluğu bakımından bu futbolcuyu 3 golle Fatih Arat, Fatih Gültekin, 2 golle İbrahim İdis, birer golle de Emrah inanç, Samet Altuntaş, Dede Çelik ve Cabir Coşar takip etti. Mavibeyazlı ekibin golcü ayağı Güner Okay Elazığ, Beylerbeyi ve Sancaktepe Belediyespor maçında 1, Mardinspor maçında 2 gol kaydetti. 3 golü bununan Fatih Arat Kocaeli, Çorum ve Mardin, yine 3 gol sahibi Fatih Gültekin ise Maltepespor, Çorum Belediyespor ve Sancaktepe Belediyespor filelerini havalandırdı. İbrahim idis ise Kocaeli ve Diyarbakır maçlarının golcü ayağı oldu.
GOLLERİN 12’Sİ İKİNCİ YARIDA
Büyükşehir Belediyespor golcülerinin rakip kalelere gönderdiği gollerin  5’i ilk yarıda, 12’si ise ikinci yarıda kaydedildi. Büyükşehir en erken golü Kahramanmaraş Belediyespor maçında 11’inci dakikada Cabir Coşar’ın ayağından buldu. Mavibeyazlıların rakip kaleye en geç sürede kaydettiği gol ise Kocaeli maçında 89’uncu dakikada Fatih Arat tarafından atıldı. Golcü Güner Okay tüm gollerini ikinci yarıda kaydederken, Fatih arat iki golü ilk, bir golü ikinci yarıda rakip kalelerle buluşturdu.
KART KARNESİ
Mavibeyazlı ekip futbolcuları 11 maçta 31 sarı, 2 de kırmızı kart gördü. Büyükşehir Belediyespor’da 4 kartla Dede Çelik en fazla sayıda sarı kart gören oyuncu oldu. Bu futbolcuyu sarı kart sayısı bakımından 3 kartla Muhammed Emin Bakan, Oktay Gümüş, izledi. 11 maçlık periyotta Emrah inanç, İbrahim İdis, Emrah Bayram, Samet Altundaş, Ekrem Sütçü, Muhammed Fettahoğlu, Muhammed Emin Bayoğlu, Güner Oktay 2, Cabir Coşar, Erdinç PEkgöz, İsmail Türkaslan, Fatih Gültekin ve Fatih Arat 1 sarı kart gördü. Cabir Coşar ve Zafer Doğan mavibeyazlıların kırmızı kart gören 2 futbolcusu oldu
11 MAÇLIK PERFORMANS
Mavibeyazlı ekip Eylül ayında oynadığı  4 maçtan 2 beraberlik, bir galibiyet ve bir yenilgi, ekim ayında çıktığı 5 maçtan 4 galibiyet bir yenilgi, kasım ayında çıktığı 2 maçtan ise 2 galibiyetle ayrıldı. Büyükşehir Belediyespor Kazım Karabekir’de oynadığı 6 maçtan 4 galibiyet, 1 yenilgi ve 1 beraberlikle ayrılırken 10 gol kaydetti, 4 golü de kalesinde buldu. Mavibeyazlılar deplasmandaki 5 maçın 3’ünü kazanırken, birinde berabere kaldı, bir de yenilgi aldı. Ekip deplasmanda 7 gol atarken,  3 golü kalesinde gördü. Erzurum Büyükşehir Belediyespor  3 maçını 2-0, iki maçını 1-0, birer maçını 2-1 ve 3-0’lık sonuçlarla kazandı. 10 maçın tamamında gol kaydeden mavibeyazlılar sadece 0-0 beraberlikle sonuçlanan Gümüşhanespor maçında gol kaydedemedi.
İÇ SAHA MAÇLARI
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor  1-1  Maltepespor   
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor  2-0  Çorum Belediyespor 
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor  2-0  Arsinspor 
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor  2-0  Elazığ Belediyespor 
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor  1-2  K.Maraş Belediyespor 
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor  2-1  Sancaktepe Belediye Spor 
DEPLASMAN MAÇLARI
Gümüşhanespor  0-0  Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor 
Kocaelispor  3-2  Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor 
Diyarbakırspor  0-1  Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor 
Mardinspor  0-3  Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor 
Beylerbeyispor  0-1  Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor 

 

 
2.Erzurum Günleri 8 Mayıs’ta
 
3 sorun, 3 yaklaşım
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
misafir 15 Kasım 2012 Perşembe 20:41

erzurumbb spora 1050 tl sportmenliğe aykırılık hareketten dolayı ceza verdi tff nu. Ayrıca hocamıza 1 maç kulübeye girmeme yasağı ve 1000 tl para cezası verildi.

Yorumu oyla      6      4  
misafir 15 Kasım 2012 Perşembe 16:17

bu hafta oynanacak olan maçımızın hakemi belli olmuştur.Hakemimiz Kastamonu bölgesindendir.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
A2’de 2’inci yarıya kötü başladık
TFF A2 Liginde ikinci yarı maçları başladı. Birinci yarıdaki 11 maçında ...
Liseliler futbolda yarışıyor
Liselerarası Futbol İl Birinciliği maçları başladı. Yapılan müsabakalara 7 takım katılıyor.
Narmanspor vizyon büyüttü
Narmanspor Kulübü Başkanı Hüseyin Yavuz, futbol branşının yanı sıra Buz ...
 
Engelli gençlerin buz pateni keyfi
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın başlattığı Engelliler için spor aktiviteleri ...
Aziziyeli raketler şampiyon oldu
10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı kapsamında İl Geneli Masa Tenisi turnuvası ...
10 Kasım Güreş Turnuvası tamamlandı
10 Kasım Güreş Müsabakaları yapıldı. Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu, ...
 
Alkışlar minik karateciler için
10 Kasım karate müsabakaları yapıldı. Yakutiye Spor Salonu’ndaki müsabakalara ...
Ağaoğlu golf tesisi sözü verdi
Türkiye Golf Federasyonu başkanlığına yeniden seçilen Ahmet Ağaoğlu, Mayıs ...
Yakutiyespor yine üzdü…!
BAL 1’inci gurupta bulunan Yakutiyespor Trabzon Düzyurtspor deplasmanından puansız dönüyor.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva