ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
HABERLER>TÜRKİYE
16 Mart 2017 Perşembe - 15:46

Azizoğlu'ndan Şehit Yaşar'a vefa

15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşen Oğuzhan Yaşar'ın ailesini ziyaret eden Vali Seyfettin Azizoğlu, " Her kim memleketimizin üzerinde oyun oynamaya yeltenirse şunu iyi bilsin ki bu millet o oyunu bozacak güçtedir.

Azizoğlu ndan Şehit Yaşar a vefa

15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşen Oğuzhan Yaşar'ın ailesini ziyaret eden Vali Seyfettin Azizoğlu, " Her kim memleketimizin üzerinde oyun oynamaya yeltenirse şunu iyi bilsin ki bu millet o oyunu bozacak güçtedir. O karakter, o dirayet bu milletin imanındandır. Bunu da 15 Temmuz’da tüm dünyaya gösterdi" dedi.
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 3 Ağustos günü şehit olan Oğuzhan Yaşar'ın ailesini ziyaret etti.
Beraberinde; eşi Nilgün Azizoğlu, Şenkaya Kaymakamı Ömer Dereci ve eşi Mediha Dereci, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik ve eşi Nadire Çelik, Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Cemil İlbaş ve eşi Hatice İlbaş ile birlikte Şenkaya İlçesine bağlı Yaymeşe Mahallesine giden Vali Azizoğlu burada Şehit Oğuzhan Yaşar’ın ailesiyle bir araya geldi. Baba ocağına yapılan ziyarette Şehit Yaşar için Kuran okunarak dualar edildi.
Yapılan duaların ardından konuşan Vali Azizoğlu, " Oğuzhan kardeşimiz 15 Temmuz gecesi kimseden herhangi bir talimat almadı. O, kendi atalarından aldığı ruhla, kendi vicdanı ve göğsünde taşıdığı imanla vatanının tehlikede olduğunu hissetti ve o hisle harekete geçti " dedi.
Türk milletinin tarihinde olduğu gibi 15 Temmuz gecesi de ordu - millet anlayışı ile hareket ettiğini dile getiren Vali Azizoğlu, şöyle devam etti:
"Tarihi, şanlı kahramanlıklarıyla dolu milletimiz 15 Temmuz gecesi tek vücut olarak devletine ve vatanına karşı yapılan hain oyunu bozdu. Oğuzhan kardeşimiz de o gece devletimi, namusumu kimseye ezdirtmem, çiğnetmem diyerek şehit oldu. Bu bize şunu gösteriyor; Her kim bu memleket üzerinde oyun oynamaya yeltenirse bu millet o oyunu bozmaya muktedir ve bozacak güçtedir. O karakter, o dirayet bu milletin imanındandır. Çok şükür ki biz o imanımızı da kahramanlıklarla dolu tarihimizde olduğu gibi 15 Temmuz’da dosta düşmana bir kez daha gösterdik. Bu haince oyunları oynayanlar bunu görünce artık sinsice planlarının tutmayacağını bir kere daha anladılar. Biz bundan sonra ileriye bakıp memleketimizi muasır medeniyet seviyesine çıkarmak için hep beraber çok çalışacağız. Ülkemizi hep birlikte müreffeh bir ülke haline getireceğiz".
Bu bahar terörün sonbaharı olacak
Terör örgütleriyle mücadelenin hız kesmeden devam etiğini de belirten Vali Azizoğlu, " Terörle mücadelemiz artarak devam ediyor. Ülkemizin hiç bir dağında, yaylasında bir tane dahi eşkıya kalmayıncaya kadar devam edecek. Şunu herkes bilsin ki 2017’nin baharı eşkıyanın son baharı olacaktır" ifadelerini kullandı.
Şehit Oğuzhan Yaşar'ın babası Ahmet Yaşar ise Vali Azizoğlu'nun yapmış olduğu ziyaretten duyduğunu memnuniyeti ifade ederek ," Ben, Şehidim Oğuzhan’ın babası, diğer şehitlerimizin de abisiyim. Onlar için ne yapsak azdır. Biz şu an sıcak evlerimizde oturabiliyorsak bu onların sayesindedir. Onlar olmasaydı, Allah muhafaza kendimize yer bile bulamayacaktık. Şehitlerimizin hepsi benim kardeşlerim, ablalarım, bacılarım, annelerim. Hepsi tek bir uğurda canını feda etti. Bizim de tek amacımız tıpkı şehitlerimiz gibi devletimizin geleceğini düşünmek ve gerektiğinde canımızı vatanımız uğrunda vermektir. Evladım Oğuzhan'da bu uğurda şehit düştü. Gerekirse biz de seve seve canımızı veririz" diye konuştu.
Vali Azizoğlu ve beraberindekiler daha sonra Şehit Oğuzhan Yaşar'ın Türk Bayraklarıyla donatılmış kabrini ziyaret ederek dua ettiler.

 
2 terörist öldürüldü
 
Erzurum Sağlık Turizminde yeni açılım
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Güçlü bir milletiz, Türk milletiyiz bunu göstereceğiz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen ...
Karaosmanoğlu: 'Dadaşları tebrik ediyorum'
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Erzurumlu İş ...
'Kurguladıkları sömürü düzenini ‘evet’lerle yıkacağız”
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Bu faşizan uygulamayı şiddetle kınıyorum. ...
 
Başkan Kocamaz'dan Erzurum'a övgü
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 12 Mart Erzurum’un ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tebrik telgrafı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum’un kurtuluş yıldönümü dolayısıyla ...
Ağbal: "Türkiye neymiş evvelallah göstereceğiz"
Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Siz ne yaparsanız yapın Avrupa'daki kardeşlerimiz ...
 
Işık: 'Bu Avrupa için kara leke'
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu ...
Kurtulmuş, Erzurum'dan Dünyaya mesaj verdi
Kurtulmuş, "Hem Amerikalılar için hem Ruslara söylüyorum. Kararları kendileri ...
'16 Nisan’da milletin bekası için evet diyeceğiz'
Bahçeli: '16 Nisan’da Türklüğün bekası için evet diyeceğiz, bu ülke için ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva