ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Vali Çiftçi, ‘Hafız Kal’ yarışmasının birincisi oldu
Vali Çiftçi, ‘Hafız Kal’ yarışmasının birincisi oldu
953 terörist etkisiz hale getirildi
953 terörist etkisiz hale getirildi
DAP BKİ 2025 yılı proje teklif çağrısına çıktı
DAP BKİ 2025 yılı proje teklif çağrısına çıktı
Mecidiye AL öğrencileri projelerini sergiledi
Mecidiye AL öğrencileri projelerini sergiledi
OBM orman yangınlarıyla mücadeleye yoğunlaştı
OBM orman yangınlarıyla mücadeleye yoğunlaştı
HABERLER>SİYASET
5 Nisan 2016 Salı - 06:07

Aziziye'de 2016 siftahı

Aziziye Belediyesi mahalle statüsündeki köylere yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Belediye, “Konaksız köy kalmayacak” sloganıyla mahalle statüsündeki köylerini birer birer köy konağı ve taziye evine kavuşturuyor.

Aziziye de 2016 siftahı

Aziziye Belediyesi mahalle statüsündeki köylere yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Belediye, “Konaksız köy kalmayacak” sloganıyla mahalle statüsündeki köylerini birer birer köy konağı ve taziye evine kavuşturuyor. Geçtiğimiz yıl 15 köyü mahalle konağına kavuşturan belediye, bu yıl da bahar sezonu ile birlikte Kumluyazı köy konağı ve taziyevi ile imam evinin açılışını yaptı. Açılışa AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş, Aziziye İlçe Müftüsü Nurettin Akgül, İlçe Tarım Müdürü Ümit Koç, DİVA-SEN Erzurum Şube Başkanı Osman Temel, Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yücel Karakaya, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

TAŞKESENLİOĞLU: TEK AŞKI AZİZİYE’YE HİZMET OLAN BİR BAŞKANIMIZ VAR

Açılışta bir konuşma yapan AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, yapılan hizmetlerin Aziziye ilçesine ve Kumluyazı Mahallesi’ne hayırlı olması temennisinde bulundu. Taşkesenlioğlu, “Aziziyemizin genç bir belediye başkanı var. Biz kendisiyle gurur duyuyoruz. Tek aşkının Aziziye’ye hizmet olduğunu da biliyoruz.” dedi.

AK Parti iktidarının 15 yılda sadece bina dikmekle, yol yapmakla uğraşmadığını dile getiren Taşkesenlioğlu, “Kalpleri onarmaya, gönüllere girmeye uğraştık. Çünkü biz şuna inandık, eğer rabbül alemin adına hareket edersek, onun lütfü bizim yanımızda olacaktır. Cumhurbaşkanımz sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu’nun ifade ettikleri şu cümle çok önemliydi. ‘İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın.’ İnsan olacak ki devlet olsun. İnsana hizmet ettiğimizde de Allah’ın rızasını kazanmak için hizmet ediyoruz. Buraya bu binayı dikerken gerek Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız, gerekse Aziziye Belediyemizin tek bir düşüncesi var. Bu köyde yaşayan insanlarımızın toplanma yeriyle ilgili bir ihtiyaçları varsa, bunu giderecek olan bizleriz. Sizlerin ihtiyaçlarını gördükçe kafamızı yastığa huzurla koyabilme şiarıyla hareket ediyoruz. Tek derdimiz bu.” diye konuştu.

MİLLETİMİZE HİZMETKÂR OLDUK

“Biz 1 Kasım’dan önce söz verdik. Dedik ki, siz bize destek olun, biz de size hizmetkar olalım.” diyen Taşkesenlioğlu, şunları kaydetti: “Köylümüze ve çiftçimize bir vaademiz vardı, yerine getirdik. Yemdeki ve gübredeki KDV’yi kaldırdık. Tarım Bakanlığımız yeni bir çalışma yapıyor ve çiftçimizin cebine yansıyacak şekilde düzenlemeler getirilecek. Tek derdimiz var, bu toprakların bereketini alarak yaşamak. İnsanımızın ürettiğiyle mutlu olmasını sağlamak. Ben hakikaten üzülüyorum. Ben göç eden bir ailenin çocuğuyum. Benim babam rızkını burada bulmuş olsaydı bizim ne işimiz var el kapılarında. İstiyoruz ki, Kumluyazı’daki hemşehrimiz de burada üreterek kazansın. İstiyoruz ki, Aziziye’nin her hangi bir mahallesinde üreten abim, ablam burada üretebilsin. Biz üreten emek verenin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.”

Taşkesenlioğlu, “Allah bu vatandan ezanı eksik etmesin, Allah bu bayrağın göklerde yüzbinlerce yıl bağımsız ve özgür dalgalanmasını nasip etsin. Allah bize kendi dinine hizmet etmeyi nasip etsin.” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

ORHAN: KOLEKTİF RUHUN GÜZEL BİR ÖRNEĞİNİ SERGİLEDİK

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da, Ak belediyecilik anlayışıyla ilçede bir hizmet rüzgarı estirdiklerinin altını çizerek, “Belediyecilik hizmetlerinde önceliklerimizin başında kolektif çalışma ruhu gelmektedir. Burada, Büyükşehir Belediyemiz, Aziziye Belediyemiz ve Kumluyazı mahalle sakinleri el ele vererek kolektif çalışma ruhunun güzel bir örneğini sergiledik. Bu güzel yatırımları el birliğiyle yaptık.” ifadelerini kullandı.

1702 kilometrekare alana hizmet ürettiklerine dikkat çeken Başkan Orhan, 69 mahalle statüsündeki köyün yanısıra Ilıca ve Dadaşkent’i de içine alan oldukça geniş bir coğrafyada hizmet rüzgarı estirdiklerini kaydetti.

AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş ise, insana hizmeti esas alan ak belediyeciliğin güzel bir örneğinin Aziziye’de sergilendiğine işaret etti. Keleş, belediyenin yaptığı çalışmalarla, teşkilat olarak gururlandıklarını sözlerine ekledi.

Kumluyazı Mahalle Muhtarı Refik Güler de, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile Aziziye Belediyesi’ne mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Okunan Kuran-ı Kerim ve duaların ardından kurban kesilmesiyle köy konağı ve taziye evi ile imamevinin açılış kurdelesi Milletvekili Taşkesenlioğlu ve Başkan Orhan tarafından kesilerek hizmete açıldı.

 
Gözlemevi Projesi’nde 2’inci aşama
 
‘Mücadeleyi zaferle neticelendireceğiz’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hotar Dadaşlara seslendi
Hotar, Ege Bölgesi Erzurumlular Birliği Federasyonunun düzenlediği "Teröre ...
Aydemir: 'Sonluklarını topluyorlar'
AK Parti Milletvekili Aydemir, ‘Erzurum’da ‘sonluğunu toplamak’ şeklinde ...
Marka İlçeler Konseptinde son süreç
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Pazaryolu’nun tarım ve doğa ...
 
Hayırlı olsun
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu,"torba kanun" tasarısını kabul etti
Ülkü Ocaklarından vefa etkinliği
Yakutiye Ülkü Ocakları Başkanı Muammer Akbulut, Milliyetçi Hareket Partisi ...
‘Devletimize, milletimize rabbim zeval vermesin’
Çetinkaya, “Devletimize, milletimize rabbim zeval vermesin. Terör örgütünün ...
 
Aydemir: ’Hainlerin Sonu Hüsrandır’
Aydemir, ‘Vatanın harimi ismetine göz dikmiş hainlerin saldırıları, Yüce ...
Erzurum DES’ten Hükümete 657 desteği
Kotanlı; 657 sayılı devlet memurları kanununda yapılacak değişiklikler ...
Erzurum Milletvekillerine dış görev
TBMM 26’ıncı dönem Parlamentolar Arası Dostluk Gurubu Başkanları belirlendi.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva