ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Küçükoğlu ailesi yasta
Küçükoğlu ailesi yasta
Palandöken beyaz örtüye girdi
Palandöken beyaz örtüye girdi
Küçükoğlu gündemi değerlendirdi
Küçükoğlu gündemi değerlendirdi
Burak Alemdar Milli Takım aday kadrosunda
Burak Alemdar Milli Takım aday kadrosunda
Diyanet  vekaletle kurban bedelini açıkladı
Diyanet vekaletle kurban bedelini açıkladı
HABERLER>SPOR
6 Ağustos 2015 Perşembe - 08:13

Aydemir: 'Minnettarız'

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum’un son 13 yılda tarihi kazanımlarından birinin Winter Universiade 2011’e ev sahipliği yapması olduğunu vurgulayarak, ‘Erzurum’a her manada özel yaklaşım sergileyen ve ili dünya vizyonuna sokan Sayın Cumhurbaşkanımıza minnettarız’ dedi.

Aydemir:  Minnettarız

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum’un son 13 yılda tarihi kazanımlarından birinin Winter Universiade 201’e ev sahipliği yapması olduğunu vurgulayarak, ‘Erzurum’a her manada özel yaklaşım sergileyen ve ili dünya vizyonuna sokan Sayın Cumhurbaşkanımıza minnettarız’ dedi.

12. ULUSLARARASI PALANDÖKEN KARATE TURNUVASI

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir 7 Ağustosta başlayacak olan 12. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası’nın  il spor vizyonu ve tanıtımı açısından önemli bir adım ve atılım olduğunu kaydederek, ‘25’inci Universiade 2011 ile dünyaya açılan Erzurum, bir başka alanda Avrupa spor gündemine giriyor. Sportif dikkatlerin Erzurum’da yoğunlaşması, ilin sosyo ekonomik  kalkınma ve gelişmesi sürecinde çok ciddi bir avantajdır’ dedi.

GURUR VERİCİ ORGANİZASYON

AK Parti İl Teşkilatı yöneticileri, ESTP Başkanı Mustafa Güvenli, Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şube Başkanı Hanifi ispirli, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitçi ve GHSİM yetkilileriyle, 12’inci Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası hazırlıklarını inceleyen Aydemir, sporda Erzurum’un uluslararası açılımı olan organizasyonu gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e teşekkür ederek,  Uzakdoğu dikkatlerini çeken organizasyonun Erzurum'da yapılmasının gurur verici olduğunu söyledi

CUMHURBAŞKANIMIZA MİNNETTARIZ

İncelemeler sonrasında bir açıklama yapan AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum’un son 13 yıllık süreçte eğitim, sağlık, ulaştırma, enerji, turizm ve spor alanındaki farkındalık sürecine değindi. 2011’de dönemin Başbakanı olan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özel çabası ve talimatlarıyla Erzurum’un 25’inci Dünya üniversiteler Kış oyunlarına ev sahipliği yaptığını hatırlatan Aydemir, ‘Sayın Cumhurbaşkanımızın Erzurum’a kazandırdığı bu dünya çapındaki organizasyon, ili dünya gündemine getirmiş, ilimiz dönemde gerçekleştirilen 700 milyon dolarlık kış sporları tesisleriyle hem kış sporları hem de kış turizmi bakımından dünyanın en önemli 7 merkezi arasına girmiştir. Erzurum tarihi için milat olan bu atılım, ilimizin sportif manada bir dünya kenti olmasını sağlamıştır.’ dedi.

ERZURUM İÇİN MİLAT

25’inci  Winter Üniversiade ile Erzurum’un spor  ve tanıtım açısından yeni bir döneme girdiğini vurgulayan Aydemir, aynı dönemde Erzurum’da 3’üncü Büyükelçiler Konferansının da gerçekleştirildiğini belirterek 172 ülke temsilcinin devasa organizasyon sürecinde Erzurum’u yakından tanıma fırsatı elde ettiğini, il tanıtımı açısından tarihi bir açılımın yaşandığını kaydetti. Aydemir 2011 Dünya Üniversite Kış oyunlarına dönemin Yunanistan Başbakanı Yorgo Papandreu’nun da katıldığını, Erzurum Tarihinde yaşanan bu ilkle, ilin diploması alanında da Dünya gündemine girdiğini ifade etti.

VEFA HATIRLATMASI

Erzurum’a yapılan her hizmetin vefa ekseninde değerlendirilmesi gerektiğine işaret eden Milletvekili Aydemir, ‘Büyükşehir Belediyemizin Sayın Başkan Sekmen öncülüğünde kaydettiği bu devasa organizasyon da 2011 Winter Üniversiadeyi Erzurum’a armağan eden Sayın Cumhurbaşkanımız ve dönemin hükümet ve yöneticilerinin yaklaşımına bir vefa göstergesidir ve her türlü övgüye layıktır.’ diye konuştu.

ERZURUM’UN SOSYO EKONOMİ KAZANIMLARI

Erzurum’un sosyo ekonomik kazanımları için her türlü tanıtım çaba ve yatırımın tarihi ve hayati önemde olduğunun altını çizen Milletvekili Aydemir, AK Parti hükümetlerinin Erzurum’a verdiği özel önem ve hassasiyetlerinin neticesinde ilin eğitim ve sağlık alanında olduğu gibi sporda da dünya tanıtım eşiğini aştığını belirtti.

 
Büyükşehir ödenekleri açıklandı
 
Güllüce’den çevre hassasiyeti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum, Bayburt Gurup’a uğurlu geldi
Erzurum'da kamp yapan Spor Toto 2.Lig Kırmızı Gurupta mücadele eden Kocaeli ...
‘Erzurum karatede dünyaya açılıyor’
Sekmen, “Erzurum’da sağlıklı yaşam için spor yaptırma gayreti içerisindeyiz. ...
Arslan Erzurum kampını değerlendirdi
Yeşil-siyahlı ekip, 9 günlük Erzurum, 12 günlük Avusturya kampının ardından ...
 
PFDK, Erzurumspor'un para cezasını indirdi..!
Erzurumspor’un 6 bin TL tutarındaki para cezası 3 bin TL’ye düşürüldü,1 ...
Yakutiye’de futbol altyapısına destek
Yakutiye Belediyesi'nin düzenlediği 6-14 yaş arası 500 öğrencinin eğitimlerini ...
41 ülkeden 2 bin 500 sporcu Erzurum’da yarışacak
Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle bu yıl 12’ncisi yapılacak Uluslararası ...
 
Samsunspor Erzurum Kampı’nı tamamladı
Erzurum kampından dönen Samsunspor, kamp sonrası ilk idmanını Nuri Asan Tesisleri'nde yaptı
Bayburt Gurup Özel idare Erzurum kampında
2015-2016 Futbol sezonu Spor Toto 3.Lig 3.Gurup ta mücadele edecek olan ...
Can, Erzurum'da Türkiye rekoru kırdı
Erzurum'da ilk kez yapılan '1. Uluslararası Sprint ve Bayrak Şampiyonası'nda ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva