ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>SİYASET
6 Mayıs 2018 Pazar - 14:18

Aydın siyasi gündemi değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın, beraberinde İl Başkanı Naim Karataş ile birlikte İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Aydın siyasi gündemi değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın, beraberinde İl Başkanı Naim Karataş ile birlikte İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Aydın, “Türkiye üzerinde çok açıktan aleni bir hesaplar var. Çünkü Türkiye, bölgesinde lider olan bir ülke, hesapları bozan bir ülke. Plan neydi, Suriye, Irak, Libya gibi bir çözülme süreciydi ama Türkiye, burada tabiri caizse bir tampon oldu, bir takoz oldu. Kesti hızı durdurdu” dedi.

Seçim öncesi il teşkilatıyla birlikte ilçelerde halkla bir araya geldiklerini belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Aydın, “Aslında biz MHP olarak, Erzurum teşkilatı olarak istişareler sinsilesi oluşturduk. Bu 2 yıllık bir projemizdi. İl başkanımız ve ekibi her ay rutin olarak bir ilçede toplanıp bütün teşkilatlarımızla istişare edip daha sonra halka inip, hemşerilerimizle, esnafla hasbihal ediyorduk. Bu geleneği 14 ilçe de yaptık. Karayazı, Tekman, Hınıs, Karaçoban ilçelerinde teşkilatlanmaya gidildi. Orada kıyasıya bir terörle mücadele olundu ve sonuç alındı. Böyle bir teşkilatlanmayı yerel halkımız da istedi. İlçeler de kahveleri, esnafı gezdik, halkımızla buluştuk. Dün de Karayazı ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdik, çokta sıcak karşılandık. Orada halen yılların neden olduğu travmaların izleri halen var. Artık özgüvenleri yerinde. Özellikle MHP bizim burada varlığımızın büyük bir teminatı” dedi.

“HDP’nin CHP’nin ayrımcı söylemlerine karışı MHP bütünleştiricidir”

İlçelerde ki ziyaretler de özellikle birlik beraberlik mesajını vurguladıklarını ifade eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Aydın, “HDP’nin CHP’nin ısrarla ayrımcı söylemlerine karşı MHP sürekli birleştirici bütünleştiricidir. Biz etle tırnak, kardeşlik hukuku içinde birliktelik sergilemişiz. Karaçoban’da da çok sıcak karşılandık. Milletin artık devletin gerçekten bütün güçleriyle yönetimde olduğunu hissetmeleri onlara da ayrı bir güven vermiş durumda. Bakıyorsunuz insanlar tarlasında, sapanında, besiciliğinde. Alt yapı noktasında eksikler var. Daha sonra Hınıs’ta teşkilat ve esnafla bir araya geldik. Kayyumlar çok başarılı. Orada çok çirkin bir yapı vardı. Kobani olaylarının, kalkışmalarının yansımaları olmuş. Ama dirayetli bir devlet erkanı uyumlu bir yapı var. Bu da başarıyı getiriyor. Önce ülke ve millet deyince akan sular duruyor. Hem güvenlik anlamında hem de vatandaşların sorunlarını dinlemede çok iyi bir ekip çalışması var. Yağan köyüne de gittik ama en sıkıntılı yerdi. Yol üstü güzergahı. İlçe belediyesinde kopuklar, kendilerini mağdur hissediyorlar” diye konuştu.

Türkiye’nin son birkaç yılda ağır travmalar yaşadığını kaydeden MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Aydın, “Türkiye üzerinde çok açıktan aleni bir hesaplar var. Çünkü Türkiye, bölgesinde lider olan bir ülke, hesapları bozan bir ülke. MHP’nin dik duruşu çok etkili olmuştur. Önce milletin bekası, devletin ali menfaatleri doğrultusunda seçim çalışmalarımızı başlattık” ifadelerini kullandı.

Erzurumspor’un adını Play - Off’a yazdırmasının büyük bir mutluluk yaşattığını vurgulan MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Aydın şöyle konuştu:

“Çift başlı kartal, mavi-beyaz deyince akan sular duruyor. Hepimizin en büyük hayali. Kimliğimizle özdeş bir takımımız var. Erzurumspor bizim olmazsa olmazımız. İyi gidiyoruz. Mütevazi başladık, bugün geldiğimiz nokta burası. İnşallah bunun devamı gelir. Yakışır Erzurum’a, Erzurumspor’u Süper lig de görmek istiyoruz.”

 
Ölü bulundular
 
DAP’ta 79 projeye 58 milyonluk kaynak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti 'de temayül gündemi
AK Parti Erzurum milletvekili aday adayları temayül yoklamasında 141 milletvekili ...
MHP İspir’de istişare toplantısı düzenledi
Milliyetçi Hareket Partisi İspir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ...
Cumhurbaşkanı gençlerin sorularını yanıtladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İstanbul’da katıldığı bir dizi ...
 
Akdağ: ‘O 'kara kura' günler sona erdi’
Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum’un Karayazı ilçesindeki ...
Akdağ: “Türkiye’nin önü açıktır”
Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ, “İradesini teröre teslim eden ...
Altınok’tan Palandöken Belediyesi’ne ziyaret
AK Parti’den Erzurum Milletvekili aday adayı Selami Altınok, Palandöken Belediyesi’ni ziyaret etti.
 
Hayırlı olsun
Emekliye ikramiye, öğrenciye af, imar barışını içeren Vergi ve Diğer Alacakların ...
Başvuru yapmayan milletvekilleri açıklandı
24 Haziran'da gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için ...
Erzurum’dan rekor başvuru
Erzurum’da milletvekili aday adaylığı için aralarında Başbakan Yardımcısı ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva