ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
HABERLER>SİYASET
20 Mart 2019 Çarşamba - 14:53

Aydemir: ‘Vakit, cumhur ittifakında buluşma vaktidir’

Aydemir, şerrin tüm dış ve iç aktörleriyle Türkiye’yi hedef aldığı, milli irade metanet ve duruşunu bozmaya çalıştığı, küresel ihanet çetelerinin mukaddesata ve inanç sahiplerine tezgah düzenlediğini kaydederek, ‘Vakit Cumhur İttifakında bütünleşme, vakit bu ittifakın ruhuna yürek adama vaktidir’

Aydemir: ‘Vakit, cumhur ittifakında buluşma vaktidir’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, şerrin tüm dış ve iç aktörleriyle Türkiye’yi hedef aldığı, milli irade metanet ve duruşunu bozmaya çalıştığı, küresel ihanet çetelerinin mukaddesata ve inanç sahiplerine tezgah düzenlediğini kaydederek, ‘Vakit Cumhur İttifakında bütünleşme, vakit bu ittifakın ruhuna yürek adama vaktidir’ dedi.
‘ÖNCELİĞİMİZ İLA’YI KELİMETULLAH YOLUNDA DEVLET-İ EBED MÜDDETTİR’
‘Bizim yegane önceliğimiz İla’yı kelimetullah yolunda devlet-i ebed müddettir’ diyen Milletvekili Aydemir, ‘Cumhur ittifakının ortak davası mübarek, seferi kutludur. Bu seferde buluşanlar, milletin birliği, devletin dirliği, vatanın bütünlüğüne nefislerini adayanlar; mukaddesat uğrunda canlarından geçmeyi vazife bilenlerdir.’ tanımlamasını yaptı.
‘ŞER ODAKLARININ YOLUNU KESECEĞİZ’
‘Yeryüzünde Türk Milletinden gayrı şehitliği ülkü edinmiş bir başka millet; ezan, bayrak, vatan ve devlet rabiası yolunda ölümü göze almış bir başka irade yoktur.’ kaydını düşen Milletvekili Aydemir, ‘Meselemiz seçim değil, Cumhur İttifakı settiyle, Yeni Zelanda’da ortaya çıkan, düşünce ve inanç katilleri ve katliamına, hasbi bir duruş, kalbi bir kararlılıkla dur demek, şer ve ihanet odaklarının yolunu kesmektir.’ dedi.
MİLLİ İRADE KIYAMDA
Milletvekili Aydemir, Yeni Zelanda’daki menfur saldırıyla ortaya çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı menfur kin ve nefret kaydının; milli iradeye yeniden diriliş ruhu kazandıran, yeryüzünde ecdat üslup ve hoşgörüsüyle adaleti hakim kılmak isteyen abide bir liderin şahsında Türk Milletini yok etmek olduğunu; milli iradenin cumhur ittifakı buluşmasıyla bu hain emel ve sahiplerini zillete gömeceğini söyledi.
İSPİR VE PAZARYOLU BULUŞMASI
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 31 Mart Yerel Seçimleri İspir ve Pazaryolu etabında dadaşlarla tefekkür etti; ülke, bölge ve il gündemine dair görüş alışverişinde bulundu. İspir ve Pazaryolu’nda gerçekleştirilen Cumhur İttifakı buluşmasında dadaşlara seslenen Milletvekili Aydemir, Cumhur ittifakının Türk siyasi tarihinde bir ilk olduğunu, bu ittifakta buluşanların milli gönül tarihinde özel bir yer kazandığını kaydetti.
MHP VE AK PARTİ’DEN ORTAK TOPLANTI
İspir’de Cumhur İttifakı adayı MHP’li Ahmet Coşkun, AK Parti ve MHP ilçe Teşkilatı yönetici ve üyeleriyle bir araya gelen Milletvekili Aydemir, seçim çalışmalarını değerlendirdi. Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Milletvekili Aydemir, ‘AK Parti ‘ye gönül vermişlerin ve MHP’lilerin yürekten desteklediği adayımızla 2 partinin ortak toplantısında konuştuk. Vurgumuz, “17 yılda 170 yıla sığmayan ak hizmetlereydi.” Şükür, İspir 31 Mart’a hazır. ‘ ifadesini kullandı.
İSPİR ESNAFINDAN MİLLİ DURUŞ
İspir’de Cumhur ittifakının adayı Ahmet Coşkun’la birlikte esnafı ziyaret eden Milletvekili Aydemir, İspir esnafının tek yürek halinde milli bir duruş sergilediğini vurgulayarak, ‘Kardeşlerimiz, bölücülerle seçim ittifakı yapan zillet ittifakını bildiklerini; Şehitlerimizin ruhunu muazzep kılan bu namertliğe 31 Mart’ta cevap vereceklerini ifade ettiler. İspirli dadaşlara minnettarız’ kaydını düştü.
AYDEMİR’DEN MHP’YE ZİYARET
İlçede Cumhur ittifakı heyetiyle birlikte İspir Devlet Hastanesi ziyaret eden Milletvekili Aydemir, hasta ve hasta yakınlarının ülke için yaptığı birlik, dirlik ve beraberlik dualarına ortak oldu. Milletvekili Aydemir daha sonra MHP ilçe teşkilatında Cumhur İttifakı buluşmasını ele alarak, çalışmalara ilişkin istişarelerde bulundu. Milletvekili Aydemir, ‘Müştereği yüksek 2 parti tabanındaki uyum ve iştiyak başarıyı doruklara taşıyacaktır. MHP’li kardeşlerimizin misafirperverliklerine minnettarız. ‘ dedi.
KIRIK VE DALLIKAVAK TÜNELLERİ GÜNDEMİ
İspir ziyaretinde Cumhur ittifakı Belediye Başkan adayı Ahmet Coşkun’la birlikte Kaymakam Faruk Erdem’i ziyaret eden Milletvekili Aydemir, ilçede kaydedilen yatırımları, sosyal ve ekonomik gelişmeleri değerlendirdi. Ovit’i çok daha fonksiyonel kılacak Kırık ve Dallıkavak tünellerine ilişkin çalışmaları ele aldı.
AYDEMİR’DEN PAZARYOLU ESNAFIYLA MEŞVERET
Milletvekili İbrahim Aydemir ve AK Heyet daha sonra 31 mart seçimleri Pazaryolu etabını gerçekleştirdi. İlçe esnafını ziyaret eden Aydemir, yaptığı açıklamada, ‘Pazaryolu ilçemiz esnafıyla kucaklaştık. AK Parti adayımız İbrahim Şahin’e destek talebimize yürekten onay veren kardeşlerimize minnettarız. Paylaşılan kanaatler çok net: Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı Sayın Mehmet Sekmen’e yol arkadaşı olacak Şahin’in projeleri Pazaryolu’muza yeni ufuklar açacak.’ değerlendirmesini yaptı.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN UFKUNDA YÜRÜMEK KARARLILIĞI
Pazaryolu sakinlerinin ortak bir vurguyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ufkunda yürümek kararlılığı gösterdiğini aktaran Milletvekili Aydemir, ‘Pazaryolu hemen her seçimde Türkiye’de AK dereceler yapmış bir ilçemiz. Ziyaretimizde bu kararlılığı bir defa daha görmenin hazzına vardık. Seçim Koordinasyon Merkezi’nde partililerle yaptığımız toplantıda 31 Mart’a kadar nefessiz çalışma kavlinde bulunduk. İlçedeki Ak duruşa minnettarız. ‘ dedi.

 
Ayağıyla araç kullanan sürücüye 5 ay hapis
 
İl Sağlıktan Ağız ve Diş Sağlığı seferberliği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir: ‘Cumhur ittifakının paydası Rabia’dır’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 31 Mart Yerel Seçimleri ...
Sunar’dan Gönül Belediyeciliği vurgusu
AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Muhammet Sunar, “Biz Palandöken ...
Sekmen: ‘Erzurum yükseliş trendinde’
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’un AK Parti iktidarları ...
 
Sekmen: 31 Mart dönüm noktasıdır
Sekmen, ‘31 Mart seçimleri bir dönüm noktasıdır. AK kadrolarla yola devam ...
‘Değerlerimizi savunmak hepimizin boyun borcudur’
Öz, “Kanlarının rengini bayrağımıza, canlarını ise aziz vatanımıza veren ...
Sekmen: “Vizyon projelerimiz var”
Sekmen, Buz Hokeyi Salonu’nda düzenlenen proje tanıtım programında Erzurum’un ...
 
Aydemir Ayvalılarla buluştu
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Cumhur ittifakı Ak Parti ...
Aydemir’den Tekman’da AK meşveret
Milletvekili Aydemir, Birlik, beraberlik ve kardeşlik imanını hiçbir gücün ...
Sekmen: “Mega projelerimiz var”
Sekmen, işyerlerine konuk olduğu Kongre Caddesi esnafıyla hem projelerini ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva