ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Aşkale'de Gastronomi Çalıştayı düzenlendi
Aşkale'de Gastronomi Çalıştayı düzenlendi
Taekwondo’da Oltu damgası
Taekwondo’da Oltu damgası
4 yılda 2 mahkemeden görevsizlik kararı
4 yılda 2 mahkemeden görevsizlik kararı
Çomaklı, ÜAK’da tespitlerini paylaştı
Çomaklı, ÜAK’da tespitlerini paylaştı
‘Kitap dünyasının kalbi Erzurum’da atacak’
‘Kitap dünyasının kalbi Erzurum’da atacak’
HABERLER>SİYASET
5 Nisan 2022 Salı - 13:13

Aydemir: ‘Türk Milleti yüksek ahlaklı bir millettir’

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, ihracatta erişilen değerin ekonomiye yatırım, istihdam ve üretim olarak yansıyacağını, küresel sıkıntılara, Ukrayna krizine rağmen Türkiye’nin ekonomide büyüme sürecini kesintisiz biçimde sürdürdüğünü kaydetti.

Aydemir: ‘Türk Milleti yüksek ahlaklı bir millettir’

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, ihracatta erişilen değerin ekonomiye yatırım, istihdam ve üretim olarak yansıyacağını, küresel sıkıntılara, Ukrayna krizine rağmen Türkiye’nin ekonomide büyüme sürecini kesintisiz biçimde sürdürdüğünü kaydetti.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ

İhracat rakamlarının iyi etüt edilmesi gerektiğine işaret eden Milletvekili Aydemir, Doğu Anadolu Bölgesindeki illerin ihracatta yarışır hale geldiği, Bölgeden yapılan ihracat değerinin 285 milyon dolara ulaştığını kaydederek, ihracattaki pozitif gelişmenin tarım başta olmak üzere tüm sektörlerde üretimi tetiklediğini belirtti.

İHRACAT, YATIRIM, İSTİHDAM VE ÜRETİM

Ülke ekonomisindeki yatırım ve ihracat ağırlıklı ekonomik büyümenin yabancı yatırımcıların da Türkiye’ye yönelme yoğunluğunu artırdığına işaret eden Milletvekili Aydemir, aynı durumun illerdeki OSB’lerde de görüldüğünü, yeni yatırım alanları oluşturmak kaydında özellikle Doğu Anadolu Bölgesi illerinde önemli çalışmalar yürütüldüğünü ifade etti.

AYDEMİR İHRACATTAKİ REKORU PAYLAŞTI

2022 yılının ilk üç ayında ihracatta eşsiz bir mesafe alındığını aktaran Milletvekili Aydemir, Martta ihracat rakamlarının, ocak ve şubatta olduğu gibi yine bütün zamanların rekorunu kırdığına dikkat çekerek, "İnşallah ilerleyen zamanlarda çok daha iyi noktalara varırız. 3 aydır ihracatta eşsiz bir mesafe alındı." dedi.

Bütün dünyanın enflasyon sıkıntısı içinde bulunduğunu dile getiren Milletvekili Aydemir, "Dünyadan ayrı değiliz. Dünya ile beraberiz. Bu sıkıntılı hal her tarafa sirayet etti. Yine de buradan yol bulup rahat yürüyen bir ülkeyiz." diye konuştu.

AYDEMİR’DEN MUHALEFETE GÖNDERME

Devasa yatırımlara dudak büküp küçümseyenlerin hafta sonu Manisa Turgutlu'da belediye binasına ek prefabrik binanın açılışı için insanların sıraya girdiğini dile getiren Milletvekili Aydemir, "Milletimiz 'ne dualı milletmişiz ki şu sıkıntılı zamanlarda iyi ki AK Parti, Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanımız var' diyor." ifadelerini kullandı.

AYDEMİR MERHUM TÜRKEŞ’İ ANDI

Milletvekili Aydemir TBMM’de düzenlediği basın toplantısında 4 Nisan 1997’de Hakkın rahmetine kavuşan MHP Kurucu Lideri Alparslan Türkeş’i rahmet niyazlarıyla yad etti. Merhum Türkeş’i; ‘Vatanını, milletini çok seven, mukaddesatı her türlü değerin üstünde tutan bir şahsiyet’ olarak takdim eden Milletvekili Aydemir, ‘O etnik kimlikleri asla inkar etmedi. Aksine hepsini yüreğine koydu. Sayın Cumhurbaşkanımızın bugün her vesile ile vurguladığı Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Millet, Tek Devlet kararlılığını Rahmetli Türkeş de hayatına yansıtmış bir liderdi. Ondan çok şey öğrendik biz. Her türlü unsuruyla Milleti sevmenin milliyetçilik olduğunu öğrendik. ‘Başkasına düşmanlık yapmadan milletini ileri seviyelere taşımak, çağlar atlatmak milliyetçiliktir’,  derdi. ‘ diye konuştu.

‘ÖNCE AHLAK’

Merhum Türkeş’in, ‘Ancak imanı kavi bir millet ayakta kalabilir, ahlakı yüksek bir millet ayakta kalabilir. Önce iman, önce ahlak. ‘ vurgusunu aktaran Milletvekili Aydemir, ‘Öğretilerinin temeli buydu. O yüzden Başbuğ sıfatını da hakkıyla hak etmiş bir şahsiyettir. Merhum Türkeş’i vefatının 25’ınci yıldönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Mekanı cennettir inşallah. Milliyetçi Hareket Partisi’ne, başta Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere MHP camiasına başsağlığı diliyoruz. ‘ dedi.

AYDEMİR GAZETECİLERİN SORULARINI CEVAPLANDIRDI

Basın toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Milletvekili Aydemir, Macaristan'daki genel seçimlerle ilgili bir soruya şöyle karşılık verdi: "Macaristan'da şunu gördük: Suni yapılarla bir yere varmak mümkün değil. Altı tane birbirine benzemez bir araya geliyor. Macar halkı tıpkı Türkiye'deki gibi bu yapılaşmaya 'dur' dedi. Türkiye, 2023'te buna benzer bir sonucu yaşayacaktır. Macaristan hükümeti Türk-Macar ilişkilerine çok önem veriyor. Macaristan bizim için çok değerli. Macaristan'da sulh, sükun, gelişme, kalkınma ne kadar yükseğe çıkarsa bizde bundan o kadar mutlu oluruz. Macaristan hükümetini başarısından dolayı tebrik 

 
3 ilçede PKK operasyonu
 
Emniyet Teşkilatı 177’inci gurur yılında
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
 Karataş’tan stokçulara tepki
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Fiyat ...
‘Aziz milletimizin, Ramazan-ı Şerif-i mübarek olsun’
Bahçeli, "Zulmün son bulduğu, adil ve hakkaniyetli münasebetlerin çok ...
Çelebi Hollanda’da 2. kez meclis üyesi seçildi
Oltulu genç siyasetçi Turgut Çelebi Hollanda’nın Roermond’da ikinci kez Meclis üyesi seçildi.
 
“Erzurum’da Ramazan özel bir zamandır”
Erzurum’un Ramazan ayının özel yaşandığı illerden biri olduğunu belirten ...
Karataş'tan Ramazan ayı mesajı
Tüm İslam aleminin ibadet ayını kutlayan MHP İl Başkanı Naim Karataş Ramazan ...
'Muhalefette Cumhurbaşkanımıza öykünme var'
Milletvekili Aydemir, ‘Şunu da ben biliyorum, çok ciddi bir biçimde Sayın ...
 
Destici'den CHP sözcüsüne tepki
Destici, CHP sözcülerinin HDP ve Selahattin Demirtaş hakkındaki açıklamalarını ...
‘2023 Türkiye'nin kader ve karar yılı’
Bahçeli, “Türkiye, iki ülke arasında barışın savunucusu, anlaşmanın ve ...
Aydemir: ‘Biz Milletimizin yüreğine teslimiz’
AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum’da gerçekleştirdiği, vatandaş ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva