ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>BÖLGEDEN
10 Ağustos 2017 Perşembe - 15:49

Azizoğlu devlet desteklerini anlattı

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu başkanlığında Oltu’da, Oltu, Şenkaya ve Olur ilçesinden muhtarların katılımı ile “Girişimci, Esnaf ve Çiftçilerimize Verilen Devlet Desteklerinin Tanıtım Toplantısı “ düzenlendi.

Azizoğlu devlet desteklerini anlattı

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu başkanlığında Oltu’da, Oltu, Şenkaya ve Olur ilçesinden muhtarların katılımı ile “Girişimci, Esnaf ve Çiftçilerimize Verilen Devlet Desteklerinin Tanıtım Toplantısı “ düzenlendi.
Toplantı öncesinde açıklamalarda bulunan Vali Seyfettin Azizoğlu, Türkiye’nin konum itibari ile bölgede önemli bir yere sahip olduğunu dile getirerek “ Türkiye Cumhuriyeti devleti huzurlu mutlu, güvenli ve güçlü olur ise, sadece Türkiye Cumhuriyeti devletinde yaşayanlar değil, aynı zamanda bütün bu coğrafyada yaşayan insanlarda, huzur ve barışa sahip olacaklardır” dedi.
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu Oltu'da Oltu, Şenkaya ve Olur ilçesinden muhtarlarla bir araya geldi. Vali Seyfettin Azizoğlu Oltu’ya gelişinde Oltu kaymakamlığı önünde Kaymakam Şenol Turan ve ilçe müdürleri tarafından karşılandı. Kaymakamlıkta kısa bir brifing alan Vali Azizoğlu daha sonra Oltu Efkan Ala Kültür Evi'nde muhtarlarla bir araya geldi. Vali Seyfettin Azizoğlu, bölgede yaşayan halkımızın emniyet, asayiş, sosyal, kültürel ve sağlık gibi birçok konuda dile getirmek istedikleri konular ile ilgili onları birinci elden onların ağzından dinleyip ona göre çözüm üretmeye çalıştıklarını dile getirerek, bu seneki en büyük toplantıyı Oltu’da gerçekleştirdiklerini söyledi.
Toplantı öncesinde açıklamalarda bulunan Vali Azizoğlu, Türkiye’nin son birkaç yıldır önemli bir süreçten geçtiğini kaydederek, “Bu dar boğazı aştığımızda, bütün engelleri aşmış bir ovada dörtnala giden bir at gibi hızla hedefe giden bir ülke haline geleceğiz. Bu millet bu işi başaracak, bu dar boğazdan bu ülke çıkacak ve hedefine de ulaşacaktır. Hedeften kastım nedir diye sorarsanız, Türkiye Cumhuriyeti devleti huzurlu, mutlu, güvenli ve güçlü olursa, sadece Türkiye Cumhuriyeti devletinde yaşayanlar değil, aynı zamanda bütün bu coğrafyada yaşayan, bütün insanlarda huzur ve barışa sahip olacaklar, barışı temin etmiş olacaklardır” diye konuştu.
Esas olan tek şeyin ülkemizi hızla kalkındırmak, hızla geliştirmek olduğunu dile getiren Vali Azizoğlu “Tek yapmamız gereken şey çalışmak. Başka bir imkânımızda yok. Hükümetimiz geçen yıldan itibaren 23 ilde cazibe merkezi ilan etti. Bunlardan biride Erzurum. Şuanda Erzurum’a 20 milyar TL’ lik yatırım talebi var. Bu yatırımları buralara getirdiğimizde, buradaki gençlerimiz teknisyenlerimiz burada çalıştığında, Erzurum göreceksiniz Doğu Anadolu’nun en büyük sanayi merkezi olacak. Erzurum iki sene sonra Türkiye’den Ortadoğu’ya, İran’a, Orta Asya’ya ihracat yapılan en önemli şehir haline gelecektir. Ovit tünelinin açılması ve demir yolunun da Pekin’e kadar uzatılmasıyla Erzurum ve bu bölgedeki diğer iller, çok gelişmiş ve kalkınmış olacaktır” ifadelerini kullandı.
Vali Seyfettin Azizoğlu açıklamalarının ardından, muhtarlara tek tek söz vererek onların sorunlarını dinledi. Oltu, Şenkaya ve Olur ilçesinden gelen muhtarlar, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'ndan içme ve sulama suyu talebi, orman yolu, korucu talebi gibi konularda isteklerde bulundu. Sorunların dinlenmesinin ardından toplantının ikinci aşamasında, KUDAKA, DAP, KOSGEB ve Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Başkanlığı yetkilileri tarafından cazibe merkezi konusunda vatandaşlara bilgiler verildi. Oltu’da düzenlenen toplantıya, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güray Alparslan, İl Jandarma Komutanı Albay Bekir Uzun, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Oltu Kaymakamı Şenol Turan, Oltu Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Toprak da eşlik etti.

 
AFAD yine dua aldı
 
Vali Azizoğlu yabancı öğrencileri konuk etti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aziziye’de ‘Tarla Günü’
DAP İdaresi desteğiyle alınan Rulo Balya Silaj Makinası, düzenlenen Tarla ...
Aydın'dan geçmiş olsun ziyareti
MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, Yukarı Çamlı Mahallesi’nde meydana ...
Palandöken Belediyesi Gemalmaz'ı ağırladı
Erzurum'un Büyükşehir Belediye Başkanlarından Prof. Dr. Ersan Gemalmaz, ...
 
Sadece 7 ilde var
Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Artvin ve Erzurum'da gözlenen Kara ...
Kop Geçidinde kaza: 1 ölü, 13 yaralı
Erzurum’un Aşkale ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 polis hayatını ...
Azizoğlu Demir Ailesinin acısını paylaştı
Azizoğlu, geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu vefat ...
 
Öznü Yaylası suya kavuştu
Beypınarı Mahallesi sakinleri, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet ...
Ağrı 1970 Spor Erzurum'da hazırlık maçı yapacak
Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Ağrı 1970 Spor 3. Lige çıkmak için ...
5 hektarlık orman alanı yandı
Valisi Azizoğlu, orman yangınının meydana geldiği Oltu ilçesine bağlı ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva