ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
Horasan’da Ramazan bereketi
Horasan’da Ramazan bereketi
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
HABERLER>SİYASET
4 Şubat 2022 Cuma - 15:07

Aydemir: 'Ordumuza dil uzatanları lanetliyorum’

Cizre'de Şehit olan piyade er Tarık Tarcan’a rahmet, Türk Milletine başsağlığı niyazında bulunan Milletvekili Aydemir, CHP Milletvekili Tanrıkulu’nun terör örgütüne ait yayın organına çıkmasını ve kullandığı ifadeleri telin etti.

Aydemir:  Ordumuza dil uzatanları lanetliyorum’

AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Milletvekili İbrahim Aydemir TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, Türk Milleti ve İslam aleminin Regaip Kandilinden neşet eden manevi coşkusunu paylaştı. 

AYDEMİR TELİN ETTİ

Cizre'de Şehit olan piyade er Tarık Tarcan’a rahmet, Türk Milletine başsağlığı niyazında bulunan Milletvekili Aydemir, CHP Milletvekili Tanrıkulu’nun terör örgütüne ait yayın organına çıkmasını ve kullandığı ifadeleri telin etti. CHPli milletvekilinin terör örgütüne ait bir yayın organındaki yaptığı programa ait fotoğrafları basın mensuplarına aktaran Milletvekili Aydemir, CHP’nin HDP ile paydaş durumda olduğuna vurgu yaptı.

TÜRK ORDUSUNA DİL UZATANLARI LANETLİYORUZ

Irak’taki Kürt liderin HDP’lilere verdiği dersi paylaşan Milletvekili Aydemir, Sözcünün Türk ordusunun sınırdışı müdahalesi için,’pkknın bölgedeki yasa dışı varlığı nedeniyle gerçekleşmiş bir müdahaledir. ‘ kaydını paylaşarak, ‘ HDP ne yapıyor? Türk ordusunu kınıyor. Biz Türk Ordusuna dil uzatanları lanetliyoruz. ‘ dedi.

‘MİLLETİMİZ GERÇEKLERİ BİLİYOR

Türk Milletinin basiret ve feraset sahibi olduğunun altını çizen Milletvekili Aydemir, milletin ayrılıkçı dil kullananları, mübarek Türk Ordusuna dil uzatanları telin ettiğini vurgulayarak, ‘Şükür ki milletimiz feraset sahibidir. Milletimiz gerçekleri biliyor. Kürdü Türkü bu milletin her rengi çok özel, çok güzel, çok mübarektir. Hele hele kürtler şu pkk teröründen öylesine mustaripler ki, terörle mücadeleye onlar her daim yürekten destek veriyorlar.’ ifadesini kullandı.

TBMM’DE NARMAN GÜNDEMİ

Basın toplantısında Erzurum Narman Kırmızı Peribacalarını gündeme taşıyan Milletvekili Aydemir, herkesi bu doğa harikalarını görmeye, büyüleyici ortamdan yararlanmaya davet ederek, Erzurum’un barındırdığı turizm zenginliğini dile getirdi.

‘ŞEHİTLERİMİZ BU VATANANI ASIL SAHİPLERİDİR’

TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, Şırnak Cizre'de teröristlerin havan saldırısı sonucu şehit olan piyade er Tarık Tarcan'a Allah'tan rahmet niyazında bulunan Milletvekili Aydemir, ‘Bu vatanın asıl sahipleri şehitlerimiz ve aileleridir.  Onlar baş tacımızdır. Onlara minnettarız. ‘ dedi.

CHP Milletvekili Tanrıkulu'nun, terör örgütünün yayın organına açıklamalarda bulunduğunu belirten Milletvekili Aydemir, "Bunlar zaten bölücülerin televizyonlarına hep çıkıyorlar, PKK ya da HDP ile zaten paydaş durumdalar." ifadesini kullandı.

‘BÖYLE BİR REZALET OLABİLİR Mİ? ‘

Tanrıkulu'nun, açıklamaları sırasında söz konusu medya organında, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Kış Kartalı Harekatı'na ilişkin bir altyazının yer aldığını aktaran Milletvekili Aydemir, "İçimizi yakan, paramparça eden bir ifade. CHP milletvekili televizyon programlarına çıkmış, altta 'Gerillalar Zap'ta işgalci Türk ordusuna karşı eylem yaptı.' yazısı geçiyor. Bu nasıl bir haldir, böyle bir rezalet olabilir mi? Atatürk'ün partisi bu. Milli birliği öne alan Atatürk'ün partisinin milletvekilinin yaptığına bakın." değerlendirmesini yaptı.

‘NEREDELER?’

Milletvekili Aydemir, vicdanı olan herkesin bundan rahatsız olacağını dile getirerek "Gencecik, 20 yaşındaki evladımız şehit oldu ama bir CHP'li onların televizyonlarında arzı endam ediyor. Büyük bir rezalet. Bunların ittifaklarının adına bakın sözüm ona Millet İttifakı. Nerede millet? Milletin canı toprağa düşüyor, bunlar neredeler?" diye konuştu.

‘DİYARBAKIR BÜTÜN BİR MİLLETİN KENTİDİR’

Tanrıkulu'nun, aynı programda "Diyarbakır bir kimliğin kenti" sözünü de sarf ettiğini belirten Aydemir, "Ne demek kardeşim, Diyarbakır bütün bir milletin kenti. Bu, aslında Kürt düşmanlığıdır. Her seferinde söyledik, vatanın her karışı Kürt'e aittir, Diyarbakır'a hapsedemezsiniz. Bu, ayıp bir şeydir, bölücülüktür. Böyle bir rezalet olamaz. Telin ediyorum.  dedi.

IRAK KÜRT YÖNETİMİ SÖZCÜSÜNÜN VURGUSU

Basın toplantısında, Irak Kürt yönetimi sözcüsünün Türk Ordusunun sınır dışı müdahalesi için,’ pkknın bölgedeki yasa dışı varlığı nedeniyle gerçekleşmiş bir müdahaledir.’ vurgusunu aktaran Milletvekili Aydemir, ‘Hak teslimi yapıyor sözcü. Çünkü onlar gerçeği biliyor, çünkü onlara da değiyor bu zulmün bir ucu. Ama bizim içeridekiler ne yapıyor? HDP ne yapıyor? Türk Ordusunu kınıyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin parlamentosunda siyaset yapanlar Türk Ordusunu kınıyor. Ne yapmış Türk Ordusu, vatana kastedenlere yönelmiş. Türk Ordusunun vazifesi bu değil midir? Bunu kınamak ne demektir. Burada siyaset yapıp, bu milletin ordusuna da dil uzatıyorlar. Telin ediyoruz. ‘ kaydını düştü.

‘AYRILIKÇI DİL KULLANANLARA LANET OLSUN’

Milletvekili Aydemir, ‘Şükür ki milletimiz feraset sahibidir. Milletimiz gerçekleri biliyor. Kürdü Türkü bu milletin her rengi çok özel, çok güzel, çok mübarektir. Hele hele kürtler şu pkk teröründen öylesine mustaripler ki, son yıllarda yaşanan terörle mücadeleye onlar yürekten destek veriyorlar. İçişleri bakanımıza en çok onlardan yönelen bir sevgi halesi var. Bir takdir şulesi var. Kim ki ayrılıkçı dil kullanıyor bunları not etmek lazım. Bunların yanında durmamak lazım. Bunlarla arkadan dolanarak ya da açıktan ittifak edenleri de kayda almak lazım. ‘ diye konuştu.

AYDEMİR NARMAN’IN ZENGİNLİKLERİNİ ANLATTI

Basın toplantısının önemli ve özel bir bölümünü yine Erzurum’a ayıran Milletvekili Aydemir, Narman Kırmızı Peribacalarını gündeme taşıdı ve herkesi bu doğa harikasını görmeye davet etti.

Milletvekili Aydemir, ‘Erzurum’da turizmi ifade eden çok özel mekanlar var. Erzurum’un her zemini özel ve güzeldir. Vatanımızın heir köşesinin olduğu gibi.  Nevşehir’de Peribacaları var. Milyonlarca insanın yürek koyduğu yerdir orası. Bizim Narman diye bir ilçemiz var. Orada da Peri bacaları var. Oraya da günde yüzlerce turist gidiyor. Bölgede kırmızı peri bacalarının turizme sunulması noktasında mükemmel bir altyapı oluşturduk. Narman Belediyesi Büyükşehir Belediyemiz ile beraber bu alanda özel tesisler kurdu. Çok özel çalışmalar yapıldı. Valiliğimiz öncülüğünde özel hizmetler geliştirildi.  Onlarca insan çalışıyor burada. Ekonomimize katkı sağlıyor burası. Ciddi oranda yabancı turist ağırlıyor Narman Kırmızı Peribacaları alanı. Buraya emek veren herkesi kutluyoruz. Basınımız kanalıyla bütün milletimize çağrıda bulunuyorum. İmkanı olan herkesi Erzurum’a davet ediyorum. Kış turizmden, doğa turizminden, tarih ve kültür turizminden, yayla turizminden, termal turizmden yararlanmaya davet ediyorum. Narman Peri bacalarının büyülü muhteşem güzelliklerinden yararlanmaya davet ediyorum. Bu doğa harikalarının görsel şölenini paylaşmaya çağırıyorum. Narman’ımızın pozitif enerji yükleyen ambiyansından faydalanmalarını salık veriyorum.’ dedi

 

 

 

 
Kocaeli Büyükşehir dadaşları ağırladı
 
Erzurum 2021 nüfusu açıklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir ilahi hükmü hatırlattı
,İnşirah Suresi’nin mealine telmihte bulunan, ‘Şüphesiz güçlükle beraber ...
Sekmen’den Regaib Kandili mesajı
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Recep ayı içerisinde ...
Karataş’tan Regaip Kandili mesajı
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş Regaip Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
 
Aydemir’den Üç Aylar mesajı
Türk Milleti ve İslam aleminin üç aylarını tebrik eden Milletvekili Aydemir, ...
Bahçeli’den muhalefete sert tepki
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bizim dileğimiz ...
BBP 29 yaşında
29 Ocak 1993 tarihinde Muhsin Yazıcıoğlu tarafından kurulan Büyük Birlik ...
 
Sekmen: ‘Yeter ki Erzurum kazansın’
Erzurum'daki hurdacılar sitesinde yer alan esnafın daha modernizasyon ...
Karataş: Şehitlerimizin aileleri başımızın tacı
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Yönetim kurulu ...
“Muhalefet çaptan düşmüştür”
AK Parti Erzurum İl Başkanlığı Ocak Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva