ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
Jandarma sahip çıktı
Jandarma sahip çıktı
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
HABERLER>SİYASET
18 Mayıs 2015 Pazartesi - 06:40

Aydemir: ‘Onların dili tutulur, yüzleri kızarır’

AK Parti Milletvekili Adayı İbrahim Aydemir, halkın huzuruna hizmetlerle, yatırımlarla çıktıklarını, AK Parti iktidarları öncesinde hükümet edenlerin ise hizmetsizliğe mahkum kıldıkları halkın karşısında dillerinin tutulacağını belirterek, ‘Hizmet dediniz mi onların yüzü kızarır’ dedi.

Aydemir: ‘Onların dili tutulur, yüzleri kızarır’

AK Parti Milletvekili Adayı İbrahim Aydemir, halkın huzuruna hizmetlerle, yatırımlarla çıktıklarını, AK Parti iktidarları öncesinde hükümet edenlerin ise hizmetsizliğe mahkum kıldıkları halkın karşısında dillerinin tutulacağını belirterek, ‘Hizmet dediniz mi onların yüzü kızarır’ dedi.

AYDEMİR OLTU’DAYDI

AK Parti Milletvekili Adayı İbrahim Aydemir, AK Parti iktidarlarının KÖYDES ve SODES gibi iki tarihi projeyi hayata geçirerek, kırsal kesimde refah düzeyini yükselten yatırımları gerçekleştirdiğini belirterek, ‘AK Parti Köylümüze en samimi yaklaşımı gösteren siyasi harekettir’ dedi.

CUMHURİYET TARİHİNDE İLKLER YAŞANIYOR

Halkı hakir gören ve halkın iradesine sırt dönenlerin yılarca kırsal kesimi ihmal ettiği, yapılan birkaç hizmetin ise hep merkezde tutulduğuna işaret eden Aydemir, ‘AK Parti merkezden çevreye değil, çevreden merkeze doğru bir hizmet anlayışını ortaya koymuştur.  Kırsal kesimde yaşayan insanımızla yürek yüreğe olmanın ifadesidir bu. Cumhuriyet tarihinde ilk kez AK Parti eliyle köylerimize alt yapı kurulmuş, üst yapısı da çağdaş yaşama kriterleriyle buluşturulmuştur. “ diye konuştu.

KIRSALDA DEVLET-MİLLET BULUŞMASI

Kırsal kesimde yaşayan yoksul kesimlere devlet desteklerinin, kapıdan teslim şeklinde il kez AK Parti döneminde ulaştırıldığını, bunun insana Kurani yaklaşımın ifadesi olduğunu belirten Aydemir, “Bakın, bir tespit yapalım, biz yardım demiyoruz, destek diyoruz, paylaşım diyoruz. Devletimiz AK Parti eliyle cumhuriyet tarihimizde ilk kez kırsala maddi ve manevi açıdan açılmış, imkanlarını halkımızın her kesimine sunmuştur.‘ dedi.

MARİFET İLTİFATA TABİDİR

‘Marifet iltifata tabidir’ diyen Aydemir, Erzurum köylüsünün her vakit ve her dönem AK Davanın ifade etitği değerlere sahip çıktığını ve kendisine ‘Eşrefi mahlukat’ olarak yaklaşanlara vefa gösterdiğini hatırlatan Aydemir, ‘Onlar 13 yıldır milli iradeye sahip çıkmış, AK Davanın öncüleri de bu iradeye hizmetle vefasını göstermiştir.’diye konuştu.

YÜREKLERİMİZİ HALKIMIZIN İRFANINA AÇTIK

AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir Oltu ilçesini ziyaret ederek,  ilçenin mahalle haline dönüşen Çatak, Süleymanlı, Mügürcük, Canik, Çayüstü, İpekçayırı, Yukarı Çamlı, Konuksever ve Obayayla köylerinde dadaşlarla buluştu. Kırsal kesim yaşayanlarını Erzurum’un Arifleri diye adlandıran Aydemir, ‘ Biz yüreklerimizi onların irfanına açtık. İstişare ettik, görüşlerimizi paylaştık’ ifadeleriyle değerlendirme yaptı.

HALKIN DUASIYLA 2023’E YÜRÜYORUZ

Hizmet enerji ve heyecanının kaynağı olarak halkı, kırsal kesimde yaşayan dadaşları gösteren Aydemir, ‘Onların kadirşinaslığı, vefaları ve dualarıyla 2023 hedefine emin adımlarla yürüyeceğiz. Yeni Türkiye için yürek yüreğe bir birliktelik sergileyeceğiz. Biz hizmetlerle, yatırımlarla onlara gönlümüzü sunduk her daim. Onlar da AKÇA yaklaşıma, AK yürekleriyle hep destek verdiler. 7 Haziran’da da öyle olacak inşallah’ dedi.

HALKIN HİZMETKARIYIZ

Ziyaretleri sırasında Oltu Dümbüllü deresinde yapılan çalışmaları da izleyen Aydemir, ‘Biz nutuklarla, içi boş konuşmalarla değil, halkımızın huzuruna hizmetlerle çıkıyoruz. Sloganları değil, hizmet dilini paylaşıyoruz. Halkımızın hizmetinde olduğumuzu ve onların hizmetkarı bulunduğumuzu eserlerle ifade ediyoruz. Diğerleriyle farkımız budur’ kaydını düştü.

‘ONLARIN DİLİ TUTULUR, YÜZLERİ KIZARIR’

Dümbüllü Deresindeki incelemelerinde, Erzurum’un ilçe ve mahalleleriyle olduğu gibi, Erzurum’un diğer il ve bölgelerle ulaşımının kolaylaşması ve çağdaş bir düzene kavuşması için hayata geçirilen yatırımlara da değinen Aydemir, ‘Dümbüllü güzergahındaki çalışmayı gören her Oltulu kardeşimiz, AK Partinin 13 yılda bu ülkeye kazandırdığı ulaşım vizyonunu da yad ediyor. Erzurum bir ulaşım reformu yaşıyor. Erzurum geçitlerle, tünellerle Karadeniz’e açılıyor. Doğu Karadeniz bölümü ile Doğu Anadolu bölgesi arasında ulaşımı sağlayan Zigana Kalkanlı, Türkiye’nin en yüksekte gerçekleştirilen Erzurum- Bayburt arasındaki ulaşım süresini kısaltan Kop Dağı, Erzurum’u Rize’ye en kısa sürede ulaştıracak Dünyanın ikinci büyük ulaşım ağı Ovit, Erzurum-Artvin arasında şekillenen Cankurtaran, Erzurum-Erzincan arasında yapılan Sakaltutan geçit ve tünelleri AK Hükümetlerin halkla arasında kurduğu gönül köprüleridir. Biz buradan bir çağrı ve davet yapıyoruz. AK Parti iktidarları öncesinde hükümet olanlar bir tane böylesi proje açıklasınlar da biz de öğrenelim. Maalesef dilleri tutulur, yüzleri kızarır.’ dedi.

 
Ala’dan 2 müjde daha
 
Hayatımız Metroloji
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ala’dan 2 müjde daha
Ala, Erzurum’u Güney’e bağlayacak olan Çirişli tünelinin ihalesinin tamamlandığını, ...
Fırat: ‘Hep birlikte yeni anayasayı inşa edelim’
AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, seçim çalışmalarına ...
Tarıkdaroğlu: ‘AK dava tarih yazıyor’
AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmalarına ...
 
Sekmen kurulacak fabrikaları açıkladı
Sekmen, ‘Termik Santraller kurduruyoruz. Erzurum'da, ilaç ve medikal üretimi ...
Aydemir: ‘Dadaş İmanı İzin Verir mi?’
AK Partinin iktidarı devraldığı DSP-MHP-ANAP hükümetinin ekonomik manada ...
Ala: ‘Türkiye büyük bir badireden döndü’
Eski İçişleri Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Efkan Ala, paralel ...
 
Fırat Tekmanlılara seslendi
Fırat, “Sözde HDP Kürtlerin hakkını savunuyormuş. Çıkardığı adaylara bakın ...
‘Allah bunlardan bizi ayırmasın’
Güllüce, ‘Devleti milletin bekası ve devleti temsil eden ana unsurlar, ...
Yılmaz: ‘Hizmette sınır tanımayız’
AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Adnan Yılmaz seçim çalışmaları kapsamında ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva