ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Snowboard’da Erzurum 2’inci oldu
Snowboard’da Erzurum 2’inci oldu
Emniyetten gerçeği aratmayan tatbikat
Emniyetten gerçeği aratmayan tatbikat
Karagöbek yolunda trafik kazası: 4 yaralı
Karagöbek yolunda trafik kazası: 4 yaralı
ASHM’den Şehitlerin Aziz Hatıralarına vefa projesi
ASHM’den Şehitlerin Aziz Hatıralarına vefa projesi
İrfan Meclisi’nde turizm ele alındı
İrfan Meclisi’nde turizm ele alındı
HABERLER>SİYASET
2 Aralık 2021 Perşembe - 10:39

Aydemir Türkmenistan’daki gözlemlerini paylaştı

Aydemir, hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Türkmenistan’a gerçekleştirdikleri ziyarette bu kuruma ait gözlemlerini aktararak, TRT 18 Tv kanalı 16 Radyo kanalıyla dünyanın dört bir yanına ülkemizi ve değerlerimizi taşıyor. ‘ dedi.

Aydemir Türkmenistan’daki gözlemlerini paylaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Grup toplantısında açıkladığı istihdam ve üretim destek paketlerini dile getiren Milletvekili Aydemir, “Ekonomide de büyük başarı sağlayacağız” dedi, faiz indirimlerinin millet nezdinde ortak bir kabul gördüğüne işaret etti.

TÜRKMENİSTAN ZİYARETİ VE İZLENİMLER

TRT’yi, Kamu kurumlarının AK Parti iktidarlarında aldığı eşsiz müspet mesafelere örnek bir kurum olarak gösteren Milletvekili Aydemir, hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Türkmenistan’a gerçekleştirdikleri ziyarette bu kuruma ait gözlemlerini aktararak, TRT 18 Tv kanalı 16 Radyo kanalıyla dünyanın dört bir yanına ülkemizi ve değerlerimizi taşıyor. ‘ dedi.

Bazın toplantısında halka karşı samimi olunması gerektiği, samimiyetin başarı getirdiğini belirten Milletvekili Aydemir, CHP’nin samimiyetsizlik üzerine bir siyaset kurguladığını kaydetti, CHP’nin Kadın Kotasına dönük samimiyetten uzak tutumunu dile getirdi.

AYDEMİR EKONOMİ GÜNDEMİNİ PAYLAŞTI

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM'deki grup toplantısında yaptığı konuşmaya değinerek, yüreğini açarak izleyenlerin ferahladığına inandığını belirtti.

4 EKONOMİK ÖNCELİK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasında hedefin bundan sonra yatırım, istihdam, üretim, ihracat olduğunu ve buna dönük yapılması gerekenlerin yapılacağını söylediğini dile getiren Aydemir, "Atılan adımlar da bunu içermektedir. Şu anda da yapılanlar ilerleyen zaman içinde de görülecektir, sonuçları itibarıyla çok verimli olacak, ülkemiz, milletimiz için çok ön açıcı olacak." diye konuştu.

ÜLKE EKONOMİSİNDEKİ GELİŞMELER

Aydemir, ‘Sayın Cumhurbaşkanımızın çok özel mesajları oldu.  İzleyen, samimi olarak yüreğini açan herkes ferahladı, rahatladı. Son ekonomik gelişmelere dönük verdiği çok anlamlı vurgular vardı, mesajlar vardı. Sayın Cumhurbaşkanımız, ‘Bizim hedefimiz yatırım, üretim, istihdam ve ihracattır. Buna dönük yapılması gereken neyse bunları yapacağız. ‘ dedi. Zaten atılan adımlar da bunları havidir. Şu anda ekonomi alanında yapılanların sonuçları da çok verimli ve hayırlı olacaktır ülkemiz için. Milletimiz için çok ön açıcı olacaktır. ‘ dedi.

AYDEMİR’DEN İSTİHDAM VURGUSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın projeleri paylaştığı, destek paketlerini açıkladığını belirten Milletvekili Aydemir, özellikle istihdama yönelik yaklaşıma işaret ederek, ‘Sayın Cumhurbaşkanımız İstihdama yönelik destekleyici program ve projeler geliştirildiğini, yaklaşık 50 bin civarında bir istihdam artışının öngörüldüğünü bildirdi. İlave istihdama, elinin altında 50’nin altında eleman çalıştıran bütün firmalara 100 bin liraya kadar kredi açılacağını ifade etti. Bunun da ciddi miktarda istihdama katkısı olacağına vurgu yaptı. Milletçe inanıyor ve güveniyoruz. Milletimiz de bu mesajlardan mutlu oluyor. Özellikle iş alemini yakından bilen bir milletvekili olarak söylüyorum ki, müthiş bir aksülamel, büyük bir karşılık buluyor.  Bütün bunlar daha müreffeh bir Türkiye adına atılmış adımlardır. Karşılık da bulacak inşallah. ‘ diye konuştu.

AYDEMİR CHP’DEKİ ÇİFTE STANDARTA DİKKAT ÇEKTİ

Milletvekili Aydemir basın toplantısındaki sunumunda, 1 Aralık 1935'in Türk kadınına siyasal haklarının verildiği gün olduğuna işaret ederek, kadın kotasının arttırılmasına dair TBMM Genel Kurulunun dünkü birleşiminde CHP'nin bir kanun teklifi verdiğini hatırlattı. Aydemir, şöyle konuştu: "Samimi olsanız başının üstüne koy. Samimi değiller. Tüzüklerinde böyle bir madde var ama milletvekili sayısına bakın bizim altımızdalar, HDP'nin altındalar, üçüncü grup durumundalar kadın kotası bakımından. Demek ki samimi değiller. İlle de bunun için kanun çıkarmaya gerek var mı? Kanun çıkarmadan pekala yapabilirsiniz. Niye yapmıyorsunuz? Şu anki Genel Başkan'ınız bir önceki seçimlerde de Genel Başkan değil miydi? İsteseydi yüzde 50 kotayı orada uygulayamaz mıydı?"

‘MÜHİM OLAN SAMİMİ OLMAKTIR’

Milletvekili Aydemir, ‘Mühim olan samimi olmaktır. Kalbi olmaktır. Seçime ya da oya dönük hesap yapmadan vatanı, milleti çok daha müreffeh kılmanın gayretinde olmaktır.  Böyle olduğu zaman mutlaka ilahi inayet de sizi kuşatıyor. Aksi halde ise millet nezdinde bir itibarınız olmuyor. Geçici oluyor, kalıcılığı olmuyor. ‘ dedi.

‘CHP’NİN SİYASİ KUMAŞINDA TUTARSIZLIK VAR’

CHP’nin samimi olmadığını vurgulayan Milletvekili Aydemir, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun 2016 yılında Faizlerin düşürülmesi gerektiği kaydındaki söylemini hatırlattı.  Milletvekili Aydemir, ‘Samimi değiller, Bunlara Allah fırsat vermesin. Bunlar söylediklerinin tam tersini yaparlar. Belediyelerde yaptıkları gibi. Namus sözü verdiler, şeref sözü verdiler ki, ‘biz geldiğimizde bir işçiyi bile işinden çıkarmayacağız’ diye. Sonra da binlerce, on binlerce insanın işine son verdiler. Grup toplantısında Sayın Cumhurbaşkanımız bir görüntüye vurgu yaptı.  2016 yılında, Sayın Kılıçdaroğlu faizlerle ilgili bir açıklamada bulunuyor. ‘Elinizi tutan mı var, diyor. ‘Yüzde bire indirin faizleri. Getirin kanun teklifi verin, biz de destekleyelim. ‘ diyor. Faizleri istediğiniz kadar düşürün, diyor. Şimdi ne diyor Sayın Kılıçdaroğlu, ‘Olur mu öyle şey, faiz indirimine gidilir mi? ‘ diyor. Tutarsızlık bunların siyasi kumaşlarında var. O yüzden de bereket yok bunlarda. İnandırıcılıkları da yok. Biz ise kalbi bir kadroyuz. Siyasetimiz de, söylemimizde ve eylemimizde samimiyet var.  ‘ diye konuştu.

AK SİYASET VE KAMU KURUMLARI YAKLAŞIMI

19 yıllık süreçte samimiyet ekseni üzerinde kaydedilen hizmet ve eser siyasetini kamu kurumlarıyla örneklendiren Milletvekili Aydemir TRT’nin geldiği noktaya işaret edere, Türkmenistan’da ki gözlemlerini aktardı.

Milletvekili aydemir, ‘Kurumlarımıza da samimi ve kalbi yaklaşıyoruz. Mesela TRT biz geldikten sonra çok özel bir pozisyon aldı. Şu anda 18 kanalı var. Yurt dışına yayın yapan, yabancı dillerde yayın yapan ve çok ciddi karşılığı olan kanallar bunlar. 16 tane radyo kanalı var TRT’nin. Bunlar bizim yönetimde koyduğumuz samimiyetle olmuş.  TRT’de görev yapan herkese de teşekkür ediyorum. Onlar sayesinde yurt dışına çıktığınızda çok ciddi bir gayret ortaya koyduklarını ve karşılığının olduğunu görüyoruz. Türkmenistan’daydık Sayın Cumhurbaşkanımızla beraber. Orada bir şey müşahade ettik. Gençler, Türkmen evlatları İstanbul ağzıyla konuşuyorlar. İstanbul Türkçesine vukufiyetleri var. TRT’yi takip ettiklerini söyleyen gençler, yayımlanan dizilerden, yapılan programlardan istifade ettiklerini belirtiyorlar. İşte değerlerimize hizmet açısından geldiğimiz nokta budur. ‘ ifadesini kullandı.

 
 Erzurum eksi 14’ü gördü
 
Karataş’tan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zafer Partisi İl başkanlığına Sağsöz atandı
Zafer Partisi Erzurum İl Başkanlığına Muhammed Ali Sağsöz atandı.
Aydemir Muhtarlarla basın toplantısı düzenledi
Milletvekili Aydemir, Horasan Çayırdüzü muhtarı Dursun Canpolat, Yeşildere ...
Aydemir: ‘Cumhur ittifakı ezberleri bozuyor’
AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, ‘2022 bütçesi de bereket getirecek. ...
 
Milletvekili Aydemir Sağlıkta AK Yaklaşımı paylaştı
Milletvekili Aydemir, AK Parti döneminde gerçekleştirilen Reformlarla ...
Sunar’dan ‘Palandöken 2021’ sunumu
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, 2021 yılı çalışma sezonu içerisinde ...
Aydemir: ‘Kadına şiddeti lanetliyoruz’
Milletvekili Aydemir, Kadına şiddeti reva görenleri lanetlediklerini vurguladı. ...
 
Bahçeli: 'Biz döviz kuruyla kurulmadık'
MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ekonomik darbecilere, canlı döviz bombalarına, ...
Aydemir: ‘Adalet göreceli değildir’
AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Milletvekili İbrahim Aydemir, Adalet ...
Çelik: ‘Kadına yönelik şiddetle mücadelede kararlıyız’
AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Ayşe Deniz Çelik, “Kadına yönelik ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Riskin Güveni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva