ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum vergi tahsilatında liderliğini korudu
Erzurum vergi tahsilatında liderliğini korudu
Erzurum bölgede 3, ülkede 56’ıncı sırayı aldı
Erzurum bölgede 3, ülkede 56’ıncı sırayı aldı
Gümrük'ten 'rekor' yakalama
Gümrük'ten 'rekor' yakalama
UAD’da Ermenistan-Azerbaycan davası başladı
UAD’da Ermenistan-Azerbaycan davası başladı
Işıkhan: 'İstihdam 32 milyon 423 bin kişiye yükseldi'
Işıkhan: 'İstihdam 32 milyon 423 bin kişiye yükseldi'
HABERLER>SİYASET
2 Mayıs 2015 Cumartesi - 01:45

Aydemir: ‘Ölümüne kardeşiz’

Aydemir, ‘Hep söyledik, hep söyleyeceğiz, ‘ Bizim ruhumuzun mayasında Pasinler var, Hınıs var, Karaçoban var, İspir var, Tekman var. Yüce rabbimin buyurduğu üzere, biz ölümüne kardeşiz." dedi

Aydemir: ‘Ölümüne kardeşiz’

AK Parti Erzurum milletvekili adayı İbrahim Aydemir,  AK Parti’nin ‘Bize Her Yer Türkiye’ şeklinde ifade ettiği ilkenin, çağdışı ötekileştirme anlayışına bir reddiye olduğunun altını çizerek, ‘ aynı coğrafyanın çocukları, aynı toprağın evlatları, aynı tarih, kültür ve inancın mensupları arasına nifak sokmaya çalışanlar, gaflet ve delalet içindedirler.’ dedi.

AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir Tekman ilçesi ve köylerini ziyaret etti. Tekman AK Parti ilçe Teşkilatı, yönetim kurulu mensupları, parti üyeleri ve vatandaşlarca karşılanan Aydemir, Tekmanlı ailelerin konuğu oldu. Aydemir ziyaretlerinde AK Parti penceresinden Tekman Yaklaşımını paylaştı.

BİZİM RUHUMUZUN MAYASINDA KARDEŞLİK VAR

İslam’ın yüce kitabında yer alan ‘Bütün Müslümanlar kardeştir’ emrinin, suni farklılıklar, zoraki ayrılıklar oluşturmaya çalışanlara karşı yegane cevap ve karşılık olduğunu belirten Aydemir, ‘Hep söyledik, hep söyleyeceğiz, ‘ Bizim ruhumuzun mayasında Pasinler var, Hınıs var, Karaçoban var, İspir var, Tekman var. Yüce rabbimin buyurduğu üzere, biz ölümüne kardeşiz. Ezelden ebede kardeşiz. İnancımızın gereği budur, imanımızın doğrultusu budur. “ diye konuştu.

ÇANAKKALE RUHU

Ülkede çirkin bir senaryoyu sahneye koymak isteyenler olduğunu, bu güruhun kültür, tarih, coğrafya ve imanıyla tek vücut olmuş insanları arasına nifak sokmaya çalıştığını kaydeden Aydemir, ‘Bu aziz halkı tanımayanlar, bu millete at gözlüğüyle bakanlar, halkın temsil ve ifade ettiği ortak ruhu göremezler. Onlar iman özürlüdür. Bizim gururumuz olan Çanakkale Ruhunu gelsinler, Olur’dan Çat’a, Hınıs’tan İspir’e, Hasankale’den Aşkale’ye, Karaçoban’dan Horasan’a, Palandöken’den Tekman’a kadar bu coğrafyada görsünler. “ vurgusunu yaptı.

KALU BELA’DAN BERİ KARDEŞİZ…

Tekman’ın da özünde, Çanakkale Ruhunun bulunduğunu kaydeden Aydemir, ‘Gülen gözleri, mütebessim yüzleri ve aydınlık ruhlarıyla Tekmanlı kardeşlerimiz, dadaş kavram ve ruhunun en ayrılmaz parçası ve vurgularıdır. Biz onları Allah için, Onlar da bizi Allah için severler. ‘Kalu Bela’da birbirimize teslim olmuşuz. Yüreklerimizi birbirimize amade kılmışız. Yüreği, dimağı ve ruhu kirlenmişler, bu sevgiyi, bu bağlılığı ve bu güzelliği elbette anlayamazlar’ kaydını düştü.

AK DAVANIN GEREĞİ

Tekman’da ilçe ve köy gezilerinde sofra kuran, sofra açan ve yüreklerini sunan bir anlayışı her vakit gördüklerini, bu yörede yaşayan Erzurumluların yüksek bir misafirperverlik sergilediklerini anlatan Aydemir, ‘ Erzurum’un irfanında Tekmanlı kardeşlerimizin gerçekten önemli bir yeri vardır. Yetiştirdikleri yüksek seviyeli, yüksek ahlaklı insanları, kanaat önderleriyle her vakit timsal olmuşlardır. Biz 2011’de de buradaydık, 2015’te de buradayız..inşallah her vakit ve her daim onlarla yürek yüreğe, el ele olacağız. Kardeşliğimiz bakidir, sevgimiz ebedidir. Bir neferi olduğumuz AK Dava’nın gereği de budur’ dedi.

SERMAYEMİZ: SAMİMİYETİMİZDİR

Tekman’ın Türkiye’nin en yüksekte kurulmuş ilçelerinden biri olduğunu bin 800 rakımda bin 800 kerre yüksek duruş sergileyen insanları barındırdığına işaret eden Aydemir, Tekman ‘Palandöken duruşlu kardeşlerimizin ilçesidir. ‘ dedi.

Tekman’ın sosyal ve ekonomik sorunlarını, bir Tekmanlı kadar iyi bildiklerini, sorunların çözümü ve beklentilerin cevap bulması noktasında, bir Tekmanlı gibi gönülden hizmet vermeye ve halkın emrinde bulunmaya kavl ettiğini kaydeden Aydemir, ‘Allah’ın izniyle bizim halkımıza olan sevgimiz, saygımız tüm zorlukları yenecek ve samimiyetimiz elbette hizmet şeklinde ifade bulacaktır’ ifadelerini kullandı.

 

 
Erzurumspor’u geçtiler
 
Bunun adını siz koyun…!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
fahrettin 4 Mayıs 2015 Pazartesi 09:57

yolunuz açık olsun gönlümüz seninle

Yorumu oyla      8      7  
A.R.ZABİTOĞLU 3 Mayıs 2015 Pazar 14:35

Erzurum halkının beklediği beklentileri ve milli duruşunu meclise taşıyacağınızdan eminim iktidarı sevmesem de sadece sizin için oyumu sizden yana sizin için ÖDÜNÇ olarak AKP'YE VERECEĞİM

Yorumu oyla      9      10  
A.KURTULUŞ 3 Mayıs 2015 Pazar 12:36

Dürüst ilkeli tutarlı ve girişimciliğe ait özelliğiniz devam ettiği sürece bu güzide şehir inşallah size gerekli mükaffatı verecektir.İşte söyleminizdeki birlik beraberlik vurgusunu sizden başka hiç kimsenin bu şekilde ifade edemeyişindendir ki Erzurum'u tam anlatan insanlar bir türlü çoğalamıyor DADAŞ YÜREĞİNE GÜVENİYORUM VE CENABI HAK İNŞALLAH HEDEFİNDEKİLERİNİ GERÇEKLEŞTİRME FIRSATI VERİR

Yorumu oyla      9      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fırat: ‘Aynı ağacın dallarıyız’
Milletvekili adayı Abdurrahim Fırat, Palandöken ilçesinde kurulan semt ...
Taşkesenlioğlu: ‘Önce huzur ve kardeşlik’
AK Parti’nin Erzurum Milletvekili adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarına ...
AK Parti’li Kadınlardan karanfilli seçim çalışması
7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri, AK Parti’nin ...
 
‘Bir tek mazlumu zalime teslim etmeyiz’
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Millet ve tarih şahit ...
Ala’ya AK sevgi
İçişleri Eski Bakanı, AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Efkan Ala, Cumhuriyet ...
Bulutlar esnafın nabzını tuttu
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, göreve geldiği günden beri ...
 
Yeşilyurt: ‘Emek ve alın teri kutsaldır’
AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, “Birliğe, emek ve dayanışmaya, ...
AK Parti’den, farkındalık yaklaşımı
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) Erzurum’daki seçim çalışmaları ...
Aydemir: ‘Karaçoban Erzurum’un bereketidir’
AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Erzurum’un tüm ilçeleriyle ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva