ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çatlamaların oluştuğu viyadük sürücüleri tedirgin ediyor
Çatlamaların oluştuğu viyadük sürücüleri tedirgin ediyor
TRENDYOL 1. Lig Playoff tarihleri açıklandı
TRENDYOL 1. Lig Playoff tarihleri açıklandı
MSB: ‘802 terörist etkisiz hâle getirildi’
MSB: ‘802 terörist etkisiz hâle getirildi’
Özakalın Kalkınma Yolu Projesini yorumladı
Özakalın Kalkınma Yolu Projesini yorumladı
 İspir’de bıçaklı ve sopalı kavga
 İspir’de bıçaklı ve sopalı kavga
HABERLER>SİYASET
26 Nisan 2011 Salı - 10:11

Aydemir'e yoğun ilgi

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, seçim çalışmaları çerçevesinde Tortum’u ziyaret etti. İlçede yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılanan Aydemir ve Ak Partili heyet, başta esnaf olmak üzere, kamu kurum kuruluşları, hastaneler ve bazı köylere de ziyarette bulundu.

Aydemir e yoğun ilgi

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, seçim çalışmaları çerçevesinde Tortum’u ziyaret etti. İlçede yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılanan Aydemir ve Ak Partili heyet, başta esnaf olmak üzere, kamu kurum kuruluşları, hastaneler ve bazı köylere de ziyarette bulundu.
Tortum, Serdarlı, Bağbaşı ve Şenyurt Belediye Başkanları ile Ak Parti Tortum teşkilatıyla birlikte gezi ve incelemelerde bulunan Ak Parti Milletvekili adayı Aydemir, Tortum Kaymakamlığı ile Jandarma Komutanlığı’nı da ziyaret etti.
Tortumluların yoğun ilgisiyle karşılanan İbrahim Aydemir, burada yaptığı açıklamalarda AK Partinin 8 buçuk yıllık hizmet kervanının artarak devam edeceğini belirterek, “Ak hizmet kervanı, herkesi ve herkesimi mutlu ve mesut etmeyi sürdürecektir” dedi.
KAZANAN TORTUM OLACAKTIR
Ak Parti Hükümetinin sadece merkezi şehirlere değil, ilçelere, hatta ülkenin en ücra yerlerine dahi tarihi hizmetler taşıdığını kaydeden Milletvekili adayı Aydemir, “Tortum ilçemiz tarihinde görmediği hizmetleri sayın Başbakan ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başında bulunduğu Ak Hükümet ile gerçekleştirmiş ve bu hizmetler 12 Haziran seçiminden sonra da artarak devam edecektir. Kıymet bilen, hizmet ehline vefalı değerli Tortumlu hemşehrilerim partimizin çalışmalarının karşılığını 12 Haziran seçimlerinde verecektir. Değerli hemşehrilerimizin şahsiyeti ve karakteri ülkeye ve millete hizmet edene sırt dönmeyi değil, onları bağırlarına basmayı gerektirir. Ak Partinin şahsiyetli siyaseti, Tortumlunun şahsiyetli kişiliğiyle örtüşecek ve kazanan Tortum, dolayısıyla Erzurum olacaktır” diye konuştu.
AK PARTİNİN ERZURUM TARIM VE HAYVANCILIĞINA KATKISINI ANLATTI
AK Parti’nin özellikle kırsal kesimlerdeki tarım ve hayvancılık alanlarında devrim niteliği taşıyan hizmetler yaptığını belirten AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir şunları kaydetti: “2006 ile 2010 yılları arasında partimizin yürüttüğü Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Projesiyle Erzurum’da 44 tarımsal tesis projesine yüzde 50 oranında hibe desteği sağlanmıştır. Ayrıca 2002 yılında 49 milyon 892 bin TL olan tarımsal destek bütçesi, 2010 yılında 64 milyon 893 bin TL’ye yükseltilmiş, 2002 yılında 9 adet olan sulama projesi ise 2010’da 25’e çıkarılmıştır. Bunları yapan Ak Parti’dir. Yine Erzurumlu çiftçilerimizin ihtiyaç duyduğu 8.2 milyon TL tutarında bin 331 adet tarım makine ve ekipmanı çiftçilerimize hibe edilmiş, 951 proje ile köy ve beldelerimize su ve yol hizmeti götürmüş bulunmaktayız. Beldelerimize götürdüğümüz yol hizmetini ise yeni yollarla 454 km’ye ulaştırdık”.
ÇORUH HAVZASI
Ziyarette, Çoruh Havzasıyla oluşan yeni sinerjiye de değinen Aydemir, “ Yıllarca ihmal edilen, AK Parti iktidarı döneminde ise yeni bir sinerji kazanan Çoruh Havzasını yalnızca ilçe ve bölge değil aynı zamanda ülke için tarım ve turizmde yeni bir konsept ve bir değer olarak görüyoruz.   Tarımsal potansiyeli yüksek olan Çoruh Havzası aynı zamanda doğa, botanik ve rafting sporlarında da Türk Turizmi için yeni bir soluk durumunda.”dedi.
MARKA İLÇE KONSEPTİ
AK Parti’nin Marka İlçe konsepti hakkında değerlendirmelerde bulunan Aydemir şunları söyledi, “
Bizim ilçe bazında en mühim öngörümüz Marka İlçeler sürecinin başlamış olmasıdır. İlçelerimizin kendi kaynaklarını katma değer üretecek boyuta kavuşturacak , özgün değerlerini ülke vizyonuna taşıyacak bir yol haritası içinde markalaşması, tüm dünyada da yaygınlaşan bir kalkınma öngörüsüdür. Yani çağın değişmez bir doğrusudur.
Tarihi, ekonomik değerleri ve insan kaynaklarıyla özellikli bir ilçe olan Tortum, aynı zamanda Erzurum’un temel dinamiğini oluşturan bir değerler ilçesidir. Markalaşma sürecinin hız kazanması, Tortum’da sosyo ekonomik kalkınma hızını artıracağı gibi, diğer ilçelere de örnek teşkil edecektir. “
KALKINMA PROJELERİ
AK Parti Hükümeti tarafından hayata geçirilen kalkınma projelerine de değinen Aydemir şöyle konuştu, “ AK Parti iktidarı döneminde KÖYDES, SODES uygulamalarının bölge ve ilçe için yeni bir heyecan ve ritim kazandırdığı inkar edilmez bir gerçektir. Artık yoklukları ifade ederek ilçeleri tarif etmek dönemi, AK Parti iktidarlarıyla kapanmıştır. İlçeler değerleriyle, sosyal ve ekonomik potansiyelleriyle değerlendirilmektedir. İnsanımız yoklukların, sorunların tekrar edilmesini değil, kalkınmasını sağlayacak, sosyal dinamizm kazandıracak özelliklerinin vurgulanmasını istemektedir.
Dikkat ederseniz bugün, Bugün yolsuzluk, susuzluk, elektriksizlik, okulsuzluk değil, büyüme ve gelişme endişeleri gündemdedir. Yani Tortum kendisini hangi kaynaklar üzerinden vizyona taşımalı, Tortum hangi alanlarda markalaşarak kendisine bir Pazar bulmalıdır hassasiyeti önem kazanmıştır.
İlçemizin organik tarım ve tarih, doğa, botanik turizmde markalaşması öne çıkan bir durumdur.
Biz Tortum gibi örnek ilçelerin belirlenerek bunlar üzerinde yoğunlaşılmasını, ilde diğer ilçelerin sosyo ekonomik hareketliliği tetikleyecek bir vurgu olarak görüyoruz. “
 
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 3 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
27 Nisan 2011 Çarşamba 17:50

sayın AYDEMİR inşallah seçilir. çünkü artık söz millettedir.

Yorumu oyla      6      4  
salim 26 Nisan 2011 Salı 21:42

iki dönem gecikmiş bir görev. ama Allah hayırlısını nasip eder. Aydemir ile birlikte meclisimiz başbakanın severek telaffuz ettiği "dadaş"ın ne olduğunu görecek inşaallah.

Yorumu oyla      6      4  
KAYRA 26 Nisan 2011 Salı 16:56

Erzurum böyle bir adayı(İbrahim AYDEMİR'i)ve diğer adayları inşallah meclise taşıyacaktır.Oylarımızı bölmeden geçmişte şehrimize gerekli önem ve önceliği tanıyan bu iktidara tekrar hizmet verme zamanı gelmiştir Kolisyonlardan yada istemediğimiz siyasilerin yada yanlış bölücü siyasileri meclise taşımamak adına ALLAH'ın izniyle top yekün AK partiadaylarımızı meclise gönderelim

Yorumu oyla      6      4  
korhan 26 Nisan 2011 Salı 16:49

Erzurum'un yetiştirdiği önemli kişilerden dolayı Erzurum'a teşekkür ederim Sizive diğer adayları mecliste görmeyi inşallah CENABI HAK bizlere nasip eder başta Sn İbrahim AYDEMİR ve diğer adaylara hayırlı çalışmalar dilerim ALLAH utandırmasın

Yorumu oyla      6      4  
BURAK 26 Nisan 2011 Salı 16:23

Dadaş kelimesini bünyesinde barındıran sözüde özüde inancıda sevgiside saygısıda hertür insani (manevi özelliklere sahip) mükemmel bir Erzurumlu hemşerimiz senin olduğun yerde elbetteki bizlerde olacağız ALLAH yolunu açık etsin İnşallah bu kutsal görevi oylarımızla sana vereceğiz inanıyoruz ve güveniyoruz çünkü sen DADAŞ'sın

Yorumu oyla      6      4  
naci 26 Nisan 2011 Salı 12:29

senin adın yeter İbrahim abi. Bu şehir sana hakettiğin ilgiyi gösteriyor, gösterecek de. Allah yar ve yardımcın olsun.

Yorumu oyla      6      4  
KURTULUŞ 26 Nisan 2011 Salı 10:23

İşte Erzurum'un, Bölgenin veTürkiye'nin sorunlarını bilen ve çözümündebilgi birikimine sahip mensubu bulunduğu partinin Bölgemiz genelinde hangi temel konularda iyileştirme yaptığını anlatan ve gelecekde de bu iyleştirmelerin artarak devam edeceği konusunda halkı aydınlatan kendisinin uzman olduğu konularda da mutlaka Erzurum'a en iyi hizmeti vereceğine inandığım dürüst inançlı halka hizmet hakka hizmet edinmeyi şiar edinmiş Erzurum'u tanıyan Erzurum'un sahipleneceği ve kendisininde Erzurum'un ev sahibi olan bir milletvekili kendisini kutluyor çıktığı bu kutsal görevde CENAB-I HAK'dan başarılar diliyoruz. ALLAH yar ve yardımcısı olsun

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’de sular durulmuyor
CHP’de istifa süreci devam ediyor. Listelerin açıklanmasının ardından ...
Has Parti tanıtım hazırlığında
HAS Parti Erzurum Milletvekili adayları önümüzdeki Pazar günü görücüye ...
BBP Seçim Beyannamesi açıklandı
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, seçim beyannamesini ...
 
AK Parti’den Çat çıkarması
AK Parti’nin Milletvekili adayı Dr. Yavilioğlu, doğum yeri Çat’ta adeta ...
MHP’den basın açılımı
MHP Erzurum milletvekili Adayları İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğü’nü ...
Yılmaz'dan 'Ortak Değer' vurgusu
Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü tarafından organize edilen 'Aleviliğin ...
 
Akdağ başsağlığı diledi
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'nde ...
Hedef 2023...
12 Haziran'daki genel seçimlerin startını Bayburt'tan yapan Başbakan ...
CHP Seçim Bildirgesi açıklandı
Kılıçdaroğlu, partisinin 12 Haziran'da yapılacak milletvekili genel ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva