ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı
Erzurum’da 104'üncü yıl gurur ve coşkusu
Erzurum’da 104'üncü yıl gurur ve coşkusu
Milli İrade Milli Coşkuda yüreklerini buluşturdu
Milli İrade Milli Coşkuda yüreklerini buluşturdu
Temsili Vali’den çevre hassasiyeti
Temsili Vali’den çevre hassasiyeti
Uzundere 23 Nisan coşkusuyla şenlendi
Uzundere 23 Nisan coşkusuyla şenlendi
HABERLER>GUNCEL
20 Ekim 2012 Cumartesi - 04:48

Ayık kararı tahkimden döndü

Milli kayakçı Nemutlu’nun Konaklı Kayak Merkezi’nde 12 Ocak’ta yaşadığı kazada hayatını kaybetmesi nedeniyle başlatılan soruşturmanın ardından Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık’a GHSGM Ceza Kurulu’nun verdiği 3 aylık hak mahkumiyeti kararı Tahkim Kurulu’ndan döndü

Ayık kararı tahkimden döndü

ERZURUM (İHA) - Milli kayakçı Aslı Nemutlu’nun Konaklı Kayak Merkezi’nde 12 Ocak’ta yaşadığı kazada hayatını kaybetmesi nedeniyle başlatılan Spor Bakanlığı soruşturmasının ardından Ceza Kurulu’na sevk edilen Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık’a Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü Ceza Kurulu’nun verdiği 3 aylık hak mahkumiyeti kararı, Tahkim Kurulu’ndan döndü. Nemutlu’nun ölümünden sorumlu tutularak cezalandırılan Başkan Ayık’ın Ceza Kurulu’ndan çıkan kararla ilgili yaptığı itirazı değerlendiren Tahkim Kurulu, ceza kararının yürütmesini durdurdu.
Tahkim Kurulu’nun geçtiğimiz hafta yapılan ‘duruşmalı toplantısı’nda yaklaşık 2.5 saat süreyle savunma yapan ve kendisine verilen 3 aylık hak mahrumiyeti cezasının ‘haksızlık’ olduğunu savunan Başkan Ayık ile ilgili karar dün açıklandı. Ayık’ın yaptığı savunmayı inceleyen kurul üyeleri, dün akşam saatlerinde toplandı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü Ceza Kurulu’nun verdiği hak mahrumiyeti kararının yürütmesinin durdurulmasına karar verdi.
Tahkim Kurulu’nun bu kararıyla birlikte Özer Ayık’ın başkanlığının düşme tehlikesi de ortadan kalkmış oldu
 

 
Göğermiş peynir marka oldu
 
Yine Halk Otobüsü kazası: 8 yaralı
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Süha MÜHÜRDAROĞLU 22 Ekim 2012 Pazartesi 11:15

ASLI RUMUZUNU KULLANAN ARKADAŞIM UMARIM DAHA DİKKATLİ OLUR.ÇÜNKÜ BENİM SÖYLEMEDİĞİM SÖZLERİ KULLANARAK BENİ ZAN ALTINDA BIRAKMIŞTI.HATASINI DÜZELTME ERDEMİ GÖSTERDİĞİ İÇİN KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİM.AYRICA KAYAK KULÜBÜ SEÇİMİ,BAŞKANI GİBİ KONULAR BENİ İLGİLENDİRMİYOR.BU KONULARA BEN HİÇ GİRMEM . DEDİĞİM GİBİ BENİM DERDİM ERZURUM VE ERZURUMLULARIN BAŞARISI.SAYIN EDİTÖR İLGİNİZ VE HASSASİYETİNİZDEN DOLAYI SİZİ KUTLUYOR VE TEŞEKKÜR EDİYORUM..

Yorumu oyla      6      4  
ASLI 21 Ekim 2012 Pazar 23:55

SÜHA MÜHÜRDAROĞLUNA CEVAP YAZACAKKEN YANLIZCA SÜHA MÜHÜRDAROĞLU YAZMIŞIM BU HATADAN DOLAYI SÜHA BEYDEN ÖZÜR DİLERİM AMACIM İSİM KULLANARAK KİMSEYE NE İFTİRA NEDE ZAN ALTINDA BIRAKMAK.BU YAZIYI BEN ASLI YAZDIM ELBETTE ERZURUMUN KAZANMASINI İSTERİZ HİÇ KİMSEDE FEDERASYO BAŞKANLIĞININ ERZURUMLUDAN ÇIKMASINI İSTEMEZ BU AYRI BİR KONU AMA İHMALLE KAZAYI AYIRT ETMEMİZ LAZIM KAYAK YAPMIŞ DÜŞMÜŞ KOLU KIRILMIŞ BACAĞI KIRILMIŞ BU KAZADIR.ANTREMAN YAPIYORLAR VE ORDA AĞLARIN BULUNMASI GEREKEN YERDE TEHTALAR VAR VE ASLI TAHTALARA ÇARPIP BOYNUNU KIRIYO ÖLÜYOR İŞTE BU İHMALDİR..EĞER FEDERASYON BAŞKANI DEVLETTEN TRİLYONLARI ALIYORSA VE ERZURUMDA BİR İLK KAYAK KLÜBÜ BAŞAKNI DİYE GEÇİNEN FEDERASYON BAŞKANINDAN MAAŞLA ÇALIŞIYORSA O AĞIDA GERMEK ZORUNDALAR VE BUDA YETMEMİŞ GİBİ ASLININ AİLESİNİ EVLATLARININ ÜZERİNDEN REYTİNG YAPMAKLA SUÇLUYORLAR BUNU ERZURUM KAYAK KLÜBÜ BAŞKANI SÖYLÜYOR...TAZE BİR FİDAN GİTMİŞ O ANA BABA ZATEN BİTMİŞ...VE BUNLAR FEDERASYON ELLERİNDEN GİDECEK DİYE AİLEYE BİLE ÇAMUR ATTILAR.

Yorumu oyla      6      4  
Süha MÜHÜRDAROĞLU 21 Ekim 2012 Pazar 19:17

DEĞERLİ OKURLARIN DİKKATİNE Benim adımla yazılan eleştirilerden"ELBETTE ERZURUMLN KAZANMASINI İSTERİZ "diye başlayan sonınu bir hadisle bitiren yazı kesinlikle bana ait DEĞİLDİR.bunu kim yapmış ise çok ayıptır.Kendi adını kullanamayacak kadar korkak olan birisi benim adımı kullanmıştır.bu korkak kişiyi kınıyorum.sayın editör bu konuda benim yazıp yazmadığımı anlamak için gerekirse tlf numaramı verebilirim.Benim olan yazıların altına imza atmaya hazırım.Fakat adıma yazan bu korkak ve iftiracı adamı ayıplıyorum.Bunu yayınlamanızı hassetle rica ediyorum.
EDİTÖR: Süha Bey, bahsettiğiniz yorum şu ip adresinden gelmiştir: SÜHA MÜHÜRDAROĞLU - 78.164.180.161 Bu ahlaksızlığı yapan için hukuki takip mümkündür. Bilginize.

Yorumu oyla      6      4  
yoncalik, 21 Ekim 2012 Pazar 15:12

Umarim "en azindan" sonrakilere örnek teskil edilmesi acisindan cezalandirilir. Böylece Asli bosuna ölmemis olur, bu sekilde diger Aslilar alinan önlemlerle hayatta kalir.Aksi takdirde olan, ölene olur..Milletin acilarinin konusuldugu yerde "ici bos" Hemsericik muhabbetleri ise en ucuz ifadeyle "saygisizliktir". Tam tersine; bi Erzurum sevdalisi olarak bu sahsin-larin, Erzurumun adini bu üzücü olayla gündeme getirdigi icin ayrica Erzurumdan özür dilemesi gerektigini düsünüyorum.

Yorumu oyla      6      4  
VİCDAN 21 Ekim 2012 Pazar 11:45

GÜLNAZIN AHI ÖZER AYIKA YETER.......................

Yorumu oyla      6      4  
SÜHA MÜHÜRDAROĞLU 20 Ekim 2012 Cumartesi 23:57

ELBETTE ERZURUMUN KAZANMASINI İSTERİZ HİÇ KİMSEDE FEDERASYO BAŞKANLIĞININ ERZURUMLUDAN ÇIKMASINI İSTEMEZ BU AYRI BİR KONU AMA İHMALLE KAZAYI AYIRT ETMEMİZ LAZIM KAYAK YAPMIŞ DÜŞMÜŞ KOLU KIRILMIŞ BACAĞI KIRILMIŞ BU KAZADIR.....ANTREMAN YAPIYORLAR VE ORDA AĞLARIN BULUNMASI GEREKEN YERDE TEHTALAR VAR VE ASLI TAHTALARA ÇARPIP BOYNUNU KIRIYO ÖLÜYOR İŞTE BU İHMALDİR...EĞER FEDERASYON BAŞKANI DEVLETTEN TRİLYONLARI ALIYORSA VE ERZURUMDA BİR İLK KAYAK KLÜBÜ BAŞAKNI DİYE GEÇİNEN FEDERASYON BAŞKANINDAN MAAŞLA ÇALIŞIYORSA O AĞIDA GERMEK ZORUNDALAR VE BUDA YETMEMİŞ GİBİ ASLININ AİLESİNİ EVLATLARININ ÜZERİNDEN REYTİNG YAPMAKLA SUÇLUYORLAR BUNU ERZURUM KAYAK KLÜBÜ BAŞKANI SÖYLÜYOR...TAZE BİR FİDAN GİTMİŞ O ANA BABA ZATEN BİTMİŞ...VE BUNLAR FEDERASYON ELLERİNDEN GİDECEK DİYE AİLEYE BİLE ÇAMUR ATTILAR............CANI YANAN SABRETSİN,CANI YAKAN,CANININ YANACAĞI GÜNÜ BEKLESİN. H.Z MUHAMMED. BURDA ÇOK BÜYÜK BİR İHMAL VAR ...........

Yorumu oyla      6      4  
Süha MÜHÜRDAROĞLU 20 Ekim 2012 Cumartesi 19:37

BANA CEVABEN "ASLI SİZİN KIZINIZ OLSA" SORUSUNU SORAN KARDEŞİM.BENİM YAZIMI BİR AHA DİKKATLİ OKUR MU?.ASLI İLE İLGİLİ HİÇ BİR ŞEY SÖYLEMEDİĞİM GİBİ" ASLIYA ÜZÜLMEMEK İNSANLIK DIŞIDIR" DİYECEK KADARDA ÜZÜLEN BİR KİŞİYİM ."OLAYIN SUÇLUSU BAŞKANDIR"DİYE BİLME HAKKINI KENDİNDE GÖREBİLİYOR MUSUN? HER KAZADA SUÇLU FEDERASYON OLABİLİR Mİ?BUNU SÖYLEMEK HAKKI KİMİNDİR.YİNEDE BEN BUNLARI HİÇ SÖYLEMEDİĞİM HALDE BANA BU SORUYU YÖNELTMENİZ HAKSIZ Bİ TAVIR OLMUYOR MU? BENİM DERDİM BAŞKA .ERZURUM SEVDASI,ERZURUMLU SEVDASI BENİM DERDİM."BAŞKAN ERZURUMLU OLMASAYDI KAZA OLMAZDI" DİYEBİLİYOR MUSUNUZ?.İNŞAALLAH BENİ ANLAMIŞSINDIR ASLI KARDEŞİM.

Yorumu oyla      6      4  
BAŞKANLIK 20 Ekim 2012 Cumartesi 02:41

VAH GİDENE VAHKİ NE VAH...........GERİSİ HİKAYE...............

Yorumu oyla      6      4  
ERZURUM 20 Ekim 2012 Cumartesi 02:38

AMAN SAKIN DÜŞMESİN HA ....... BİRAZ DAHA KENDİSİNE VE YANINDAKİLERE FAYDASI OLSUN..........UNUTMAYIN ALLAH GÖRÜCÜ BİLİCİ...... BUGÜN DEVLET FEDERASYONLARDAN DESTEĞİNİ ÇEKSE ACABA KAÇ KİŞİ ADAY OLUR....HİÇBİRŞEYİ OLMAYANLAR OLDUKTAN SONRA ÇOKŞEYLERİ OLUYOR YETMEMİŞ GİBİ ÇEVRESİDE BESLENİYOR..............

Yorumu oyla      6      4  
ASLI 20 Ekim 2012 Cumartesi 02:29

SÜHA MÜHÜRDAROĞLU ASLI SİZİN KIZINIZ OLSAYDI YİNE AYNI DÜŞÜNCELERİ PAYLAŞIRMIYDIN??????????????

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yılmaz’dan geçmiş olsun mesajı
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, dün meydana gelen trafik kazasında ...
ESOB Kepçeli’yi ağırladı
Uşak'ın Sivaslı ilçesinden son kararnameyle Erzurum'un Uzundere ilçesine ...
Palandöken Polonyalıları ağırlayacak
Polonya’nın en büyük tur operatörlerinden biri olan Itıka 2012 Aralık-2013 ...
 
Gelirde 27’inciliğe yükseldik..
Erzurum’da gelirin gideri karşılama oranı Türkiye ortalamasının altında ...
Halk otobüsü dehşeti: 35 yaralı
Erzurum’da freni patlayan halk otobüsü, önce önünde seyir halinde olan ...
Kasaplar fiyatları beğenmedi
Erzurum Kasaplar Odası Başkanı Kenan Ejder, Kurban Hizmetleri Komisyonu’nun ...
 
Çocuk oyun alanları artırılacak
Yakutiye Belediyesi, 8 ayrı bölgede çocuk oyun alanı ile yanında futbol ...
Kimi alıcı, kimi bakıcı
Yakutiye ilçesi Kombina Caddesi üzerinde kurulan Doğu Anadolu Bölgesi’nin ...
11 yaşında evlendirildi
Erzurum'da 11 yaşındaki çocukla dini nikahla evlendiği iddia edilen 20 ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva