ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Güler: ‘Varlığımızın en büyük teminatı TSK’dır’
Güler: ‘Varlığımızın en büyük teminatı TSK’dır’
Tekin’den sistem eleştirisine tepki
Tekin’den sistem eleştirisine tepki
 'Filistinli kardeşlerimizi asla yalnız bırakmayacağız'
 'Filistinli kardeşlerimizi asla yalnız bırakmayacağız'
'Rantsal dönüşüm yapanın Allah cezasını versin'
'Rantsal dönüşüm yapanın Allah cezasını versin'
Bahçeli: Dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum
Bahçeli: Dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum
HABERLER>EKONOMİ
13 Ağustos 2020 Perşembe - 13:22

Aydemir: ‘Erzurum, ezberleri bozmayı sürdürecektir’

Milletvekili Aydemir, Erzurum’daki iktisadi gelişmeleri değerlendirerek, ‘Erzurum kendi üretim aklı, derin ve tarihi ticaret tecrübesi, sosyal ve fiziki imkan ve kabiliyetleriyle bölge ekonomisine yön verecek ciddi ve kararlı bir süreç içerisindedir. ‘ dedi.

Aydemir: ‘Erzurum, ezberleri bozmayı sürdürecektir’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum’daki iktisadi gelişmeleri değerlendirerek, ‘Erzurum kendi üretim aklı, derin ve tarihi ticaret tecrübesi, sosyal ve fiziki imkan ve kabiliyetleriyle bölge ekonomisine yön verecek ciddi ve kararlı bir süreç içerisindedir. ‘ dedi.

ERZURUM HEDEF VE VİZYONU OLAN BİR ŞEHİR

Şehrin ticaret ve tarıma dayalı ekonomi tarihinin hizmet ve sanayi sektörlerindeki gelişmelerle yeni, doğru ve ümit veren bir süreç içerisinde bulunduğunu; 19 yıllık AK dönemde, sanayici, işadamı, esnaf ve sanatkarlara verilen hibe ve desteklerle bir fırsatlar dönemi yaşandığına işaret eden Milletvekili Aydemir, ‘Erzurum eğitim ve sağlıkta olduğu gibi sanayide de hedefi ve vizyonu olan bir konum kazandı. ‘ kaydını düştü.

EKONOMİDE AK DÖNEM

Erzurum’da kaydedilecek her türlü ekonomik atılım ve yatırımda önceliğin istihdam oluşturmak, ilin potansiyel ve değerlerini katma değere dönüştürmek olduğunun altını çizen Milletvekili Aydemir, ‘AK dönem, il ekonomisine yön veren müteşebbis ve yatırımcıdan oluşan dinamiklerin;  kalıcı, yerli ve milli üretim heyecanını taşıyan bir motivasyon kazanmasını da sağlamıştır. ‘ dedi.

ERZURUM EKONOMİSİ VE ÜRETİM

Erzurum’un ekonomi tarihine bakıldığında üretimin hep ön planda olduğunun görüleceğini, AK dönemle birlikte yıllarca ihmal edilmiş ve ötekileştirilmiş üretkenliğin yeniden hayat bularak, OSB’lerde hayat bulduğunu belirten Milletvekili Aydemir, ‘Erzurum sanayici, işadamı, sanatkarı ve esnafı kendine inandıkça, negatif düşünce ve dayatmaları dışladıkça, bu şehir; tarihinde olduğu gibi ekonomisinde de kendi tarihini yazacak, bölge ekonomisine ön söz olacak ilklerin adresi olma  hüviyetine yeniden kavuşacaktır. ‘ değerlendirmesini yaptı.

AYDEMİR’DEN POZİTİF ENERJİ VURGUSU

Erzurum ekonomisinde en büyük tehdidin pesimist düşünce ve karamsarlık olduğunu, son 19 yıllık süreçte AK ekonomik modelle bu olumsuzluğun yerini, özgüven ve atılıma bıraktığını kaydeden Milletvekili Aydemir, ‘Ekonomimizde pozitif enerji hakim hale geldikçe, şehrin ekonomisine yön veren değerlerimiz, ‘Biz de varız’ dedikçe, Erzurum, negatif ezberleri bozmayı sürdürecektir. ‘ dedi.

AYDEMİR’DEN 1. OSB ZİYARETİ

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir yaz dönemi Erzurum odaklı çalışmaları kapsamında 1. Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu. Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan’ın da yer aldığı program kapsamında 1. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Murat Urkuç’u ziyaret eden Milletvekili Aydemir, bölgedeki bazı sanayi kuruluşlarının konuğu oldu. Yapımı tamamlanan ve bu yıl eğitim ve öğretime başlayacak olan Teknokent Kolejinde incelemelerde bulunan Aydemir ve Orhan, sanayi tesisleri üretim bandındaki ekonomik atılım heyecanını paylaştı.

 6 YENİ YATIRIM

1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Urkuç’u ziyaret edip gelişmeleri ele alan Milletvekili Aydemir, atıl haldeki 6 parselin fabrikaya dönüşme müjdesi aldıklarını belirterek, ‘Sınai üretim alanlarında bacalarının tütmesi, onlarca yeni istihdam sahası demek. Başkanımıza ve yatırımcılara teşekkür ediyoruz.’ dedi.

1. OSB TEKNOKENT KOLEJİ MÜJDESİ

1’inci OSB Bölgesinde üretim teknolojisi bilgi ve birikimin paylaşılacağı Teknokent Koleji’nin bu yıl eğitim ve öğretime açılacak olmasını Erzurum adına büyük bir kazanç olarak niteleyen Milletvekili Aydemir, ‘1. Organize Sanayi Bölgemize ait prestij bir yapı Teknokent Koleji olarak hizmet verecek; bu sene öğrenci alımına da başlıyor inşaallah. Tadilat çalışmalarına başkanımız Murat Urkuç’la nezaret ettik. Slogan güzel: ‘Ara eleman değil aranan eleman yetiştireceğiz.’ Erzurum’a hayırlı olsun’ diye konuştu.

YENİ YATIRIMLAR

Milletvekili Aydemir ve beraberindeki heyet daha sonra 1. OSB’de faaliyet veren işletmelerde inceleme yaptı. Bayramoğlu Un ve Yem Fabrikasını ziyaret eden Milletvekili Aydemir, ‘Bayramoğlu Un ve Yem Fabrikaları Erzurum’un yüz akı sanayi kuruluşlarından. Şu süreçte 35 milyonluk yeni bir yatırımla Erzurum’a değer katıyor. 42 bin tonluk lisanslı depolama sahası yılsonunda bitiyor inşaallah.  Ziyaretimizde, teşekkür edip, bereket ve huzur diledik.’ kaydını düştü.

AYDEMİR SANAYİCİLERLE İSTİŞARE ETTİ

Bölgede üretim yapan ambalaj ve paketleme tesislerinde yetkililerden bilgi alan Milletvekili Aydemir, ‘Organize Sanayide üretim yapan bir başka iftihar sayfamızın adı: ERTEKSAN. Hem teneke hem de plastik kutu imalatının 42 yıllık adresi. Onlarca istihdam ve milyonlarca dolarlık üretimiyle Erzurum ekonomisine katkı sunuyor. Ziyaretten büyük haz aldık. Minnettarız.’ dedi.

 
Ailelerin evlat nöbeti 346'ncı gününde
 
Büyükşehir'den ulaşımda Kandilli yaklaşımı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum bölgede 1, ülkede 25’inci sırada
DOSİAD - ÖZEL - Erzurum’da 12,3 milyar TL tutarında kamu bankası, 3,2 ...
Araç muayene süresi uzatıldı
Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle önlemler ...
Dönmez Milli Enerji Politikasını paylaştı
Bakan Dönmez, “Temel hedefimiz, Türkiye’nin enerji ithalatını azaltmak, ...
 
81 ilde kentsel dönüşüm seferberliği
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: "‘Türkiye’nin Her Yerinde Dönüşüm’ ...
Kahvehaneciler beklentilerini paylaştılar
Erzurum Otelciler ve Kahvehaneciler Odası Başkanı Seyfettin Saka, kahvehanelerde ...
Erzurum konaklama tesisi verileri açıklandı
DOSİAD - ÖZEL - Erzurum’da faaliyet veren Turizm Yatırım ve İşletme Belgeli ...
 
Eyfel Kulesi'nden 25 metre kısa olacak
Yusufeli Barajı’nın tamamlanması için son 50 metre kaldı. 225 metre gövde ...
Milletvekili Aydemir: ‘Dahası olacak inşallah’
AK Parti Erzurum Milletvekili, AK Parti TBMM Grup Yönetim Kurulu üyesi ...
SunExpress Erzurum uçuş sayısını 4’e çıkardı
İç hatlarda İzmir’den toplamda 13 destinasyona uçan SunExpress, Ağustos ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Riskin Güveni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva