ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>EĞİTİM
27 Aralık 2016 Salı - 13:29

Azizoğlu: "Okulları kapatmak marifet değil"

Azizoğlu, kar ve soğuktan dolayı okulların kapatılmasının marifet olmadığını belirterek, "Eğer okul kapalıysa bu benim başarısızlığım, beceriksizliğimdir. Okulu açık tutmakla mükellefim. Gerekiyorsa çocuklarımızı sırtımızda taşırız okullarına götürürüz" dedi.

Azizoğlu:  Okulları kapatmak marifet değil

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, kar ve soğuktan dolayı okulların kapatılmasının marifet olmadığını belirterek, "Eğer okul kapalıysa bu benim başarısızlığım, beceriksizliğimdir. Okulu açık tutmakla mükellefim. Gerekiyorsa çocuklarımızı sırtımızda taşırız okullarına götürürüz" dedi.
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, İhlas Haber Ajansı (İHA) Erzurum Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, Haber Müdürü Ahmet Akbuğa ve bölge muhabirleri ile bir süre sohbet eden Vali Azizoğlu, ziyaretlerdeki istişarelerden memnuniyet duyduğunu ifade etti.
Kar yağışı ve soğuk havaların etkisiyle gündeme gelen okulların tatil edilmesi konusuyla ilgili konuşan Vali Seyfettin Azizoğlu, "Samimi olarak şunu ifade edeyim. Bizim görevimiz okulları açık tutmak ve çocuklarımızın eğitim almasını sağlamaktır. Çünkü müfredatın süresi okullarına açıldığı tarihten kapanacağı tarihe ancak bitiyor. Biz resmi tatillerin dışında kar yağdı, yağmur yağdı diye tatil yapmaya başlarsak onların konularını öğrenmelerine mani olmuş olacağız. Bizim görevimiz çocuklarımızın eğitimini tam yapmalarını ve tüm konuların öğrenmelerini sağlamaktır" diye konuştu.

"Eğer okul kapalıysa bu benim başarısızlığımdır"
Okulların tatil edilmesine sıcak bakmadığını belirten Vali Azizoğlu, "Okulları kapatan, tatil eden bir idareci bence iyi bir idareci değildir. Yollarımızı açmamız lazım. Çocuklarımızın önündeki bütün engelleri kaldırmamız lazım. Okulun da sürekli sıcak olmasını sağlamamız lazım. Okullarımızın hafta sonu da dahil olmak üzere 24 saat sıcak olması konusunda talimat verdim. Gerekiyorsa çocuklarımızı sırtımızda taşırız okullarına götürürüz. Okulların kapatılmasını ben bir marifet olarak görmüyorum. Eğer okul kapalıysa bu benim başarısızlığım, beceriksizliğimdir. Erzurum hakikaten çok soğuk. Bu sene de geçmiş yıllara göre çok soğuk oldu ama ben okulu açık tutmakla mükellefim" şeklinde konuştu.
Okullarda ilk ders saatini okuma saati yaptıklarını hatırlatan Vali Azizoğlu, "Okuma saatini de başlattık ki olur da taşımayla uzak yerden gelen çocuklarımız gecikebilir. İlk saat okuma saati olsun ikinci saat konularını görsünler. Ayrıca sabah geldiğinde hem o sabahın soğukluğunun giderilmesi hem de ısınmasının rahatlanması için ilk saati okuma saati yaptık" dedi.
Azizoğlu, "Sosyal medyadan öğrenciler tarafından gönderilen mesajları arkadaşlar getiriyorlar bana. Güzel mesajlar da geliyor çocuklarımızdan. Böyle zeka ürünü mesajlar da var çok da hoşuma gidiyor. Ama yine söyleyeyim benim işim okulları açık tutmaktır" ifadelerini kullandı.

"EYOF ile Palandöken Ejder 3200 markasını tescillemiş olacağız"
Yaklaşan Avrupa Gençlik Kış Olimpiyatlarıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Vali Seyfettin Azizoğlu, "40 ülke katılacak. Bununla ilgili bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Eksik hiçbir tesisimiz yok. Bu, bölgemize önemli bir katkı sağlayacak bir faaliyet. Çünkü Erzurum Palandöken Ejder 3200 olarak Türkiye’nin en önemli kış turizmi markası haline geldi. Bu markayı da olimpiyatlarla beraber tescillemiş olacağız. Gelecek misafirlerimize, sporcularımıza güzel günler geçirteceğimize inanıyorum. Halkımızın da güzel yarışmalar izleyeceğini inanıyorum. Bununla ilgili bütün tedbirleri aldık ve her haftada bununla ilgili toplantı halindeyiz. Bu olimpiyatı güzel bir şekilde geçireceğimize inanıyorum" diye konuştu.
Ziyaretleri için Vali Azizoğlu’na teşekkür eden İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, ziyaret anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

 
Kapalı köy yolları açılıyor
 
Bulutlar, AK Partili gençleri ağırladı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
27 Aralık 2016 Salı 14:26

Sayin valim _40 derecede egitim yapmak biraz zor oldu bizim altimizda ozel arabalar yoktu sabahlari minik ogrenciler cogu hasta oldu okul kayibini ileriki zamana kaydirrabilirdiniz bu soguk ankara istanbul. Izmirde olsaydi ne yapaediniz yazin orda sicaklarda bile cogu iskere kisitlama geliyor haberiniz vardir insallah saygilar

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Harçlıklarını Haleplilerle paylaştılar
Televizyonda izledikleri Halep haberlerinden etkilenen iki küçük yürek, ...
ATAÜNİ yardım tırı Halep yolunda
Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü ve Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları’nın ...
‘Okul öncesi eğitimin önemli’
M.COŞKUN-Aziziye Anakuzusu Anaokulu öğretmenleri, anaokulu çağındaki çocukların ...
 
Çatlı öğrencilerden demokrasi duyarlılığı
M.COŞKUN-Çat İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi ...
Değerler Eğitimine yoğun ilgi
M.COŞKUN-Yakutiye Müftülüğünün başlattığı Değerler Eğitimi, büyük ilgi görüyor.
Uluslararası Öğrenciler Akademisi-2016 etabı tamamlandı
“Uluslararası Öğrenciler Akademisi-2016” düzenlenen sertifika töreniyle sona erdi.
 
Öğrencilerden 15 Temmuz Paneli
Erzurum’da Türk Telekom Nurettin Topçu Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri ...
KADEM'den eğitime destek
M.COŞKUN-KADEM Erzurum Şubesi, Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu’nu ziyaret ...
Bin 200 kişiye 35 dalda eğitim
M.COŞKUN-Palandöken Belediyesi’ne bağlı Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva