ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Babalık bu değil!
Babalık bu değil!
ERULDER iftar geleneğini sürdürüyor
ERULDER iftar geleneğini sürdürüyor
Tavlaşoğlu: ‘Pulur Çayı Mesire Alanı olacak’
Tavlaşoğlu: ‘Pulur Çayı Mesire Alanı olacak’
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
HABERLER>SİYASET
3 Temmuz 2019 Çarşamba - 14:07

Aydemir: ‘Erzurum, daima yükselen değerdir’

Milletvekili Aydemir, ‘Erzurum; beşeri sermayesi, milli ve manevi hassasiyetleri, tarihe yön veren vicdani dikkatleri, milli irade ferasetine kaynaklık eden irfanı, Rabia imanıyla yalnız Anadolu Coğrafyasının değil, aynı zamanda İslam ve Türk Dünyasının hep yükselen değeridir.’ dedi.

Aydemir: ‘Erzurum, daima yükselen değerdir’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Erzurum; beşeri sermayesi, milli ve manevi hassasiyetleri, tarihe yön veren vicdani dikkatleri,  milli irade ferasetine kaynaklık eden irfanı, Rabia imanıyla yalnız Anadolu Coğrafyasının değil, aynı zamanda İslam ve Türk Dünyasının hep yükselen değeridir.’ dedi.

AYDEMİR’İN ERZURUM TARİFİ

Erzurum’un Türkiye siyasetine yön veren özel ve ayrıcalıklı bir basiret adresi olduğunu; bunu, bütün tarih duraklarında, özellikle milli mücadelede ortaya koyduğunu belirten Milletvekili Aydemir, ‘Aziziye’de milli mücadeleye ruh veren destanlardan birini yazan, 23 Temmuzda Anadolu Coğrafyası için diriliş manifestosunu ortaya koyan, 15 Temmuz’da FETÖ iblislerine karşı milli iradeye bayraktarlık eden Erzurum, tarihimizin vakarını temsil eder.’ dedi.

ERZURUM HASSASİYETİ

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, yasama çalışmaları kapsamında Erzurum çalışmalarını sürdürüyor. Her hafta TBMM Genel Kurul ve Plan ve Bütçe Komisyonu çalışmalarının sona ermesiyle Cuma-Pazartesi günlerinde Erzurum’da dadaşlarla bir araya gelen Milletvekili Aydemir, danışma ofisinde ziyaretçileri dinlerken, sahada esnaf ve eşrafla istişare ediyor.

HAFTALIK PROGRAM

Milletvekili Aydemir Erzurum’da gerçekleştirdiği haftalık etkinlikleri programı çerçevesinde Demirören Haber Ajansı (DHA)’sını ziyaret etti, Erzurum Matbaa, Kırtasiye ve Tabelacılar Esnaf Odası Başkanı Hikmet Karaca’yla mesleki beklentiler odağında görüşme yaptı. Taksi duraklarında esnafla buluşan Milletvekili Aydemir, gündem ve güncele dair tespitleri paylaştı, Çaykara esnafını ziyaret ederek, ekonomik beklentileri topladı. Tortum Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ile bir araya gelen Aydemir, ilçenin 2023 vizyonuna dair yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

DHA ZİYARETİ

Demirören Haber Ajansı (DHA)’yı ziyaret eden Milletvekili Aydemir, Bölge Müdürü Turgay İpek ve Haber Müdürü Salih Tekin’le görüştü. Aydemir, yaptığı paylaşımda, ‘Onlar toplumun nabzını, öncelik ve hedeflerini gündeme taşıyan simalar. DHİ (Demirören Haber Ajansı) ziyaretimizde bu düşünceleri fikredip, Turgay İpek ve Salih Tekin kardeşlerimize hayırlı olsun temennisinde bulunduk. ‘ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN KARACA İLE İSTİŞARE

Milletvekili Aydemir Erzurum çalışmaları kapsamında Erzurum Matbaa, Kırtasiye ve Tabelacılar Esnaf Odası Başkanı Hikmet Karaca ile bir araya geldi. Karaca’nın sunum yaptığı Matbaacılar Federasyonu 14. Başkanlar Konseyi çalışmaları hakkında bilgi alan Milletvekili Aydemir, “Sayın Hikmet Karaca’yı ziyaretimiz sektörde yaşananları birinci ağızdan dinlememizi sağladı. E-Fatura uygulamasına dönük matbaacıların görüşlerini aktaran Başkanımız “Matbuat yayıncılığın temelini ifade eder” tespitiyle sahabetlik beklentisini aktardı. ‘ dedi.

ÇAYKARA ESNAFIYLA BULUŞMA

Milletvekili Aydemir daha sonra Çaykara Caddesi esnafıyla buluştu. Caddede yer alan taksi duraklarında esnafı dinleyen Milletvekili Aydemir, ‘Taksi durakları toplumun nabzını en kestirme yoldan aktaran mekanlar. Ziyareti ihmal etmiyoruz. Ufuk açan tespitlerine ve ıskaladıklarımızı hatırlatan hallerine minnettarız. Dadaşça yaklaşımları bize ufuk oluşturuyor. ‘ yorumunu yaptı.

‘ESNAFIMIZA MİNNETTARIZ’

Aydemir’e ziyaretleri sırasında Çaykara esnafı ikramda bulundu. Milletvekili Aydemir, ‘Çaykara caddesi esnaf ziyaretimiz, eşsiz lezzetlerden nasibimize düşeni almamıza vesile oldu. Ak kadroyu yürekten sahiplenen, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ufkuna sadakat ve vefadan taviz vermeyen güzel hemşerilerim, izzet, ikram takdiminde de numune-i timsaldirler.  İftihar ediyoruz. ‘ dedi.

AYDEMİR’İN TORTUM GÜNDEMİ

Milletvekili Aydemir haftalık çalışma programı düzeyinde Tortum Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ile bir araya geldi. Görüşmede Tortuma ait yatırımlar, programlı kamu hizmetleri değerlendirildi. Köprüköy İlçesinden gelen köy muhtarı Servet Güven’in de katıldığı görüşmede Marka ilçe konsepti ele alındı, ilçelerin 2023 yol haritasına değgin tespitler aktarıldı.

 
Oto ve market hırsızı polisten kaçamadı
 
Erzurum ‘Gazi Şehir’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karataş’tan 3 Temmuz mesajı
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 3 Temmuz ...
Aydemir’den basın buluşması
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Erzurum milli irfan ve ...
Şentop : “Tarih ve geçmişimizle iftihar ediyoruz”
Şentıop, “Türkiye tarihi ve geçmişi ile iftihar eden insanların ülkesidir. ...
 
Sekmen: 'Önceliğimiz milli iradedir'
Muhtarlarla yaptığı istişare toplantısında yerel yönetim sisteminin öneminden ...
Altınok muhtarlarla bir araya geldi
AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok muhtarlarla bir araya geldi.
Selçuk hayırseverlerle bir araya geldi
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bir dizi çalışma ve ziyaretlere katılmak ...
 
Bakan Selçuk Doğu turunda
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Erzincan Valiliği'ni ziyaret etti. Bakan ...
Çelik siyasi gündemi değerlendirdi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “İstanbul ...
'Parmak sallayanların parmağını keser atarız'
Bahçeli, ‘Önümüzü kesenin ömrüne kast ederiz. Parmak sallayanların parmağını ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva